Orgasmivaikeus

Moonnn

En ole koskaan saanut seksissä orgasmia. Itselleni saan kyllä aina, mutta toisen kanssa sekään ei onnistu. Seksielämää on takana vähän yli vuosi ja kumppaneita kolme, eli voi johtua myös siitä että en ole kovin kokenut.

En pidä orgasmia tärkeimpänä asiana seksissä, mutta tuntuu että minussa on jokin suurikin vika. Asiaa ei helpota se, että aiemmat kumppanit ovat tähdänneet vain siihen orgasmiin ja kyselleet mitä tekevät väärin ja jopa ärsyyntyneet asiasta. Joskus aluksi päädyin feikkaamaan orgasmin, mutta en jaksanut sitä kauaa.

Kyse ei ole siitä, että en nauttisi tai olisi kiihottunut seksistä. Se on aina tuntunut hyvältä ja olen aina ollut varma, että haluan olla juuri naisen kanssa. Kumppanit ovat myös aina olleet osaavia ja kokeneita.

Nykyinen ei onneksi painosta ja tuntuu ymmärtävän ongelmani, eikä seksi ole orgasmikeskeistä, tai muutenkaan tärkein asia välillämme. Aiemmat kokemukset kuitenkin tulevat mieleen ja minulla on yhä suuret paineet seksistä.

Onko teillä kokeneemmilla jotain vinkkiä tai apua, mitä pitäisi tehdä?

5

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Läheisyysjatunteet

      Rakastelun aikana voi tehdä itse itselleen orgasmin toisen samalla hyväillessä muutoin jos ei ole helppo saada.

      • orkkuhullutäti

        Hyvä vinkki tuolla edellisellä. Joskus voi myös rakastella niin, että molemmat tyydyttää itse itseään yhdessä ollen ja toisiaan katsoen. Voi kuulostaa perverssiltä, koska itsetyydytyksen koetaan yleensä olevan jotain sellaista, mitä muut eivät saisi nähdä. Sellaisen turhan häpeän voi heittää hiiteen oman kullan seurassa. Tälla tavalla saatu orgasmi voi lähentää kumppanin kanssa ja vähentää sitä orgasmin saamisen painetta seksin aikana. Voi myös tosiaan tyydyttää itse itseään vaikka niin, että kumppani samalla pitää sylissään, halaa, hyväilee rintoja tai vaikka sormettaa tai hyväilee dildolla. Itseään voi tyydyttää myös niin, että ottaa kumppanin käden omaan käteensä ja ohjaa kumppania toimimaan toivotulla tavalla. Silloin voi esimerkiksi kiihottaa klitorista kahdella sormella, joista toinen on oma ja toinen kumppanin. Näitä ihan samoja juttuja toteutetaan myös miehen ja naisen välissä seksissä, sillä mies ei vättämättä osaa hyväillä naista kunnolla tai nainen miestä. Eli turhat häpeilyt pois vaan. Tietysti kumppanin kanssa kannattaa avoimesti keskustella orgasmivaikeudesta, sillä sitä kautta voi saada henkistä helpotusta ja paine voi vähentyä. Keskusteluiden kautta myös suhde voi lähentyä. Kun kerroit harrastaneesi seksiä vuoden ajan kolmen kumppanin kanssa, niin päättelen siitä, ettei suhteenne ole vielä hirveän pitkä. Vähitellen suhteenne toivottavasti syvenee ja seksielämäkin muuttuu antoisammaksi. Jotkut inhoavat, jos täällä puhutaan miehistä, mutta uskaltaudun kuitenkin sanomaan seuraavan asian. Miesten orgasmeja pidetään usein itsestään selvyyksinä. Teini-iässä pojat kokevatkin sekä tahattomia siemensyöksyjä että opettelevat tuottamaan niitä itse itselleen. Seksielämän alkaessa kuitenkin nuori mies kärsii siitä, ettei pysty saamana orgasmia. Olipa kumppani toinen mies tai nainen, menee monilta nuorilta miehiltä usein kuukausiakin ennen kuin he saavat ensimmäisen orgasmin rakastelun yhteydessä. Joillekin naisille ja miehille orgasmien saaminen on jopa erittäin vaikeaa tai mahdotonta vielä vuosienkin jälkeen, eivätkä kaikki niitä saa itsekään itselleen tuotettua. Se on siis erittäin lupaava juttu, että saat orgasmin itsetyydytyksen yhteydessä. Uskon sen orgasmin sieltä tulevan jossain vaiheessa myös kumppanin kanssa touhutessa.


      • Moonnn

        Kiitos paljon asiallisesta vastauksesta! Ei oo tosiaan pitkällä vielä tämä suhde, mutta ensimmäinen ns. vakava, eikä pelkästään seksiin perustuva. Kyllä se varmaan siitä kun tutustuu toiseen ja luottamus syventyy. Pitääpä ehdottaa näitä mainitsemiasi juttuja :)


    • Hjkllhg

      Hyvä ja asiallinen vastaus 👍

    • montaorkkua

      täällä taas päinvastoin. Ongelma on se että on tarve rakastella montakin kertaa päivässä.
      tai vuorokauden aikana. Keskimäärin 3 - 4 kertaa vuorokauden aikana. Olenko poikkeus mutta
      näin vaan on

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe