Veli-Matti Karppinen

Kajaanin uusi harjoitusjäähalli tuo peräti matkailutuloa kaupunkiin Veli-Matti Karppisen mielestä. Tätä tasoako on Kajaanin päättäjät?

53

1312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keskustalainen

      Karppinen tulisi pistää pois myös Kainuun Nuotasta sekä Nakertaja-Hetteenmäki kyläyhdistyksestä !

    • JalluWaari

      Jos Kajaaniin rakennettaisiin iso pelikasino, venäjältä ja kiinasta tulisi sellainen rynätys, että siinä entiset ''matkailuhankkeet'' kalpenisi...

    • Näin_vedätettiin

      Niin kuin uimahalliin hotellin asiakkaita? Siksi uimahalli rakennettiin jokipinnan alapuolelle ja ongelmat ovat jatkuvia. Piti tulla 60000/vuosi, tulikin 600!

    • RömperiNakertajasta

      Tehotonta puuhastelua on tämän Veli-Matti Karppisen tukirahoilla eri yhdistyksissä pyörittämät hommat. Ne voitaisiin hoitaa tässä yhteiskunnassa tehokkaamminkin. Vaan pitäähän Veli-Matille olla puuhastelu paikka jossa päteä.

      • Diplomiekonomi

        Kaikki toiminnot pyörivät erilaisten tukien varassa Karppisen vaikuttamissa yhdistyksissä. Juuri tämmöisiä tukia voisi valtio leikata runsaasti.


      • Niimpäniintaas

        Tuet ovat oikein tervetulleita Kainuuseen. Kyllä olisi Kainuukin aivan toisenlainen ja -näköinen, jos ei tukieuroilla tiettyjä asioita hoidettaisi. Moni on oikein tyytyväinen sekä Nuotan että monen muun yhdityksen toimintaan ja apuun. Eivät vain viitsi tuoda sitä esille kun on aina joku rääväsuu mitätöimässä asioita; nämä ikuiset narisijat, jotka toistenkin puolesta (pyytämättä) valittavat!

        Sinun verorahoistasiko "hommat" seuraavan kerran velotettaisiin. Taitaisi narina olla vieläkin kovempaa. Joten antakaa niiden, jotka oikeasti toimivat ja saavat asioita aikaiseksi, olla rauhassa. Räksyttäkää keskenänne!!


      • räkyräky

        Nämä yhdistykset vievät yrittäjiltä tuloja tekemällä samoja töitä tukirahojen avulla.
        Hölmöläisen hommaa koko tukirahoilla tehtävät työt.
        Kainuu olisi todella erilainen jos nämäkin tukirahat käytettäisiin ns. oikeiden työpaikkojen luomiseen nykyisen puuhastelun sijaan.


      • hauhauhauhau

        Sanopas pari esimerkkiä noista töistä, jotka yhdistykset yrityksiltä vievät. Tämä on se ikuinen valitusvirsi. Suurin osa yhdistysten töistä on ns. yleishyödyllisiä eikä niistä kukaa ole valmis firmoille maksamaan yhtään mitään. Firmojen yritystuista tai palkkatuista taas ei kukaan valita vaan ne kääräistään tyytyväisenä tilille, vaikkei niistä tosiaankaan hyödy useimmiten kuin yrittäjä itse.
        On pajon ihmisiä, joilla on työkyky heikentynyt ja osaamista on vähän ja heitä ei yrittäjä palkkaa mutta kun he pääsevät toisenlaisiin töihin, jäljellä oleva työkyky/toimintakyky säilyy ja esim. terveys ei reistaile niin kuin jos olisi tekemättömänä ja yhteiskunnan ulkopuolella. Suoranaista säästöä meille veronmaksajille, ja muuten paljon. Samoin säästyy älyttömät sakkomaksut kunnilta, jotka joutuvat maksamaan joko 50 % tai 75 % työttömyyskorvauksista jos ei ole muuta tarjolla.

        Kyse on siis paljon isommasta asiasta kuin pelkästään tukirahoista. Voin vain kuvitella millaiselta Kainuukin näyttäisi ilman kehittämis- ja tukirahoja, joita sentään tännekin saadaan kymmeniä miljoonia, tosin paljon vähemmän kuin muihin maakuntiin. Ei ole hakijoita, enkä ihmettele!


      • TemppuYhdistyksetPois

        Esimerkiksi firmoilta vie töitä yhdistysten tekemät siivoustyöt, kylätalkkari toiminta, vanhusten kauppa-apu, kierrätyskeskus Entrinki voisi olla esimerkiksi olla osa Kuusakosken toimintaa palkaten muutaman henkilön sinne vakituisesti, Kainuun Nuotta pyrki yhteen aikaan myös metsäneuvojaksi vaikka on jo metsänhoitoyhdistys jne jne jne.

        Merkillistä kun tukirahoilla tehtävään puuhasteluun tyydytään. Suurempi vaikuttavuus tulisi käyttämällä nekin rahat oikeiden työpaikkojen luomiseen. VATT:n raportti on myös todennut, että tempputyöllistäminen ei tuo niihin osallistuville tempputyössä olon jälkeen oikeita töitä vaan he joutuvat takaisin työttömiksi. Näidenkin ihmisten kannalta olisi parempi, että ainakin osalle heistä luotaisiin polku kohti niitä oikeita töitä kuin jossakin tempputyössä he käymällä tietävät 100 prosentin varmuudella joutuvansa takaisin työttömäksi.

        Joten erittäin pöljää hommaa on tämä mitä näissä Karppisen puuhayhdistyksissä harjoitetaan.


      • Kääräistäänrahat

        Nuo siivoustyöt, joita tehdään, tehdään niille, joilla ei koskaan olisi varaa ostaa siivoustyötä tai muutakaan kotitalouspalvelua.

        Tempputyöllistäminen on vain porvarien ja kateellisten käyttämä termi, jolla ei ole mitään pohjaa. Työllistäminen edes puoleksi vuodeksi on parempi kuin ei mitään. Suurin osa tukityöllistetyistä ei omaa tarpeeksi koulutusta tai muuta osaamista, jotta yritykset heitä työllistäisi.

        On olemassa ja tulee olemaan monenlaisia työmarkkinoita ja työttömiä. Faktat ovat faktoja. Enemmän tukirahoja menee yrityksille, jotka eivät varmasti työllistä lisää väkeä vaikka rahaa saavatkin, vaan raha menee "kehitystoimintaan" ja tietenkin osinkoihin.


      • Seesamin

        Ja miksi tyytyä näiden työttömien kohdalla minimipalkalla tapahtuvaan osa-aikatyöhön joka taatusti kestää vain muutamia kuukausia ja sitten he joutuvat takaisin työttömiksi?
        Heille tulisi luoda polkuja jossa he päävät käsiksi oikeisiin töihin.
        Tämmöinen tempputyö välivaihe tulee jättää kokonaan pois siitä välistä !


    • KemppaisPesoset

      Harjoitusjäähalli toivottavasti edesauttaa uusien jääkiekkotähtien kasvattamista Kainuussa. Ehkä he myöhemmin siirtyvät paluumuuttajina takaisin tänne kuluttamaan rahojaan.

      • FutisOnKuningaspeli

        Yksi tuhannesta menee rahaliigoihin. Paluumuuttajaa saat odotella ihan rauhassa.


    • koura.vanukäsi

      veikkauksen pelaamo olisi hyvä vaikka citymarkettiin laittaa, sinne ne 500e setelillä mehupullo ostoksenkin maksavat venäläiset joutas suunnistaa

    • ksdl

      Jos Veli-Matti Karppisesta on nämä tempputyöt hyvä asia, niin luovuttakoon oman paikkansa jollekkin työttömälle ja siirtyköön itse tekemään näitä tempputöitä !
      Onko Veli-Matti Karppisella kanttia tähän?

      • kylähullun.puuhastelut

        Voipi olla ettei jalat kanna tuota ruhoa, ei ole tottunut tekemään ruumiillista työtä. Näpertelee papereiden kanssa ja suutaan pieksää, hullujaan puhuu. Tukieuroja anoo jotta saa itsellensä palkkaa nostettua. Keinon on keksinyt itsensä hyväksi.


      • piggbkird
        kylähullun.puuhastelut kirjoitti:

        Voipi olla ettei jalat kanna tuota ruhoa, ei ole tottunut tekemään ruumiillista työtä. Näpertelee papereiden kanssa ja suutaan pieksää, hullujaan puhuu. Tukieuroja anoo jotta saa itsellensä palkkaa nostettua. Keinon on keksinyt itsensä hyväksi.

        Samaa mieltä, hyvin on ittesä tarpeellistanu, mikäs siinä, ei se multa pois oo


    • taikaseinäasukit

      Ei täällä näläkamaan pääkaupungissa uskalleta tehdä muuta, kuin hyväksikäyttää valtionapuja ja muita yhteiskunnan sekä eu-tukia.
      Näläkämaassa pelätään. Mitäpä se hyvejää...kun taikaseinästä tulee avustusrahaa kehitysalueelle.

    • Voivattuhokkiedari

      Jumalauta. Tuommoselle harrastus höntsänporukalle uutta hallia.

    • Totuus-esille

      Pitäkääpä kirjaa hallin tuloista ja menoista!
      Katellaan parin vuoden päästä mitä on viivan alla.
      Vai peitelläänkö ja piilotellaanko tietoa?
      Mistä nämä viisaat tietäjät voi varmaksi esittää arvioita että tuottaa jotain.

      • yksi_halli_riittää

        Justiinsa samaa mieltä. Luulen, että monella hengitys salpautuu kunhan tarkastellaan hallin rakennuskustannuksia ja ennen kaikkea käyttökustannuksia. Kalliiksi tulee tulevien NHL-tähtien hyysääminen. Ja muutaman taitoluistelijan.
        Muuallakin on tiukkaa harjoitusaikojen kanssa, mutta kyllä aikaa löytyy jos jostain tingitään.
        Suuren luokan virheinvestointi Kajaanin kokoisessa kaupungissa.


      • Meetooo

        Jäähalli on halpaa lystiä teatteriin verrattuna.


      • Köyhiävituttaa
        yksi_halli_riittää kirjoitti:

        Justiinsa samaa mieltä. Luulen, että monella hengitys salpautuu kunhan tarkastellaan hallin rakennuskustannuksia ja ennen kaikkea käyttökustannuksia. Kalliiksi tulee tulevien NHL-tähtien hyysääminen. Ja muutaman taitoluistelijan.
        Muuallakin on tiukkaa harjoitusaikojen kanssa, mutta kyllä aikaa löytyy jos jostain tingitään.
        Suuren luokan virheinvestointi Kajaanin kokoisessa kaupungissa.

        no ei se minua ainakaan haittaa jos Kajaanista tulee uusia nhl tähtiä ajamaan Ferrarilla Kajaaniin ja viemään parhaat naiset no mitäpä se sinulle kuuluu kun ajelet sillä sun laidalla vieläkin täällä


    • tuetpois

      Loikkasiko Veli-Matti Karppinen vihreistä vai sitoutumattomista viime kuntavaalien alla kepuun?
      Loikkaamalla kepuun Karppinen samalla hyväksyy Sipilän harjoittaman hyvätuloisia suosivan arvomaailman.

      Jotkut tuolla myös puolustelee näitä tempputöitä tukirahoilla. Juuri tämmöisen tukirahalla tapahtuvat toimet ovat tehottomia tässä maassa ja niistä olisi päästävä pois. Kohdistui nämä tukirahat mihin tahansa toimintaan. Joten mitään arvostusta Karppiselle ei tipu tämmöisten tukirahaprojektien touhuilijana.

      • omaetu

        Seuraavaksi loikkaa kokoomukseen?


    • OlenPorwari

      Eihän Sipilän hallitus mitään hyvätuloisia tue vaan keskituloisia tavan tolokkuja ihmisiä, palkansaajia ja yrittäjiä, jotka pitävät suomen pyörät pyörimässä. Persiestähän se sellainen hallitus olisi, joka jakaisi yhteiskunnan rahoja joutilaille suoraan kotisohville. Sitä kutsutaan vihervasemmistolaiseksi politiikaksi, joka tekee velkaa velan päälle ja vitut veisaa taloudesta ja sen kestävyydestä.

      • OlenPolvari

        Sipulin hallitus tukee palkansaajia antamalla heille kikyn(lisää ilmaista työaikaa) ja leikkaamalla julkisen puolen lomarahoista 30% pois lisäksi vielä työnantajan maksuja siirrettiin palkansaan maksettavaksi. Herra Sipuli kutsui 40.000 avaruusinsinööriä ja aivokirurgia pitämään suomen pyörät pyörimässä, ikävä kylläkin suurin osa heistä olikin partalapsia ja(terroristejä).


      • Lepikontorppa

        Kannattaa tutkia vähän tarkemmin ketä Sipilän teot hyödyttävät. Kyllä ne eniten hyötyvät ovat niitä kaikkein hyvätuloisimpia. Kainosti heille Sipilä esittää josko he vapaaehtoisesti osallistuisivat talkoisiin. Sitähän ne eivät varmasti tee...


      • rolle81

        Juuri näin. Sipilä on vain miljonäärien asialla !


    • PorwariOON

      Tämä hallitus on saanut maan raiteilleen edellisten töppöjen jälkeen!

      • Kaikkonenn

        Soteilusta tulee vielä niin kallis lasku, että harva taitaa sitä tajuta.
        Suomen historian huonoin hallitus ja pääministeri on nyt vielä reilun vuoden vallassa !


      • PorwariOON

        Mutta Kokoomus on suurin puolue vaalien jälkeen ja taas meillä on hieno porvarihallitus. Kyllä kansa tietää, sanoi jo Vee Vennamokin!


      • kokkareet

        Kokoomus voi olla vaikka suurin puolue, mutta halukkaita sen kanssa seuraavaan hallitukseen ei löydy kuin RKP:stä ja vihreistä.
        Enemmistö hallitusta ei näin muodostu ja suurin puolue joutuukin näin oppositioon.


    • MarsoDewit

      Veli-Matti Karppinen presidentiksi!!

      Mies joka tekee eikä vikise.

      • Vuodenkylä

        Ei ole muuta kuin tukirahojen lypsäjä.
        Tuloksellisuudella ei ole mitään sijaa hänen tekemisissään.


      • hattiv

        Nakertaja oli aikoinaan vuoden kylä Suomessa. Ihmetellä täytyy kun niin ankean näköinen kylä valitaan vuoden kyläksi.


    • Kajaanikin

      Koko Suomen talous elää viennistä muusta aktiviteeteista. Alkoholilakikin vietiin läpi Kokoomuksen voimin.

    • Uimatohtori

      Uimahallinkin piti tuoda runsaasti matkailijoita Kajaaniin katsomaan tätä ihmettä.

      • trasvaariii

        Karkoittiko uimahalli venäläiset turistit Kajaanista?


    • Patsastoimikunta

      Karppiselle patsas Nakertajaan. Vaikka Vanhiksen tietämille. Siinä patsaassa hän voisi tunkea yhteiskunnan tukirahoja omiin taskuihinsa.

      • pekkis111

        heh heh
        juuri näin


      • erkkimoilanen

        Tehkää siihen patsaaseen tarpeeksi suuret taskut ja käyttäkää tarpeeksi isoja euron seteleitä.


    • Tummmeli

      Joko Karppinen on oppinut Sipilältä köyhät kyykkyyn ajattelun?

      • loikloik

        Loikkasiko tämä Karppinen vihreistä kepuun?


      • kyykkä

        Eihän sitä itse mersulla voi ajaa jos ei vähän köyhimpiä välillä polkaise kyykympään.


    • Pönkkäraha

      Joko Karppinen on petaillut lähipiirilleen lokoisat suojatyöpaikat näissä yhdistyksissä?

      • purolabois

        Varmaankin....


    • Karppijoo

      Karppinen huudattaa itsensä joka paikkaan tehottoman toiminnan vetäjäksi.

    • teuvokakkarainen

      Veli-Matti Karppinen presidentiksi!!

      Mies joka tekee eikä vikise.

    • khcykhvhtzybkpvj

      Hippitukka höpisijä, ei pääse mihinkään töihin.pkbhokf

      • khcykhvhtzybkpvj

        Unohdin mainita että tukkani jäi auton oven väliin.pkbhokf


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe