Teinkö huonot kaupat?

Renoo12345

Tuli tehtyä autokaupat maanantaina. Nyt aloin miettimään, että olisiko kannattanut tehdä kaupat kuitenkin tammikuun puolella? Auto toimitetaan minulle nyt joulukuussa, joten rekisteröinti on vuonna 2017 ja automallikin on tietysti 2017. Jos olisin tehnyt kaupat tammikuussa, niin minulla olisi vuoden uudempi auton, kun alan 3-4 vuoden kuluttua autoa vaihtamaan uuteen. Hyvityshinta on todennäköisesti 3000-4000e vähemmän kuin vuoden uudemmassa olisi.

Varustetaso on todennäköisesti parempi 2018 malleissa ja osa autoliikkeistähän myy jo 2018 automalleja, joten taisi tuo Renaultin alennus olla silmänkääntötemppu?

13

1038

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihansamantekevää

      Ostitko auton käyttöön vai sijoitukseksi? Renault kestää nykyään ajoa eikä ruostu. Sait alennusta varmaan siksi että autokaupat haluaa varaston tyhjäksi. Vuosimalli, kilometrit ja ku to ratkaisee myyntihinnan jatkoa ilmoitat käyttöönottovuoden 12/17 niin jokainen tajuaa että se on ihan sama kuin 01/18 - ja tammikuussa myydään vielä samaa mallia.

      En usko että kannattaa itkeä maahan kaatunutta maitoa varsinkaan jos et ole ihan heti vaihtamassa.

    • tehoton

      0nko siihen joku ehto että se on pakko laittaa rekisteriin tämän vuoden puolella ainakin ennen kävi kaikille kauppiaille että auto seisoi liikkeessä pari viikkoa tammikuun alkuun niin siitä tuli vuotta uudempi. et ehkä tehnyt huonoja mutta "tyhmät" kaupat teit siitä tulee vaihdossa tuolla aika välillä 3---4vuotta 1000 euroa vuodelle lisää. Autohan voi olla toki 2018 mallia niitä aletaan valmistaa aina syksyllä seuraavan vuoden osilla. mutta vaihto hinta on rek vuosi

    • Hyvätkaupat

      Häh, en minä ainakaan ole niin tyhmä että maksaisin tammikuun rekisteröinnistä enempää kuin joulukuun.

      Mallivuosi-kilometrit-kunto. Ne ratkaisee.

      Joulukuun alennukset ei johdu siitä että auto muuttuu vuoden vaihtuessa kurpitsaksi, vaan siitä että autokauppa haluaa laihan varaston ja hyvän liikevaihdon.

      Kuluttajalle on hyvä saada kolme tonnia alennusta nyt kuin kaksi tonnia lisää neljän vuoden päästä

    • kökkötraktorix

      Ei se haittaa, jos et aio heti ensi kesänä myydä autoasi tappiolla. Jos katsastat joskus viiden vuoden päästä autoasi ensimmäisen kerran, silloin käyttöönottopäivä on tärkeä. Pahin on helmikuu- toukokuu, jolloin teeseitsemekaanikko joutuu rassaamaan autoaan tosi hankalissa olosuhteissa, kun ulkona on pakkasta. Tämä ei koske kädettömiä huoltovihkon leimaajia. Ihanne katsastus kuukausi autonrassaajalle on elo-lokakuu, niin tulee auto katsastettua mukavissa olosuhteissa talvea varten.

    • Relllu

      En tiedä teitkö kaupat väärään aikaan. Olisin sen sijaan tiedustellut, että oletko huomannut uuden autosi(oletettavasti Renault Kadjar) etuvalojen umpioihin kerääntyvän huurretta ja kosteutta esim. pesun jälkeen ja myös kosteella kelillä. Meillä käy niin, eikä ole merkkiliikkeen mukaan mahdollista tehdä ongelmalle mitään ainakaan toistaiseksi. Kuulemma tyyppivika. Onko kenelläkään muulla Renault Kadjarin v. 2017 mallissa vastaavaa ilmiötä?

    • enolerobottien

      Teit huonot kaupat.Ranskanrapean arvo tippuu niin pikaisesti ettet kerkiä sillä kunnolla ajamaankaan ,niin ei minkäälaista myynti/vaihtoarvoa enää.Olisit vaan ostanu sovinnolla auton,,katsos,ranskalaiset myydään grillillä..

      • onnistumiseniloa

        Eikä sillä oikeastaan ole mitään merkitystä, ostaako ranskan rapean milloin tahansa, niin viiden vuoden tuskaisen käytön jälkeen ei sillä myyntihintaa juurikaan tunneta. Paalattaessa kaikilla on suurinpiirtein sama hinta kuitenkin.


      • SeppukuBanzai

        Niin ja Toyota olisi kannattanut ostaa, maailman johtava valmistaja, tekniikka- ja laatuykkönen, hybridikuningas,kori ja tekniikka kestää isältä pojalle ja käytetytkin melkein viedään käsistä ja säilyttää arvonsa kaikkein parhaiten. Tai sitten ainakin jokin muut tyylikäs, kestävä ja viimeistelty ja arvostettu japsi.


      • KualiaaksiNaurattajat

        Älä viitsi naurattaa...


    • Captivated

      Kaupoissa ei ollut kehumista, pakko sanoa. Tilanne ei kuitenkaan siitä olisi muuttunut miksikään, olisiko auton ottanut käyttöön vuoden lopussa, vaiko seuraavan alussa. Autokauppias tietää tilanteen ja hyvityshinta menee muiden arvojen mukaisesti. Ajelet vaan ihan rauhassa seuraavat viisi-kymmenen vuotta, niin et sitten enään itsekään tarkalleen muista, koska auton ostit.

    • 10_lisävuotta_lisää

      Kunto, kilometrit ja vuosimalli merkkaa, ei niinkään käyttöönotto kuukausi. Se vaikuttaa vain katsastusaikaan. Kannattaa miettiä uuden auton ruostesuojausta heti kärkeen, pelkkä musta maali pohjassa ei pidätä ruostetta edes vuottakaan suomen suolatuilla teillä. Sinkitys on niin ohut että se antautuu seuraavaksi.

      • Laguna1OliVieläAuto

        Käyttöönotto vuosi merkitsee noin 3000e auton arvossa, 1-3 vuotta. Onko se sitten paljon vai vähän on jokaisen oma asia. Jos Kadjarin ostit, niin ole varovainen sen kuljettajan istuimen korkeuden säätö vivun kanssa. On sellaista jogurttipurkki muovin paksuista ainetta, hajoaa pakkasella.


      • puurastaja

        Kuljettajan istuimessa on kaksi pientä kytkintä. Ei vipua. Apumiehen penkissä on korkeudensäätö, mekanisella vivulla. Harvoin tarvitsee säätää.🖒😀.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe