Falco Regen

Harakkasaari

71

7821

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puubulvaani

      Oiskohan puulomapuuosakepuuveljesten bulvaani kyseessä? On taidettu käydä neuvottelut niin vieraalla kielellä, että ei oo kaikkia kiemuroita ymmärretty. Nyt lähtee Kuhmon parhaat rannat ilmaiseksi. Vasta muutamia vuosia sitten nuokin maat oli niin arvokkaat ettei niitä suostuttu millään hinnalla myymään mutta vanhoista röttelöistä kyllä nyhdettiin suolanen hinta.

      • ketkut

        Minkälaisen osakesalkun kanssa "Short"liikkunee?Onko sisältönä Crosslamia ja Elementti Sampoa?Läpinäkyvää.


      • Politiikanmies

        Venäläiset olisivat ostaneet, mutta NATO myönteiset karhusi vastaan - - -


    • tanakele

      Eipä tunteet taas purkaudu sanoiksi ja riitä kertomaan sitä olennaista.Voi Vi...n,Vi..u.

      Olisivat lykänneet kytkynä sen Winter War Museuminkin siihen samaan ja vaikka antaisivat ilmaiseksi vielä ne loputkin talon rötisköt.

      • uimallasaareen

        Metsähallitus antoi Harakkasaaren luontolahjana 100vuotiaalle Suomelle.
        Katsotaanpa muutama vuosi ja "Englannivävy" ottaa saaren omaksi onkipaikakseen.


    • metsähall.metsuri

      No hävettääkö nyt olla Kuhmolainen?Taas jotain kepulaisten ja persujen suhmurointia.

      • Sahatsoi

        Sinne tulee sitten kauniita naisia lomailemaan. Torilla ostavat minihameissa mansikoita, joita kaljavatsaukkelit katselevat ja kehuvat kuhasaaliita...


    • tonttulapark

      Kyllä Kalevala Spirit on aivan statistinosassa tekemisineen katseltaessa näitä uusia veivauksia.

      • dresden

        Kyllä AV oli oikeassa,Joulutorilla tavataan.


    • eurot

      Nyt ovat Kuhmon päättäjät menneet sekaisin, ovat hoidon tarpeessa....toimivat kuin Kittilän päättäjät. Nyt kun kaupungin Elementti Sampoon sijoitetut miljoona euroa, palautuvat, takaisin Kuhm on kaupungin käyttöön.... niin tehtäköön tällä miljoonalla suljettu hoitolaitos vain Kuhmon päättäjille , koska järjen käyttö on sallittu tämänkin myyntipäätöksen tekemiseen.
      Tässä hoitolaitoksessa takovat järkeä Kuhmon päättäjille.

      Tulevalla kaupunginjohtajalla tähän hoitolaitokseen pääsy kielletty, koska laittoi entisen paikkansa talouden kuntoon ja piti " päättäjät ja luottamushenkilöt herran nuhteessa"

      Tuleva kaupunginjohtaja ammattitaitoinen ( ei kuten edeltäjä ) ja erittäin tervetullut Kuhmon johtoon.

    • Rantarosmot

      No onkos tämä taas joku uus kuvio millä yritetään pönkittää puupolista ja elementtisampoa? Annetaan ymmärtää, että jos annetaan tontti ilmaiseksi niin vastineek si joku muka ostaa taas puuta miljoonilla?? Kyllä siinä valitettavasti käy niin, että kun tontti on myyty ostaja tekee ihan mitä haluaa. Ei se kaupunki pystynyt Kalevala Spiritiäkään pakottamaan pitämään edes leirintäaluetta auki. Miten ne kuvittelee pakottavansa jonkun taas yrittämään. Kaupat kun on lyöty lukkoon ostaja pilkkoo rannat lihoiksi ja myy tontteja mielensä mukaan isolla voitolla lomaosakkeiksi.

      • twinspuut

    • bulvaanit

      Bulvaanikauppaako tämä on ???`?`?

    • harjut1

      Onpa myynnillä nyt kiire.....tarkoituksella..... koska Tytti Määttä tulee kaupunginjohtajan virkaan
      01.01.2018 lukien ja hänen poissaolonsa on näin estetty kaupunginvaltuuston ensi viikolla kokoontuvan kokouksen osallistuvien listalta.
      Kokouksessa on läsnä mm. vs. kaupunginjohtaja, kehitysjohtaja jne.
      Miksi siis valtuuston kokousta ei pidetä ensi vuoden puolella ja näin uusi kaupunginjohtaja, Tytti Määttä, tutustuisi virkavastuulla tähän tärkeään päätösasiaan . Nyt on kysymys Kuhmon kaupungin omaisuuden myyminen pilkkahintaan.
      ps. onko tällä myynnillä ennakkoratkaisu sille, että kaupunki myy jatkossa tasapuolisuuden nimissä sorapitoista harjua noin 2000 euron hehtaarihinnalla.

    • Mullekansjaheti

      Johan näitä Hunttaloita on tänne odotettukin. Alko olla jo edellisestä kuprun käärinnästä niin pitkä aika et päättäjät on jo vaihtunnu ja virkamiehetkin unohtannu. Liian ollaan sinisilmäsiä täällä korvessa kun yhtään ei varotuskellot kilistä vaikka "miljoonainvestori" väittää laittavansa miljoonia pömpeleiden rakentamiseen mutta samaan aikaan vaatii kaupungin parhaita rantoja senteillä. Ei ole kovinkaan uskottavaa toimintaa jos sitä täpäkkää takataskussa riittää. Vai riittääkö?

      • tulketku

        No kato kun Sotkamolaiset sano että,-Hiukka on kallis,Kuhmosta saat halvemmalla.


    • Leirintä

      Tolla rahalla leirintäalue olis ollu jo vuosia toiminnassa. Ei vaan kaupunki suostunnu edes vuokraamaan sitä kun ois ollu kotimaisia yrittäjiä tulossa.

    • Alamäkeä

      Kuka tietää mikä taho ostajien taustalla on, vaikka olisi veli venäläinen. Suomea myydään monen maan kansalaisille ympäri maata. Häpeä että paikkakunnan parhaimmat paikat myydään joita olisi voitu kehittää paikkakunnan hyväksi.

      • politruck

        On ollut tuo valtuusto aivan kuin Lammaslauma.Hallitus kun on päättänyt,niin napisematta lyödään päätökset lukkoon.Iänikuinen kepulainen katsontokanta ei näköjään kaikkoa Kuhmolaisesta päätöksenteosta mihinkään.

        Pistäsivät nyt valtuustossa oikein kunnolla Polkantahtiin.Siinä saattaisi saada joku isänmaallinen puolue lisää äänestäjiä kun kuuntelisivat kansan syviä huokauksia.


    • Käsijarrutta

      Pääasia että asioita päätetään hommat etenee ja elämä jatkuu. Jos käsijarru päällä verhon raosta maailman menoa vaan kurkkii ei tämä kuhmo sillä tavalla henkissä pysy. Peukut varpaat nokat pystyyn nyt koko käsijarruporukka.

      • Tekemistä_riittää

        Niin, menikö se niin että toiset tekee ja toiset vaan jurnuttaa vastaan tekemättä mitään :-)


      • brtyy

        Asia on juuri näin. Vain TEKEMÄLLÄ asioita ja työllisyyttäkin saadaan eteenpäin. Mitään muuta vaihtoehtoa ei ole.


    • jalopuputti
      • jujujuu

    • usootkosie

      Olette te vain kummallisia Kuhmolaisia.Toiset yrittävät parantaa elämän edellytyksiä,ja yhdet vaan valittaa.
      Onkai se nyt parempi jos vaikka sentinkin saa,kuin se että joutuu maksamaan kaksi.Ei tiedä vielä minkälainen"kultakaivos"tönölän harjusta tulee löytymään.
      Joulupukki kun sirpakoiden pikkutonttujen kanssa rupeaa pajaansa pyörittämään,nimettäin sitten alkaa euroja tulemaan.On siinä sitten kaupunginväki ihmeissään,kun ei tarvitse enää velalla elellä ja kaikkea uutta päästään puurtamaan.

      • nt66

        Ei kaikki Kuhmolaiset ajattele noin. Todellakin vain TEKEMÄLLÄ paikkakuntaa ja koko Suomea voidaan kehittää ja parantaa elämän edellytyksiä. Hyvinvointia rakentaa työtä ja menestystä ympärille. Menestyminen luo menestymistä. Siitä hyötyy kaikki.


    • Turismus

      Nonniin....olihan se lomaosakeveljesbusines. Ei siis tule mitään leirintäaluetta tai turisti rysää vaan suljettu yksityinen rantakommuuni. Lomaosake porukka ei kylän palveluita käytä kun ehkä yhden kerran. Kokkailevat omat safkat ja lusivat loppuloman halvalla. Se siitä turistibusineksesta.

      • KainAabelTonola

        Elä sinäTurismus ole niin negatiivinen.
        Niillä henkilöillä jotka lomaosakkeisiin asettuvat on autoina RR ja Jaguar merkkisiä,-sellaisia paremman luokan limusiineja.GT merkki takakontin päällä ja tankkauksen suorittaa kuljettaja joka on palkattu vartavasten kuljettamaan nimikko ajokkiaan.Paikallinen bensanjakelubisneskin rupeaa kukoistamaan kun eivät käy hakemassa halpaa Venäjänpensaa.

        Arvoisa Turismus.
        Sinäkin voisit myydä palveluosaamistasi Lordeille ja muille aatelisille.
        Kaivonkatsominen varpua apuna käyttäen,polannetien auraus 35:n Fergusonin perälevyllä.Siinä ainakin kaksi todella hienoa aktiviteettia jotka tulevat heti mieleen.
        Uskoisin että WildTaigan osaava ja innovatiivinen kehityspaja auttaa myöskin löytämään sopivia tuotteita vapaa-ajan hyödyntämiseen.

        Jumala meitä kaikkia siunatkoon ja etenkin tätä hanketta kaikkien hyväksi.


    • Turismus1

      Ei ne " lomaosake keisarit" millään arvoautoilla ajele. Ne reppanat on niitä aurikorannoilla huijattuja eläkeläisiä jotka raukat on erehtyneet laittamaan viimeset eläkesäästöt sijoitushuijaukseen. Siltä porukalta ei paljoa paikkakunnalle euroja heru viikkoosakkeen lisäksi. Korkeintaan isoS kiittää...

      • kiinankeisari

        Siinä on taas yksi vakamielinen kommentti,semmoinen joka ei huumoria ymmärrä.
        Spede olisi sanonut :This is a cake,not humor.


      • sinpukkaselli

        Eihäne ajelekkaan ite,eikötullu jo seleväksi,tuosta missä oli kerrottu kun tankkovvaat kuhmon sellillä.On niillä vaen omat kuskit ja ABC:ltä eli ossuuskaopasta eivät kyllä tankkoa,sen verran yrittäjävetosta porukkoa on nämä lomalaeset.


      • sillinki

      • Highway66ontheRoad

    • heipparallaaaaaa

      No tosiaan kaupungin päättäjiltä on karannut se viimeinenkin järjenhiven päästä.
      Onko kyseessä uudelle kaupunginjohtajalle tehty tahallaan jonkinlainen kosto toimenpide vai onko joukossa tyhmyys tiivistynyt huippuunsa?
      Eihän tällaisessa suoraan sanottuna huijauksessa ole mitään järkeä,ja vielä ulkomaalaiselle.voi herraisä sentään.Sanat eivät riitä kertomaan.kuten laulussa sanotaan.
      Katsotaanpa vuonna 2020 miten lomaparatiisissa hurisoo.
      Toivottavasti elän sinne saakka jotta näen tämän SUPERkaupan tulokset.

      • Anonyymi

        Juu, ei tönön tönöö ole pystyssä vieläkään.


    • Yrittämään

      Rohkea rokan syö ujo tyytyy piimään. Tarpeeksi kaua eikö jo odoteltu kalevakankaalle toimintaa. Nyt on oltava tyytyväinen etä löytyi rohkea riskinottaja.

    • Sanani

      A lueelle ei ole sitten muilla asiaa.Portilla lappu Yksityisalue.Vastustan alueen myyntiä.Kuhmo ei ole tuon summan vajaa!Keitä ovat Kuhmon puolesta kaupanhierojat?

      • Puolueeton

        Oesit ostanna itelle niin saesit kävellä siellä ja ihmetellä että voe kun teällä ei oo mittää...


      • Poketin

        No tolla summalla ihan millon vaan. Ja rahat jäis vielä paikkakunnalle!! Ja saattasin jopa aukasta leirinnän ensikesänä!!


    • Urpi

      Englantilaisille ei maata myydä.Mänkööt taasa kesäksi Intiaan!

    • heipparallaaaaaa

      Suomalaisia ostajia olisi kyllä löytynyt ja paljon,myyntihinta olisi ollut aivan eri luokkaa ja ostajat olisivat olleet suuria majoitus -ja leirintäalan ammattilaisia joihin olisi voinut luottaa aivan eri tavalla kuin johonkin epämääräiseen ulkomaalaisyritykseen.
      MUTTA kun ei sitä aluetta ole taidettu julkisesti markkinoida ollenkaan.
      nuo nurkan takana tehdyt kaupat joista ilmoitetaan vasta jälkeenpäin päättyvät yleensä ikävästi noin myyjän kannalta katsottuna.

    • Persetti

      Ei kai Kuhmon sotkamolaiset ole myymässä Kuhmon edustavinta kangasta. Miksi muuten Helsinki,Turku ja Tampere eivät valitsevat pormestariksi tai kaupunginjohtajaksi muita kuin kaupungissa syntyneitä/asuvia henkilöitä?

      • aahutl

        Kuhmo on kansojen sulatusuuni ja täällä ei kannateta arjalaista rodunjalostusoppia.Näillä perustein tuotantoeläimet tuodaan muualta.


    • katteellinennuapuri

      Liekköön kukkaan vasttuussa oleva etes tarkistannu Steven Shortin taustoja? Aenakkaan intternetin ihimeellisestä moailmasta ei löyvy minkkäänlaesta tuon nimistä enklantilaesta investorrie?

      • nollanollaseitsemän

        Joulunaika tuo taikaa.
        Sitähän voisi käydä suorittamassa tiedustelutoimia Kalevalahotskussa oleilevien engelsmannien joukossa.Katselisi näyttäisikö olevan Shortin näköön sopivaa henkilöä,voi olla että Steven on palannut valmistelemaan vuosisadan puhallusta.


    • Tönttöteatteri

      Joulunajan näytelmistä vastaa Kuhmonkuviokellujat & Tönölän teatteri. Tervetuloa katsomaan. Jälkinäytöksiä piisaa aina 2018-2020 ;)

      • omakanava

        Tänä iltana olisi valtuuston ilmaisnäytös.Kantsii mennä.
        Hallitus kokoontuu myös,esityslistalla mm.Woodpoliksen konekauppaa jne.

        Tarkemmat ohjelmatiedot Kuhmon kaupungin nettisaitilla.


    • rytinäalkaa

      Nyt timpurin vehkeet kuntoon ja sitten kohti kalevankankaita vasaran paukkeen tahdissa mars.Viitisenkymmentä lomaosaketta tarvitsee tekijänsä,tuleeko ne kaikki Englannista,ei kai?

      • Jauhopää

        No, saa nähdä toistaako historia taas vaiheeksi itseään nimittäin harakkasaaren laavu taisi palaa jollakin kännissä aikoinaan.
        Brittiläiset ylpeydenaiheet eli Rolls Royset törröttää siistissä rivissä ja Lovejoyt kännissä mökissä juomassa giniä sekä ale olutta ja taas palaa Kalevalankangas. Palopäällikkön voisi laittaa varmuuden vuoksi messiin mukaan ettei tarvitsisi kännissä ajella taas palo paikalle.


    • eskonperkki

      Nyt siellä on ollut Kuhmosta nuorisoketju nimenkirjoitus vuorossa ja puumerkki on sattunut oikealle riville.

    • usopois

      Menee sitten vaihteeksi hiihtolatujen pohjat uuteen kuosiin hiihtokeskuksessa ja loppuu pyssyjen paukuttelu tönölän montussa.Kunniakierrostakaan ei ajeta ellei auton keulaa komista Spirit of Ecstasy.

    • Ehkäpä

      Hyvähän tuo olisi jos homma toteutuisi niinkuin kaupunki sen on toivonut. Mutta epäilen että vuosi eteenpäin ja meillä on paljaaksi hakattu tontti eikä yhtään mökkiä pystyssä. Eikä ole muuten tulossakaan.

      Siinäpähän sitten taas päättäjät selittelee miksi kävi näin.

    • Kusivirtaa

      Nyt kuhmon päättäjät teki virheen kohta ei ole kuin monttu keskellä Kalevalan leirintäalueella tai entisellä leirintäalueella .

    • oracel

      Englantilaisen yhtiöryppään lakimiehet tutkivat pilkun tarkasti Suomen lakikokoelman ja etsivät savupekonin mentäviä reikiä sen sisällöstä.Pikkuhiljaa Short suomalaisinen co-partnereineen alkaa esittää omituisia vaatimuksia Kuhmolaisille instansseille,siitä kuinka asioiden tulee hoitua.
      Uhkailua,asioiden vääristelyä ja jopa suoranaista kiristystä käytetään keinoina kun valtapiiriä laajennetaan investorin eduksi.
      Kaiken tämän seurauksena huomataan että lapsi meni pesuveden mukana,ja erossa ei puoliteta omaisuutta kun isästä ei päästy selvyyteen.

    • hölmöt

      aika naurettavalla summalla möivät kankaan.. no mutta tämähän kuhmon päättäjiltä onnistuu.

      • skepti

        Ihan sama vaikka olisivat antaneet sen paikan ilmatteeksi,kunhan vain ei tule kuluja.
        Kuhmossa odotetaan suuria investointeja matkailuun,on vain se pahapuoli ettei tämä seutu ole mitään massamatkailuun innostavaa aluetta.Kukahan sen Falco regen konkurssipesänkään sitten muka ostaisi?


    • ideoitariittää

      eikö niitä mökkejä voi rakentaan maan sisään rinteeseen, toivottavasti osaavat rakentaa spa kylpylän

    • Polvipolvelle

      Mökkeihin tulee ristiin liimattua puulevyä.
      Sen kyllä tietää kun puumiehet päätöksiä tekee.
      Olisi jo aika kertoa, että mitähän puukoulu tuli todellisuudessa maksamaan.....?

    • Bulivaanus

      Taitaa olla sijottajalla rahat vähissä kun ei ole saanut vieläkään firmaa perustettua? Vai onko bulvaani hommat vielä niin pahasti kesken ettei edes nimiä ole tiedossa?

    • Sunnydays

      Oraakkeli tuossa aiemmin näytti hipasevan aika tärkeää aihetta. Toivottavasti nämä Kuhmon hankevastaavat tai kaupunki ei kovasti ruusuisia kuvia ole sijoittajalle maalanneet sillä sieltä saattaa seurata isot laskut jos markkinalupaukset eivät täyty. Se voi olla kovat korvaukset edessä kun sijoittajalle selkenee matkailun realiteetit täällä korvessa. Ja pahin vaihtoehtohan on, että kaupunki iski jo kätensä korvaushijarin lämpimään kasaan. Sillä ei ole väliä paljonko sijoittaja oikeasti sijoittaa jos tuntee tulevansa huijatuksi?? No virkamiehiä ja poliitikkoja on varoitettu, joten toivottavasti oppirahat ei mene kaupungin kassasta. Voipi ne poliitikotkin ja virkamiehet joutua vastuuseen . Sekin on jo nähty tuon Sunny Car Centerin kanssa.

      • ekonomyonalani

        Bruce Oreck on hyvä esimerkki ko.aiheesta(ent.Usa:n suurlähettiläs Suomessa).

        Kun sijoittajan suunnitelmat eivät mene kuten hän on kaavaillut,seuraavaksi haetaan sitten vastapuolelta miljoona korvauksia perustuen hankkeen odotusarvoihin.
        Puupennille tulee tosi hyvä korko,eikä tarvitse sijoittaa omia rahoja.


    • Saapanähänäkkyykö

      Mittää ei oo kankaalla tapahtunu. Eikös se ollut ehtona että ennen syskuuta pittää tapahtua, muuten kaupat perruuntuu.

      • Salaistako

        Taitaa olla salaisia nämäkin päätöksen liitteet???
        Ihmetellä saa vaan päättäjiä.


    • huomennaonlauantai

      Tämä .. Short Steven Wycliffe..
      On sekaantunna Englanin Kuningas Kuntien omistamaan asunto rahastoon.. Siis Englannin omistamaan .

      Oli kai alun perin osake yhtiö.. jossa oli osakkaita ..myös siis kuten.. Short Steven Wycliffe:llä

      Tuli jakoon vittun..... hienot osingot.... jne .. tuli vittun kiire panna äkkiä rahat kiertoon !!

      Oikeeta rahanpesua koko touhu..!!

      • Anonyymi

        Näin tuumasi pörssihai itse!


    • Huoli

      Milloin ne mökit on siellä pystyssä, eikö ne olisi pitänyt olla jo viime kesänä.

    • Asiaaesillejulkisesti

      Kaupunki voisi jo sopimuksensa paljastaa. Sillä eikös tämän syksyn aikana jo pari lomaosaketta olisi pitänyt olla pystyssä.

    • cerrr

      Kait sopimuksessa lienee pykälä, että mikäli tontille ei rakenneta tietyn ajan kuluessa kauppa mitätöityy?

    • sanattomaksivetää

      Kai.. oliko ..Tytti Määttähän loppupeleissä vastaa.. miten tulos julistetaan.
      Melkein osaa sen sanoa...miten käy...!
      Kaupunki takaa jumalattoman ison velan OSUUSPANKKIIN kun on pakko..pienet tekstit siellä ala laijassa kertoo sen...5 Miljoonaa euroa menee puuhuvilohin ja saunoihin.
      Mutta lopulta aika tasoihin ne summat menee.. mitä Tönölän Antti vainaa tienasi soralla ja maalla.
      Ne kai jäi kaupungille.. kaikki ne markka ajan miljoonat.

    • hyvasylvi

      Onko uusi kaupunginjohtaja näitä Sipilän vatuloijia ja yritykset rikastuu näillä kassakaappisopimuksilla.

    • Anonyymi

      Pantakoon tälle kylälle nimeksi "Kukkivien töllien kylä".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe