F4 testi ja X30

äxä30-

Näillä saatesanoilla: " Formula 4 -testi on jälleen tyrkyllä X30 Senior -luokan voittajalle kaudella 2017. Onnea kaikille yritykseen!"

Pihlajikko voitti, saiko testin?? vai ottaako renkaina ja osallistumismaksuina palkinnon niinku edellinenkin? :-D :-D :-D :-D

22

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poeiryeut

      no mitä sitten???? kai jokainen saa itse päättää, jos kerran mahdollisuus on, mitenkä palkintonsa realisoi??? jos jatkaa sarjassa ajamista, tuskin f4- testi on niin tärkeää kuin kattaa osa tulevan kauden kuluista vaihtamalla palkinnon käytännöllisempään muotoon...

      • NäinköSeOn-

        Se F4 testi maksaa koirasella useita tuhansia euroja. Se mitä testi kustantaa on enemmän kuin kauden renkaat ja kisamaksut yhteensä. Onko nyt niin että kukaan ei ole vieläkään lunastanut sitä f4 palkintoa? Tuolla mainitsemallasi perustelulla edes x30 sarjan mestari ei tavoittele formula uraa vaan on karting harrastaja?


      • Kallistaonajaminen

        Höpö höpö, F4 autolla ajaminen ei todellakaan ole kovin kallista.
        Menee muutama kymmenen litraa bensaa ja jos laittaa uudet renkaat, niin niihin 750€.


    • xf4

      Ketä f4 oikeesti kiinnostaa? Palkinnon kyllä saa siinä muodossa kuten luvattu. Hienointa että sen voi myös realisoida mieleisekseen.

    • Ketäkö-

      Niin ketä se nyt kiinnostaa? Ketä kiinnostaa F3? Siis kysytkö sä oikeasti ketä kiinnostaa käydä testaamassa F-luokan autoa?? Käys kysymässä ihan gridistä ketkä haluaa päästä testaa F4 autoa, melko moni käsi nousee ylös. Varsinkin JOS sen saa tehdä TÄYSIN ilmaiseksi. Toki sit on niitä ketkä vaan tykkää huristella kartingia harrastuksena.

      • torsot

        Ettei nyt vaan olis isien unelmia taas ilmassa, varsinkin jos saa ilmaiseksi.


    • VastausOnMikä

      Aloittaja esitti kysymyksen ja kukaan ei vastaa. Osa täällä trollaa ja osa on selkeästi x30 kuskien huoltajia. Molemmat lasken samaan kaartiin. Itsekkään en tiedä vastausta kysymykseen mutta nyt minuakin alkoi kiinnostamaan tuo vastaus.

    • 456778

      Soittakaa ämmät pihlajikolle jos kiinnostaa , mitä täällä siitä enempää vääntää , ajakaa ens vuonna nopeammin niin saatte sitten kertoa itse

    • Tiedotusta

      X30 sivut ovat melko hiljaset. Samoin Facebook. Vuosi sitten oli joulukuussa jo uutista ja infoa ulkona, missäs nyt mättää? Ei ennakko ilmottautumisia, ei uusia koneita, ei kalenteria, ei mitään. Eikai vaan ala jo juoksu hiipua hölkäksi? Eikö vielä muka ole tietoa kaudesta -18?? Suomem paras sarja ja tiedotus yhtä paskaa kuin jengin mollaamilla organisaatioilla, ei kannattais paljon tulevaisuudessa paukutella henkseleitä jos omakin touhu alkaa olemaan tätä.

      Niin ja miten ne kauden -17 palkinnot, F4 testi ja oliko niitä nyt muita? Niitä tikkakisan ja arpajaisten palkintoja ei nyt tässä yhteydessä tarkoiteta.

      • hösta

        Nyt kannattaa takarivistä huudella, keväämmällä ei ääni enää kuulu.


    • TyhjääTiedottamista

      Hösta antoikin ketjun fiksuimman kommentin. Hyvä hyvä tapu tapu tapu tapu!

      Aloittaja ei vaan ole saanut vieläkään vastausta. Ja totta, kyllä on toi tiedotus yhtä heikkoa kuin muillakin organisaattoreilla. Jos toimintamalli menee tuohon niin kyllä palutetta tulee pitkin kesää, niin varikolla kuin netissä.

    • 56753454

      Nauttikaa nyt talvesta ja muista asioista , ehditte taas kesällä juoda pirkkaolutta ihan riittävästi

    • Jucci-

      Toi on niin totta, pirkkaolut sopii x30 jengille erittäin hyvin. sopii sekä kukkarolle että sivistykselle. Miekin katoin ton sivun ja ei siellä mitään kyllä tiedoteta, eikö ole mitään kerrottavaa? Aikaisempina vuosina on ollut paljonkin infoa ja juttua, nyt on täysin kuolleet sivut. Mikä mahtaa vaivata organisaatiota? Onko niin että ei oikeasti ole mitään valmiita suunnitelmia? Melkosta touhua todellakin. Komissiot ja kaikki on perustettu ja seuraavan vuoden asioita ei saada päätökseen ennen vuodenvaihdetta, uskomatonta kädettömyyttä.

      Toki linja on yhtä selvä ja kurinalainen kuin alkukauden säännöt ja tuomarointi.

      • Rahaliikkeelle

        Täähän menee ihan niin kuin ennenkin, eli mosat vaihtoon ja uusia luokkia keksimään, kun vanhat näivettyy, muutaman vuoden nosteen jälkeen.


      • 76855768
        Rahaliikkeelle kirjoitti:

        Täähän menee ihan niin kuin ennenkin, eli mosat vaihtoon ja uusia luokkia keksimään, kun vanhat näivettyy, muutaman vuoden nosteen jälkeen.

        Niin eikö se ole ens kesänä sitten se Iame , tulee X30 koneen tilalle


    • Mikäon-

      On kyllä melkp surkeeta toi x30 tiedotus. Eka ne mollaa muita ja sitten itse syyllistyy samaan. Nyt pitäis kyllä Miksan ja kumppaneiden herätä.

      • pääkösiellä

        Ulkopuolisesta tuntuu helposti että on jäänyt jotain ilman. Ja tottahan se on. Julkisesti tästä valittaminen on järjen köyhyyttä.


    • Tietoa-

      Kyllä se tuntuu pitkin kenttää että ollaan jääty jotain ilman. Nimittäin tiedotusta! Tässä nyt soitellaan ristiin kun kukaan ei tiedä mitä on tapahtumassa, täysi radiohiljasuus sarjan suunnasta ei anna nyt luottavaista oloa kenellekkään. Komissio ja sisäpiiri voi jotain tietää mutta 95% sarjaan osallistuvista ja siellä viime vuosina ajaneista ei tiedä nyt yhtään missä mennään. Nordic chalenge vaihtu cupiksi (onko yksi ruotsissa ja toinen suomessa?), jos on niin koska? -16 ja -15 oli kyllä jo enemmän infoa tarjota osallistujille.

      Kyllä tääkin touhu on melko ylimielistä sarjalta. Eikai nyt vain aleta olemaan ylimielisiä järjestäjän puolelta?

    • 455788

      Miksi x promotions Oy on lopetettu

    • Verottaja_ja_alvit

      Katos vaan ,toihan on mielenkiintonen tieto! keneltä ootte kuskit hei laskut saaneet? onko tulla tolta puulaakilta vai enablelta? vai keneltä? eikai sentään miltään yhdistykseltä?? Eihän toi ole edes alvi velvollinen ollu tällä kaudella?

      https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/x promotions oy/21936721
      Jännä nähdä millä firmalla sitä on operoitu tuotakin touhua, jotain liikevaihtoa siellä pitäis näkyä.

      Mosan myyjällä on ainakin pulttikauppa sujunut kun liikevaihto on noussu PALJON ja on näköjään jääny viivankin alle jotain. Kovasti pitää pulttia myydä jengille ja siinä sivussa ehkä pari konettakin.

      https://www.finder.fi/Tukkuliikkeitä/Fixing Center Unlimited Import Oy/Kotka/yhteystiedot/2768516

      Minä peräänkuulutan nyt läpinäkyvyyttä, samaa mitä mitä x30 porukka tekee. kaiken pitäis olla läpinäkyvää. Eikö vain? Kohta joku ärähtää että täällä nyt tongitaan ja kaivellaan, se ei onneksi ole laitonta.

    • Pulttikeiju

      Tottakai on noussut liikevaihto jos pulttikauppa on aloitettu kesken edellistä tilikautta. Kannattaa ottaa asioista selvää ennenkuin tänne kirjoittaa mitä sattuu.

    • MattiKooÄs

      Alotettu kesken edellistä tilikautta? Mitä sä sekoilet? Eikö se sit myyny pultteja ennen kesken edellistä tilikautta? Mitä se sit silloin myi? Eiköse nyt myy koneita ja pultteja? Oli niin ontuva vastaus nyt sulta pulttikeiju että huh huh.

      Ettei asia mene sivuraiteelle, niin miksi x30 ei tiedota ensi kaudesta mitään? Onko syynä se ettei ole mitään tiedotettavaa? Jos näin on niin onko sarjalla kaikki hyvin, ollaanko myöhässä aikatauluista, eikö promoottoria kiinnosta, onko sisäisiä riitoja enemmänkin kun ei saada päätöksiä, onko promoottorilla liikaa rooleja muualla ja aika ei riitä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe