Nazcan muumiot

JormaKaleviT

18

1188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elämäntapaintiaanit

      Jaa että Nazcan muumiot olisivat reptiliaaneja? No eipä sellaiseen päästänsä terve ihminen usko.

    • ahven2

      Kiinnostavia kuvia kyllä. Kallonmuoto vastaa lähes täysin "perinteistä" kuvaa ufo - olennosta.
      Miten tuo muoto sitten olisi selitettävissä jos kyse ihmisen kallosta?!

    • Puilujokki

      Reptiliaanit eli liskoihmiset ovat taruolentoja.Heidän kerrotaan asustelleen Lemurian muinaisella mantereella jota ei tosin koskaan ollutkaan.Kuten ei myöskään Atlantista.

      Tarinan mukaan reptiliaanit pakenivat Lemuriasta luonnonmullisten takia ja päätyivät Kalifornian Mount Shasta-vuorelle,jonka alla olevissa luolastoissa he edelleenkin asuvat.

      Ja koska reptiliaanit eli liskoihmiset ovat taruolentoja,niin ei heistä voi olla muumioitakaan.Mutta jos eksopoliitikot ja muut hörhöt haluavat uskoa niihin,niin se on heidän oma valintansa.

      Toisaalta liskoihmisiin uskominen on sama kuin uskoisi Joulupukkiin ja tonttuihin.

    • SieniIhminen

      juu, eri taruja on. Ja tulee lisää.
      Taitaa kuitenkin olla ollut se kehitys kovin hidasta, ja rauhallista. Tosin varmaan löytyy lisää erilaisia elämisen jälkiä.
      Sieltä varhaisimmasta ajasta nyt ovat sitä mieltä, että kehitys lähti mm. sienien ja levien kautta eteenpäin...

    • ahven2

      "Reptiliaanit eli liskoihmiset ovat taruolentoja.Heidän kerrotaan asustelleen Lemurian muinaisella mantereella jota ei tosin koskaan ollutkaan.Kuten ei myöskään Atlantista.

      Tarinan mukaan reptiliaanit pakenivat Lemuriasta luonnonmullisten takia ja päätyivät Kalifornian Mount Shasta-vuorelle,jonka alla olevissa luolastoissa he edelleenkin asuvat."

      Joitakin tutkijoita on ollut jotka kovasti väittäneet, että Intiasta Afrikkaan olisi ollut joskus maasilta. Sitä kai on myös ihmetelty, miten aboriginaalit päätyivät Australiaan aikoinaan. Pitävien todisteitten saamisesta ei olla lähelläkään, mutta se nyt ei sano tähän juuta eikä jaata.
      Sellaista "tarujen Lemuriaa" tai "tarujen Atlantistakaan" on tuskin ollut koskaan, mutta se ei tarkoita sitä etteikö tuntemattomia kulttuureja olisi voinut olla. Mitään sellaista "tarua" tai mytologiaa en tunne, jonka mukaan Lemuriaa olisi asuttaneet "liskoihmiset", eikös ne ole aika uusi taru loppujen lopuksi?!? Sitä jos jotain on kuvattu joissakin muinaisissa savitauluissa, ei kyllä tähän lasketa. Mount Shasta - vuorenkaan yhteydestä Lemuriaan/liskoihin ei ole kuullut.

      "Ja koska reptiliaanit eli liskoihmiset ovat taruolentoja,niin ei heistä voi olla muumioitakaan.Mutta jos eksopoliitikot ja muut hörhöt haluavat uskoa niihin,niin se on heidän oma valintansa.

      Toisaalta liskoihmisiin uskominen on sama kuin uskoisi Joulupukkiin ja tonttuihin. "

      Jaa, ei se nyt ihan samakaan ole, koska Joulupukista tai tontuista ei ole tietääkseni koskaan mitään muumioita löytynyt mistään, ei edes Korvatunturilta, ei sieltä (Korvatunturilta) tosin ole tietääkseni Liskojakaan löydetty, johtuneeko sitten siitä, että se on ihan toisella suunnalla kun Mount Shasta?!?! Ehkä liskoihmiset on pelästyneet kun Venäjä on jo näkynyt, ja lähteneet Korvatunturilta pois?!? Mutta jokin teoriahan erikoisille muumioille on löydyttävä, muutan pääsee ties mitkä "hörhöteoriat" jylläämään ja sitten "hallitus taas salailee asioita" jne.eli tuttua kauraa !!

    • Alfons.Andro

      Nazcan muumiot ovat Andromedan luoteishaaran beetta-rodun edustajia.
      Mainitun rodun ensimmäinen delegaatio saapui Tellukselle n. vuonna 17800 e.a.a.
      alustyypillä ANDRO22/4.

    • Avaaja

      Olen pettynyt vastauksiin.

      Kysymys on oikeasti vain siitä, mitä nuo muumiot ovat ja mitä ne edustavat? Ovatko ne oman telluksen evoluution tuotetta vai avaruuden kulkijoita, ellei peräti jonkin sortin feikkejä?

    • ufoarkeologi

      Niin vilkas on ollut ufoliikenne Tellukseen satojentuhansien vuosien ajan,
      että on mahdotonta päätellä, mitkä muumiot ovat peräisin ulkoavaruudesta.

      • Apishärkä

        Voi olla tai sitten ei...

        Tuo kolmen sormen käsi viittaa siihen että geneettinen rakenne poikkeaa ihmisestä merkittävästi. Toisaalta tietysti myös apinoilla on ihmisen geneettinen rakenne, jos ei olla kovin tarkkoja.


      • Rooe
        Apishärkä kirjoitti:

        Voi olla tai sitten ei...

        Tuo kolmen sormen käsi viittaa siihen että geneettinen rakenne poikkeaa ihmisestä merkittävästi. Toisaalta tietysti myös apinoilla on ihmisen geneettinen rakenne, jos ei olla kovin tarkkoja.

        Kovasti on sekalainen "kalkkisten" seurakunta, ei ole ainakaan samalla muotilla tehty.
        Yhdellä näyttäisi kallo olevan kuin ET:llä.
        Kyllähän sormien ja varpaiden lukumäärä saataa vaihdella, esim. kuusi sormisuus (Polydaktylia)
        ja ihmisten kirjoissa silti pysytään.

        Kenenkä lausuntoja tässäkään uskot, vastaus on ehkä kohdassa 38:37.


      • Apishärkä kirjoitti:

        Voi olla tai sitten ei...

        Tuo kolmen sormen käsi viittaa siihen että geneettinen rakenne poikkeaa ihmisestä merkittävästi. Toisaalta tietysti myös apinoilla on ihmisen geneettinen rakenne, jos ei olla kovin tarkkoja.

        Niinhän huu-haa-alojen ihmisillä on tapana että jos yleisesti hyväksytyn tieteellisen analyysimenetelmän tulos ei heitä miellytä niin syytetään analyysimenetelmää.


    • V-totaNiiku

      tuli tänne, että ois niiku vertaisten kaa o.o... tarttis olla Yksin

    • nastamuumiot

      "DNA testeillä on tutkittu, 100% ihmisiä."

      Esitän ennen hörhöjä hörhöteorian: Liskojen DNA muuttuu sitä mukaa kun ne naamioituvat/muuttuvat ihmisiksi. Tätähän ei vielä tiedetä, mutta tottahan sen pitää olla, että niitten DNA on muuttunut evoluution vaatimuksesta muuntautuvaksi ja mukautuvaksi eli venyväksi, vanuvaksi ja paukkuvaksi. Miksi näin kysyy edelleen pieni skeptikonretale, ja saa vasten kasvojaan vain röhönaurut, joka yksinäisinä hetkinä pistää kyyneleet vuotamaan silmänurkasta ja äänen säröilemään huulen vapistessa katkerasta perustelemattomuuden tuskasta, jonka evoluution vuodet kestämättömästi tuohonkin epäilijään jättivät ...

    • ahven2

      "Jaa, ei se nyt ihan samakaan ole, koska Joulupukista tai tontuista ei ole tietääkseni koskaan mitään muumioita löytynyt mistään, ei edes Korvatunturilta, ei sieltä (Korvatunturilta) tosin ole tietääkseni Liskojakaan löydetty ... "

      Siinä ja siinä, että en saanut jo itseänikin syyttää perättömän tiedon levittämisestä, kuitenkaan ei Joulupukin koko muumiota ole löydetty vielä, mutta luita sentään:


      "
      Tutkijat löysivät ”joulupukin” luut – jäännökset ajoittuvat 300-luvulle

      Julkaistu: 8.12. 21:06


      Tutkimus todistaa, että Pyhän Nikolauksen jäännöksenä pidetty luunkappale on 300-luvulta, jolloin pyhimyksen uskotaan eläneen.
      Pyhä Nikolaus on yksi tunnetuimmista kristillisistä pyhimyksistä ja se liitetään useissa Euroopan maissa joulupukkiin ja lahjojen antamiseen. Pyhän Nikolauksen uskotaan eläneen Myrassa Anatolian niemimaalla nykyisen Turkin alueella 300-luvulla. Nikolaus oli varakas mies, joka tunnettiin avokätisyydestään.

      Nikolauksen jäännöksinä pidettyjä luita on vuodesta 1087 alkaen säilytetty Italiassa Etelä-Buglian Barissa Basilica di San Nicola -kirkossa hautaholvissa marmorialttarin alla. Pyhän Nikolauksen luiksi uskottuja jäännöksiä on myös toisaalla Italiassa Lidon saarella Venetsiassa Chiesa di San Nicolo -kirkossa. Lisäksi pyhimyksen jäännöksinä pidettyjä yksittäisiä reliikkejä ovat pitäneet hallussaan lukuisat kirkot ympäri maailmaa.



      Nyt Oxordin yliopiston professori Tom Higham ja Turun yliopiston kollegiumtutkija Georges Kazan ovat ajoittaneet yhdysvaltalaisen papin Dennis O’Neillin reliikkikokoelmaan kuuluneen luunkappaleen 300-luvulle. Kyseinen luunkappale on osa ihmisen lonkkaluuta ja sen uskotaan olevan Pyhän Nikolauksen jäännös.

      Historioitsijoiden mukaan Pyhä Nikolaus kuoli vuonna 343. Radiohiiliajoituksella toteutetun tutkimuksen tulokset vahvistavat, että pyhäinjäännöksinä pidetyt luut saattavat olla aitoja Pyhän Nikolauksen luita.

      – Kiinnostuimme O’Neillin hallussa olevasta luunkappaleesta, koska se on vasemmasta häpyluusta, lonkkaluun alemmasta osasta. Barin kokoelmassa taas ei ole kokonaista lonkkaluuta, vaan vain vasen suoliluu lonkkaluun yläosasta. Tämä herätti huomioni ja antoi alkusysäyksen tutkimuksellemme, Kazan kertoo Turun yliopiston tiedotteessa.


      Tutkimuksessa tutkittu luu. (KUVA: Georges Kazan ja Tom Higham)

      ”Käsissämme saattaa olla Pyhän Nikolauksen aitoja jäännöksiä”
      Kazanin mukaan vielä on vahvistamatta, pitääkö myös Venetsian kokoelma sisällään jäännöksiä lonkkaluusta. Kokoelma täydentää kuitenkin Barin jäännöksiä niin, että molempien kokoelmien voidaan olettaa olevan yhden ja saman henkilön luita.

      Higham ja Kazan ovat ensimmäiset tutkijat, jotka ovat analysoineet Pyhän Nikolauksen luina pidettyjä jäännöksiä radiohiiliajoituksella. Higham on alan pioneeri ja Kazan on tutkinut varhaiskristillisiä pyhäinjäännöksiä ympäri Eurooppaa ja Lähi-itää kymmenen vuoden ajan.

      – Usein tutkimuksemme osoittavat pyhäinjäännösten olevan uudempia kuin on uskottu. Nyt tutkimuksemme sen sijaan viittaa siihen, että meillä saattaa olla käsissämme Pyhän Nikolauksen aitoja jäännöksiä, professori Higham sanoo.

      Tutkijat kertovat, että radiohiiliajoitusteknologian kehittyminen viime vuosina on helpottanut reliikkien tutkimista. Higham huomauttaa, että tieteen keinoin ei kuitenkaan ole täysin mahdollista todistaa, että tutkittu reliikki on varmasti kuulunut Pyhälle Nikolaukselle.

      – Nämä tulokset kannustavat meitä nyt jatkamaan Barin ja Venetsian reliikkien tutkimusta esimerkiksi dna-kokein, jotta voimme osoittaa, että kyseiset luunkappaleet ovat saman yksilön jäännöksiä. On mielenkiintoista ajatella, että näin vanhat reliikit saattavat olla aitoja, Kazan jatkaa.

      Rooman keisari Diocletianuksen uskotaan vainonneen Pyhää Nikolausta. Myrassa kuolleen miehen jäännöksistä tuli tärkeä osa kristillisiä riittejä. Kerrotaan, että ryhmä italialaisia kauppiaita vei jäännökset Myrasta Bariin, jossa suurin osa niistä on tänä päivänä Basilica di San Nicola -kirkossa.

      Tarinat Pyhästä Nikolauksesta tulivat suosituiksi 1500-luvulla, jolloin joulupukin legenda syntyi. Joulukuun kuudes päivä tunnetaan monissa Euroopan maissa, erityisesti Hollannissa, Pyhän Nikolauksen päivänä, jonka aattona annetaan ja saadaan lahjoja.
      IS
      "

      • TV-dokumentissa kerrottiin että ne luut Myrasta varastettiin Bariin, että kauppiaat olikin muinaismuistovarkaita.


    • Anonyymi

      Kuvitteleeko joku oikeasti vielä 2023 että ihmiset ovat sinut älyllinen?. Ehei kuulkaas päät pois perseestä ja miettikääpä uudelleen. Tämä on vain raapaisu todisteista. Luuletteko tosiaan että KAIKKI MITÄ NYT JO TODISTETUSTI LENTÄNYT TAIVAALLA on vain selitettävissä. Kyllä on ja sen tietää jokainen että ei tästä maasta ole.
      Minä uskon että jopa sokeimmat ihmiset joutuvat tämä ENNEN PITKÄÄ HYVÄKSYMÄÄN niin pahalta kun se tuntuukin pitää itseään älykkäänä. Mutta tosi asia on se että universumi on ollut pitkään ja universumissa on elämää ollut sen alusta saakka aina eri muodoissa yms

    • Anonyymi

      Aloittaja puhuu jostain reptiliaaneista. Inkoja ja muita intiaaneja on ollut aikoinaan mutta reptiliaaneista en ole kuullut. Ellei sitten ollut joku häviävän pieni heimo Pohjois Amerikan preerioilla jtka 1800-luvun cowboyt nitistivät heti alkuubnsa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1937
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1609
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1549
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1497
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1445
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1347
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1246
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1177
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1128
    Aihe