Erilainen avioliitto

pikkuhupakko

Hieman taustaa tulevia tarinoita varten

Olen kai aina tiennyt olevani hieman vallattomampi. Tosin se vallattomuus uinui monta vuotta avioliiton aikana mutta sen jälkeisenä sinkkuaikana kotini ovi kävi kuin linnanmäen onnenpyörä.

Tapasin miehiä netin kautta, pantiin ja sit ei pantu. Bongasin miehiä baarista jopa töistäkin tarttui hihaan pari kappaletta, okei no yhteensä tällä hetkellä 6 ;)

Oli haaveita myös tytöistä, toki oli tullut jo pussailtua mutta se grande finaali jäi vielä kokematta kunnes lähdin kaverin kanssa risteilylle jossa kuuma brunette pokasi minut määrätietoisesti. Sinä yönä nuolin pillua ekan kerran ja sain puristella vihdoinkin ihania isoja rintoja. No se pillun nuoleminen ei ollut ihan mun juttu mutta kaikki muu. Suuteleminen, tissit ja perse, koko nainen. Nam.

Tapailinkin tätä neitoa hetken mutta seurustelu naisen kanssa ei myöskään ollut minun juttu ja yks vanha heila kummitteli siinä taustalla joten lopetimme tapailun hieman kireissä tunnelmissa. Nyt onneksi ollaan kavereita ja hän seurustelee onnellisesti.

Sinkkuvaiheessa otin myös kerran rahaa seksistä, ihan vaan ehkä jännityksen takia ja siitä että alkoi vituttaa kaikki pillun vonkaajat kun itse yritin etsiä itselleni kumppania, sitä romantillista sellaista.

Omaan seksuaalisuuteen tutustuminen on kyllä tapahtunut vasta kun täytin sen kuuluisan 50. Tutustuin ns Isäntään joka opetti pikkuhupakon tavoille. Ekat treffit kesti kolme päivää. Hupakon vaate ja leluvarasto kasvoi ja nälkä oppia bdsm maailmasta kasvoi päivä päivältä. Sain luvan haaveilla kaikesta, piti kertoa ne haaveet ja niitä fantasioitiin sitten yhdessä.

Haave kahdesta miehestä oli varmaankin jo uinunut koska aina runkatessa katsoin pornoa missä oli aina kaksi miestä ja nainen. Harvemmin innostuin kahdesta naisesta, ei aina oli kaksi miestä. Okei taisi olla joku isompikin kimppa kerran.

Hänen kanssa siitä kimppajutusta ei sitten tullut mitään, tapailukin loppui. Tosin nyt on lupautunut tulemaan avustajaksi mikäli tarvitaan ns. miestä mäessä ;)

Tämä hetki, tämä aika.

Tapasin nykyisen mieheni baarissa, aivan oikein baarissa kuten ennen vanhaan tehtiin. Saatteli minut kotiin, toki yritti tulla yökylään mutta en päästänyt. Naureskelin omassa päässäni että hän luulee minun olevan varsinainen siveyden sipuli mutta näinhän ei toki ole. Seuraavana iltana onneksi asia korjattiin ja siitä lähtikin käyntiin aikamoinen ralli.

Toisena treffipäivänä avasin yöllä sanaisen arkkuni omista perversioistani, haluistani ja fantasioistani. Olin todella yllättynyt että tällä kertaa minua vastapäätä makoili toinen samanlainen. Mitä enemmän olen kertonut hänelle menneisyydestäni sen enemmän hän on innostunut. En ole koskaan kertonut kenellekkään kaikki puuhiani matkan varrella ja nyt sen tein. Tunne on kihelmöivä, helpottunut. Joku tietää sinun kaikki tekemiset ja silti hyväksyy sinut sellaisena. Mieheni on erittäin viriili ja rakastamme toisiamme ehdoitta.

Kokemus 1.
Mieheni sanoi että tänään on hänen ilta. Otetaan muutama lasi viiniä, kokeillaan jotain kivoja vaatteita ja vähän leikitään. Olin hänen pikkuorja. Tuli käsky käydä avaamassa yksi laatikko, sieltä löytyi tosi hieno uusi raippa. Palkaksi pääsin heti kokemaan miltä se tuntuu paljaalla pepulla. Uuh, aika hyvältä. Toisesta laatikosta löytyikin suukapula pikkudildolla varustettuna. Sen kanssa piti poseerata kameralle, tuli aika hienoja kuvia. Kuolahan siinä valui suusta kun istuskelin suukapula suussa.

Illan aikana sain raipasta, kun olin flirttailut töissä parin duunarin kanssa ja kilttinä tyttönä hänelle kerroin tästä. Kerron hänelle aina kaiken ja jos jotain jää salaan niin parasta mennä heti kontilleen pylly pystyssä, rangaistus tulee. Ihmettelin illan aikana kun hän katsoo kelloa vähän väliä ja pyytää minua juomaan vähän viiniä että rentoudun. Sitten yhtäkkiä hän komentaa minut sängylle pylly pystyssä, silmät sidottiin ja käsky tuli odottaa siinä. Kuulin että ovi kävi, mietin että onkohan tämä nyt se kerta kun tapahtuu se mitä olen jo kauan haaveillut? Kuulin pientä supinaa ja sitten yhtäkkiä takanani on mies, ei oma mies koska hänen otteet oli erilaiset. Pilluun tuli dildo ja perseeseen myös. Sain myös ruoskasta todella napakasti selkään ja pyllylle. Mies ei sanonut sanakaan, leikki vain leluilla ja saatoin kuulla kiimaista ähinää takanani. En kuitenkaan saanut kullia vaikka sitä epäilin saavani,vaan vieras poistui ja Isäntä otti minut lattialle takas istumaan ja sain juoda viiniä.

Uskomaton kokemus, kiihottava, erilainen, jännittävä. En saanut kysellä vieraasta mitään. Aina kysyessä sain raipasta joten arvoitukseksi jäi kuka selkäni takana oli.

2

5031

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VaimonPilluKahdelle

      Erillainen on meidänkin avioliittomme. Olemme olleet kimppaseksissä mukana koko seurustelumme ajan 1N 2M joskus miehiä ollut 3. Kun menimme avioon ja bestman "meidän vakituinen kimppakaveri" tuli onnittelemaan niin annoin hänelle lapun ja hääsviittimme numeron toivottaen tervetulleeksi hääyön viettoon. Niimpä vietimme kolmistaan hääyön ja vaimon vakimiehet sinetöivät vaimon pillun yhteiseksi.

    • pikkuhupakko

      Kokemus 2.
      Normi lauantai-ilta meidän perheessä. Päätettiin extempore lähteä keskustaan drinksuille. Mieheni oli viettänyt pikkujouluillan ja oli hieman krapuloissa ja ehdotti kallio kierrosta. Tapasimme kavereita ja nautimme hyvästä seurasta. Yhtäkkiä mieheni sanoi että mennäänpä kulta hakemaan sinulle hieronta. Siis mitä? Eikun tutkimaan thaihierontapaikkoja :D ensimmäisessä nainen pyöritteli päätään kun mies sanoi että hieronta tulee minulle, hän katsoo. Toisessa sama juttu. Kolmas tärppäsi. Minun piti riisuuntua alasti sängylle ja söpö thai tyttö tuli ja hieroi minun selän ja kokovartalon. Mieheni kehoitti naista myös hieromaan ihan kunnolla, joka paikasta ja näin tapahtui. Hieroja oli sanonut että hän ei riisu mutta loppujen lopuksi, hän oli alasti allani ja minä hoidin häntä sormillani. Mieheni kävi aina välillä nuolemassa pilluani tai muuten piti hyvänä. Aikamme loppui ja me jatkoimme iltaa ystäviemme seurassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe