Leima ekalla

Tämmööstä

Niin, vaikka kovasti haukutaan, niin leima ekalla näytöllä. Megane -04. Kovaa ajoa vaan.

10

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DGC

      Minä mokasin oman Meganeni kanssa, olin möhlinyt jarruremontissa ja jättänyt toisen takajarrun ilmausruuvin löysälle. Siitä sitten tiputteli jarrunestettä katsatuksessa ja taas päästiin katsastuksen hylkäystilastoihin vaarallisen käyttöjarruvian takia. Jälkinäytönkin jouduin vielä maksamaan. Enpä ollut ajossa huomannut.

    • Leimautunut

      Sain vahvan hullunleiman ensi näyttäytymisellä Varisten seassa kun lennähdin sinne putkasta tyhjän Renault pullon kanssa, jonka viskasin tietenkin heti aluksi ojaan ja kysyin onko lisää. Ei ollut, ainoastaan alkoholiton vaihtoehto eli läheinen joki virtasi uomassaan, paljon landrinkiä siinä meni hukkaan.
      En muista mitä leimoja renussa oli kun yritin sitä käynistellä, jotta pääsis pitkäripaseen hakemaan oikeata valkoviiniä, jota "ruokailun" yhteydessä tai sen jälkeen käytin, joskus ennenkin. Mutta kävi niin, että joutu turvautumaan naapurin Toyotaan, kun renu oli sanonut kaikki sopimukset irti.
      Kyllä tuli iso leima illalla otsaan, kun löin sen ovenpieleen kotua kompuroidessa, se ei ollut Renaultin syytä, oven pieli oli väärässä paikassa.
      Tämän opetuksen jälkeen vaihdoin eurooppalaiset juomatavat kokonaan kuiviin afrikkalaisiin ja renun tietenkin Toyotaan, suosittelen toisillekkin tätä järkevää elämänmuutosta.

      • puurastaja

        Onnittelut valinnastasi. Silti jaksat Renault palstalla pyöriskellä. En tiedä miksi ne Toytaa päivittäin moittii kun lukasee sen osioita. Muista käydä sinne laittamassa moittijoille että älkää nyt jatkuvaan mollata. Hämeenlinnaan lähdettiin Kadjarin kanssa käymään. Tulee tuhat kilometrii tälle päivää ajoa. On muuten ilo loikutella menemään. Moikkaillaan Renault kavereille. Toivotaan ettei Tojo paapparaiset turaa edessä. Keli aika livakka. Yleensä antavat sovinnolla tietä kun taakse ilnestyy iso timantti.


      • PahastiLeimautunut

        Sain vahvan hullunleiman ensi näyttäytymisellä Renaulttien seassa kun lennähdin sinne putkasta tyhjän sake pullon kanssa, jonka viskasin tietenkin heti aluksi ojaan ja kysyin onko lisää. Ei ollut, ainoastaan alkoholiton vaihtoehto eli läheinen joki virtasi uomassaan, paljon landrinkiä siinä meni hukkaan.
        En muista mitä leimoja variksessa oli kun yritin sitä käynistellä, jotta pääsis pitkäripaseen hakemaan oikeata "kaljaa", jota "ruokailun" yhteydessä tai sen jälkeen käytin, joskus ennenkin. Mutta kävi niin, että joutu turvautumaan naapurin Renuun, kun Varis oli taas sanonut kaikki sopimukset irti.
        Kyllä tuli iso leima illalla otsaan, kun löin sen ovenpieleen kotua kompuroidessa, sekin oli Tojotan syytä, oven pieli oli ihan väärässä paikassa.
        Tämän opetuksen jälkeen vaihdoin suomalaiset juomatavat kokonaan kuiviin afrikkalaisiin ja varisken tietenkin Renaulttiin, suosittelen toisillekkin tätä järkevää elämänmuutosta.

        (Edellinen krapulassa)


    • PoikkeusVahvistaaSäännön

      Yksittäistapaus, ei lasketa.

      • LöytääSeSokeakinKana

        Totta, tämä renualtin haukkuja on todellakin yksittäistapaus (noin kauniisti ilmaistuna).


    • never.again

      ei ne renaultin kiusalliset viat välttämättä estä katsastusta mutta semmonenki vika kun auto ei pysy käynnissä ja sitä ei saa korjatuksi niin onhan se aika ärsyttävää semmoisen ongelman kanssa elää.

      • toujours.le.meme

        opettele kytkinjalan käyttö ei niin ei sammu...


    • Tämmööstä

      No kirjoittelen tätä nyt uudestaan, löi ajoneston päälle :D Tilasin kelpokerääjän hakemaan.
      Harmittaahan se kun just sai leiman mutta kokemuksesta tiedän että 2004 vm rellusta ei tätä vikaa kannata enää ruveta selvittämään ..

      • Romuutelaan

        Romuutusrahan vissiin sai ja uutta Renua alle. Onko luovutus milloin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe