Puistokadun pihlajat

kkona

Puistokadun saneeraus on raiskannut puistokadun hienot pihlajat pois. Jääköhän ehkä 1 jäljelle tuon mylläyksen jälkeen. Surullista kun kauniit istutetut puut saivat tuollaisen kohtalon.

16

2407

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • punertaamarjat

   Oivoi oivoi voivoi,,,pitäisikö nyt tehdä asiasta oikein uutinen tai valitus puisto-osaston vastaavalle ja vaatia tilalle vaikka uusia?

   • Niihniih

    Sulkeudu "positiivinen äänekoski" facebook-ryhmään - ja pysy siellä.


   • pihlaja.puu

    On täysin ymmärrettävää, että ihmiset ovat kiinnostuneita lähiympäristöstään.


   • punertaamarjat

    ---Kuten myös naapurin asioista,heidän tekemisistään ja tekemättä jättämisistään,pihlajaj.puu on kiinnostunut nimenomaan näistä asioista.Marjat ja puut löytyy metsästä mene sinne niitä katsomaan.


   • pihlaja.puu
    punertaamarjat kirjoitti:

    ---Kuten myös naapurin asioista,heidän tekemisistään ja tekemättä jättämisistään,pihlajaj.puu on kiinnostunut nimenomaan näistä asioista.Marjat ja puut löytyy metsästä mene sinne niitä katsomaan.

    Nimimerkki "pihlaja.puu" on kiinnostunut ympäristäarvoista yleensä ja pitää täysin ymmärrettävänä sitä, että ihmiset surevat ko. pihlajoiden hävittämistä.

    Äänekosken kaupunki tuhoaa surutta jopa kulttuurikohteita. Mitä pitäisi ajatella 50-vuotis kuusien kaatamisesata viimme syksynä?


  • Marko_V

   Itkin kun kävelin K-markettiin kun ajattelin pihlajoiden kohtaloa, kuka tämän oikein sall? Ihmiset pitää saada vastuuseen teoistaa ja korvaamaan aiheutuneet vahingot.

  • 09890oty

   Kauheaksi myllätty koko puistokatu. Tuntuu kuin kävelisi jossain neuvostoliitossa kun tuosta menee läpi.

  • Perä-erkki

   No sen siitä saa kun antaa urakan jollekin paikalliselle puupääfirmalle ja vielä oikeaan ajankohtaan. Siellä ne montussa ihmettelee mikä piuha tai putki nyt meni poikki. Ei menis tuo työmaa mistään tarkastuksesta läpi.

  • KoitaEdes

   Jokapäiväistä narinaa katutöistä , joita vain on pakko tehdä . Ja puut ovat uudelleen kasvavia kuten olette huomanneet ne lahoavat kuten aloittajakin aikanaan . Hänenkaltaisia neropatteja voimme huomata jokaisen metsänhoitotoimen jälkeen arvostelemassa . Nooooo sehän on ainoa avu mikä lie jäljellä .

  • puistokatu-kuntoon-

   Kaupunki voisi jo ruveta korjaamaan puistokatua joka on kuin pommin jäljiltä. Tien syrjässä lojuu työmiesten rojua ja roskaa kaikkialla. Masentava näky.

  • Pentti

   Työmaa valmistui reilusti myöhässä ja jälki on tuota luokkaa, saas nähdä onko kaupungin munattomat valvojat hakemassa sakkoja viivästyksestä. Aihetta olisi ja mahdollista.

   • äkimu

    Se on aivan Äänekosken näköinen paikka ei sitä voi siistiä.


  • puistokatulainen

   Unohtivat tosiaan työmaalla pyörineet paljon roskaa jälkeensä..

   Oli kyllä niin naurettavaa seurata tuon työmaan edistymistä. Missä kuussa se aloitettiin K-marketin alapuolelta? Syyskuussa? Ja vasta vähän aikaa sitten saivat kaikki montut umpeen vaikka piti olla valmista joulukuussa, eikä tuo työn jälki vieläkään valmistuneelta näytä...

   On kyllä naurettavaa. https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2018-001852

  • Sisä-Suomen Lehti kirjoitti jokin aika sitten tästä katuremontista ja kertoi vielä, että työmaa on pysynyt aikataulussaan. Työmaa ei todellakaan ole pysynyt aikataulussaan, ainakaan sen urakointikyltin mukaan, jossa luki työn olevan valmis joulukuussa 2017, olisiko lipsahtanut viimeinen numero väärin? No, tänään katu oli vihdoinkin saamassa uutta asfalttia. Katsotaan nyt sitten koska katu on samanlainen töyssyrata kuin ennen remonttia.

  • Henkka_55

   Tänään työmiehet kittasivat 10:00 aikaan jo kaljaa K-marketin pihassa...

  • aatula

   Miksi unohdettiin viereinen pikkuinen Järvelänkadun tienpätkän kunnostus ja asvaltointi? Järvelänkatu nyt kuten ollut aina aivan hirveän monttuinen ja kun sataa, niin hirmu kurainen. Ollaanko tällä Järvelänkadulla paljon huononpia asujia, kuin muualla koskella? Järvelänkadulla asuu lähes 300 taloutta, kylläkin melkein puolet vuokralla asujia, mutta tännekin pitää saada kunnon tiet ja tienhoito. Aina on Järvelänkadun tienhoito ollut ala-arvoista, kun tästä valitetaan, niin mitään ei tapahdu.
   Kyllä kaupunki kerää asukkailta suuret maksut asuntojen ja pihojen hoidosta ym, eli kyllä rahat imetään mistä vain voi, muttei sitten kunnon tieverkkoa ole eikä tietä huolleta, on vaan savinen, kuoppainen ja rapanen tie.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   1279
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   55
   1005
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   926
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   399
   848
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   82
   819
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   804
  7. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   801
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   57
   728
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   64
   692
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   653
  Aihe