Milloin Kapi tuo meille joutervehdyksen

Tässä palvelutalossa niin sitä odotellaan...hetki..

Ole sinä Känä hiljaa kun tärkeää asiaa palstalle..

Tuo Känä siinä aina vikuroi.

Veljmieskin tulossa tänne, kun ei yksin pärjäile niin, saadaan lisävahvistusta kepulein moittimiseen.

Missä se Kapi ?
Aikoi 3 yötä ennen tulla.

20

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DementiakoVaivaa

      Onko pankkomajurilla mitään käsitystä ajan kulusta, mahdatko tietää mikä viikonpäivä nyt on menossa?

      Täällä ei nyt niin ihmeellistä
      Palataan.jouluviikolla
      15.12.2017 16:30

      Josko ensiviikolla katsotaan tänne uudemman kerran.
      Toivotan kaikille hyvää joulun alus viikonloppua.
      Kauppaan, marketeihin..sinne lähdemme hallituksen kanssa.
      Meillä senverran jouluvierasta, että pitää ainakin kaksi kotimaista
      kinkkua hankkia. Kotimaiset kinkut nyt halpoja, jopa alle 4 € kilo.

      • Ei.ole.mitään.kiirettä

        Älä nyt Jytilä kiirehti..


      • majureitten

        Pankkomajurin aikakoneessa aika kuluu kuin siivillä (time flies) ja pankkiksen "ensiviikolla" tarkoittaa ihmiskielellä noin kahta minuuttia, jos sitäkään. Vain kansakoulun käyneenä ei ymmärrä ajan tarkoitusta.


      • Sinähän.antelias.nyt
        majureitten kirjoitti:

        Pankkomajurin aikakoneessa aika kuluu kuin siivillä (time flies) ja pankkiksen "ensiviikolla" tarkoittaa ihmiskielellä noin kahta minuuttia, jos sitäkään. Vain kansakoulun käyneenä ei ymmärrä ajan tarkoitusta.

        Nytkö jo hyväksyit kansakoulun, että sen käynyt, aiemmin sekin oli jäänyt kesken, Kapilla ja sinulla, kun kerroitte. Majuriksi kansakoulu pohjalla, se ei taida onnistua kuin demareilla vain.
        Tyylillä " ken saa pistoolin, toimii johatajana.


      • 6tonnii
        Sinähän.antelias.nyt kirjoitti:

        Nytkö jo hyväksyit kansakoulun, että sen käynyt, aiemmin sekin oli jäänyt kesken, Kapilla ja sinulla, kun kerroitte. Majuriksi kansakoulu pohjalla, se ei taida onnistua kuin demareilla vain.
        Tyylillä " ken saa pistoolin, toimii johatajana.

        Et sinä majuri ole ja sen huomaa kirjoitustaidostasi. Tuolla taidolla armeijassa ei olisi päässyt edes kirjuriksi.


      • JouJou_
        Sinähän.antelias.nyt kirjoitti:

        Nytkö jo hyväksyit kansakoulun, että sen käynyt, aiemmin sekin oli jäänyt kesken, Kapilla ja sinulla, kun kerroitte. Majuriksi kansakoulu pohjalla, se ei taida onnistua kuin demareilla vain.
        Tyylillä " ken saa pistoolin, toimii johatajana.

        Kuuluiko joutervehdys kansakoulusi opetusohjelmaan?


      • Jatkat.kapia
        6tonnii kirjoitti:

        Et sinä majuri ole ja sen huomaa kirjoitustaidostasi. Tuolla taidolla armeijassa ei olisi päässyt edes kirjuriksi.

        niinhän se Kapi sanoi.


    • OlenHuolissani

      Saakohan Kapi tänä jouluna joulupöytään edes himpun parempaa tarjottavaa kuin viime jouluna. Esitteli täällä halpaa ja heikkotasoista "juhla-ateriaansa", bulkkiviinillä sitä huuhteli alas.

      Pitäisikö meidän palstalaisten auttaa Kapia, ja hommata hälle kunnollista tarjottavaa joulupöytäänsä? Itse voisin lahjoittaa heikkolahjaiselle aliupseerille vaikkapa siikaa, pakastimessani kun on muutamakin kunnon vonkale syksyn kudun ajoilta. Voin kylmäsvustaa ja graavata valmiiksi, eihän se kapi eikä edes mötkö osaa itse valmistaa. Mätiä purkki mukaan.

      • Siikaa.vartaassa

        Itsellä on myös siikaa pakasteessa. Näyttää säilyvän yllättävänkin pitkään jäässä.
        Siika on peruskalana oikein maittavaa. Graavisiika ei
        vain säily pitkään, melkein parissäpäivässä syötävä, oikeistaan jo huomenna, ettei pitää kahtayötä jääkaapissa. Savustaminen kellä siihen mahdollisuus tai paistinpannulla ja uunissa myös. Uunissa 200 asteessa vajaa puolisentuntia. Maustaa voi monenlailla.

        Itse tykkään rapsakaksi paistettuna. Muttei ylikypsäksi kovin kuitekaan se vie aromit.
        Joskus ihan kalareissulla myös käy hölskytys, eli pikaraavaus. Sanotaan vaikka n 300 g siikaa
        merisuolaa pari teelusikallista, tilliä, mustapippuria jauhettuna, sokeria vähän , muttei niitä kuin vähän vain mausteeksi. Itse tykkään sipulista, sitäkin pieninä siivuina vähän. Ja hölkystystä muutama minuutti muovipussissa - kattilassa, mitä nyt onkaan. 5 minuuttia ja saman ajan tekeytyy, ei muuta kuin leivän päälle herkkua. Kun lohi pitää olla raavaukseen vuorokauden, siian saa siinä hetkessä hölskyttämällä.


      • OlenHuolissani
        Siikaa.vartaassa kirjoitti:

        Itsellä on myös siikaa pakasteessa. Näyttää säilyvän yllättävänkin pitkään jäässä.
        Siika on peruskalana oikein maittavaa. Graavisiika ei
        vain säily pitkään, melkein parissäpäivässä syötävä, oikeistaan jo huomenna, ettei pitää kahtayötä jääkaapissa. Savustaminen kellä siihen mahdollisuus tai paistinpannulla ja uunissa myös. Uunissa 200 asteessa vajaa puolisentuntia. Maustaa voi monenlailla.

        Itse tykkään rapsakaksi paistettuna. Muttei ylikypsäksi kovin kuitekaan se vie aromit.
        Joskus ihan kalareissulla myös käy hölskytys, eli pikaraavaus. Sanotaan vaikka n 300 g siikaa
        merisuolaa pari teelusikallista, tilliä, mustapippuria jauhettuna, sokeria vähän , muttei niitä kuin vähän vain mausteeksi. Itse tykkään sipulista, sitäkin pieninä siivuina vähän. Ja hölkystystä muutama minuutti muovipussissa - kattilassa, mitä nyt onkaan. 5 minuuttia ja saman ajan tekeytyy, ei muuta kuin leivän päälle herkkua. Kun lohi pitää olla raavaukseen vuorokauden, siian saa siinä hetkessä hölskyttämällä.

        Tuota hölskytystä pitää koittaa... kuulostaa hyvältä.

        Siika on tarkka laitettava, ei saa olla vanhaa, ja suolan kanssa tarkkana. Gini graavikalan mausteena oiken hyvä, Napue avot. Kylmäsavusiikaa parempaa ei olekkaan, sekin taitolaji savustaa sopivaksi. Ensin yön yli maustumaan, sitten 16 tuntia kylmäsavulaatikossa, lämpötila ei yli 25 astetta, sopivasti kun "kuivunut" niin vielä jääkaappiin 12 tunniksi ja siittä leivän päälle tai vaikka joulupöytään.

        On se harmi, ettei palstan valopäällä,Kapilla, ole mahdollisuus itse pytämää takuutuoretta kalaa edes jouluna laittaa pöytään. Halpaa marketkalaa ja bulkkiviiniä. Kait ymmärtää edes kotimaisen kinkun ostaa. Itse varasin lähiseudub kasvattajalta kinkun, itse suolaan, eilen kävin hakemassa. Takuulla tuoretta ja hyvää. Puulla lämpeää uuni jossa paistuu.

        Hyvää Joulua kaikille ja köyhälle Kapille erototen.


      • Siunattu.hulluus
        OlenHuolissani kirjoitti:

        Tuota hölskytystä pitää koittaa... kuulostaa hyvältä.

        Siika on tarkka laitettava, ei saa olla vanhaa, ja suolan kanssa tarkkana. Gini graavikalan mausteena oiken hyvä, Napue avot. Kylmäsavusiikaa parempaa ei olekkaan, sekin taitolaji savustaa sopivaksi. Ensin yön yli maustumaan, sitten 16 tuntia kylmäsavulaatikossa, lämpötila ei yli 25 astetta, sopivasti kun "kuivunut" niin vielä jääkaappiin 12 tunniksi ja siittä leivän päälle tai vaikka joulupöytään.

        On se harmi, ettei palstan valopäällä,Kapilla, ole mahdollisuus itse pytämää takuutuoretta kalaa edes jouluna laittaa pöytään. Halpaa marketkalaa ja bulkkiviiniä. Kait ymmärtää edes kotimaisen kinkun ostaa. Itse varasin lähiseudub kasvattajalta kinkun, itse suolaan, eilen kävin hakemassa. Takuulla tuoretta ja hyvää. Puulla lämpeää uuni jossa paistuu.

        Hyvää Joulua kaikille ja köyhälle Kapille erototen.

        Ei pidä sinunkaan väheksyä ihmisten joulupöytiä, kun et itse näytä pöytäsi tai jääkaappisi antimia. Mitä on pöydällä ja jääkaapissa, se selviää kun laitat aattona valokuvia palstalle. Ei nettikuvia, kuten on tapana.

        Kerrot hakeneesi kasvattajalta kinkun, mutta miten sen todistat? Valokuvat kinkun hakutapahtumasta ja maksukuitista olisi hyvä nähdä. Laita palstalle.


      • OlenHuolissani
        Siunattu.hulluus kirjoitti:

        Ei pidä sinunkaan väheksyä ihmisten joulupöytiä, kun et itse näytä pöytäsi tai jääkaappisi antimia. Mitä on pöydällä ja jääkaapissa, se selviää kun laitat aattona valokuvia palstalle. Ei nettikuvia, kuten on tapana.

        Kerrot hakeneesi kasvattajalta kinkun, mutta miten sen todistat? Valokuvat kinkun hakutapahtumasta ja maksukuitista olisi hyvä nähdä. Laita palstalle.

        Palstalla on ollut tasan yksi älykääpiö, joka laittaa kopiot jopa rippitodistuksestaan ja vieläkin arvottomammasta Rottakoulun kurssitodistuksesta palstalle. Kukapa haluaisi samanlainen älykääpiö olla?

        Jos et usko minun hakevan kunnon kinkkua ja syövän puhtaista vesistä syksyllä pyydettyä siikaa, niin ongelma on ihan sinun itsesi, katsos kun laatua saa lautaselle vain ne, joilla siihen on mahdollisuus, tai sitten varaa.


      • Pääasia.että.tyytyväinen
        OlenHuolissani kirjoitti:

        Tuota hölskytystä pitää koittaa... kuulostaa hyvältä.

        Siika on tarkka laitettava, ei saa olla vanhaa, ja suolan kanssa tarkkana. Gini graavikalan mausteena oiken hyvä, Napue avot. Kylmäsavusiikaa parempaa ei olekkaan, sekin taitolaji savustaa sopivaksi. Ensin yön yli maustumaan, sitten 16 tuntia kylmäsavulaatikossa, lämpötila ei yli 25 astetta, sopivasti kun "kuivunut" niin vielä jääkaappiin 12 tunniksi ja siittä leivän päälle tai vaikka joulupöytään.

        On se harmi, ettei palstan valopäällä,Kapilla, ole mahdollisuus itse pytämää takuutuoretta kalaa edes jouluna laittaa pöytään. Halpaa marketkalaa ja bulkkiviiniä. Kait ymmärtää edes kotimaisen kinkun ostaa. Itse varasin lähiseudub kasvattajalta kinkun, itse suolaan, eilen kävin hakemassa. Takuulla tuoretta ja hyvää. Puulla lämpeää uuni jossa paistuu.

        Hyvää Joulua kaikille ja köyhälle Kapille erototen.

        Kapi hakee Lihl istä jonkun muovirasian, sillä tulee tyytyväiseksi, kuten kehunut että vain sieltä hänelle kelpaa ruoka.
        Vähästä tulee joulumieli.


      • PalstaPolliisi
        OlenHuolissani kirjoitti:

        Palstalla on ollut tasan yksi älykääpiö, joka laittaa kopiot jopa rippitodistuksestaan ja vieläkin arvottomammasta Rottakoulun kurssitodistuksesta palstalle. Kukapa haluaisi samanlainen älykääpiö olla?

        Jos et usko minun hakevan kunnon kinkkua ja syövän puhtaista vesistä syksyllä pyydettyä siikaa, niin ongelma on ihan sinun itsesi, katsos kun laatua saa lautaselle vain ne, joilla siihen on mahdollisuus, tai sitten varaa.

        Tottakai se täytyy uskoa kun niin sanot. Tällä palstalla selvästi puhutaan pelkkää totta.

        Uskommehan senkin, että täällä esiintyvä majurikin on aito majuri. Varsinkin koska hänen kirjoitustaitonsa on aivan häikäisevän hyvä ja kieliasu virheetöntä. Samoin sinun kerskailusi herkkuruuistasi on aivan yhtä uskottavaa. Kun vielä muistaisit olla kirjoittamatta joka toiseen lauseeseen mainintaa kapista niin olisit hieman uskottavampi. Nyt tulee väistämättä vaikutelma, että yrität tehdä vaikutuksen kapiin siikoinesi.


      • Mielikuvitusta
        Pääasia.että.tyytyväinen kirjoitti:

        Kapi hakee Lihl istä jonkun muovirasian, sillä tulee tyytyväiseksi, kuten kehunut että vain sieltä hänelle kelpaa ruoka.
        Vähästä tulee joulumieli.

        Sillä ei ole mitään väliä mistä hakee ja mitä hakee, pääasia että on ostoksiinsa tyytyväinen. Joulumieli voi tulla vähästäkin ja hyvän joulupöydän saa aikaiseksi vähistäkin tarjottavista.

        Jakamalla ilmaisia mielikuvituskinkkuja diy-majuri järjesti viime jouluna köyhille ikimuistoisen joulun. Kelpasi köyhien majurikinkkua napostella, kun taskussa pullotti diy-majurin jakamat mielikuvitusjoulurahat.


      • MaischiAnusAUJombeJOHTO
        OlenHuolissani kirjoitti:

        Tuota hölskytystä pitää koittaa... kuulostaa hyvältä.

        Siika on tarkka laitettava, ei saa olla vanhaa, ja suolan kanssa tarkkana. Gini graavikalan mausteena oiken hyvä, Napue avot. Kylmäsavusiikaa parempaa ei olekkaan, sekin taitolaji savustaa sopivaksi. Ensin yön yli maustumaan, sitten 16 tuntia kylmäsavulaatikossa, lämpötila ei yli 25 astetta, sopivasti kun "kuivunut" niin vielä jääkaappiin 12 tunniksi ja siittä leivän päälle tai vaikka joulupöytään.

        On se harmi, ettei palstan valopäällä,Kapilla, ole mahdollisuus itse pytämää takuutuoretta kalaa edes jouluna laittaa pöytään. Halpaa marketkalaa ja bulkkiviiniä. Kait ymmärtää edes kotimaisen kinkun ostaa. Itse varasin lähiseudub kasvattajalta kinkun, itse suolaan, eilen kävin hakemassa. Takuulla tuoretta ja hyvää. Puulla lämpeää uuni jossa paistuu.

        Hyvää Joulua kaikille ja köyhälle Kapille erototen.

        Köyhä Kapi on, kokonaisvaltaisesti, erityisesti mieleltään ja lahjoiltaan.


    • Outoja.tonttuja

      Pankkomajurin ajanlaskussa tämä sekoilu meni taas kerran. Jatkuvana palstalla.

      • Tsiaan..heheeh

    • Vielä.jokunen.yö

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      392
      1545
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1230
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      165
      1155
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      997
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      826
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      814
    9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      170
      709
    Aihe