Mikä saa miehen hylkäämään lapsensa?

Otsikossa tulikin jo kysymys. Monille miehille oma lapsi on eron jälkeenkin kaikki kaikessa. Kaikille ei kuitenkaan ole. Mikä saa siis miehen hylkäämään oman lapsensa kokonaan? Ja jos ei sekoitettaisi tätä nyt vieraannuttamiseen.
Ilmoita

Uusi nainen. Hän on se joka estää miestä tapaamasta ja näkemästä ex lapsiaan ja ex vaimoaan. Niin katkera ja kateellinen että tekee kaikensa että mies unohtaa heidät.
4 VASTAUSTA:
Uusi mies; lapsen "uusi- isä". Hän on se joka estää miestä tapaamasta- ja näkemästä omia lapsiaan-
ei ole mitään ex-lapsia; ex-vaimo on- ei ex-lapsi,
lapsella on yksi isä, joka ei ole ex-vaimon "uusi- oikea isä".
Niin katkera- ja kateellinen ex- vaimo- ja vieraannuttaja "viranomainen-" tekee kaikensa että lapset unohtaisi
OMAN OIKEAN ISÄNSÄ.
Useimmiten kuitenkin uusi nainen on se, joka edes jossain määrin patistaa ja kannustaa isää olemaan lastensa kanssa... Kun muuten ei näkisi juuri koskaan. Näin ainakin omassa lähipiirissä on mennyt. Mutta toki erilaisia tarinoita ja tilanteita on.
tuusontämätosi kirjoitti:
Uusi mies; lapsen "uusi- isä". Hän on se joka estää miestä tapaamasta- ja näkemästä omia lapsiaan-
ei ole mitään ex-lapsia; ex-vaimo on- ei ex-lapsi,
lapsella on yksi isä, joka ei ole ex-vaimon "uusi- oikea isä".
Niin katkera- ja kateellinen ex- vaimo- ja vieraannuttaja "viranomainen-" tekee kaikensa että lapset unohtaisi
OMAN OIKEAN ISÄNSÄ.
Aina se on kuitenkin se vieras ihminen se naikkonen joka kannustaa miestä hylkäämään lapsensa ja entisen elämän ja kaikki sukulaiset ja ystävät. Säälittäviä ihmisiä ja katkeria ja kateellisia, ettei voi ymmärtää miksi mies vaihtaa omat läheiset ja perheen katkeraan sammakkoon joka ei muuta saa kuin pahaa aikaan.
tätätapahtuuaina kirjoitti:
Aina se on kuitenkin se vieras ihminen se naikkonen joka kannustaa miestä hylkäämään lapsensa ja entisen elämän ja kaikki sukulaiset ja ystävät. Säälittäviä ihmisiä ja katkeria ja kateellisia, ettei voi ymmärtää miksi mies vaihtaa omat läheiset ja perheen katkeraan sammakkoon joka ei muuta saa kuin pahaa aikaan.
Aina se on kuitenkin se vieras ihminen se lapsen ryöstäjä miekkonen, joka kannustaa naista hylkäämään lapsensa-
ja entisen elämän ja kaikki sukulaiset ja ystävät;
kun ei itse pysty "munattoma lisääntymään. Säälittäviä
ihmisiä ja katkeria ja kateellisia, ettei voi ymmärtää miksi
nainen vaihtaa omat läheiset- ja perheen katkeraan vieraannuttaja ukkoseen, sammakkoon, joka ei muuta saa
kuin pahaa aikaan vieraannuttaja "viranomaisten- ja äidin" kanssa perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista-
+Lisää kommentti
Jos mies oikeasti rakastaa lastaan, hän rakastaa myös todella lapsensä äitiäkin eikä eroa tästä.
4 VASTAUSTA:
Jos Nainen oikeasti rakastaa lastaan, hän rakastaa myös todella lapsensä isääkin eikä eroa tästä.
Silloinkin, vaikka se äiti olisi itse piru sitä miestään kohtaan?
Jokunimimerkki2 kirjoitti:
Silloinkin, vaikka se äiti olisi itse piru sitä miestään kohtaan?
Sillonkin vaikka se isä olisi ite piru sitä naistaan kohtaan?
Jokunimimerkki2 kirjoitti:
Sillonkin vaikka se isä olisi ite piru sitä naistaan kohtaan?
Sillonkin vaikka se vieraannuttaja "viranomainen" olisi ite piru sitä lapsen isää, miestä kohtaan?
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Lasten äiti.(Miehen taloudellinen tila saataa vaikuttaa,Huoltajuus sopimus/Valtiolta tulleet
määräykset.Yhteishuotajuus ei yksinkertaisesti toimi näissä uusioperheissä taloudellisen
tilanteen takia,yhteiskunnan avut ovat vähissä.Elatusmaksuja joutuu maksamaan vielä
eläkeelläkin ja loput kuitataan hautajaisissa.Laki tietenkin sallii hakea armahdusta jo aiemmin. Hänelle jolle lapset jäävät kirjoille,ja pää asialliseen huoltajuuteen joutuu hyvin
usein taloudellisiin vaikeuksiin eikä apua saa mistään tai ei osaa hakea.Paha olo yleensä
puretaan lasten isään. Joten enemmpi ero koulutusta Lapsiasiain hoitajat!
Lapsen parasta tässä ajetaan/eikä lasten vanhempain alasajoa taloudellisesti.
3 VASTAUSTA:
Lasten vieraannuttaja "äiti-",(isänsä taloudellinen tila saataa vaikuttaa). Huoltajuus sopimus-/ vieraannuttaja valtiolta- ja Raision kaupungin "lastensuojelun-" vieraannuttaja "viran-omaisilta" tulleet määräykset perättömin lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista yhteistyössä äidin kanssa.

Yksinhuotajuus ei yksinkertaisesti toimi näissä uusioperheissä äidin hyväosaisuuden takia; yhteiskunnan avut ovat äidille mittaamattomat vieraannuttaessaan lapset isästään- ja suvustaan "viranomais-" menettelyssä.

Elatusmaksuja joutuu maksamaan vielä eläkeelläkin ja loput kuitataan hautajaisissa, vaikka laki sanoo; "mikäli lapset eivät
itse pysty huolehtimaan elatuksestaan". Lapsillahan on satojen tuhansien/ miljoonien varallisuus, josta kela ym. vieraannuttaja "viranomaiset" eivät kuitenkaan välitä rikkoessaan räikeästi
lakia lapsen elatuksesta tuomioistuimen- poliisin seuratessa talutusnuorassa äidin- ja "lastensuojelu-"viranomaisten kyykytystä, lapsen tarkoitushakuista vieraannuttamista, manipulaatiota, vainoamista omasta isästään- ja suvustaan perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista.

Laki tietenkin sallii hakea vaikka mitä- haettu on jo yli 10 vuotta..
Hänelle jolle lapset jäävät "viranomais-" vainoamisessa kirjoille, ei jää mitään vastuuta lapsen huoltajuudesta sekoittaessaan "viranomais-" menettelyssä tarkoitushakuisesti lapsen- ja isän elämän- eikä joudu myöskään mihinkään taloudellisiin vaikeuksiin. Lapsen etävanhempi/ isä ei saa apua mistään, vaikka
osaa hakea- ja on hakenut. klikkaa nappia- apua ja vastausta jo
seuraavana arkipäivänä- hallituksen kärkihankkeen Lape-
muutosohjelma ei Raision kaupungissa toimi eikä vastuasta saa; vastoin valvovan viranomaisen, Lounais-Suomen aluehallinto viraston päätöksiä mm. yhteydenottoon vastaamisesta- ja lapsen kouluasiain tiedottamisen välittämisestä suoraan kouluista lapsen isälle, lapsen oikeasta nimestä, yheystiedoista puhelin-numeroineen lapsen isälle, elatusvelvolliselle. Lapsen parasta ei tässä osata ajatella/ tuetaan "viranomais-" menettelyssä lapsen
tarkoitushakuista vieraannuttamista, manipulaatiota,, vainoamista omasta isästään- ja suvustaan, lapsen isän ja hänen terveytensä alasajoa suomen valtion 100- vuotispäivän kunniaksi taloudellisesti nyt- ja tulevaisuudessa-
Noin köyhillä ja syrjäytyneillä juopoilla.
Näsää kirjoitti:
Noin köyhillä ja syrjäytyneillä juopoilla.
Noin köyhillä- ja syrjäytyneillä lapsen tarkoitushakuisilla "viranomais-" vieraannuttaja "äideillä- ja viranomaisilla"
ns. "juopoilla".
+Lisää kommentti
Jos kyse ei ole siitä, että äiti vieraannuttaa isän lapsesta, niin kyse on siitä, että isä ei ole liiton aikanakaan ollut lapsista kovin kiinnostunut... Ero ei siis asiaan vaikuta, vaan on ollut tilanne jo valmiiksi sellainen.

Minun exäni ei yhteisen lapsemme hoidosta kiinnostunut ikinä milloinkaan, paitsi jos oli hänelle tuttuja vieraita kylässä, joille piti esittää sen hetken ajan hyvää isää. Muutoin ei KERTAAKAAN hoitanut lasta, vaan vastuu oli täysin minulla. En valita, koska mielellänihän minä lasta hoidin. Mutta yllätyksenä ei tullut, että eron jälkeen tilanne ei muuttunut.

Exä tapaa lasta satunnaisesti. Viimeisen 6 vuoden aikana nyt erin jälkeen on tavannut lasta keskimäärin 1 päivänä kuukaudessa. Lapsi siis kyllä tietää kuka hänen isänsä on, mutta heidän suhde ei ole tiivis, eikä se sellaiseksi tule koskaan muuttumaan.

ps. Korjaus. Äitienpäivän aamuna lapsen ollessa 1v exäni heräsi lapsen kanssa, ja oli hänen kanssaan n. tunnin ajan kahdestaan, ennen kuin herättivät minut. En siis voi sanoa, että hän ei koskaan hoitanut lasta. ;)
1 VASTAUS:
Jos kyse ei ole siitä, että äiti vieraannuttaa isän lapsesta,
niin kyse on siitä, että äiti ei ole liiton aikanakaan ollut lapsista kovin kiinnostunut... Ero ei siis asiaan vaikuta, vaan on ollut tilanne jo valmiiksi sellainen.

Minun exäni ei yhteisen lapsemme hoidosta kiinnostunut ikinä milloinkaan, paitsi jos oli hänelle tuttuja vieraita kylässä, joille
piti esittää sen hetken ajan hyvää äitiä. Muutoin ei KERTAAKAAN hoitanut lasta, vaan vastuu oli täysin minulla,
isällä. En valita, koska mielellänihän minä isänä lasta hoidin. Mutta yllätyksenä tuli, että eron jälkeen tilanne on muuttunut-
ja olen yhtäkkiä täysin kyvytön rakkaita lapsiani hoitamaan- ja huoltamaan Raision kaupungin perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista, vastoin poliisin esitutkintaa- ja sosiaalityöntekijä Tiina Tuokko omaa lausumaa oman selvitystyönsä päätteeksi eli vanhempien
yhteishuolto, lapsen laajat tapaamisoikeudet; ennenkuin alkoi "viranomais-" menettelyssä valehtelemaan tuomioistuimessa totuuden mitä oikeasti on tapahtunut, lastenvalvojalla oikeasti sovittu- lapset oma-aloitteisesti oikeasti lausuneet eli haluavansa asua myös omalla isällään, oman isänsä huollossa- ja hoidossa, kasvatuksessa.

Exä ei edelleenkään suostu lapsen asumiseen-/ tapaamis-oikeuteen, yhteishuoltajuuteen omalla isällään; toimimaan lapsen edun- ja oikeuksien mukaisesti Raision kaupungin luonnehäiriöisten "viranomaisten-" kanssa- vieraannuttaminen, vainoaminen manipulaatio siis "viranomais-" menettelyssä Raision kaupungissa jatkuu vielä yli 10 vuoden jälkeenkin. Lapsi siis kyllä tietää kuka hänen isänsä on, mutta heidän suhde on täysin tuhottu tarkoitushakuisesti "viranomais-" meenettelyssä, ei ole tiivis, eikä se ilmeisesti äidin- ja "viranomaisten" omasta menettelystä johtuen tule sellaiseksi koskaan muuttumaan.
Toivoa toki sopii- Isä ei voi ottaa lapsiin yhteyttä, koska heidän yhteystietonsa on isältä tarkoitushakuisesti salattu "viranomais-"
menettelyssä-

ps. Isänpäivän aamuna lapsen ollessa 1v exäni heräsi lapsen kanssa, ja oli hänen kanssaan n. tunnin ajan kahdestaan, ennen kuin herättivät minut. En siis voi sanoa, että hän ei koskaan hoitanut lasta. ;) Lapsella on oikeus vanheempaansa!!!
+Lisää kommentti
Minä olen se äidistä ja Isästä vieraanutettu lapsi. Enkä ole Raisiosta.
Olen iloine nyt vanhempana että ei ole tarvinnut,olla missään tekemisissä
äitini ja isäni kanssa.(Sijaiskodin lapsi)Lukiessani näitä kirjoituksia huomaan
että vajakit ovat laittaneet "Valinnanvapaus Suomessa" elämänsä piloille.
Kun avioero kohtaa lapsiperheitä,siitä tulee antaa Ero-koulutusta lapsen
äidille ja isälle ,jokainen ihminen on arvokas. Joku kirjoittaja taisikin mainita tästä.
Lapsen hylkääminen ei ole mikään yksiselitteinen "juttu"
1 VASTAUS:
Samoin olen sijaisperheessä kasvanut, sijaiskotien ”äiti ja isä” on mulle rakkaat, oikea isäni monisairas juoppo ja äitini päästään sairas, en kunnolla edes tunne niitä enkä pidä väliksikään.
Oikeat isovanhemmat isäni puolelta ovat myös rakkaita ja ikivanhoja mummu 89 ja pappa 93v .
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mikä saa miehen hylkäämään lapsensa?

Otsikossa tulikin jo kysymys. Monille miehille oma lapsi on eron jälkeenkin kaikki kaikessa. Kaikille ei kuitenkaan ole. Mikä saa siis miehen hylkäämään oman lapsensa kokonaan? Ja jos ei sekoitettaisi tätä nyt vieraannuttamiseen.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta