Pattayan Helmessä uusia aktiviteettejä.

Vuodesta2009

Olen antanut kavereiden kertoa minulle ja sitten olen antanut itseni ymmärtää, että tuolla meidän kaikkien ykkösmestassa on aktivoiduttu.

Ongelmana on ollut että propellit ei pyöri, mutta yksi konsultti joka on oivaltanut toimintamallin, että kaikki hänen palvelunsa on alvittomia ja koska hän tuntee kaikki, niin hän ratkaisi ongelman.
Mattomiesten pomon x-vaimon nykyisen miehen putkimiehen pikkuvelin toisessa polvessa kalan savustusta harjoittavan siskon sukulaisten serkkupoika on sähkömies ja hän kävi laittamassa blugin seinään, niin propellit katossa alkoi hyrrään.

Nyt kun pääongelma on ratkaistu, niin on paneuduttu asiakkaiden toiveisiin illanviettoaktiviteettien suhteen ja ehdotuksia on tullut runsaasti facelivenä, muodostuuhan puljun asiakaskunta 65 prosenttisesti internetasiakkaista.

Koska me suomalaiset ollaan veljeskansaa ja tahdomme viettää yhteisiä hetkiä joka maailman kolkassa ilmeten jo siitä että kannattavia suomibaareja on kohteissa joissa viihdymme, myydäänhän Inglesissäkin kaalikääryleitä ja Pattayalla mielihyvä perunamuusia ja suomalaista lonkeroa.

Tämän johdosta kaverit on nyt kertonut, että voimat on yhdistetty kokoontuen kaikki paikalle suunnittelemaan.
Paikalle on lupautunut tulemaan Pattis-Suomiseura, Thaiklupin Apinat, Pattayan Rakkaat ja Paikallisen suomalaisen sanomalehden edustaja.

Kovasti on tapeetilla ollut mielenkiintoa riimityksistä joukkoon kuuluen aiheen mestari, kotiseututuntemus pohjoista myöden, vero-opiskelu, thaimaassa asuvien vuorokausirytmit, sekä luonnollisesti seksuaalisuus koska se on luonnollinen osa paikkakunnan kulttuuria.

Mielenkiinnolla jään odottamaan minkälaista palautetta tämä toiminta, jota taas ensimmäisenä Pattayalla harjoitetaan, saakaan aikaiseksi, voisiko tämä olla ratkaisu siihen että toimintaa voitaisiin propelloida 12 kk/v?

5

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MaijaMeduusaa

      Minä olen se ainoa ja oikea trollimeduusa. Olen ulottanut lonkeroni jo vuosien ajan viestiketjuihin ja sairastuttanut kaikki kirjoittajat. Mitään torjuntakeinoa minun hyökkäyksilleni ei ole kukaan vielä keksinyt. Tulen jatkamaan saastuttamista hamaan maailman tappiin saakka.

      • Vuodesta2009

        Lääkeiden avulla tässä mennään päivä kerrallaan. Tänään on vähän selvempi päivä. Vaihdoin taas nimimerkkiä. Mottoni on, ennen koiralta kusi loppuu, kuin minulta nimimerkit.


    • PäivänRiimitykseni

      Kuka on se joka duuna NASAlla, käy Las Vegasis yöllä aamupalalla, Orlandossa disneilee jatkuvasti, vaimojen kanssa Pattayalla shoppailee jouluisin, lentää hydrokopterilla, lentää säähavaintopallolla, koelentäjänä 8000 tuntia, tutkii meribiologien kanssa Pattayan vedenlaatua, kertoo Pattaya beachilla nähneensä krokotiileja, viettää itsenäisyyspäivää suurlähetystössä kutsuvieraana vaikka se on suljettu, jolla ei ole matkoillaan eikä Thaimaassa wifiä mutta viestittää jatkuvasti ilman sitä, pelastaa avaruusluotaimia kotoaan käsin kihartimella, ei tiedä kellonaikaa Thaimaassa, väittää että Thaimaassa ei voi asua ilman eläketodistusta, insinöörimajuri jolla on neliökilometrissä tuhat neliömetriä jne... 

      Kuka se mies on? Oliko se joku NumBall vai mikä numeromies? Totuuden torvi??

      • LääväMoukka

        Pattayan ekstroverttihan se on: Moukka Soi Yumen Läävästä!


      • Veikkaisin

        Olisikohan se Sir Hua Hua? Tikkakosken oma poika, joka on opettanut thaimaalaisille mitä on olla thaimaalainen ja amerikkalaisille mitä on olla amerikkalainen. Se sälli tietää. Jouluna pitkät pyhät, joten odotettavissa sadoittain uusia linjauksia ja oivalluksia tuolta perheelliseltä ja kiireiseltä liikemieheltä, jolla polla leikkaa kuin tennispallo jäisen järven pintaa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe