Tulikiveä sisään

Peluri_

Veromyynnit hyödynnetty viime viikosta ja kokeillaan onnea.


"Kotimaassa alkuvuoden aikana selvästi parantuneen kuluttajaluottamuksen arvioidaan lisäävän pientalorakentamista ja kotien saneeraushankkeita lähikuukausina. Myynnin tehostamistoimia suunnataan loppuvuonna kotimaahan saneerausmyynnin kasvattamiseksi."

Vauhkonen arvioi tulevaa positiivisesti.

"Myynnin vientipainotteisuus yhdessä onnistuneiden tehostamistoimien kanssa mahdollistavat kannattavuuden parantumisen edelleen loppuvuonna 2017."

Tulikivi pitää tulevaisuuden näkymät ennallaan.

"Vuoden 2017 liikevaihdon arvioidaan olevan edellisen vuoden tasolla, ja liiketuloksen arvioidaan paranevan edellisestä vuodesta."


https://www.kauppalehti.fi/uutiset/tulikiven-tulos-kasvoi---toimitusjohtaja-vauhkonen-kannattavuus-paranee-edelleen/aKBN9pfM

71

3801

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toivotan_onnea

      Kyllä siinä kannattavuudessa onkin parantamisen varaa. Tämä firma on ollut pörssin kaikkein lohduttomimpia tapauksia jo pitkään.

    • Käänneyhtiö

      Täytyy maanantaina aamusta ostaa tätä käänneyhtiötä.

      Kauppalehti: "Pörssissä on mielenkiintoisia käänneyhtiöitä. Kauppalehti poimi päivän pörssianalyysissä yhtiöitä, joiden tuloksissa on tapahtunut selvä ja vakaalta näyttävä käänne parempaan. Kolmeen peräkkäiseen tulosparannukseen ovat yltäneet Finnair, Metsä Board, Tecnotree, Atria, Evli Pankki, Apetit ja Tulikivi."
      https://www.arvopaperi.fi/kaikki_uutiset/kl-porssissa-on-mielenkiintoisia-kaanneyhtioita-6688868

    • MarkoVuorinen

      Montako miljoonaa talkkikaivoksesta kilahtaa kassaan?

    • Suomussalmelta

      Viiden miljoonan euron summasta olen kuullut puhuttavan.

    • S.Petterson

      Jo useampi pienyhtiö on noussut yli 50 prosenttia alkuvuodesta 2018. Seuraava nousija on Tulikivi.

    • AkseliNorqvist

      Honkarakenteen toimitusjohtaja (Marko Saarelainen) lisännyt joulukuussa 109.145 Tulikiven osaketta. Honkarakenne on Tulikiven suurimpia asiakkaita -> Saarelaisella Tulikiven loppuvuoden myynti hyvin tiedossa.

    • SaarikylänPentti

      Haetaan "Keramiikkatyöntekijä Tulikivi Oyj — Heinävesi". Heinävedellä takkaa alkanut menemään kaupaksi.

    • Viisasraha
    • Viisasraha

      "Tulikiven tulevaisuuden näkymät: Vuoden 2018 liikevaihdon arvioidaan kasvavan, ja liiketuloksen arvioidaan olevan voitollinen." Hyvältä näyttää.

    • VilleTakamaa
    • Tottot

      Maaseudun rakentaminen ja peruskorjaukset ovat aikapäiviä menneen talven lumia, täysin kannattamattomina maaseudun asuntokannan hintojen romahdettua.
      Ei pankkikaan anna korjauslainaa maaseudulle ja vakuuksina asuntoja ei enää huolita.
      Lääkeyhtiöt se on mitä kannattaa ostaa. Aktiivimallin ja muiden johdosta mielenterveys ja muut ongelmat lisääntyvät.
      Valtio on tehnyt Suomen kansasta hyvinkin sairasta.

      • Voitto-Lopullinen

        Suomen läski kansa on tehnyt itse itsestään sairasta ruokailu- ja liikuntatottumuksillaan (liikkumattomuudellaan) ja alkomaholinkäytöllään.
        Valtion syyttäminen sairauksista on täysin yksilön vastuun omasta itsestään ottamisen unohtamista.
        Mutta väestön ikääntymisestä ja kenties medikalisaatiostakin johtuva lääkkeiden lisääntyvä tarve puoltaa kyllä lääkeyhtiöihin sijoittamista. Kaiken kaikkiaan terveydenhuoltosektori tullee jatkamaan kasvuaan meilläkin hyvän aikaa. Jos ja kun valtion rahat siihen riittävät.


    • Reijo_Pirhonen

      Tänään Helsingin Sanomissa juttua takkoihin kaavaillusta romutuspalkkiosta:
      "Ratkaisuksi vanhojen tulisijojen ja kiukaiden ongelmaan Sivula hakisi niin ikään autopuolelta: romutuspalkkiosta. Sitä maksettaisiin, kun vanhat tulisijat vaihdetaan uusiin."

      Asetus takkojen energiamerkinnöistä julkaistiin jo vuonna 2015, mutta se astui voimaan 1.1.2018. Takkojen uusi energiamerkki näyttää samalta kuin kodinkoneista tuttu energiamerkki. Takoissa asteikko on A - G. Valmistajilla on vuoden alusta lähtien velvollisuus julkaista energiamerkit kaikista valmistamistaan takoista. Tulikiven kaikki takat kuuluvat energialuokkaan A tai A.
      http://www.tulikivi.fi/uutiset/energiamerkit_takkoihin

    • lobb-lobb

      Sivupersoonista ei ainakaan ole pulaa Tulikivi-osakelobbarilla, sen verran monella nimellä ostosuositusta puskee.
      Josta päätellen taitaa olla positio tukevasti pakkasella kuin helmikuinen talvipäivä, eikä millään lähde osake nousuun, että pääsisi edes omilleen.

      • JuurikinNäin

        Kauppalehden keskustelupalstalla on tuota samaa markkinointia. Aika moni on siellä kommentoinut että noin kiikunkaakun konkurssikypsää firmaa ei toista pörssistä löydy.


    • Esko_Pokela

      Nyt on aika ostaa Tulikiveä.

      Sija, pörssiyritys, markkina-arvo (miljoonaa euroa)
      14 Endomines 28,3
      13 Componenta 26,8 (saneerauksessa)
      12 Honkarakenne 23,4
      11 Yleiselektroniikka 22,8
      10 QPR Software 21,7
      10 Uutechnic 21,0
      9 Aspocomp 17,0
      7 Kesla 15,4
      6 Valoe 14,4
      5 Wulff Yhtiot 11,1
      4 Trainers' House 10,9 (saneerauksessa)
      3 Tulikivi 9,8
      2 Tecnotree 9,4 (saneerauksessa)
      1 Soprano 9,2

      Yllä pörssilistan 14 pienimmän markkina-arvon omaavaa yritystä. Valoen markkina-arvo on 50 prosenttia korkeampi kuin Tulikiven markkina-arvo. Vertaillaanpa noita kahta. Otan tähän Tulikiveltä koko vuoden 2017 ja Valoelta Q1-Q3/17, koska Valoelta ei tuoreempaa raporttia ole vielä julkaistu:

      Tulikivi 2017
      Liikevaihto 29,3 Me
      Liikevoitto -0,4 Me
      Omavaraisuus 30,7 %
      Näkymät: "Vuoden 2018 liikevaihdon arvioidaan kasvavan, ja liiketuloksen arvioidaan olevan voitollinen."

      Valoe Q1-Q3/17
      Liikevaihto 0,5 Me
      Liikevoitto -1,9 Me
      Omavaraisuus -132,5 %
      Näkymät: "Valoe ei anna markkinaohjeistusta vuodelle 2017."

      • lobb-lobb

        En ostaisi kumpaakaan, en Valoeta enkä Tulikiveä missään nimessä.
        Käänneyhtiöistä voi tienata toki hyvin, mutta onpa vastapainoksi riskiäkin.

        Ruotsissahan muuten näistä kurssimanipulaatio-lobbauksista jaeltiin äskettäin tuomioitakin.
        Mutta onhan se kyllä eri asia omalla nimellään jaella ostosuosituksia sijoittajapalstoilla, kuin anonyyminä höpistä huuhaapalstoilla. Näistä suolituksistahan ei kukaan oikeasti laita eurojaan kiinni.


    • Karjalaisesta

      Karjalaisessa tunti sitten:

      Tulikiveltä iloisia uutisia: Takkojen vienti kääntyi reippaaseen kasvuun

      Juukalaisen pörssiyrityksen Tulikiven takkojen vienti kääntyi viime vuonna reippaaseen kasvuun. Sen taustalla vaikuttavat Tulikiven tiedotteen mukaan mittavat investoinnit tekniikkaan, jolla vuolukiveä muotoillaan vesileikkauksella.

      Tulikiven mukaan sisustukselliset vuolukivipinnat vetoavat kansainvälisillä markkinoilla, ja viime keväänä lanseeratun Karelia-takkamalliston kysyntä on yllättänyt valmistajan positiivisesti. Uusien modernien takkojen osuus oli jopa neljännes Tulikiven 15,9 miljoonan euron viennistä viime vuonna.

      Tulikiven uusimmat varaavat takat ovat ensimmäisiä maailmassa, joiden tulipesässä voi polttaa puun ohella pellettejä ilman lisälaitteita.

      Uusi Karelia-mallisto on saanut innostuneen vastaanoton. Vaikka näitä takkoja alettiin toimittaa vasta syksyllä, neljäsosa vientiin myydyistä takoista oli Karelia-mallistoa vuonna 2017. Vauhti oli yllättävän kova, sillä varaavat takat ovat yleensä hitaasti liikkuvia tuotteita, eivät mitään nopeaa sukkabisnestä.

      Vaivaton pellettilämmitys on vahvassa nousussa Länsi-Euroopassa. Siellä jo 30–40 prosenttia takoista lämpenee pelleteillä.
      https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/talous/item/174349-tulikivelta-iloisia-uutisia-takkojen-vienti-kaantyi-reippaaseen-kasvuun

      • lobb-lobb

        Arvaa mitä?
        Jankkaaminen on merkki mielenterveyden ongelmista tai esim. seniliteetistä.
        Höperehtivät papparaiset ja mummelithan vanhuuttaan jankkaavat aina samaa.

        Jos on sen verran höhlä, että on hankkiutunut taloudellisiin ongelmiin veikkaamalla pörssissä vain yhtä ja vääräksi osoittautunutta hevosta, kannattaa nuolla haavansa eikä jankuttaa mokaansa joka tuutissa ostosuosituksia suoltamalla - kannattaa myös jo vähitellen uskoa, ettei se kurssi nouse.


    • ÄläOstaTulikiveä

      Hohhoijaa, kova on Tulikiven kurssinnostatus... tai siis yritys. Sama henkilö spämmää täällä eri nimimerkeillä Tulikiveä joka tuutista. Kauppalehden palstalla tällä hetkellä nimimerkillä Fati Dica ja Sumblum (edellisiä nikkejä numeronmurskaus, pahta ja monta monta muuta. Lisäksi sharevillessä nimimerkillä predak. Toivottavasti kukaan ei tämän ylivelkaisen yhtiön osaketta lankea ostamaan tämän yhden huijarin takia. Tulikivi ei selviä veloistaan ja kesällä tulee väistämättä konkurssi.

      • sääliksi.alkaa.käydä

        Niin hulluja ei sentään ole edes suolisto24-sivullakaan, että jotain osaketta ostaisi näiden höperehtimisten perusteella.

        Ja tuskinpa osakkeita ostelevia on näillä foorumeilla muutenkaan.


    • Pielisen_ranta

      28.2.2018: Tulikivi on ainoa suomalainen takkavalmistaja, jonka vienti vetää hyvin. Viime vuonna takkojen vienti kääntyi reippaaseen kasvuun. Sen taustalla vaikuttavat mittavat investoinnit tekniikkaan, jolla vuolukiveä muotoillaan vesileikkauksella. Sisustukselliset vuolukivipinnat vetoavat kansainvälisillä markkinoilla. Viime keväänä lanseeratun Karelia-takkamalliston kysyntä on yllättänyt valmistajan positiivisesti. Uusien modernien takkojen osuus oli jopa neljännes Tulikiven 15,9 miljoonan euron viennistä vuonna 2017. Myydyin malli on Raita-takka Grafia-pinnalla. Viennin tarpeisiin vastaa myös syksyllä lanseerattu Pielinen-takkamallisto. Pielisen myynnin vaikutukset näkyvät vasta vuoden 2018 liikevaihdossa. Arvelemme, että tänä vuonna Karelia- ja Pielinen-malliston takkojen osuus tulee kasvamaan PUOLEEN viennistämme”, Vauhkonen toteaa. Osastolle tuotiin muun muassa kolme toimivaa takkaa, joissa kokki valmisti ruokaa messuvieraiden riemuksi. Näin havainnollistettiin, kuinka takkojen tulipesässä voi myös laittaa ruokaa. Ruoanlaitto-ominaisuudet ovat yksi tärkeimmistä syistä, miksi Tulikiven takkoja ostetaan Ranskassa. ”Varaava takka on tuttu konsepti esimerkiksi Saksassa, Alppien ympäristössä, Puolassa ja Baltiassa. Näissä maissa on perinteisesti käytetty varaavia kaakeliuuneja, joiden lämmitysperiaate on samanlainen. Ranskassa ja Benelux-maissa varaavien takkojen idea on pitänyt erikseen opettaa. Belgiassa niihin on ihastuttu kovasti, koska ilmasto on kylmä ja kostea, ja talot huonosti rakennettuja. Siksi varaavan takan pitkäkestoista lämpöä osataan arvostaa.
      https://www.lahienergia.org/onnistunut-uudistus-vauhditti-tulikiven-viennin-nousuun/

      • lobb-lobb-urpå

        Arvaa mitä?
        Jankkaaminen on merkki mielenterveyden ongelmista tai esim. seniliteetistä.
        Höperehtivät papparaiset ja mummelithan vanhuuttaan jankkaavat aina samaa.

        Kannattaa ihan suosiolla uskoa, ettei yhtiöiden kurssit omin toimin nouse, eikä huuhaa-nettisivuistoille spämmäten.


    • Schade

      Vai vienti vetää...
      Aikoinaan kun Ruotsin vienti oli alkutaipaleella ( 1990 luvun alku) lähdettiin pystymetsästä ja lanseerattiin aivan uusi tuote. Myynnin kasvu prosentti oli kolminumeroinen vuodesta toiseen . Tulikivi oli markkinajohtaja kaakeliuneissa Ruotsissa. Miksei jatkettu samaan malliin.? Jos olisi jatkettu niin tehtaan kapasiteetti ei enää olisi riittänyt pitkiin aikoihin...

    • Käänneyhtiö

      Suosittelen seuraamaan pientalojen aloituksia.
      Tuoreimmat pientalojen aloitukset (joulukuu 2017)
      kasvoivat 24 %:a. Vasta nyt ollaan päästy
      pientaloissa kaksinumeroisiin kasvulukuihin.

      Vuosi, pientaloALOITUKSIA (kpl), muutos (v/v)
      2015 6570 -2 %
      2016 6779 3,2 %
      2017 7090 4,6 %
      2018 8000 12,8 % (RT:n ennuste)
      2019 8500 6,3 % (RT:n ennuste)

    • Hannu_Lipasti

      Selvitystyöt talkin louhintaan ja rikastukseen liittyen saadaan päätökseen kesäkuun 2018 loppuun mennessä. Talkkiesiintymän myynnistä kun saadaan tiedote, Tulikiven osake ampuu euroon. Nyt kannattaa olla mukana.

      • Konkurssikivi

        No ei todellakaan kannata nyt ostaa tulikiveä, ja jos Tulikiveä salkussa olisi, myisin äkkiä ne pois vielä kun niistä jotain saa.

        Tulikiven kassa on rutikuiva ja kuivuu hyvää vauhtia koko ajan, ei taida rahat riittää edes sinne kesäkuuhun asti. Taitaa olla suunnattu anti tulossa ja sehän ei tiedä hyvää nykyisille osakkeen omistajille.

        Pitää olla suorastaan idiootti että tällä hetkellä hyppäisi Tulikiven kelkkaan. Tulikivi on Helsingin pörssin surkein osake tällä hetkellä, ollut sitä itseasiassa jo viimeiset 5 vuotta ainakin.


    • rahamies

      Ostin pitkän harkinnan jälkeen parilla tonnilla. Osavuosikatsauksessa luvattiin talkkiuutinen kesäkuun loppuun mennessä. Eiköhän tuolloin osakekin ala keulimaan.

    • Vuolukivi

      Taitaa tulisijamarkkinoilla käydä kovat tuulet. Kilpailijan toimitusjohtaja vaihtunut kaikessa hiljaisuudessa...

    • Nunna

      Tulikivelle laittanut luun kurkkuun Nunnauunille.

      Nunnalla ei toimitusjohtajat paria vuotta kauempaa viihdy:
      - Nunnan TJ:na aloitti syksyllä 2006 Jonas Heinonen
      - Diplomi-insinööri Pekka Eskelinen on nimitetty 7.9.2010 Nunnan tj:ksi
      - Diplomi-insinööri Tuomo Järvinen on nimitetty 1.2.2013 lähtien Nunnan tj:ksi
      - Toukokuussa 2018 Johannes Pentti Valdemar Uusitalo Nunnan tj:ksi

    • Uuni

      Lyhyttä työhistoriaa ennustan viimeiselle. Voi olla kustannuksien takia vaihdettu kun talon sisältä kokematon kaveri nostetaan johtoon.

    • Winner_takes_it_all

      Tota puhut Uuni. En ihmettele, että Järvinen sai lähteä Nunnan toimitusjohtajan paikalta. Nunnan tilintarkastus suoritettiin 25.4.2018 ja Uusitalo aloitti uutena toimitusjohtajana Nunnalla 16.5.18. Nunna on todellisessa kriirissä.

      Nunna-konsernin liikevoitto%
      2014 -19,3%
      2015 -17,0%
      2016 -12,5%
      2017 -22,0%

      Tulikiven liikevoitto%
      2014 -6,2%
      2015 -9,2%
      2016 -4,5%
      2017 -1,3%
      2018: Vuoden 2018 liikevaihdon arvioidaan kasvavan, ja liiketuloksen arvioidaan olevan voitollinen.

      • sormi.paniikkinapilla

        Ylikuuma asuntorakentaminen loppuu pian kuin kanan lento ja siihen tussahtavat kuin tuhnapieru Tulikiven arviot positiivisesta liiketuloksestaan.

        Jos rakentamisbuumissakaan ei ole tulosta tullut tilanne on täysin toivoton kun buumi lopahtaa. Velka kaatuu syliin ja se oli sitten siinä - Game Over.


    • Suomussalmesta.kaakkoon

      Tulikiven velkaantumisaste on jo pitkään kehittynyt huolestuttavasti:
      Q1/2015 120,7
      Q1/2016 131,8
      Q1/2017 138,8
      Q1/2018 146,7

      Keväällä 2018 yhtiökokous antoi valtuuksia, joilla voidaan yrittää parantaa tilannetta, mutta palkat pitäisi maksaa ja velvoitteista pitäisi huolehtia.

    • Moninkertaistuja

      Talkin vienti Suomesta nousi viimeisimpänä kuukautena tasan 40 prosenttia verrattuna edellisen vuoden vastaavaan aikaan. Talkkiesiintymän hinta-arvio nousee. Nyt kannattaa ostaa Tulikiven osakkeita, sillä tämän kuun aikana saamme talkkitiedotteen ja osakekurssi tulee moninkertaistumaan.

    • ISysimetsä

      Tulikiven Q2-liiketulos tulee yllättämään positiivisesti. Aina heikko ykköskvartaali takana ja vahvat kvartaalit käynnissä. Liiketulos on parantunut kvartaali kvartaalilta verrattuna edellisen vuoden vastaaviin kvartaaleihin ja Q2/2018-liiketulos tulee olemaan kevyesti yli puolen miljoonan euron. Suuri yleisökin tulee pian heräämään, sillä Tulikiven markkina-arvo on vain 9,7 me. Vertailun vuoksi myös Valoen markkina-arvo on myös tasan 9,7 me..

      Liikevoitto
      2017
      Q1 -0,9 me (muutos 0,4 me)
      Q2 0,3 me (muutos 0,3 me)
      Q3 0,3 me (muutos 0,2 me)
      Q4 0,0 me (muutos 0,1 me)
      2018
      Q1 -0,6 me (muutos 0,3 me)

      • Konkurssitulee

        Joko alkaa olla viimeinen kusetusyritys? Talkinmyynti-ilmoitus sun mukaan tulee kesäkuussa. Voisin melkein lyödä pääni pantiksi, että ei tule. Kaikki sun varmana kertomat jutut tulikivestä on osoittautunut valehteluksi.
        Kohta on tulikiven rahat loppu ja lappu luukulla.

        Oot tätä samaa sopaa jauhanut kauppalehden palstalla yli vuoden ainakin nimimerkeillä Sumblum, numeronmurskaaja ja lähes kymmenellä muulla. Sharevillestä herra löytyy nimimerkillä Predak.

        Kuinka tyhminä pidät meitä? Jokainen tunnistaa sun kirjottamistyylin.


    • Uuni

      Pohjois-Karjalassa tarinaa ilmassa että Nunnalta jälleenmyyjiä lähtemässä. Sekin kertonee jostakin eli taitaa olla tosi isoja vaikeuksia.

    • Winner_takes_it_all

      Hyvä huomio "Uuni". NunnaUunilla on Nunnauuni-myymälä auki enää Helsingissä, Vantaalla, Oulussa ja Nunnanlahdessa. Vantaan myymälän viikottaista aukioloa juuri leikattiin puoleen.

      Tulikiven kovimmat kilpailijat Suomessa ovat keraamisten takkojen osalta Turun Uunisepät ja vuolukivisten takkojen osalta NunnaUuni.

      Turun Uunisepät eivät ole saaneet vieläkään tilinpäätöstään julkaistua, mistä johtuen pääkaupunkiseudun myymälääkään ei ole saatu auki marraskuusta 2017 huhtikuuhun 2018 olleen Suomen laajuisen loppuunmyynnin jälkeen. Kovasti Turun Uunisepät koetti saada pääkaupunkiseudun myymälää auki toukokuun 2018 alussa, mutta vielä kesäkuussakaan myymälä ei ole auki.

      Näyttää siltä, että takkamarkkinalle Suomeen jää vain yksi pelaaja ja se on Tulikivi. Kilpailijoiden lopettaessa toimintansa, Turun Uuniseppien ja Nunnauunin yhteensä 16 miljoonan euron liikevaihdosta leijonanosa siirtyy Tulikivelle.

      • Uuni

        Ja onhan tässä kyseessä kaksi aivan erillaista yritystä toinen katsoo tulevaisuuteen ja toinen jäänyt historiaan...kun käy nettisivuilla niin sieltä tämä selviää. Vanhat lehtileikkeet ja kuvia vanhoista kivimiehistä. No pian historiaa toinen näistä.


    • Winner_takes_it_all

      Puhut asiaa "Uuni". Huomasitko, että edelleenkään Turun Uunisepät Oyn tilinpäätöstä ei ole hyväksytty? Eilen illalla Turun Uuniseppien Facebook-sivuille ilmestyi tiedote, missä Jyväskylän ja Oulun edustajat olivat heittäneet pyyhkeet kehään. Pääkaupunkiseudun myymälähän lopetti jo huhtikuun lopussa lopullisesti. Kesäkuun aikana tullaan kertomaan Uuniseppien tarun loppumisesta. Tuo ilmoitus tulee olemaan Tulikivelle iso asia, sillä suurimman kilpailijan poistuminen markkinoilta sataa suurimmaksi osaksi Tulikiven laariin. Alkavat analyytikotkin huomaamaan tuon jälkeen Tulikiven potentiaalin.

    • deep-deep-trouble

      Itse itselleen vastaillen hän rukoilee ihmettä tapahtuvaksi ja "sijoitustaan" nousemaan tappiolta.

      Näillä keinoin se ei kuitenkaan nouse senttiäkään.
      Josko nousee enää millään, enää milloinkaan.

    • nytlähteee
    • Kivi

      Onnistunut uudistus vauhditti Tulikiven viennin nousuun. Tulikivi on ainoa suomalainen takkavalmistaja, jonka vienti vetää hyvin. Viime vuonna takkojen vienti kääntyi reippaaseen kasvuun. Sen taustalla vaikuttavat mittavat investoinnit tekniikkaan, jolla vuolukiveä muotoillaan vesileikkauksella. Sisustukselliset vuolukivipinnat vetoavat kansainvälisillä markkinoilla. Viime keväänä lanseeratun Karelia-takkamalliston kysyntä on yllättänyt valmistajan positiivisesti. Uusien modernien takkojen osuus oli jopa neljännes Tulikiven 15,9 miljoonan euron viennistä vuonna 2017. Uusi Karelia-mallisto on saanut innostuneen vastaanoton. VAIKKA KARELIA-TAKKOJA ALETTIIN TOIMITTAMAAN VASTA SYKSYLLÄ, NELJÄSOSA VIENTIIN MYYDYISTÄ TAKOISTA OLI KARELIA-MALLISTOA 2017.
      www.lahienergia.org/onnistunut-uudistus-vauhditti-tulikiven-viennin-nousuun

      Uusi Pielinen-kiertoilmatakkamallisto tuli myyntiin loppuvuodesta 2017. Pielisen myynnin vaikutukset näkyvät vasta 2018 liikevaihdossa. 2018 Karelia- ja Pielinen-malliston takkojen osuus tulee kasvamaan puoleen viennistämme, Vauhkonen toteaa.

      • JöröJussi

        Olit oikeassa "Uuni" jälleenmyyjien paosta Nunnauunilta. Isoin jälleenmyyjä heittänyt ilmeisesti pyyhkeen kehään. Syntyy melkoinen lovi kotimaan osalta.


    • Baltianhevonen

      "Numeronmurskaus" on oikeassa siinä, että Tulikiven liiketoimintaympäristö on haasteellinen. Jokaisessa suomalaisessa ilmaisessa keskustelupaikassa löytyy hehkutusta Tulikiven osakkeesta ja kehoitus hankkia osaketta heti!
      Harkitsen, että jos vedätyskirjoittelu jatkuu, niin rupean kirjoittamaan englanniksi, venäjäksi, ranskaksi ja saksaksi toisenlaisia kirjoituksia kansainvälisille keskustelupalstoille. Toivon Tulikivelle menestystä, mutta minua on alkanut kyrsimään toistuva valehtelu keskustelupalstoilla, sekä erityisesti Tulikiven toimitusjohtajan osaamattomuus.
      Kesällä minulla ja monella muulla on aikaa. Toivottavasti "Numeronmurskaus" on hiljaa ja Tulikivi kertoo pörssitiedotteilla, miten yritys aikoo selvitä kohti tulevia vuosia. Osakekurssi seuraa menestyvää yritystä, joka maksaa palkat ja selviää velvoitteista.

    • Koli

      Mitä jos Herra-Tulikivi onkin oikeassa? Hän on luvannut tiedotteessa "Selvitystyöt talkin louhintaan ja rikastukseen liittyen saadaan päätökseen kesäkuun 2018 loppuun mennessä.". Kun pörssitiedote tuosta julkaistaan, osakekurssi ampuu ylös. Jos ilmoitus tulee juhannukseen mennessä, on vain 9 pörssipäivää aikaa ostaa osaketta. Jos ilmoitus tulee kesäkuun loppuun mennessä, on vain 14 pörssipäivää aikaa ostaa osaketta. Näin selviä ostopaikkoja tulee harvoin ja nämä kannattaa hyödyntää.

    • EskoL

      "GTK:n suorittaman työn arvioidaan valmistuvan KESÄKUUSSA 2018".

      Kesäkuuta jäljellä enää kaksi viikkoa, joten viimeistään ensi viikolla saadaan talkkitiedote ja osakekurssi suuntaa pohjoiseen. Näin hyviä ostopaikkoja on harvoin.

      • Kusetus

        No joko se kesäkuun aikana varmasti tuleva talkkitiedoite on julkaistu? Ei löydy Tulikiven sivuilta eikä kyllä mistään muualtakaan


    • Predark

      "Tulikivi saattaa mennä konkurssiin. Jos yritys menee konkurssiin, niin kuluttaja menettää rahansa ja ei saa tuotetta. Tulikivi on kallis. Osta saksalainen/venäläinen/ranskalainen/ruotsalainen/tanskalainen. Kotimainen on paras."

    • ISysimetsä

      Tulikiven Q2-liikevoitto tulee olemaan yli 0,5 me ja samoin Q3-liikevoitto tulee olemaan yli 0,5 m€, joten nyt kannattaa ostaa.

      Liikevoitto
      2017
      Q1 -0,9 me (muutos 0,4 me)
      Q2 0,3 me (muutos 0,3 me)
      Q3 0,3 me (muutos 0,2 me)
      Q4 0,0 me (muutos 0,1 me)
      2018
      Q1 -0,6 me (muutos 0,3 me)

      • uuni

        Onneksi malttoi odottaa tuota uutista talkkimalmin osalta. Ja toisaalta myös kilpailijoiden rintamalla pelkästään huonoa kuulolla. Hurjat on luvut Nunnanlahden Uuni Oy:llä - kauankohan tappio jatkuu...


    • balttiankonitohtori

      Kohta ampuu tulikiven kurssi maata kiertävälle radalle.Raketoi niin ettei kukaan ole nähnyt ikinä missään ennen. Velat muuttuvat tulikiven saataviksi ja talkistahan nyt tietenkin tulee satoja miljoonia kenties miljardeja tulikiven taskuun ja tätä nannaa tullaan jakamaan myös osakkeenomistajille maailman tappiin asti.

      • jöröjussi

        Ilmeisesti taas muutoksia nunnalla... taitaa myyntikenttä mennä uusiksi. Tulikivellä taas näyttäisi pientä parannusta odotukset tuon talkin suhteen. Mielenkiintoista seurattavaa tuo uuniala - voittajia ja häviäjiä erotellaan nyt kovasti.


      • Jyvällä

        Mielenkiintoinen tieto. Löytyykö tietoa jostain lehdestä tai nettilinkistä?


      • TerveitäEläkepäiviä
        jöröjussi kirjoitti:

        Ilmeisesti taas muutoksia nunnalla... taitaa myyntikenttä mennä uusiksi. Tulikivellä taas näyttäisi pientä parannusta odotukset tuon talkin suhteen. Mielenkiintoista seurattavaa tuo uuniala - voittajia ja häviäjiä erotellaan nyt kovasti.

        Nunnauunin virheet satavat Tulikiven pussiin. Vihdoinkin Nunnauunin vanha isäntä tuntuu ymmärtää hävinneensä pelin Tulikivelle.


    • Huijari-Predak

      Tässä on muuten taas erittäin hyvä esimerkki näistä Predakin tekemistä Tulikiven hehkutusketjuista.
      Mikään näistäkään tän ketjun hehkutuksista ei ole toteutunut.

      Sääliksi käy niitä, jotka menivät vipuun ja ostivat 2018 alkuvuodesta Tulikiveä, niistä hinnoista on tultu alas lähes 50%, ja alamäki senkun jatkuu!!

      Tätä talkinmyyntiä myös herra hehkuttanut tässäkin ketjussa vuosi sitten, kuinka talkkikaivos myydän pian, että nyt kannattaa ostaa. Kaivos edelleen myymättä, eikä se näytä kenellekkään kelpaavaan, liekkö oikesti ketään edes kiinnostunut

    • Kauppakirja

      Jo 15.2.2019 tilinpäätöstiedotteen otsikossa kerrotaan 'talkkihanke etenee' ja itse tiedotteessa kerrottiin 'tiedotetaan alkuvuoden aikana'. 21.12.2018 kerrottiin 'esiintymä laajentunut 6 miljoonasta tonnista 12 miljoonaan tonniin'.

      • Euronkaivos

        Samat jargonit saamme lukea todennäköisesti vuoden päästä kun 2019 tpt julkaistaan, jos siis Tulikivi ei ennen sitä ole jo konkurssissa.
        Tulikiven osarit toistaa itseään vuosi toisen jälkeen. Vuosia olemme saanet lukea, kuinka uudet takkamallistot ovat herättäneet kiinnostusta ulkomaita myöden, mutta liikevaihdossa tämä kiinnostus näkyy vain laskuna!

        Talkki ei ole mitenkään arvokasta tai harvinaista ainetta. Kaivoksen käynnistys ja ylläpito maksaa maltaita, siksi en usko että kaivos on taloudellisesti kannattava. Lisäksi talkki pitää kuljettaa sieltä korvesta pois, joka tuo taas lisää kustannuksia paljon.

        Miksi joku maksaisi talkkikaivoksesta miljoonia?? Tulikiven tilanne on niin heikko taloudellisesti, että mahdollinen ostaja voi vaan odottaa Tulikiven konkurssia, jolloin saa kaivoksen ilmaiseksi ja tuet päälle.


    • 110

      Outokumpu luopui Talvivaaran malminetsintähankkeesta vuonna 2004 ja sai siitä 110 miljoonaa euroa. Mielenkiintoista nähdä, saako Tulikivi saman summan talkkihankkeensa myynnistä.

      Outokumpu käytti sopimuksen mukaisen optionsa lunastaa yhdellä eurolla 20 %:n omistusosuuden Talvivaaran nikkelikaivoksen projektiyhtiössä (Talvivaara Projekti Oy), jonka Talvivaaran Kaivososakeyhtiö omistaa. Talvivaara Projekti Oy yhdistellään Outokummun konsernituloslaskelmaan osakkuusyhtiönä vastaten Outokummun 20 %:n omistusosuutta. Tämän omistuksen arvostamisesta käypään arvoon syntyi 110 milj. euron kertaluonteinen veroton tuotto, joka on kirjattu Outokummun tuloslaskelmassa rahoitustuottoihin.
      https://vuosikertomukset.net/resources/Outokumpu/fin/vuosikertomukset/Outokumpu_vuosikertomus_2007.pdf

    • Batibouw

      Ketju on varsin surullista luettavaa jossa suorastaan edesvastuuttomasti ylihehkutetaan Tulikiveä _sijoituskohteena_ ja samaan hengenvetoon halvan helppoheikin tyyliin dissataan kilpailijoita vs. hehkutellaan konkurssia Tulikivelle.

      Kumpikin laji on jo älyllisestikin täysin nolla-arvoista specimeneilyä.

      Valitettavasti Tulikivi on ollut kovin tappiollinen sijoituskohteena:

      - https://www.kauppalehti.fi/porssi/porssikurssit/osake/TULAV

      Vaikka Tulikiveen en uskallakaan sijoittaa, mutta siltikin Tulikiven ja NunnaUunien tuotteet itsessään ovat hienoja ja ainutlaatuisiakin ja toivoisin molemmille parasta mahdollista menestystä maailmanmarkkinoilla "ajan tappiin saakka", mutta ala on hyvin haastava, sekä herkkä rakennus- ja taloussykleille.

      Poikkesin juuri päättyneillä Batibouw-rakennusmessuilla Brysselissä, jossa Tulikivikin oli edustettuna, takat jotka ovat edustettuna Belgiassa firmalla jolla on myös muita tulisijoja edustuksessaan:

      - http://www.dutry.be/merken/tulikivi/tulikivi_poeles_masse_pierre_steatite.html

      Tulikiven tyylikkäät 'messutakat' olivat fyysisesti hyvin sijoitettuina / esillä, lämpiminä, mutta muutoin huonosti / liian puutteellisesti esitettyinä, eli ständiltä puuttuivat kokonaan katseen vangitsevat mainoskyltit (mieluusti kookkaat) tyyliin; Pohjoisen varaavat takat - Tulikivi Made in Finland. Tämä mieluusti jollakin Finladiaan liittyvällä hienolla taustakuvalla luomaan mielikuvaa miten kylmässä pohjoisessa hallitaan takkojen valmistustekniikat.

      Samoin olisi tullu olla tolla seinällä selkeä kookas ja tyylikäs posteri jossa kerrotaan takkojen materiaali ja toimintaperiaate selkein kuvin, joita messuvieraat olisivat voineet tarkastella odotellessaan, että saavat kovin varattuna olleelle esittelijälle vuoron. Takkojen takana oli selkeä valkoinen, korkea ja tilava seinäpinta täysin tyhjänpanttina.

      Myös takkojen esitteet olivat vastaanottotiskin takana erikseen pyydettävissä edustajien kädenojennuksen takana, eli edes muutaman sivun matriaalia ei ollut messuvieraille satavissa suoraan lennosta takkojen vierestä suupalaksi. Oletan useammankin potentiaalin asiakkaan menneen kokonaan tilanteen ohitse.

      Ps. Tuo pelletti-yhtensopivuus on Keski-Euroopassa tärkeä elementti, sillä se on siellä suuressa ja kasvavassakain suosiossa.

      • KaukoRöyhkeä

        Onhan se aika edesvastuutonta, varsinkin kun tää Tulikiven hehkuttaja kuuluu Tulikiven sisäpiiriin.

        Herra on hehkuttanut Tulikiveä useamman vuoden varmaan 100 eri nimimerkillä useammalla eri keskustelupalstalla. Kirjoita googleen Predak & Componenta tai Predak &Tulikivi. Esim. tällä ja muutamalla muulla palstalla on kertonut vääristeltyä sisäpiiritietoa siinä toivossa, että saisi piensijoittajia höynäytetty ostamaan Tulikiveä. Mun mielestä ainakin tämän herran touhut on niin likaista peliä, että joutaisi tää valehtelija joutua vastuuseen kirjotuksistaa.

        Sama herra jauhaa tätä Componentan konkurssia tälläkin palstalla. Hyvä esimerkki oli vähän aikaa sitten kun hän julkaisi sen Fit Biotechin konkurssi-ilmoitusuutisen, mutta tottakai kirjoitti sen Componenta-ketjuun ja kirjoitti niin, että uutisesta sai käsityksen sen koskevan Conmponentaa


      • Batibouw
        KaukoRöyhkeä kirjoitti:

        Onhan se aika edesvastuutonta, varsinkin kun tää Tulikiven hehkuttaja kuuluu Tulikiven sisäpiiriin.

        Herra on hehkuttanut Tulikiveä useamman vuoden varmaan 100 eri nimimerkillä useammalla eri keskustelupalstalla. Kirjoita googleen Predak & Componenta tai Predak &Tulikivi. Esim. tällä ja muutamalla muulla palstalla on kertonut vääristeltyä sisäpiiritietoa siinä toivossa, että saisi piensijoittajia höynäytetty ostamaan Tulikiveä. Mun mielestä ainakin tämän herran touhut on niin likaista peliä, että joutaisi tää valehtelija joutua vastuuseen kirjotuksistaa.

        Sama herra jauhaa tätä Componentan konkurssia tälläkin palstalla. Hyvä esimerkki oli vähän aikaa sitten kun hän julkaisi sen Fit Biotechin konkurssi-ilmoitusuutisen, mutta tottakai kirjoitti sen Componenta-ketjuun ja kirjoitti niin, että uutisesta sai käsityksen sen koskevan Conmponentaa

        Mikäli näin (en omaa asiaan faktaa), niin syyllistyy pörssilainsäädännön karkeaan rikkomiseen, josta parhaimmillaan on seuraamuksena kallis ja raskas tuomio.

        Olisihan se melkoisen alkeellista älyllistä ja moraalista puoskarointia jos Tulikiven sisäpiiriin kuuluva alentuisi moiseen aktiviteettiin, jolla todellisuudessa tekisi ko. yritykselle enempi vahinkoa kuin hyötyä.

        Itse en niin liiaksi sosiaalisen median kommentointeja seuraa, sillä siellä on melko rajallisesti objektiivistä, tasapainoista, maltillista ja fiksua analyysiä eri yrityksistä, eli niin suurella osalla tupaa asettumaan hikkalaatikko-asteikolle, suuntaan tai toiseen.


      • KaukoRöyhkeä

        No ei mullakaan mitään faktaa ole esittää tuosta sisäpiiriin kuulumisesta, mutta sanoisin 99% varmuudella, että sama henkilö kyseessä kuin esim. kauppalehden palstalle kirjoitellut henkilö, joka käytti muumuassa nimimerkkejä numeronmurskaus, baltian hevostoimista, Callidus, Sumblum ja monta muuta. Lisäksi Sharevillessä Predak-nimimerkki vaikuttaisi kuuluvan ko. henkilölle.

        https://www.shareville.fi/jasenet/predak/wall

        https://www.shareville.fi/osakkeet/componenta-corporation/kommentit/minnekas-predak-on-havinny-taalta-trollaamasta-varmaan-aika-57823563

        Siinä muutama linkki. Lisää löytyy Kauppalenhden palstalta Tulikivi- ja Componenta-ketjuista, jos kiinnostaa asiaa tonkia. Ja se, mihin itse perustan oletukseni kyseessä olevan sisäpiiriläinen, on että kauppalehden palstalla tämä henkilö noiden nikkien takana on paljastettu esim. Harri Suutarin (entinen Tulikiven hallituksen puheenjohtaja) toimesta olevan Tulikiven sisäpiiriläinen, jopa itse toimitusjohtaja.


      • Batibouw
        KaukoRöyhkeä kirjoitti:

        No ei mullakaan mitään faktaa ole esittää tuosta sisäpiiriin kuulumisesta, mutta sanoisin 99% varmuudella, että sama henkilö kyseessä kuin esim. kauppalehden palstalle kirjoitellut henkilö, joka käytti muumuassa nimimerkkejä numeronmurskaus, baltian hevostoimista, Callidus, Sumblum ja monta muuta. Lisäksi Sharevillessä Predak-nimimerkki vaikuttaisi kuuluvan ko. henkilölle.

        https://www.shareville.fi/jasenet/predak/wall

        https://www.shareville.fi/osakkeet/componenta-corporation/kommentit/minnekas-predak-on-havinny-taalta-trollaamasta-varmaan-aika-57823563

        Siinä muutama linkki. Lisää löytyy Kauppalenhden palstalta Tulikivi- ja Componenta-ketjuista, jos kiinnostaa asiaa tonkia. Ja se, mihin itse perustan oletukseni kyseessä olevan sisäpiiriläinen, on että kauppalehden palstalla tämä henkilö noiden nikkien takana on paljastettu esim. Harri Suutarin (entinen Tulikiven hallituksen puheenjohtaja) toimesta olevan Tulikiven sisäpiiriläinen, jopa itse toimitusjohtaja.

        Kaikki on mahdollista, joskaan itse en omaa motiivia, energiaa enkä aikaa kaivella ihmiskunnan kaikkia mahdollisia tunkioita, niitä riittää, sillä elämä on siihen aivan liian lyhyt ja arvokas.

        Mutta jos on tarpeeksi vahvat epäilykset, niin ilmoitus viranomaisille, jotka hoitavat niitä työkseen ja saavat palkkaa ko. kaltaisten asioiden selvittelystä.

        Ps. Mutta niin yllättävä kuin se onkin, niin alla olevakin on todellisuutta, joskaan ne löytänyt englanninkielistä artikkelia aiheesta.

        Takavuosina 2006-2007 Eurotunnelin CEO:n vaimo (talouden ja oikeustieteiden professori) harrasti muutamilla foorumeilla ammattimaisen aktiivista trollausta ja agressiivisiä solvauksia nimiltäkin mainiten kaikkia niitä kohtaan, jotka uskaltautivat kritisoimaan miehensä toimintapolitiikkaa ko. firman mammuttimaisten velkajärjestelyiden ja kriisin aikaan.

        Sitten syytteen jälkeen viranomaiset ottivat asian hoitaakseen ja paljastivat tekijän.

        - https://www.europe1.fr/economie/Quand-l-epouse-du-PDG-d-Eurotunnel-joue-les-troll-258586

        :/


    • Muurarimestari

      Kyllä takat ja uunit ovat menneenajan värkkejä.Professorit jankuttaa pienhiukkasista ilman mitään suhteelisuudentajua.Desainliikkeet mainostaa eteläeurooppalaisia kevyttakkoja (ent.Porinmatteja)joilla ei ole mitään tekemistä talon lämmityksessä,mutta kiva fiilistellä.Itsellä itse muurattu takkaleivinuuni 2300kiloa pystyn tällä pitämään taloni lämpimänä ja valmistamaan ruokani.Tosi tuha varautua mihinkään kun sähkö tulee töpselistä ja kaupat on aina auki.

      • Batibouw

        "Kyllä takat ja uunit ovat menneenajan värkkejä.Professorit jankuttaa pienhiukkasista ilman mitään suhteelisuudentajua."

        Nämäkin laitteet tuppaavat kehittymään. Juuri jokunen päivä sitten ulkolaisissa uutisissa laitteensa edustaja vakuutti takkansa olevan noin nollapäätöinen, mutta en muista mikä takkamalli oli kyseessä.

        Nythän on tulossa ainakin joisskain maissa ja / tai niiden alueilla pakollisiksi jonkin sortin hiukkasuotimet savupiippujen nokalle.

        Tuossa hätäisesti haettuna jotakin takkojen päästönormien suhteen:

        - https://www.foyersfuturistes.com/en/news/

        Fr- "zéro émission": https://www.livios.be/fr/info-construction/finitions/poeles-et-foyers/le-confort-dun-poele-sans-la-culpabilite/

        Ps. Tulikiven takat (ja miksipä ei takkamuurarin varaavat takatkin) voi liittää aurinkopaneeleihin tuottamaan lämpöä takkaan integroitujen sähkövastuksien kautta ja takan voi liittää myös vesikiertolämmitykseen.

        Niin, ja miksipä maalämpöäkin ei voisi laittaa kiertämään varaavan takan kautta, jossa on runsaasti massaa.

        Mutta takka-alan tuotekehitystä ei ole sen suuremmin tullut seurattua sittemmin kun joskun 90-luvun alussa tuli hankittua mainio Tulikiven takka, sittemmin myytyyn taloon.

        Sitten passiiviset talot taasen herättävät jonkin asteista skeptisyyttä niiden terveen pitkäikäisyyden suhteen, aika näyttää.


    • 110

      Tulikiven markkina-arvo on nyt 6,8 miljoonaa euroa. Outokumpu luopui Talvivaaran malminetsintähankkeesta vuonna 2004 ja sai siitä 110 miljoonaa euroa. Mielenkiintoista nähdä, saako Tulikivi saman summan talkkihankkeensa myynnistä.

      Outokumpu käytti sopimuksen mukaisen optionsa lunastaa yhdellä eurolla 20 %:n omistusosuuden Talvivaaran nikkelikaivoksen projektiyhtiössä (Talvivaara Projekti Oy), jonka Talvivaaran Kaivososakeyhtiö omistaa. Talvivaara Projekti Oy yhdistellään Outokummun konsernituloslaskelmaan osakkuusyhtiönä vastaten Outokummun 20 %:n omistusosuutta. Tämän omistuksen arvostamisesta käypään arvoon syntyi 110 milj. euron kertaluonteinen veroton tuotto, joka on kirjattu Outokummun tuloslaskelmassa rahoitustuottoihin.
      https://vuosikertomukset.net/resources/Outokumpu/fin/vuosikertomukset/Outokumpu_vuosikertomus_2007.pdf

    • 110

      Tulikiven osakekurssi on 0,10€ ja 110 miljoonan euroa talkkihankeesta tarkoittaisi 1,83€ osakkeelta. Saataisiin kerralla iso osinko. 

      Tulikiven markkina-arvo on nyt 6,8 miljoonaa euroa. Outokumpu luopui Talvivaaran malminetsintähankkeesta vuonna 2004 ja sai siitä 110 miljoonaa euroa. Mielenkiintoista nähdä, saako Tulikivi saman summan talkkihankkeensa myynnistä.

      Outokumpu käytti sopimuksen mukaisen optionsa lunastaa yhdellä eurolla 20 %:n omistusosuuden Talvivaaran nikkelikaivoksen projektiyhtiössä (Talvivaara Projekti Oy), jonka Talvivaaran Kaivososakeyhtiö omistaa. Talvivaara Projekti Oy yhdistellään Outokummun konsernituloslaskelmaan osakkuusyhtiönä vastaten Outokummun 20 %:n omistusosuutta. Tämän omistuksen arvostamisesta käypään arvoon syntyi 110 milj. euron kertaluonteinen veroton tuotto, joka on kirjattu Outokummun tuloslaskelmassa rahoitustuottoihin.
      https://vuosikertomukset.net/resources/Outokumpu/fin/vuosikertomukset/Outokumpu_vuosikertomus_2007.pdf

    • Asti

      Tuloksessa oli muunmuassa höttövähennys ja verovuoden poistot, yht. 2,9 miljoonaa euroa
      ...elikkä ennen näitä viivan alla oli 1,1 miljoonaa euroa

      höttö ja poistoista lähes koko osuus, sillä ei ollut kassavaikutusta vuodelle 2018
      (2018 investoinnit oli 1,1 ja siitä osa ilmeisimmin poistettiin)

    • 486me

      Mondo Mineralsilla oli kaksi kaivosta, Sotkamossa ja Outokummussa. Noista Elementis maksoi 23.10.2018 yhteensä 553 m$ (486 m€).
      https://www.mondominerals.com/company/worldwide/

      Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymän myyntiaika on nyt. Jokaisen sijoittajan kannattaa miettiä, mikä on Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymän lopullinen myyntihinta. Tulikiven markkina-arvo on 7,0 miljoonaa euroa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe