Liikuntavammaiset Tinderissä?

Tinderii

Moro, muita liikuntavammaisia Tinderissä?

Omasta mielestä tämä tinderin tapa että molempien pitää tykätä toisesta ennenku voi jutella on just loistava, kun on vielä laittanu profiiliin maininnan vammasta sillon ei oo oikeestaan mitään kynnystä tykätä toisesta kun se pystyy lukemaan sun vammasta kun ja se ei tiedä ennenku se tykkää takas et oot tykänny

Toki tinderissä on aikapaljon ainakin kuvien perusteella aika pinnallista porukkaa ja esim semmonen palvelu missä ensin näkyy teksti ja sitten kuva, vois toimii paremmin ja jos kuvan näkeminen vaatisi että molemmat tykkäisi toisistaan ni vielä parempi

1

731

  Vastaukset

  • En ole missään nettideittipalvelussa. Sellaisessa on liikaa huijareita ja onnenonkijoita. Jos löydän puolison, niin sen on löydyttävä livenä. En oikeasti usko, että netin kautta voisi tutustua paremmin kuin livenä, jolloin näkee heti toisten eleet, äänen, tuoksun ja ehkäpä jopa huulten maun.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   27
   1661
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1342
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   41
   1031