Krypto- ja virtuaalivaluutat sijoituskohteena

CryptoGuy

Tiedän, ettei digivaluutta ole osakkeeseen verrattava sijoitusinstrumentti. Kryptovaluuttoja on kuitenkin olemassa satoja erilaisia Bitcoinin lisäksi, ja niillä käydään kauppaa samalla tavalla kuin pörssiosakkeilla. Arvonmääritys onkin sitten toinen juttu.

Onko täällä muita jotka sijoittavat/ovat harkinneet kryptovaluuttoihin sijoittamista?

Kryptovaluutat siis perustuvat lohkoketjuteknologiaan ja ovat riippumattomia valtioista, keskuspankeista yms. Viime vuosina rahaa on virrannut virtuaalivaluuttoihin hurjia määriä. Esimerkiksi Bitcoinin kaikkien kolikkojen yhteenlaskettu markkina-arvo on $193 805 532 200 (3.12.2017). Ei siis puhuta pelkästään pienen piirin puuhastelusta. Virtuaalivaluuttamarkkinoilla nähdään helposti jopa 10%:n nousuja ja laskuja päivän sisällä.

Täältä näkee kryptovaluuttojen "kurssit" sekä markkina-arvot https://coinmarketcap.com/
Tänne olen kirjoittanut infoa aiheesta. http://digivaluutat.blogspot.fi/

60

3223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bitcoinaaja

      Olen kesästä saakka seuraillut Bitcoinia, ja kieltämättä on kyllä yllättänyt meikäläisen ja monet muutkin kurssi nousu. Tuli pistettyä kesällä 500 euroa ihan kokeilumielessä ja marraskuun alussa toiset 500 euroa ja hyvin tuottanut. Nyt on alkanut kiinnostamaan enemmän muut coinit, koska tuntuu että bitcoin olisi jo yliarvostettu..

      Mukavaa ajanvietettähän näiden seurailu, nyt vaikuttaa olevan kuplaa ilmassa, josko sitä ostaisi sitten lisää korjausliikkeen tullessa. Kohtahan isot instituutiot alkaa sijoittamaan näihin tai vaihtoehtona on että keskuspankit alkavat rajoittamaan näiden toimintaa.

    • Vanhamummu

      "tuntuu että bitcoin olisi jo yliarvostettu.."

      Yllä kirjoitettiin näin. Asettumatta yhtään kirjoittajaa vastaan, herätän mietinnän siitä, miten Bitcoinin oikeaa arvoa perinteinen sijoittaja edes mittaa?

      Ne, joilla nyt tuntuu, että se olisi jo yliarvostettu, niin eikö tuntunut silloin, kun se oli 4 000e? Jos ei tuntunut, niin olisi pitänyt sijoittaa siihen. Näin sijoittajan näkökulmasta.

      Mutta palataan siihen, että jos nyt tuntuu, että on jo yliarvostettu, niin millä mittaat sen? Onko muuta mittaria kuin perinteisen sijoittajan silmin liian jyrkkä nousu?

      Tähän asti liian jyrkät nousut ovat aina romahtaneet vähintään paljon, joskus kokonaan. Olisiko nyt ensimmäinen kerta, että näin ei käy?

      • Omakas

        Ei tietenkään ole, muttei se romahdus välttämättä tapahdu nyt, eikä alimmillaankaan välttämättä alita nykytasoa .

        Ongelma Bitcoinissa sijoituksena on siinä, ettei se:
        A) tuota mitään, kuten eivät valuutat muutenkaan
        B) sen tulevaisuus on hyvin epävarma. Tullaanko sitä lopulta hyväksymään vai kielletäänkö? Tuleeko tilalle valtioiden omia virtuaalivaluuttoja?

        Mutta jos Bitcoinista tulee globaali tulevaisuuden valuutta, niin onhan tuossa varmaan edelleen helppo satakertaistuminen edessä. Vai miljoonakertaistuminen, en tiedä..


    • RomahdusOnVarmaa

      Koska arvonnousu perustuu miljoonien uusien ymmärtämättömien "hölmöjen" ahneuteen, niin kaikki tulee joskus tulevaisuudessa romahtamaan. Kyse on pelkästä tyhjästä kuplasta. Kaikki olisi OK ja rehellistä ja jopa hyödyllistä jos arvo pysyisi (pidettäisiin) vakiona.

      Koska kukaan ei tiedä koska romahdus tapahtuu, homma jatkuu.

      • Anonyymi

        Kyseessä onkin "peli" eikä varsinainen sijoitus, koska "kryptot" eivät tuota mitään eikä niillä voi ostaa lähikaupasta mitään eli niillä ei ole mitään käytännön arvoa. Pelinä varmasti ihan jännä.


    • StuureFjä

      Tähän asti jokaisesta pienestä romahduksesta Bitcoin on toipunut. Viime viikon 20% ei kauaa kestänyt. Mutta on erittäin mielenkiintoista nähdä, koska on se oikea romahdus. Sen tuleminen on kuitenkin varmempaa kuin 99%!

      Itse en ole tässä kuplassa mukana, mutta voin vaan kuvitella kuinka siellä hikoillaan sormi enterillä, että joko myyn. Että riittäisikö tämä "600%" voitto vai odotanko vielä?

      Tuota pohdintaa tekee nyt erittäin moni sellainen, joka ei koskaan ole Bitcoineja hankkinutkaan käyttöä varten vaan pelkkää sijoittamista varten. Ja hikoilu on suurta.

      Vaikka kuinka toivoisin, ettei moni polta näppejään, niin heitä vaan valitettavasti on paljon enemmän kuin voittajia.

    • RikollisuusKuriin

      Nyt suuri osa toiminnasta on laitonta ja rikollista. Tullaan lopettamaan loppuvuodesta isolla kansainvälisellä poliisioperaatiolla. Kaikki nollautuu. Siihen asti voi nauttia ruudulla näkyvistä isoista numeroista.

    • Markanvenyttäjä

      Kyseessä on ponzihuijaus. Kuka on se salaperäinen henkilö joka näitä kontrolloi eli kuka ne on luonut? Se joka on valuutan luonut pystyy tienaamaan hyväuskoisilla hölmöillä miljoonia ja lopettamaan "valuutan" koska tahansa. Kyseessähän on leikki"valuutta" josta ei vastaa kukaan organisaatio tai henkilö omalla nimellään. Oikeasta valuutasta vastaa keskuspankki ja sen toimintaa valvotaan. Tällaiset leikkivaluutat vetävät puoleensa lapsekkaita pikavoiton tavoittelijoita jotka valitettavasti joutuvat pettymään raskaasti kun homma näpsähtää näpeille.
      Kannatta pysyä näistä poissa, tällaiset rahanpesuvälineet sopivat huumerikollisille ja mafialle.

      • LoppuLähestyy

        Huijauksen huipulla ei ole vain yksi henkilö tai taho, vaan mukaan on tullut useita isoja tekijöitä täysin toisistaan riippumatta. Ja koko ajan tulee lisää. He tietävät voivansa menettää kaiken, mutta laskevat saavansa suuria voittoja lyhyellä tähtäimellä ja pyrkivät kaikin keinoin saamaa muita isoja tahoja rahoittamaan toimintaansa. Lehdistö ja sosiaalinen mediakin on saatu mukaan.


      • TurvallinenValuutta

        Virtuaalivaluutat, esim. bitcoin, on nimenomaan turvallinen siksi ettei sitä kontrolloi yksittäiset tahot, kuten esimerkiksi euroja tai dollareita. Ymmärrän kyllä, että normaalit pankit tuntuu turvalliselta, mutta pankit voi aina mennä nurin (kuten esimerkkejä historiasta on), jollon rahat voi menettää ja pankit kun on yksittäisiä paikkoja, niin hakkerointi on helpompaa. Bitcoin nojaa lohkoketjuun, jota ei hallinnoi kukaan yksittäinen taho ja sinne lisätty merkintä ei katoa ikinä. Bitcoinista on hyvää juttua täällä virtuaalivaluutta.com/bitcoin ja sen lohkoketju-teknologiasta virtuaalivaluutta.com/blockchain.


    • KatriHele

      Mikä tekee edelleen Bitcoinista "toisen luokan" valuuttaa on se, että innokkaimmatkin Bitcoin-tyypit vertaavat Bitcoinin arvoa dollareihin ja euroihin, siis OIKEISIIN valuuttoihin.

      Vasta sitten Bitcoin on ylivertainen, kun tuo vertailu loppuu.

      Bitcoin ei pärjäisi ilman dollaria, mutta dollari pärjäisi hyvin ilman Bitcoinia - toistaiseksi ainakin...

    • CryptoGuy

      Bitcoin ei ole missään nimessä huijaus. Se on avoimeen lähdekoodiin perustuva valuutta, jonka kaikki transaktiot ovat julkisia mutta anonyymejä. Sitä ei pyöritä mikään "tietty taho", joka voisi sulkea sen yhtäkkiä. Eri maat voivat kyllä rajoittaa Bitcoinin käyttöä, mutta sitä ei voi "poistaa" käytännössä niin pitkään kuin internet on olemassa.

      Bitcoinin kurssi on noussut pitkälti mediahuomion ja kasvaneen kiinnostuksen myötä, mutta Bitcoinin ja muiden virtuaalivaluuttojen ostaminen on peruspertille vielä sen verran työlästä, että tuulipukukansa ei ole rynnännyt ostamaan sitä. Seuraavien vuosien aikana isot instituutiot kehittävät Bitcoiniin ja muihin kryptovaluuttoihin liittyviä sijoitustuotteita (esim ETF), jolloin iso raha alkaa oikeasti virrata virtuaalivaluuttamarkkinoille. Tällä hetkellä kryptomarkkinoilla toimivat pääosin alle 35-vuotiaat miehet, joilla ei välttämättä löydy muuten sijoituskokemusta paljoakaan. Tämä näkyy tietysti kurssivaihteluissa, meno on välillä aika hurjaa.

      Mutta parhaimmillaan olemme vasta lohkoketjuteknologian kehityksen saralla lapsenkengissä, mikä on aika hieno juttu. https://digivaluutat.blogspot.fi/

      • HuijausOnHuijaus

        Hyvä esimerkki aivopestystä ymmärtämättömästä höppänästä. Jatka samaa rataa.


      • Clyne445
        HuijausOnHuijaus kirjoitti:

        Hyvä esimerkki aivopestystä ymmärtämättömästä höppänästä. Jatka samaa rataa.

        Hyvä esimerkki peruskansalaisesta, joka ei kykene ajattelemaan omilla aivoillaan saati ymmärtämään mitään uutta teknologiaa, koska ei osaa englannin kielen taso on luokkaa Puljujärvi. Se, että menetit rahasi Onecoin -huijauksessa sekä Wincapitassa, ei tarkoita, että 1200 muuta kryptovaluuttaa olisivat kaikki huijauksia.


      • HuijausOnHuijaus
        Clyne445 kirjoitti:

        Hyvä esimerkki peruskansalaisesta, joka ei kykene ajattelemaan omilla aivoillaan saati ymmärtämään mitään uutta teknologiaa, koska ei osaa englannin kielen taso on luokkaa Puljujärvi. Se, että menetit rahasi Onecoin -huijauksessa sekä Wincapitassa, ei tarkoita, että 1200 muuta kryptovaluuttaa olisivat kaikki huijauksia.

        Itsekkäät huijarit yrittävät aivopestä kansaa. Sairasta! Kyse on tyhmien rahastamisesta. Peli vihelletään poikki ennen vuodenvaihdetta. Pitäkää kiirettä.


    • Ecex.Exchange
    • shorttauxeen

      Olisin kiinnostunut 'sijoittamaan' vaikka tonnin pari, mikäli Bitcoinin shorttaaminen tulisi mahdolliseksi ja jos siihen saisi pitkäjuoksuisen johdannaisen. Käytännöllisyyden suhteen vielä kiinnostavampaa jos shorttauksen voisi toteuttaa vaikkapa Nordentin kautta.

      * Kauppapaikoista sekä CME Group että Cboe Global Markets suunnittelevat aloittavansa bitcoin-futuurien myynnin joulukuussa. Nasdaq kaavailee futuurikauppaa vuodesta 2018 alkaen, Bloombergin lähde kertoi. Myös myös finanssiyhtiö Cantor Fitzgeraldin Cantor Exchange luo parhaillaan bitcoin-johdannaisia.

      - https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005481397.html

      Mikäli globaalissa taloudessa ei ihan heti pian tule uutta talouskriisiä ja arvotustasojen radikaalia alaskorjausta, joka on vain ajan kysymys, niin Bitcoin saattaa jatkaa 'arvonnousuaan' niin kauan kuin hölmöjä ostajia vain riittää.

    • rikkivety

      meneeköhän ensi vuonna bitcoinilla 100000 rikki. 6-kertainen hinnannousu ei ole enää paljoakaan.

    • J_McAfee

      2024 bitcoin rikkoo 500 000$, sanoi John McAfee, ja jos ei riko niin seppä on luvannut syödä oman pilinsä.

    • hohojojo

      Kuinka todennäköisenä pidätte että muut virtuaalivaluutat kuten litecoin,ehtereum yms. voisivat nousta bitcoinin rinnalle. Aivan kuten perinteiset valuutat kuten euro,dollari,kruunu yms.

      • kommentti34545

        Varsin mahdollista, jo nyt litecoin on nettikaupan maksuvälineenä parempi kuin bitcoin: nopeammat transaktiot ja pienemmät siirtokulut. Lisäksi mr. Litecoin eli Charlie Lee on tunnettu henkilö toisin kuin Satoshi Nakamoto, jos tällä seikalla on merkitystä. Analyytikot sanovat litecoinin olevan hinnaltaan aliarvostettu, hinta tulee nousemaan pilviin jos Lightning network saadaan vietyä onnistuneesti läpi ja älysopimukset siihen päälle vielä.


    • CryptoGuy

      Uskon, että tulee olemaan yksi markkinajohtaja "digitaalisena kultana" eli ns arvonsäilyttäjänä, minkä lisäksi jokin muu markkinajohtaja maksamisessa, esimerkiksi Litecoin.
      Ethereumista sanotaan, että se joko tulee lyömään läpi isosti tai ei ollenkaan, eli joko/tai.
      https://digivaluutat.blogspot.fi/

      • Kfkfkkfkfkffk

        No miksei sillä arvonsäilyttäjällä sitten maksettaisi?


      • Greshamin_laki

        Jospa se olisikin arvonsäilyttäjä, mutta kun arvo nousee. Kuka hullu maksaa sellaisella rahalla, jolla saisi kuukauden kuluttua 10 % enemmän?


    • kfkfkfkfkfkfdksf

      Bitcoinilla suoraan maksaminen on hidasta. Muilla kryptovaluutoilla se onnistuu ainakin teoriassa tehokkaammin. Tosin TenX -sovelluksella voi Bitcoineja käyttää kuten oikeata rahaa ilman, että edes r-kioskin myyjä huomaa. https://www.youtube.com/watch?v=IoYoPHonRHE

      • Dkfkfkfkfkfkkf

        No miksi sitten tarvitaan Bitcoinia mihinkään, jos se ei ole hyvä maksuväline?


    • kkjjj

      Ei sitä mihin tarvitakkaan. Hinta perustuu ihmisten tunteisiin enemmän kuin käytäntöön.
      Milloin coinmotion ottaa litet käyttöön. Ois kiirus päästä painaan rahat kiinni??

      • Fifjjfjfjgjjg

        Lieneeköhän kovinkin aikaa kestävällä pohjalla tuo ihmisten rakkaus Bitcoinia kohtaan? Kulta sentään kimaltelee ja on säilyttänyt arvostuksensa korkealla jo vuosituhansia, joten tuskin sen arvo meidänkään aikanamme täysin katoaa. Lisäksi sille on käyttönsä teollisuudessa.


    • LoppuLähestyy

      Vajaa kolme viikkoa aikaa nauttia ruudulla näkyvistä numeroista. 1.1.2018 kaikki nollia ja jos on tehnyt jotain johdannaiskauppaa, seurauksena miljoonatappiot. Kotiuttaminen on jo alkanut!

    • apuvav

      https://www.litebit.eu/en

      Hei jos ostelen tuolta litebitistä hieman eri kryptoja niin mihinkä siirrän ostetut valuutat?? johonkin lompakkoon. Mutta mikä olis sellanen joka tukee useampia eri valuuttoja? Oli ajatuksena ostaa ainakin rippleä,NEM ja Populousta.

    • gdreeeg

      Jaxx ainakin tukee monia kryptoja, en nyt löydä listaa kaikista mutta kannattaa tsekata projektien kotisivuilta lista lompakkosoftista. Kannattaa myös varoa feikkilompakoita, joista hakkerit ryöstävät kryptosi. Tee kotiläksyt tänään kunnolla niin huomenna ei tarvitse itkeä.

    • CryptoGuy
    • Äkkirikastujatköyjtyvät

      Itse ennustanut että Bitcoin tulee romahtamaan ja rajusti, mutta krypto valuutat tulee aina olemaan keinottelijoiden kohde.

    • shortauxeen

      Hyvä "sijoituskohde" ollut viimeisen viikon aikana ... shorttaus olisi tuottanut.

      "Coindesk-sivuston mukaan kryptovaluutta bitcoinin kurssi on laskenut lähes kolmanneksen siitä, mihin sen arvo oli korkeimmillaan yltänyt viikko sitten."

      - https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005500118.html

      Ps. Jokunen viikko sitten ulkolaisessa lehdessä oli artikkeli perheellisestä miehestä, yrittäjästä, joka laittoi koko kiinteän omaisuutensa myyntiin, talonsa ja muutti perheineen vuokralle 'sjoittaakseen' kaiken Bitcoiniin rikastumisen toivossa ... tulee mileen 90-luvun ja vuosituhannen vaihteen teknokupla ja niillä hinnoilla sijoittaneet, sen ajan tuotto-haave-kiimat, josta sitten tultii agresiivisesti maan pinnalle lukuisten murhenäytelmien säestämänä.

      Historia toistaa itseään ja seuraava agresiivinen globaali talousrysäys on jo nurkan takana, vaikka voikin edelleen viipyä, tosin pankit ja rahoitussektori on nyttemmin huonommassa hapessa kuin edellisellä kerralla...

    • Etteivaanolisi

      Tulppaani mania..

    • Joulunsanomaa

      Hyvää joulua niin rikkaille kuin köyhille.

    • TurskaaTuleeJaPaljon

      Bitcoinin lasku kiihtyy. Nollautuu vielä tänä vuonna. Seuraavt vuodet käydään oikeutta ja pahimmille huijareille vankeutta. Eivät tajunneet tuhansin isojen loishuijarien (pankkiiriliikkeet, yritykset, kokonaiset valtiot) tulevan mukaan lyhytjänteisesti pikavoittoja tavoitellen sotkemaan kuvioita.

    • rahatpoistyhmiltä

      Taas tyhmiä vedätetään näillä "valuutoilla", ihan täyttä kusetusta. Heh, joku IT-nörtti vedättää tyhmiä, laiskoja pikavoitontavoitteijoita oikein isosti.

      • BitcoinKuplaPuhkeaa

        Ei kyse ole enää yhdestä nörtistä, vaan sadoista ahneista yrityksistä, erilaista loisista, välittäjistä, jne... Iso porukka pystyy kasvattamaan kuplaa lehdistön ja sosiaalisen median avulla. Tälläkin palstalla on lukuisia "uskovaisia", joiden mielestä tyhmiltä varastaminen on ihan OK. Suuri osa valtioista tulee pian viheltämään pelin poikki Etelä-Korean tavoin.


      • survey_

        Keskiviikkona julkaistun kyselygallupin mukaan 31,3% Etelä-Korealaisista toimistotyöntekijöistä sijoittaa kryptoihin keskimääräisen sijoitussumman ollessa us-dollareissa 5170 usd. Bitcoin-johdannaisia alettiin myös kaupata kahdessa yhdysvaltalaisessa pörssissä viime kahden viikon kuluessa.


      • Klio

      • Klio
        Klio kirjoitti:

        Jos joku on missannut niin ladatkaa Electroneumin virallinen mobiilisovellus Playkaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electroneum.mobile.

        Antavat ilmasia kolikoita virtuaalimainauksella, oon beta-testaaja ja hyvin toimii. Käyttäkää referral koodia 2BC684, voi voittaa kolikoita.

        Piste pois linkistä: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electroneum.mobile


    • kryptosioitukset

      Hei tänne kannattaa luoda tili: https://initiativeq.com/invite/Hl1rqAEnQ
      Koska siellä jaetaan ilmaista kryptovaluuttaa mitä ei ole vielä tullut myyntiin.
      Tämä on tälläinen ex paypal tyyppinen projekti.

    • Anonyymi

      Ei hemmetti, näitä oli hauska lukea! :D

    • Anonyymi

      Tuleva kryptovaluutta Pi näyttää ihan lupaavalta, ja sitä voi louhia kännykällä pilvessä joten ei tarvitse muita tarvikkeita. Mitä enemmän porukkaa liittyy sitä varmemmin ja nopeammin se saadaan markkinoille. Sitä voi louhia Pi Network sovelluksella, jonka voi ladata Google playsta esim. Kaikki tarvitsee tässä vaiheessa kutsukoodin ja sillä saa myös lisää louhinta nopeutta. Lisää "MikkoS21" kutsukoodia pyydettässä.

    • Anonyymi

      #PantherSwap Farms and Staking #dapps for #BinanceSmartChain #BSC tokens.

      https://pantherswap.com/?ref=5z4nopajr2rju5k6q9waya42ub2k4rngeavvu7azw The First Automatic Liquidity Acquisition Yield Farm & AMM on Binance Smart Chain

      Tämä tulee taas nousemaan Beefyn yhteistyön kautta. Viiksi 00,3d mentiin viiteen dollariin nyt polttavat kolikoita ja holdaajia palkitaan. (safemoonin tapaan). Hinta nyt 0,3d ja steikki tuotto 780% jos vielä nousisi jossain vaiheessa niin hyvät hillot luvat. Viimeksi 50d sijoituksella 15000d. :D

    • Anonyymi

      Tänä vuonna tuotot jo yli 500%. otin osan talteen ja loput hajautan vielä uusiin gaming nft platformeihin, lisäksi DeFi alustat ovat oivia sijoituskohteita.
      esim Sandbox ja decentraland tuottavat jo ihan kivasti. :D

    • Anonyymi

      livecoinwatch.com ja coinmarketcap.com , sieltä löytyy kolikoiden pörssitiedot jos jotain kiinnostaa miten tuottaa ja miten ei missäkin aikavälissä.. :D

    • Anonyymi

      Mitä mieltä olette Cryptosta? Iso kampanja päällä. Onko tässä yksi lähivuosien nousijoista? Törmäsin tuohon sivuun jossa oli crypton visasta juttua ja alkoi houkuttelee. Cashback lähinnä ja pieniä täkyjä pumpattu mukaan. Onko moni mukana?

      https://otakoppia7.webnode.fi/

      • Anonyymi

        Piti t%C3%A4h%C3%A4n vastata jo mut meni v%C3%A4%C3%A4r%C3%A4%C3%A4n lokeroon. Siis ainakin crypto on oikea firma ei mik%C3%A4%C3%A4n bonzi tms. Jos nyt ite l%C3%A4htis vasta-alkajana laittasin ehk%C3%A4 minimisumman mill%C3%A4 saa visakortin ja muut edut k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6n%2C Minimill%C3%A4 350euron steikkauksella saa 1%CAshbackin ja spotifyn. Steikkaus%3D stake Lontooksi. %3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3ET%C3%A4st%C3%A4 linkist%C3%A4 p%C3%A4%C3%A4set rekister%C3%B6ityyn ja saat 25dollaria Crypton coineina kun laittaa kiinni v%C3%A4hint%C3%A4%C3%A4n se 350 fiat rahaa eli euroja %26gt%3B https%3A%2F%2Fcrypto.com%2Fapp%2Fa7n6cz6744%3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3ECashback on kaikissa korteissa%2C my%C3%B6s ilmaiskortissa. Mut ilmaises ei sit muuta etua ole kun 1%25 cashback. Joka kyl sekin on hyv%C3%A4 jos vertaa muita mit%C3%A4 on tarjolla muulla.%3Cbr %2F%3EBank Norwegianilla on lentopisteit%C3%A4 kerrytt%C3%A4v%C3%A4 1%25 cashback. Cryptolta saman saa rahana. Tosin Crypton cashback maksetaan Crypton coineina josta sen kyl halutessaan voi vaihtaa euroiksi ja ottaa ulos aina kun v%C3%A4h. 100%E2%82%AC on t%C3%A4ynn%C3%A4. Ilmaista rahaa siis.%3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3ECashbackit nousee aina tasoittain%2C tos 350euron kortissa on 2%25%2C 3500euron kortissa 3%25.


    • Anonyymi

      Crypto haalii porukkaa mukaan bonuksilla yms. Tässä yksi esim.jossa tarjoavat rekisteröitymisestä parikymppiä. Pitää vaan steikata eli laittaa väh.350€ fiat-rahaa (perinteinen raha) kiinni 6kk. Sit saa visakorttia ja ilmaisia spotifyita ym. Jox laittaa 3500€ saa sit netflix ja ilmaisen loungen sisäänpääsyn yhdelle lentokentillä. 3500€ on vaan aika iso raha yhtäkkiä tietämättömälle laittaa kiinni. Se on sit eri jos on jo voittoja näistä pohjalla ja niillä nostaa tasoa.

      Kyl toi lounge lentokentillä houkuttelis tälläselle paljon matkustavalle. Netflixillä en tee oiken mtn. Spotify ihan ok, ärsyttää ilmaisversion mainokset. Sen sain jo 350€. Ilmaisenkin kortin saa mut se on muovikortti. Noi muut tasot on metallikortilla.

      Toi cashback on plussaa. Kaikki kotiipäin.

    • Anonyymi

      Kryptovaluutat ovat edelleen riskialtis sijoituskohde, vaikka monet Wall Streetin rahastot tulivat tänä vuonna.
      Joka tapauksessa kryptovaluutoille ei ole vielä mitään käyttöä, eivätkä ne tuo mitään hyötyä tässä vaiheessa!
      Kirjoitimme hiljattain https://cryptodaily.se kanssa siitä, mitä uskomme kryptovaluuttojen tulevaisuuteen. Yksi teeseistämme on, että 99,9 % katoaa ja bitcoinista tulee kuin SNP500.

    • Anonyymi

      Superpalloina pomppivat altcoinit ovat sekoittaneet pakkaa melko urakalla ja siellä on tuhansien prosenttien nousijoita, jotka houkuttavat porukkaa - mutta niiden kohdalla kyse on lähinnä vain tuurista... mutta parempi tuuri siellä käy kuin lotossa.
      Tosin onhan kyse tuurista osakkeissakin - siellä samassa käyrähississä menee ylös ja alas analyytikot ja aloittelijat kysymysmerkit ja hiet otsalla.
      Itse ikuisena pidetyn osakerimpulan maineessa olevana aion myös hiljalleen siirtyä kryptolinjalle, jossa ne suurimmat/nopeimmat voitot tehdään ja ei ole inflaation- ja pankkien arvopaperien ostamatta jättäminenkään enää silloin uhkakuvana.

    • Anonyymi

      eli kannattaa vaan isompien kryptopörssien omiin coineihin työntää vaan rahaa ? cro,bnb,yms
      onko PancakeSwapista mihinkään vai saako sieltä kautta vaan kuraa ?

      helppoo olis jos joku kertois jonkun coinin ja sen arvo nousis tuhkasta vaikka 8 vuodenpäästä

    • Aika vanha keskustelun aloitus ja paljon on tapahtunut tuon jälkeen.
      Yhä enemmän on taviksia mukana kuten vaikka tämän blogin "perheenäiti".
      https://millahelenius.fi/bitcoin-kokemuksia/
      Tämä oli kuitenkin ihan kiinnostava Bitcoin- tarina. Ehkä enemmän naisille suunnattu juttu mutta varmaan miehetkin voi lukea :) Ja tuolla blogissa oli ihan ok ohjeet miten pääsee alkuun ja ale-linkki Suomalaiseen Coinmotion -palveluun jos joku haluaa kokeilla!

    • Anonyymi

      Käyrä on alusta lähtien ollut ylöspäin. Suuret omistajat myyvät välillä, ja sitten taas ostavat. Nyt on taas sellainen superale, jossa voi hypätä kyytiin, varsinkin Litecoin ja senttien hintaisten kolikoiden kohdalla.
      Litecoin on 100% varma tällä hetkellä ja tulevausuudessa, kun taas alle euron kolikoissa niiden menstys voi riippua teknologiasta, jos halvempaa treidata, voi nousta suosio, ja siten joku fanfaarikolikko kuten Doge, joka samaten nyt superalessa, vaikkei sen pohjista sitten tiedä, jos kilpaileva pikkukolikko vie sen paikan, että sellaisiin ei kannata liikaa sijoittaa, jos ei ole varma teknologiasta ja hinnan rakettinoususta. Paitsi jos haluaa rikastua paljon, niin johonkin sellaiseen sijoitettava sopivasti.
      Litecoin tosin voi nousta 10 tonniin asti, jos ei sataan tonniin, mutta se vie kauan. Suositut kolikot säilyttää arvonsa teknologiasta riippumatta, koska ovat sijoituskohteita.

    • Anonyymi

      Kysyttyjen kryptopyramidihuijausten vaihtoehtona voi harkita lottoamista.

    • Anonyymi

      in tosin voi nousta 10 tonniin asti, jos ei sataan tonniin, mutta se vie kauan. Suositut kolikot säilyttää arvo

    • Anonyymi

      Kryptovaluutat ovat mukavia, mutta viime aikoina olen alkanut tienata rahaa pelkällä blackjackin pelaamisella. Opin soittamaan https://blackjackonline21fi.com/, joten suosittelen sitä myös kaikille muille.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe