Puistokadun pihlajat

kkona

Puistokadun saneeraus on raiskannut puistokadun hienot pihlajat pois. Jääköhän ehkä 1 jäljelle tuon mylläyksen jälkeen. Surullista kun kauniit istutetut puut saivat tuollaisen kohtalon.

16

2451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • punertaamarjat

      Oivoi oivoi voivoi,,,pitäisikö nyt tehdä asiasta oikein uutinen tai valitus puisto-osaston vastaavalle ja vaatia tilalle vaikka uusia?

      • Niihniih

        Sulkeudu "positiivinen äänekoski" facebook-ryhmään - ja pysy siellä.


      • pihlaja.puu

        On täysin ymmärrettävää, että ihmiset ovat kiinnostuneita lähiympäristöstään.


      • punertaamarjat

        ---Kuten myös naapurin asioista,heidän tekemisistään ja tekemättä jättämisistään,pihlajaj.puu on kiinnostunut nimenomaan näistä asioista.Marjat ja puut löytyy metsästä mene sinne niitä katsomaan.


      • pihlaja.puu
        punertaamarjat kirjoitti:

        ---Kuten myös naapurin asioista,heidän tekemisistään ja tekemättä jättämisistään,pihlajaj.puu on kiinnostunut nimenomaan näistä asioista.Marjat ja puut löytyy metsästä mene sinne niitä katsomaan.

        Nimimerkki "pihlaja.puu" on kiinnostunut ympäristäarvoista yleensä ja pitää täysin ymmärrettävänä sitä, että ihmiset surevat ko. pihlajoiden hävittämistä.

        Äänekosken kaupunki tuhoaa surutta jopa kulttuurikohteita. Mitä pitäisi ajatella 50-vuotis kuusien kaatamisesata viimme syksynä?


    • Marko_V

      Itkin kun kävelin K-markettiin kun ajattelin pihlajoiden kohtaloa, kuka tämän oikein sall? Ihmiset pitää saada vastuuseen teoistaa ja korvaamaan aiheutuneet vahingot.

    • 09890oty

      Kauheaksi myllätty koko puistokatu. Tuntuu kuin kävelisi jossain neuvostoliitossa kun tuosta menee läpi.

    • Perä-erkki

      No sen siitä saa kun antaa urakan jollekin paikalliselle puupääfirmalle ja vielä oikeaan ajankohtaan. Siellä ne montussa ihmettelee mikä piuha tai putki nyt meni poikki. Ei menis tuo työmaa mistään tarkastuksesta läpi.

    • KoitaEdes

      Jokapäiväistä narinaa katutöistä , joita vain on pakko tehdä . Ja puut ovat uudelleen kasvavia kuten olette huomanneet ne lahoavat kuten aloittajakin aikanaan . Hänenkaltaisia neropatteja voimme huomata jokaisen metsänhoitotoimen jälkeen arvostelemassa . Nooooo sehän on ainoa avu mikä lie jäljellä .

    • puistokatu-kuntoon-

      Kaupunki voisi jo ruveta korjaamaan puistokatua joka on kuin pommin jäljiltä. Tien syrjässä lojuu työmiesten rojua ja roskaa kaikkialla. Masentava näky.

    • Pentti

      Työmaa valmistui reilusti myöhässä ja jälki on tuota luokkaa, saas nähdä onko kaupungin munattomat valvojat hakemassa sakkoja viivästyksestä. Aihetta olisi ja mahdollista.

      • äkimu

        Se on aivan Äänekosken näköinen paikka ei sitä voi siistiä.


    • puistokatulainen

      Unohtivat tosiaan työmaalla pyörineet paljon roskaa jälkeensä..

      Oli kyllä niin naurettavaa seurata tuon työmaan edistymistä. Missä kuussa se aloitettiin K-marketin alapuolelta? Syyskuussa? Ja vasta vähän aikaa sitten saivat kaikki montut umpeen vaikka piti olla valmista joulukuussa, eikä tuo työn jälki vieläkään valmistuneelta näytä...

      On kyllä naurettavaa. https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2018-001852

    • Sisä-Suomen Lehti kirjoitti jokin aika sitten tästä katuremontista ja kertoi vielä, että työmaa on pysynyt aikataulussaan. Työmaa ei todellakaan ole pysynyt aikataulussaan, ainakaan sen urakointikyltin mukaan, jossa luki työn olevan valmis joulukuussa 2017, olisiko lipsahtanut viimeinen numero väärin? No, tänään katu oli vihdoinkin saamassa uutta asfalttia. Katsotaan nyt sitten koska katu on samanlainen töyssyrata kuin ennen remonttia.

    • Henkka_55

      Tänään työmiehet kittasivat 10:00 aikaan jo kaljaa K-marketin pihassa...

    • aatula

      Miksi unohdettiin viereinen pikkuinen Järvelänkadun tienpätkän kunnostus ja asvaltointi? Järvelänkatu nyt kuten ollut aina aivan hirveän monttuinen ja kun sataa, niin hirmu kurainen. Ollaanko tällä Järvelänkadulla paljon huononpia asujia, kuin muualla koskella? Järvelänkadulla asuu lähes 300 taloutta, kylläkin melkein puolet vuokralla asujia, mutta tännekin pitää saada kunnon tiet ja tienhoito. Aina on Järvelänkadun tienhoito ollut ala-arvoista, kun tästä valitetaan, niin mitään ei tapahdu.
      Kyllä kaupunki kerää asukkailta suuret maksut asuntojen ja pihojen hoidosta ym, eli kyllä rahat imetään mistä vain voi, muttei sitten kunnon tieverkkoa ole eikä tietä huolleta, on vaan savinen, kuoppainen ja rapanen tie.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1583
    2. 44
      953
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      921
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      899
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      849
    6. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      54
      807
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      798
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      765
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      742
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      692
    Aihe