Hiihtoloma * Day 2

henryxavier

*


Yöllä havahduin Valtterin liikehdintään. Hän pyöri levottomasti unissaan ja mumisi jotain, josta en saanut selvää. Kiedoin käteni hänen ympärilleen ja painauduin vartaloaan vasten. Se rauhoitti Valtterin, mutta lusikka-asento herätti minut ja kaluni. Vetäydyin taaksepäin, mutta Valtteri seurasi minua työntäen takamustaan vasten seisovaa kaluani. Tasainen hengitys ja uniset tuhahdukset kertoivat Valtterin kuitenkin olevan unten mailla. Itse olin jo täysin hereillä ja mieleni teki painaa kaluani Valtterin peppua vasten oikein kunnolla. Maltoin mieleni ja vetäydyin hiukan. Valtteri pysyi nyt paikallaan ja jonkin ajan päästä kalunikin rauhoittui ja nukahdin.


Heräsin ennen Valtteria. Hiivin keittiöön laittamaan aamupalatarpeita. Siivutin kurkkua ja tomaattia isolle lautaselle savukinkusta leikattujen viipaleiden seuraksi. Laitoin lautasen vielä jääkaappiin odottamaan ja avasin Ciabatta-pakkauksen. Uunin lämmettyä esipaistettu Ciabatta pääsi uunipellille paistumaan. Päivän lehteä lukiessani ajastinkellon kilahdus kertoi leivän olevan kypsä pois otettavaksi. Latasin kahvitarpeet keittimeen, mutta en laittanut keitintä päälle. Kunhan Valtteri herää, kahvin voi laittaa vasta sitten valumaan.

Menin makuuhuoneeseen ja huomasin Valtterinkin heränneen.

- Huomenta Eemeli! - kuului iloinen tervehdys.
- Huomenta vaan, Valtsu. En raaskinut sua herättää, kun kuuluit kuorsaavan moottorisahan äänen voimalla lähtiessäni keittiöön, naurahdin.
- En mä kuorsaa. Älä yritä yhtään...
- No joo. Et sä kuorsannut, mutta nukuit kuitenkin. Paistoin meille leivän ja laitoin kahvinkeittimen napsautusta vaille valmiiksi.
- Sehän kuulostaa hyvältä, mutta tule vielä hetkeksi tänne, sanoi Valtteri ja raotti peittoa.

Menin Valtterin viereen peiton alle. Juttelimme siinä lähekkäin levätessämme jonkin aikaa nuoruuden jutuistamme. Juttelumme loppui, kun Valtteri kumartui ylleni, painoi kätensä alushousujeni päälle ja kaulaani suudellessaan hieroi kaluni pystyyn. Kaluni saaminen jäykäksi ei ollut kovin vaikea tehtävä Valtterille.

- Haluatko, että imen sua? - kysyi Valtteri työntäessään alkkareitani kohti nilkkoja.
- Arvaa vaan, huokaisin. Potkaisin alkkarit lattialle.

Valtterikin riisui bokserinsa ja paitansa. Riuhtoi myös minulta paidan pois. Laitoin kaksi tyynyä sängyn päätyyn ja nojasin niihin puoli-istuvassa asennossa. Valtteri heitti viimeisetkin peitot päältämme, kumartui jalkojeni väliin, levitti reisiäni, painoi päänsä tykyttävän kaluni päälle.

- Jestas kun tuoksuu kiihottavalta.
- Ihanks totta? Hyvä sitten, etten pessyt sitä vielä tänä aamuna, sain sanottua.
- Kullin pitää tuoksua kullilta, ei miltään saippualta, sanoi Valtteri taputellessaan kalullani naamaansa ja nenänsä alustaa.

Valtteri tarttui kaksin käsin kaluuni, runkkasi sitä muutaman kerran. Puoliksi vetäytyneen esinahan veti kokonaan juureen, paljastaen verentungoksesta paisuneen terskan ja nuolaistuaan sen alapinnalta kiihotuksen tuottamat kiimatipat, upotti kaluni suuhunsa. Huokasin nautinnosta.

- Valtsu hei! Voinks kuvata sun touhut mun munan kimpussa vähän niin kuin muistoksi? Jooko?

Kurotin kännykän yöpöydältä...

- Ihan omaan käyttöön tietenkin vaan?
- Tottahan toki. Tee oikein rivo video ja postaa mullekin sit se!

Seurasin kännykän näytöltä Valtterin toimia. Välillä zoomasin Valtterinkin kaluun, jota hän runkkasi imemiseni ohessa. Se heilahteli terhakkaana Valtterin vatsaa vasten hänen vaihdellessaan asentoaan.
Nuolaisin peukaloani ja etusormeani, hieraisin kovettuneita nännejäni. Se, yhdessä Valtterin kaluani innolla imevän suun kanssa, antoi todellakin kunnon sävärit. Toisessa kädessä pidin edelleen videokuvaa tallentavaa kännykkää.
Valtteri nosti kämmenillään pakaroistani imiessään minua. Autoin häntä hiukan nostamalla lantiotani. Valtterin toisen käden sormensyrjä eksyi hieromaan pakarauomaani, toisen kätensä joutaessa, lantioni noston ansiosta, runkkaamaan omaa kaluaan.

- Odotas hetki! Vaihdetaan paikkaa, ehdotin.
- Miten?
- Istun tuohon sängyn reunalle ja sä voit mennä polvillesi lattialle.

Nousin sängyn reunalle istumaan. Valtterikin nousi sängyltä siirtyen eteeni.

- Stop Valtsu!
- Mitä nyt?
- Nyt kun olet siinä, käänny ympäri, että saan sun pepustakin muistoksi kuvaa, pyysin.
- Haluatko? Ihanks totta? Ok. Näinkö?

*
*
*

3

2626

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *

      Valtteri kääntyi hitaasti ympäri. Hänen kääntyessä sivuprofiilin jämäkkä seisokki vaihtui näkymään pakaroista. Valtteri seisoi paikallaan kauniit pakarat kohden kännykkäni kameravaloa.

      - Vieläkö? Saitko jo filmiä tarpeeksi mun pepusta?
      - Tuota... Viitsisitkö vähän kumartua. Ja jos kehtaat, levitä vähän pakaroitasi. Kuten sanoin, muistoksi minulle, kun ei tiedetä, milloin taas tavataan, anelin.
      - Sulle uskallan, koska tiedän, että et videoo tietenkään levittele, sanoi Valtteri asiaa hetken harkittuaan.

      Valtteri otti leveämmän haara-asennon, kumartuessaan levitti kaksin käsin pakaroitaan paljastaen pyllyvakonsa aivan kokonaan. Liikutin kameraa lähemmäksi ja sain hyvää kuvaa hänen herkästä alueestaan.

      - Valtsu! Työnnä vielä mulkkuas taaksepäin jalkojen välistä, niin on koko paketti hyvin esillä, sain pyydettyä käheällä äänellä.

      Näkymä oli tosi kiihottava ja vielä paremmaksi se muuttui Valtterin työntäessä jäykän kalunsa ohella myös kivespussinsa samaan kuvaan.

      - Kiitti. Hyvää kuvaa tuli. Illalla katsotaan tää yhdessä isolta ruudulta. Jatketaanko nyt siitä, mihin jäätiin, kysyin heiluttaen kaluani juuresta kiinni pitäen.
      - Jep, tuumi Valtteri polvistuessaan eteeni. - Täähän on saanut lisää makua, jatkoi, silittäessään tihkuneita touhutippoja kaluni varteen.
      - Olit vaan niin kiihottavaa katseltavaa. Hyvä ettei tipahtanut känny kädestä, naurahdin.

      Nojasin hiukan taaksepäin. Toivoin, että treenattujen vatsalihaksieni alla seisovaa kyrpääni imevän ja runkkaavan Valtterin puuhastelu, sekä hyvän olon huokaisuni tallentuisivat videolle hyvälaatuisena.

      Halusin videosta todella härskin. Ehdotinkin Valtterille...
      - Multa taitaa kohta lentää. Nuole vielä mun kasseja! Runkkaan sit itse mällit sun suuhun ja naamalle, jos sulle sopii. Se olis tosi härskiä... Ja sulta vapautuu kädet omaan käyttöön, ehdotin.
      - Okei. Mullehan käy kaikki, hymähti Valtteri.

      Valtteri irrotti kätensä kalustani. Tartuin kaluuni, kohotin sitä vatsaani vasten. Valtteri painoi päänsä kiveksilleni, alkaen nuolla niitä vuoron perään. Toisella kädellään hän vatkasi seisovaansa ja huomasin hänen vievän toisen kätensä selkänsä taakse.

      Valtterin nuollessa säkkejäni, kiihdytin runkkaustani. Paukut olivat jo putkessa, kun kehotin Valtteria.
      - Avaa suusi! Nyt tulee...

      Valtteri lopetti kivesteni nuolemisen, kohotti päätään. Hän avasi suutaan, sai ensimmäisen ruiskauksen poskelleen ja ylähuuleensa. Toinen, kovemmalla paineella tullut ruiskahdus osui hiusrajaan, josta se alkoi valua kulmakarvoja kohti. Osa ampumistani mälleistä osui suun lisäksi sieraimiin ja osa leualle. Nyt voi sanoa, että näky oli sitä, mitä haettiin.
      Jatkoin kuvaamista Valtterin runkatessa kaluaan naama sperman kuorruttamana. Toisen käden sormiensa hyväillessä takaa, pienen huokaisun myötä Valtterikin päästi syöksynsä.

      Pidin kameran käynnissä.

      - Pistitkö sä sormen pyllyysi, vai hieroitko vaan nappiasi päältä tuossa orggusi aikana?
      - Saattoi se vähän sisälläkin käydä, naurahti Valtteri hiukan punastuen, kuivaillessaan naamaansa aluspaitaansa.
      - Nousepa ylös, niin kuvaan sunkin tuotokset, ennen kuin pyyhitään ne pois!

      Valtteri siirtyi edestäni. Nousin ja suuntasin kameran sängyn reunaan. Pari spermavanaa valui vielä reunan kankaalta lattialla olevien liemien seuraksi.

      - Otetaanko vielä yhteiskuvaa lauenneista kaluista?
      - Kuvaa vaan, myöntyi Valtteri, siirtyen viereeni.

      Kuvasin hiukan vielä turvoksissa olevia kaluja eri suunnista. Tuossa tilassa ne olivat aika näyttäviä. Joskus sellaisia näkee uimahallien suihkuissa. Omamme pienenisivät vartin sisään normaaleiksi, joten oli aika lopettaa kuvaus.

      - No huhh... Olipa se tosiaan vähän kinkyä, tuumi Valtteri.
      - Toivottavasti tuli hyvin talteen, sanoin.
      - Ja, Valtsu... Pyyhi nuo roiskeesi sängystä ja lattialta siihen samaan paitaan, jolla naamasikin pyyhit. Laitetaan pesuun muiden pestävien joukkoon, kunhan pyykille aletaan.

      - Tottahan toki, sanoi Valtteri kumartuen pyyhkimään roiskeitansa.

      - Mä menen laittaa kahvinkeittimen päälle ja mennään yhdessä suihkuun sitten.
      - Kuulostaa asialliselta suunnitelmalta. Ja Emppu! Sun mulkkus, se maistui saatanan hyvältä, antoi Valtteri tunnustuksen.
      - Kiitos. Samaa voin sanoa eilisen perusteella sinunkin patukasta, virnistin.
      - Tavataan suihkussa, huusi Valtteri perääni…

      *
      *
      *

    • Mahtavaa,kiitos ) päivää 3 odotellessa :)

    • Oikein sain muistot nuoruudesta. Raikas tuulahdus kahden miehen kiihkeästä elämästä. Henrylle iso kiitos!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe