Kantolan tapahtumapuisto

Voivettulanhiki

Huominen Hämeen Sanomat kertoo meille sen mikä oli odotettavaa, eli vihdoinkin on myös kaupungin päättävissä elimissä kyllästytty Linnan Kehityksen saamattomuuteen ja osaamattomuuteen tapahtumapuiston operaattorina. Juttu on maksumuurin takana, mutta paperilehdestä sen sitten saamme lukea. Nykykäyttö huomioiden minusta Lujabetoni voisi olla ehdotettua Verkatehdasta parempi tapahtumapuiston haltija. Tosin puistoon investoidut miljoonat ovat menneet Kankkulan kaivoon, mutta yllätyttekö, jos emme näe kenenkään asioista päättävän ottavan vastuuta idioottimaisesta ja erittäin huonosti hoidetusta vetovoimahankkeesta. Lisää näitä ja Hämeenlinnan talous sukeltaa vielä rajummin pohjaan. Minkä helvetin takia ne ovat sitä Kittilää ottamassa valtion vierihoitoon, kun tässä lähempänäkin olisi ainakin yhtä paljon sen tarpeessa oleva kaupunki.

34

373

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KaiKehityskinKehittyy

      Käki ei avannut Tapahtumattoman Puiston vuosibudjettia Hämeen Sanomissa ollenkaan kun ei kai oikein kehdannut mutta eiköhän se ole selvä, että miinuksella mennään ja riskisti. Vuokratulot vuodessa varmaan alle 10 000€ josta yksi konsertti vuodessa 1000€ ja loput 9000€ betonifirmalta aluevuokraa palkkien säilytyksestä. Ylläpitomenot alueesta varmaan 100000-200000€ ja päälle vielä alueen rakentamisesta velkarahalla tulevat korot. Lainapääomaahan ei ole voitu luonnollisesti lyhentää ollenkaan.

    • KiitosJoNyt

      Kaksi kirjoitusta samalta hörhöltä. Koittas rauhottua kun Valtio ottaa Hämeenlinnan ohjaukseen ja hörhö valitaan asianhoitajaksi. On jo lupautunut ja nostaa Hämeenlinnan kukoistuksee.

    • Mielenterveystyötä

      Potkut saanut laiska Pöhinä on herännyt. Pahaa oloa riittää koko päiväksi.

    • TeilläMitään

      Täällä taas hattulalaiset inisee kateellisina.

    • Voivettulanhiki

      Hämeen Sanomien jutussa esitettiin sitten se järkevin ja todennäköisin loppuratkaisu tapahtumapuistolle. Vaihtoehto 4:n mukaan vain yksinkertaisesti todetaan, että Tapahtumapuistolle ei ole kysyntä, ei tarvetta eikä tulevaisuutta siinä tarkoituksessa, johon me vajaalla 3 miljoonalla eurolla reilut pari vuotta sitten rakennettiin. Mennään rehellisyys edellä ja myönnetään myös, että alun perinkin koko hanke oli tarpeetonta rahan tuhlausta ja ei pitkitetä enää tuskaa ja tarvetta vääristellä sen "hyödyllisyyttä" kaupunkikuvalle ja kaupungin vetovoimalle. Todellisuudessahan se on samanlainen kaupungin hölmöyden ja hyväuskoisuuden symboli, kuin SCC oli. Toivottavasti tämän taustalta ei löydy veronmaksajien rahojen tuhlaamisen lisäksi mitään rikolliseen vivahtavaa, jota pitäisi sitten vuosikaudet jälleen veronmaksajien kustannuksella leivättömän pöydän ääressä tutkia. Eli lukitaan vaihtoehto 4 ja valitaan "operaattoriksi" Lujabetoni ja yritetään ottaa opiksi seuraavalla kerralla vaikka niiden inhokki-perzukkien myös joskus oikeaan osuneista varoitteluista.

      • Voivettulanhiki

        Piti siis olla "... vajaalla 4 miljoonalla eurolla ..."


    • Sika_allah_koira

      Helsinki torppasi suur-moskeijan. Nyt olisi Hämptonilla tilaisuus iskeä ja tontti valmiina. Infrakin olisi jo olemassa eli halal kaupat keskustassa sekä runsaasti asiakaspohjaa keskustassa notkumassa. En tiedä miten Häpton tästä hyötyisi mutta ei se ole hyötynyt muistakaan projekteista joten anti mennä vaan !

    • Ihdfhgff

      Hörhö pelastaa Hämeenlinnan !

      • TuhonEnsiaskel

        Ylläkirjoittanut *Ihdfhgff * tunnistettu jälleen KokDem-Perstrolliksi!
        Tunnettu ja tunnistettu hörhö!

        Korkein luoja Hämeenlinnaa varjelkoon jos tuo tunnistettu KokDem-Ääliö todellakin aikoo tai alkaa Hämeenlinnaa pelastaan!

        ⚠️ - Estäkää ajoissa tuon pöhelön KokDem-Trollin aikeet, siitä ei hyvä seuraa, se on jo nähty !


    • jlgdk6

      mutta onneksi kaikki lukuisat hukkainvestoinnit eivät paljon hetkauta Hämeenlinnan todella vakaata ylijäämätaloutta, ollaanhan täydellisestä mahalaskusta nimeltään SCC vieläkin kuulemma voitolla

      • holasimmefyffet

        ritsku ja iisu karistivat Hämptonin pölyt (vai pitäisikö sanoa tuhkat) jaloistaan. toinen hymyilee aurinkoisessa floridassa jo toinen lymyilee piilossa päivän valolta.

        vain sccn konkurssipesän pilvi vähän varjostaa tulevaisuuden näkymiä.


      • Ukrsghg

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää SCC voitot. Onnea matkaan.


    • ssdfsdfsfds

      Vituttaako joku? Ai kun me muut nautitaan tästä hamekangas itkemisestä.

      • Nautitaamme

        Persuja Kantola vituttaa.


    • huonohomma

      Hämeenlinna pakkoliitetään kohta Janakkalaan.

    • Valmis-Infra

      Livenation vuokraa tonnilla vuodessa loput jää Hämeenlinnan veronmaksajien kontolle.

      • MerkillinenNimi

        Tonnilla? :D Tuhannella eurolla... ? Kyllä tuosta nurmikosta paljon enemmän vuokraa saa kiskottua jo per kk.


    • Voivettulanhiki

      Paavo kysyi joskus muinoin, että voiko vitukseen kuolla. Ihan samaa kysyy hämeenlinnalainen veronmaksaja, kun nämä parkkitalot, tapahtumapuistot, autokauppakeskukset, rautakauppakeskittymät, enkelinrannat, toriparkit ja muut hötöhankkeet ajavat ensin itse oman ja toiseksi siinä sivussa kaupungin talouden kuralle. Kyllä on vitutuksen aihetta kerrakseen ja ei tarvitse enää Hattulasta ja Janakkalasta lainata. Uuden sairaalan rakentamiseenkin varataan Hämeenlinna ja naapurikuntien rahaa ensi vuodelle 13 000 000€ (lue kolmetoistamiljoonaa euroa), vaikka edelleenkään toisen maalle ei saa rakentaa eikä laki ole siinä suhteessa tietääkseni muuttumassa.

      • Voivettulanhiki

        Piti tietysti olla"... vitutukseen kuolla ..."


      • Vitukseen

        Voi vitukseen kuolla ja siksi sinäkin tarvitset vaahtopää uuden sairaalan. Sano saman sarjan veljellesi Paavolle myös vitukset.


      • NaurattaaKK

        Nytten meni vitukseen.


    • Idealista

      Onneksi meillä on vielä Sartsa ohjaimissa. Voidaan odottaa yhtä tuloksellista tulevaisuutta kuin ovat niin menneisyys kuin nykyisyyskin. Yhden vuoden merkonomit johtoon kaikkialla!

    • tapahtumattomuuspuisto

      Ei taida olla ensi kesänä suurkonserttia tapahtumapuistossa?

      • täysinhukkainvestointi

        Ei tule tosiaankaan ketään mutta kai nyt sentään ruohikot leikataan ettei betonielementtejä tarvitse mihinkään leimikkoon ajella. Alueen kovat ylläpitokustannukset luonnollisesti juoksevat koko ajan, samoin rakentamiseen suunnatut lainan korot, lainan lyhennystä tuskin pystytään suorittamaan kun kaupungin taskut ovat täysin tyhjät.


      • MeNautimme

        Ihanaa Persujen kantolavitutusta. Lisää lisää.


      • Ketkäte

        Heini hiljaa


    • Ei-kosketa-köyhää

      Onko totta, että meidän kaukokatseiset ja viisaat päättäjämme maksoivat tuosta maapläntistä miljoona euroa, käyttivät sen kunnostamiseen rokkiareenaksi lähes neljä miljoonaa euroa, maksavat muutaman satatuhatta euroa vuodessa tulojen ollessa kaupungille muutaman tuhannen luokkaa vuosittain? Kyllä tuossa edellä olevassa laskelmassa on pakko olla joku virhe, eihän kukaan ihminen, joka ei ole holhouksessa ja muka hallitsee itseään ja omaisuuttaan voi tehdä tuollaisia päätöksiä edes toisten rahoilla. Tai jos tekee, niin nyt sitten viimeistään pitäisi julistaa holhouksen alaiseksi. Lehdessä luki, että päättäjille on esitetty, että jos hanke ei "pitkän päälle" osoittaudu kannattavaksi tai sen tarpeellisuus "vähenee", niin sille on vaihtoehtoista käyttöä. Ympäristöasiantuntijoiden mielestä vaan maa on edelleen niin saastunutta, että sitä ei voi käyttää esim. rakentamiseen. Kenttä oli aikaisemmin betonielementtien ulkovarastoalueena ja se taitaa olla myös ainoa järkevä käyttötarkoitus myös tulevaisuudessa. Sen keksiminen vaan maksoi veronmaksajille toooooosi monta miljoonaa. Mitä me tästä opimme: emme mitään ja seuraavat rahantuhlaushankkeet jo todennäköisesti muhivat päättäjiemme päässä.

      • Tekeehyvääääöö

        Et todellakaan opi mutta jatka koska Persujen kantolavitutus naurattaa.


      • Sellaistaporukkaa
        Tekeehyvääääöö kirjoitti:

        Et todellakaan opi mutta jatka koska Persujen kantolavitutus naurattaa.

        Oliko näillä eilen jokin kokous iltapäivällä Jukolassa?


    • Valde_

      Voisihan sinne tehdä vaikka raviradan, mutta kun ei ole parkkitilaa edelleenkään, niin taitaa olla sekin huono vaihtoehto?

      • KunEiOnnistuNiinEi

        Kuinkas ne runsaat ja monipuoliset erilaiset palveluyritykset joista puhuttiin tulevan ihan Kantolan Tapahtumattoman Puistikon välittömään läheisyyteen, jotain monipuolista ravintolatoimintaa ja vastaavaa Onnistuja Juha uutisoi aikoinaan mediassa. Aika hiljaista on ollut silläkin rintamalla, yksi ainoa lähes kaatumiskunnossa oleva puuröttelö majailee siinä kuvitteellisen pääsisäänkäynnin nurkilla.


    • OdotanpaIhmettä

      Niinpä niin, tietty persujen vika. Ilkkala ilmoitti jo heti alussa, homma menee persilleen.
      Kokdemulille tiedoksi, asiasta ei tehty valitusta.
      Ainoat, jotka nettosivat oli tontin omistaja ja Live Nation omalla sopimuksella.
      Mistä johtuu ettei ole näkynyt tietoja Tapahtumapuiston tuottoisuudesta? Veikkailenpa, jos päästäisiin voitolle olisi Homeen Sanovissa suuri otsikko hyvästä hankinnasta.
      Eipä ole näkynyt .

    • niinonnäreet

      Aina, kun on kyseessä julkinen raha eli verovarat, virkamiehet ja -naiset voivat laittaa haisemaan oikein kunnolla. Ei siinä ensimmäiseksi tule mieleen laskeskella, mitä kaikkea mikäkin maksaa tai onko jokin järkevää. Konsultteja käytetään ratkaisun tukena, jotta voidaan vedota edes johonkin homman luisuessa alamäkeä muutaman vuoden kuluessa.
      Toinen ongelma tässä kokonaisuudessa on kaupungin ja Live Nationin tekemä sopimus. Sen kuuluisi olla julkinen, mutta ei vaan ole. Salaiseksi on leimattu. Jo sekin kertoo sopimuksen sisältävän jotain sellaista, mitä ei tahdota päätyvän julkisuuteen.

      • 45bh8

        Juu niinppäs on. Helsingin kaupunki saa kaikki lipputulot stadionin konserteista ja muista kuten olet kertonut 100 kertaa. Julkinen sopimus. Hml ei saa vuokraa ollenkaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3411
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      173
      1449
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1228
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1112
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      795
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      782
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      757
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      41
      739
    Aihe