Mahtavaa...

Soihtukulkuery

3

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ruplalehti

      Uusi Suomi
      Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps.) ihmettelee äärinäkemyksiä levittävän MV-sivuston suhtautumisen muuttumista häntä koskevissa teksteissä. Aiemmin MV-sivustolla Halla-ahoon on suhtauduttu myönteisesti, mutta nyt se kirjoittaa hänestä negatiiviseen sävyyn väitteitä, jotka Halla-ahon mukaan eivät pidä paikkansa.
      Halla-aho kertoo, että MV-sivusto on julkaissut hänen tekstejään ilman lupaa kolumneina. Hän ei ole kuitenkaan puuttunut, koska niitä saa levittää kuka tahansa. Halla-aho ei muista, että olisi ollut Ilja Janitskinin kanssa koskaan yhteydessä.

      –Oma arveluni on se, että siellä pyrittiin olemaan hyvissä väleissä minuun siinä toivossa, kun minulla on tietty huomioarvo ja kannatus Suomessa, että saataisiin hinattua kansallismielistä kenttää siihen suuntaan. Kun se ei ole osoittautunut toimivaksi, siellä ehkä yritetään KGB:n käsikirjan oppeja hyödyntäen hyökätä minun kimppuun ja rakentaa jonkun muun ihmisen varaan tällaista kilpailevaa liikehdintää, Halla-aho sanoo Uudelle Suomelle.


      Halla-aho kirjoittaa Facebookissa, että MV ja sen perustaja Ilja Janitskin ”toimivat ruplilla”. Hän kertoo nyt tämän arvion perustuvan MV-sivuston tapaan käsitellä ulkopoliittisia kysymyksiä.

      – Venäjä pyrkii luomaan Suomeen ruplarahoitteisen kansallismielisen puolueen muun Euroopan tyyliin. Tarkoitus varmaan oli houkutella minut samaan leiriin, mutta kun en osoittanut kiinnostusta, maksavat tahot käskivät Iljaa muuttamaan taktiikkaa, Halla-aho kirjoitti Facebookissa.

      Halla-aho kertoo puhelimessa kokevansa, että on vaikea selittää sivuston ”180 asteen käännöstä” suhtautumisessa häneen millään muullakaan kuin sillä, että Halla-aho ei ole reagoinut MV-sivustoon sen toivomalla tavalla.

      –Pidän aivan selvänä, että tällä pyritään rakentamaan sellaista Venäjään päin kallellaan olevaa äärioikeistolaista liikettä ja siinä ehkä käytetään maahanmuuttokysymystä lähinnä tällaisena houkuttimena, koska se tällä hetkellä kiinnostaa ihmisiä erittäin paljon, Halla-aho sanoo.

      Hän muistuttaa, että MV-sivusto ei ole oikea uutissivusto.

      –Kyllä kaikki tietävät, että MV:n juttuja pitää lukea melkoisella suodattimella. Siellä on välillä paikkansa pitävää juttua ja aika usein ei, Halla-aho sanoo.

      –Sillä on omat ansionsa siinä, että se on paljastanut esimerkiksi näiden Suomeen tulleiden miesten historiaa, joista osa on päätynyt käräjille. Mutta tuskin kukaan menisi vakavissaan väittämään, että se on journalistisesti kovin korkeatasoinen julkaisu, eikä sen juttuihin yleensä voi mitenkään varauksetta luottaa, hän toteaa.

      Korjaus 8.4. klo 8:52: Jutussa mainittu nimi korjattu Ilja Janitskiniksi.

    • Säälittäviä luusereita kaikki.

    • 612-typerää

      Mitä Vittua rikollista toimintaa sekö muka mahtavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe