Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Asus, virhesanoma "kone käynnistettävä uudelleen"

täti60v

Kone on Asus X540 Win10. Käynnistyksen jälkeen oikeaan kulmaan ilmestyy sanoma: "Tietokone on käynnistettävä uudelleen (Asus Support Device)".
Kone toimii normaalisti vaikka en käynnistäkkään uudelleen ja viestin saa siitä pois, mutta seuraavan käynnistyksen jälkeen se on taas näkyvissä. Mitähän Asus oikein tarkoittaa, en ole tehnyt muutoksia koneeseen.

8

448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asioidentuntija

      Poista koko ohjelma ohjauspaneelin OHJELMAT ikkuna kautta, loppuu tarpeeton ilmoittelu.
      Windows osaa päivittää itsensä ja ajurinsa ilman noita lisukkeita.

      • masai31

        Ei anna poistaa ko. ohjelmaa.....


    • Markus_75

      Sama ongelma myös minulla. Teksti ilmestyy ruutuun konetta käynnistäessä. Eikä anna poistaa asuksen ohjelmaa. Onko ideoita, millä tuon virhesanoman saa pois? Minulle ongelmat alkoi win10 päivityksen jälkeen.

    • windows update on sotkenut todennäköisesti kosketuslevyn ajurin,katsomalla onko asennetuissa asuksen SmartGesture ohjelma jos löytyy Ohjauspaneeli> Ohjelman asennuksen poistaminen> napsauttamalla hiiren oikealla näppäimellä Asus SmartGesture> Korjaa ja jatka korjausta.on eka mitä voi testata ja käynnistys uudelleen,jos herja ei häviä niin valmistajan sivulta uusimmat ajurit .atk paketti/smartgesture/touchbad.

    • ohjeeeeet

      Se ohjelma pitää ottaa pois käynnistyvistä ohjelmista siis pysäyttää ja sitte varmaankin saa poistettua. JOs sen asetuksiin pääsee niin sieltäkin voi ottaa täpin pois "käynnistä Windowsin käynn..jne".
      Se ei anna poistaa itseään kun se on siis käynnissä, mutta ed mukaan teet ja onnistuu....

    • sdvsdvss

      Avaa työpöydältä Windowsin käynnistys/tehvävävalikko, kirjoita haku sarakkeelle → msconfig → Valitse ikkunasta → Palvelut → Etsi listasta ks. ohjelma/palvelu ja sen kohdalta ruksi pois → Lopuksi OK.

      Toinen yksityiskohtaisempi vaihtoehto on valita tehtävävalikosta - Valvontatyökalut → Palvelut → ”valittu palvelu” / Ominaisuudet / Yleiset / Käynnistystapa: → ”Manuaalinen” tai ”Ei käytössä” → OK.

    • täti60vieläkin

      Kiitos vinkeistä.
      Koneeltani ei löydy asuksen Smart Gesture ollenkaan. Katsoin myös msconfig, ei sielläkään. Valvontatyökalut (päivittyneet ? 29.9.-17) /Palvelut, ei sielläkään. Koneeni win10 versio on 1709.
      Jääkö ainoaksi keinoksi kokeilla tuota Fonzin keinoa: Ajurit.atk paketti/smartgesture/touchbad. ? Mitä se tekee koneelle?

      • täti60v

        Sain korjattua: (Nettiyhteys päällä), Ohjauspaneeli/ Laitehallinta/ Hiiret ja muut osoitinlaitteet/ siitä kohtaa "Asus Support Device" hiiren OIKEALLA , ja aukeaa vaihtoehto "Päivitä laite", valitsin sen ja sitten vaihtoehto: "Etsi koneelta ja internetistä". Ja niimpä alkoi lataamaan...
        Käynnistin koneen uudelleen ja enää ei ilmestynyt sanomaruutuun kyseistä herjausta "käynnistä tietokone uudelleen". Katsoin Asus Support Devicen ominaisuudet ja oli oli tullut uudempi versio.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1390
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1297
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1263
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1217
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe