tvfox antenni kokemuksia

hei onko kellään kokemuksia tuosta tvfox antennista,että onko pelkkää huijausta vai toimiiko?

39

25830

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toteaja

      kai se jotenkin toimii, mutta toimiiko niinkuin sinä haluat/luulet on sitten asia erikseen.

      • foxTVradiusTyperyksille

        Täyttä huijausta, aivan normaali 5e arvoinen miniantenni, jolla ei näe mitään ylimääräisiä kanavia. Jos ylipäätään rahat saatuaan lähettävät ollenkaan halpis-antennia.
        Petos fox TV jatkuu uudella nimellä TV Radius. Kaikki puheet pelkkiä valheita.
        "facebookkommentit" ovat väärennettyjä, eivät oikeita henkilöitä.
        http://britestech.com/
        Tori.fi sivuilla petosmainos jatkaa, älkää klikatko mitään:
        maksukanavat--ilmaiseksi-tv-radius


    • kettu_kainalossa-

      Jos jonkin vehkeen nimi jo on fox -jotain niin pitäähän siitä jo suoraan päätellä että ollaan kettu kainalossa

    • Damuster

      Edelleen jäin mielenkiinnolla odottamaan vastausta siihen, onko ketään jolla on kyseinen härpäke ja toimiiko se Suomessa ja mitä kanavia sieltä voi katsella...kuvanlaatu jne...ei arvailuja vaan kokemuksia!

      • länsisuomesta

        ostin antennin ja yhtään kanavaa ei ole tullut lisää näkyviin


      • Ari-57

        Tilasin tän anteenin 18 .11.2017 eikä ole näkyny koko laitetta huijausta saivat rahat eikä tarttee toimittaa mitään


      • Käsittäjä
        Ari-57 kirjoitti:

        Tilasin tän anteenin 18 .11.2017 eikä ole näkyny koko laitetta huijausta saivat rahat eikä tarttee toimittaa mitään

        Mainostivat että 30pvä kestää tilaus..Tilasin 25.10 ja ei oo näkyny...


    • pr1

      Täyttä humpuukia sanoa että näkyisi maksullisia kanavia, vapaat kanavat näkyyihan hyvin.

      • toteaja-

        olen ymmärtäny tämän mainonnan niin, että maksullisen kaapeliverkon voi vaihtaa ilmaiseen antenniverkkoon käyttäen vaikkapa tätä antennia.


      • Lontooseen_vaan_rahat
        toteaja- kirjoitti:

        olen ymmärtäny tämän mainonnan niin, että maksullisen kaapeliverkon voi vaihtaa ilmaiseen antenniverkkoon käyttäen vaikkapa tätä antennia.

        https://hii-tech-news.com/articles/tvsurf/fi/feature2/ voit vaihtaa kaapeliverkon luotettavammin hankkimalla ihan oikea antenni televisioosi. Tällä piirilevyn läpyskällä kerätään vain tyhmiltä rahat pois. Jenkeissä tämä on mennyt kaupaksi, sitten englannissa ja nyt se on saapunut Suomeen. Tämäkin kauppias myy huipputeknistä antenniaan Lontoosta käsin.

        Olen kaapeli-tv:ssä enkä tosiaankaan aio tätä läpyskää ostaa. Meillä kaapeli-tv ei maksa mitään, sillä kaapeli-tv:n bisneshän perustuu siihen, että tilatut kanavapaketit maksaa. Jos mennään vaikka Itä-Suomeen tai Lappiin, niin mistä ne mainoksen kertomat sata ilmaista kanavaa sitten näkyisi? Ei todellakaan mistään, hyvä jos näkyy A-kanavanippu hyvällä säällä.

        Kävin muutama vuosi sitten Kanadassa serkun luona. Hän oli iloinen, sillä kaapeli-tv yhtiö oli lähettänyt digiboksin, joka olisi asennettava jos jatkossa haluaa laajempaa tv-palvelua. Laitettiin se kuntoon ja kun suoritettiin kanavanhaku, niin se kysyikin koodia. Peruskanavien näkymiseen olikin muutaman taalan kuukausimaksu, jota ohjeissa ei mainittu ja puhelinsoitolla sen koodin olisi saanut. Pakattiin purkki takaisin laatikkoonsa odottamaan palautusta, sillä serkkuni sanoi, ettei hän ole ennenkään tv:n katselusta taalaakaan maksanut. Muutama analoginen kanava sentään kaapelista vielä näkyi ja ne riittää mukamas hyvin vanhalle ihmiselle, kun itse tv:kin oli vielä analoginen..;)


    • kjl-61

      Ei toimi kaapeli taloudessa

      • Lapanen72

        Totta hemmetissä toimii, kun on antenniverkkoon tarkoitettu antenni!!


      • Ja.kaikkialla.muuallakin

        "Ei toimi kaapeli taloudessa "

        Totta kai taloudessa kaapelit toimivat.


    • erehtynyt

      Tilasin kyseisen antennin ja voin sanoa että humpuukia koko vehje.
      Älkää tilatko/ostako mitään tekemätön laite!!!

      • kyselyikä-

        miten se ei toimi?


    • Järjen_käyttö_sallittua

      Kuuluu samaan sarjaan lentävien lehmien ym. kanssa eli täyttä potaskaa koko homma.

    • mikko.ant

      Minulla ei ole mitään kokemuksia ko. laitteesta, mutta jos se olisi mainosten veroinen niin miksi sitä myytäisiin suurilla alennuksilla.

    • Lapanen72

      Antenni toimii moitteettomasti antenniverkossa. Mitään lisäkanavia sillä ei saanut näkymään, mutta kaikki antenniverkon ilmaiskanavat näkyvöt moitteetta.
      Ostin asuntovaunukäyttöön, mutta talven on ainakin kamarin telkussa kiinni. Roikkuu olohuoneen ikkunassa, verhotangosta, eikä kuvanlaadussa ole sanomista.

    • Guuhelot

      Ihmettelen yleensä miten ihmiset voivat kuvitella, että kanavat ilmestyvät tyhjästä? Antakaa rahat minulle niin teistä kuolemattomia! Uskoisittehan!

      • tyhmätUskooKaikkiValheet

        4 miljuunaa suomalaista uskoo.
        Siis kirkkojen jäsenet ja muut henkienpalvojat.


    • Tumioi

      Minua ainakin huijattiin! Tilasin kyseisen antennin 7.2.2018 ja tarjosivat tänään 50% alennuksella hintaan 35,74 € mutta Visa kortiltani oli veloitettu toisenkerran 34,99 €. Yritin ottaa yhteyttä montakertaa sähköpostilla [email protected]. Mutta kukaan ei sieltä vastaa. On mukamas puhelinnumerokin 1-613-518-0422, mikä lienee tämmönen numero? En ole uskaltanut soittaa. Pankkikorttikin piti kuolettaa, että eivät vaan vie enempää rahaa. Kyllä on raadollista tämä nykyaika, että aina on huijarit liikkeellä

    • mshonkanen

      tilasin tyhmyyksissäni yhden, postissa tuli yksi, mutta veloitus oli neljästä. Palautin laitteen . Otin yhteyttä moneen kertaan / [email protected]. Pitkän odotusajan jälkeen tuli vastaus, että rahat palautetaan, ei vaan ole kuulunut Tilasin Paypal:n kautta, jooka pitäisi olla luotettava??? ERi paua toistaiseksi . En ikinä tilaa enkä myös käytä ikinä Paypalia. Tunnen olevani täydellisesti huijattu. Tyhmyydestä sakotetaan.

    • Lontooseen_vaan_rahat

      Ei syytä huoleen. Kun huijattavat vähenee, niin laitetaan sama roska toisella nimellä markkinoille. Mainostekstejäkään ei paljoa tarvitse editoida: "Laitteen nimi on TV Radius. Se on “super-antenni”, joka pystyy nappaamaan TV-signaaleja ilmasta ennen näkemättömällä tavalla. Saat siis yli 100 TV-kanavaa täysin ilmaiseksi laillisesti."

      Ilmeisesti kyseinen hemmo on kaapannut http://techiesavings.com/ sivuja käyttöönsä? Kun klikkaa TV Radiuksen techiesavingsin sivujen yläpalkista mitä vaan, niin aina mennään tvradius.com tilaussivulle, jossa tarjotaan 50% alennusta saman tien. Pieni virhe on siinä, että kuvissa olevissa laitteissa on edelleen TV Foxin tarrat;)

      Täyttä huijausta tämä uusikin putiikki, sanon minä..

    • mypal

      Ota yhteyttä paypaliin ja kerro tarinasi, niin paypal palauttaa rahasi ja estää jatkossa muidenkin maksut ko. firmalle.

    • Hessu.yx

      Ihmettelen jos jossakin näkyy . Sain näkymään peräti 7 ilmaista kanavaa, maksullisia ei yhtään.!! Minulta saa antennin alkuperäispakkauksessa 50% alennuksella, eli n postikulujen hinnalla.

    • O_sancta_simplicitas

      "maksullisia ei yhtään.!! "

      Maksulliset kanavat saa näkyviin maksamalla niistä. Ei kai kukaan voi olla niin pöljä, että luulee näkevänsä niitä ilmaiseksi jollakin ihmeantennilla? Internetissä on tosin saitteja, jotka näyttävät ilmaiseksi samaa materiaalia, esimerkiksi suoria urheilulähetyksiä, kuin jotkut maksulliset tv-kanavat.

      Jokin ketunhäntä niilläkin yleensä on kainalossa.

    • whirlybird

      Kokemusta on ei näytä yhtään salattua kanavaa. Rahat meni.

      • Rahat_pois

        Olkoon mikä tahansa antenniverkon antenni, sillä voi ottaa vastaan kaikki asuinpaikkakunnalla lähetettävät kanavanippujen kanavat. Mitä pohjoisemmaksi mennään Suomessa tai kauemmas korpeen, kanavanippuja tippuu pois. Digitan sivuilta voi tarkistaa mitä kanavia kotona voisi katsoa.

        Näkyviin ei saa yhtäkään maksukanavaa ellei ole maksanut lähetysfirmalle kanavasta ja tarvittava maksukortti laitetaan telkkariin jolloin ne avautuvat.

        Asun DNA:n kaapelialueella ja kotiin olen ostanut useita maksukanavia. Olen tehnyt myös sopimuksen että samat kanavat näkyvät myös antenniverkossa kun lähden tien päälle matkailuautollani. Autossani on kylläkin paljon tehokkaampi elektroninen antenni kuin tämä "lätkä" (eihän tuosta kerrota edes tehoarvoa). Otan vain maksukortin mukaan ja laitan sen matkatelkkariin ja hienosti näkyy jopa HD kanavat, mikäli kyseisiä lähetetään antenniverkossa kulloisellakin paikkakunnalla.

        Toivottavasti omakotiasujat ovat säilyttäneet ne isotkin "harava-antennit", sillä niillä näkee nyt HD kanavat jos telkkari osaa etsiä ne VHF alueelta.


    • kassuyks

      Käsittämätöntä että kaiken maailman huijareiden annetaan myydä mitä hyvänsä toimimattomia vempaimia, tai olemattomia "laitteita". Eikö nettimaailmaa Suomessa valvo minkäänlainen instanssi, eli saa olla ihan julkinen huijari nettimaailmassa, no onhan Suomi "vapaa maa".
      Tosin nyt on perustettu jokin kaansainvälinen instanssi, jonka sp osoite on [email protected] , jonne voi ilmoitella kansainvälisen ( lähinnä EU ) yritysten, markkinoinnin yms rikollisen toiminnan uhriksi joutuneet henkilöt kokemuksiaan, eikä vain ilmoittaa vaan siellä otetaan asia jopa tuon kansainvälisen instanssin käsittelyyn, rikollisten markkinointien vähentämiseksi. Eli ottakaapa ko osoitteeseen yhteyttä, .. jos ei muuten niin ihan periaatteen vuoksi. Oma asiani on jo vireillä.

    • toimiihanse

      Ihmettelen ylläoleviavastauksia sillä ostin myös ko.laitteen ja panin antennin roikkumaan ja kytkin laitteen vanhaan vaunussa olevaan matkatelkkariin ja siihenkuuluvaan boxiin ( väh 15 v vanhaan ) ja ko. laite haki kaikki mitä tälläalueella on kanavat . Toistin saman uuteen kotiSmart TV;seen otin kaapelipistokkeen irti ja toimi hakien kaikki normikanavat .

      • sellaisia.ei.ole

        " toimi hakien kaikki normikanavat "

        Mitä normia tarkoitat? Ei televisiolähetyksillä ole mitään tekemistä minkään normin kanssa.


    • PasiTietää

      Kysy Pasi Viheraholta, se tietää näistä hommista.

    • kyllä_vain

      Televisiolähetysten tekniset normit ovat tarkkaan säädellyt. Antennista. Se on vahvistimella varustettu sisäantenni, joka toimii edullisissa olosuhteissa. Vastaavia vehkeitä kaupattiin aikanaan analogisen television aikakautena, mutta tällainen antenni ei ole hyvän ulko- tai keskusantennin tai kaapeliyhteyden veroinen.

    • JohnnyMoon

      Juu, tilasin antennin Lontoosta . Lähetyksen 'seuranta' ilmoitti antennin käyneen Kouvolassa seuraavana päivänä ja kotipostitoimistossani seuraavana päivänä ...
      Kirjoitin myyjälle 'virheistä' kulkuseurannassa jossa väitettiin ,että antenni oli palautettu p-toimistosta , KOSKA SITÄ EI OLTU NOUDETTU ? Kerroin postin käytännöistä Suomessa ja annoin päivämäärän jolloin heidän tuli antaa minulle selvitys 'sotkusta' ,ennekuin 'puin' asiaa viranomaisten kanssa ... Parin viestin jälkeen tuli ilmoitus ,että rahani palautetaan . Niin myös tapahtui !!! Sääliksi käy niitä joiden englanti ei ole riittävä 'taistelemiseen '

      Johnny Moon

      • postikin_baskaa

        Posti hoitaa huonosti juuri tuollaiset ulkomaanlähetykset joista ei tule kunnollista ilmoitusta
        Vaikka tavara olisi vielä Suomessa niin byrokraatti helvetinkoneisto alkaa lähettämään sitä takaisin vaikka amerikkaan niin kuin itselle kävi erään toisen tavaran kanssa


    • EiIhanTyhmäTapaus

      Kiitos näistä teksteistä, en siis tilaa laitetta. Oli kyllä lähellä että olisin mennyt retkuun.

      • Antenniton

        Joo , kiva tietää jotain tästäkin vempaimesta , nyt olisi saanut vain tänään 35 % alennuksella eli 35,74 € , no en ostanut , TEKNISETTIEDOT PUUTTUU , ostan matkailuautoon sopivan laitteen jossa on virralla säädettävä vahvistin , sellaine on jo yksi vaimonikotona huoneessa ja toimii loistavasti vapaat digi kanavat . Siis luottamus asiakkaisiin on saavutettava ei mikään FOX eli Kettu ratkaise kauppoja Suomessa.


    • auttaisikohan

      Voikohan tällaisesta tehdä ilmoituksen vaikka talousrikospoliisille?

      • polpolle---

        Voi tehdä ilmoituksen poliittiselle poliisille


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      1835
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1479
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1180
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      969
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      942
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      895
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      826
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe