Vapaamuurariarkkitehdeille!

Lionpaw

Erääseen suomalaiskaupunkiin nousi vastikään talo, jonka seinässä on melko silmiinpistävä ja omituinen symboli. Räikeän suuri punainen risti. Talo on tavallinen asuintalo, ei sairaala tai muu sellainen. Talosta oli kuvia ja suunnitelmia ennen rakentamista, mutta näissä kuvissa ei jättiristiä näkynyt. Eräässä kuvassa oli vain valkea seinä ja toisessa muutama erilainen punainen ja vihreä kuvio. Risti oli rakennusvaiheessa aivan järkyttävä yllätys ja se näyttää aivan älyttömältä valmiissa talossa.

Googlailin, mitä risti meinaa muuta kuin sairaalaa tai SPRää ja tuommoinen temppeliherrojen Maltan risti tuli vastaan.
Siinä tapauksessa symbolissa olisi järkeä, sillä talon arkkitehti näyttäisi kuuluvan vapaamuurareihin.

Tiedättekö, onko tällainen jekkuilu eli vapaamuurarisymboliikan käyttö yleistäkin? Aika paljon arkkitehtejä kuuluu tähän porukkaan ja on varmaan hauskaa ja vitsikästä laitella symboleita seiniin, mutta haluaako tavallinen kansa asua tällaisissa vallan symboleissa. Haluavatko kaikki ohikulkijat katsella näitä? Ei, mutta eipä meiltä kysellä.

Joku hienovaraisempi shakkiruudukko (paljon nähty nimenomaan vm-arkkitehdeillä) tai vaikka silmän muotoinen istutus menettelee mutta jättikokoinen risti valkoisessa seinässä ei oikein ole hyvä. Pyydän kohteliaimmin, voisitteko ottaa tavalliset ihmiset huomioon?

1

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muuraritONsatanisteja

      Monikaan ei ymmärrä, että vapaamuurarit palvovat lucieferia eli saatanaa. Tosin sitä ei tietenkään paljasteta alimpien asteiden muurareille, vaan heille valehdellaan alusta asti koko salaisen kultin/organisaation tarkoitus. Ylemmille muurariasteille ei ole pääsyä kuin maailman rikkaimmalla eliitillä, joka palvoo avoimesti saatanaa, samoin kuin tekivät babylonialaiset ja egyptiläiset jo ennen Jeesuksen syntymää. Vanha testamentti kuvaa näitä hyvinkin raakoja pakanatapahtumia yksityiskohtaisesti, esim. uhrikukkuloille vietiin vastasyntyneitä vauvoja, jotka poltettiin kuoliaaksi milloin millekin "jumalalle" (saatana esiintyi eri "jumalana" eri maanosissa ja maissa ja sitä siis palvottiin milloin milläkin nimellä). Samaa harjoitetaan maailman rikkaimmassa eliitissä (esim. sukulinjat Rothschild, Rockefeller yms)edelleen salaisissa eliitin seremonioissa. Vapaamuurarius on kyköksissä muihin saatananpalvontaryhmiin, kuten Illuminatiin, jesuiittoihin ym. Koko Hollywood on valjastettu levittämään satanistista propagandaa, joka ilmenee siten, että laulajat tekevät lavaesiintymisissään jopa vapaamuurarirituaaleja, pilkkaavat avoimesti Jumalaa/Jeesusta, käyttävät erilaisia saatananpalvojille ominaisia käsimerkkejä (esim. ns. OK-merkki ei todellakaan tarkoita ok, vaan on kirousmerkki, 666 eli 3X6, joka on yleisesti satanistien tiedossa ympäri maailmaa).
      Tavalliseen pulliaiseen vapaamuurarien satanismi vaikuttaa merkittävästi, koska salaisissa valanvannomisseremonioissaan he lupaavat kuolemansa (ja ylemmillä asteilla muidenkin kuolemalla/kidutuksilla) uhalla pysyä elämässään aina vapaamuurariveljensä/-siskonsa (myös naiset voivat olla nykyään muurareita!) puolella. Toisin sanoen, esim. lakituvassa ei voita useinkaan totuus ja oikeus, vaan muurariveljet ja heidän liittoutumansa. Muurarit kommunikoivat keskenään "salaisin" käsi-, ääni ja symbolimerkein, joista tutuin lienee pyramidikuvion/kolmion tekeminen käsillä (esim. suomalaiset politiikot ja viihdevaikuttajat).
      Vapaamuurariin ei kannata ikinä luottaa, varsinkin jos itse on sen verran älykäs, että on tajunnut pysyä muurareista kaukana. Vapaamuurarius on saatananpalvontaa, tiesipä muurari sitä itse tai ei. Viimeistään kuoleman ollessa lähellä, muurari tajuaa, mitä on palvonut ja mihin on kuolemansa jälkeen menossa. Se, ettei muurari itse usko saatanaan tai Jumalaan, on tietenkin vain eliittimuurarien (korkeimman asteen muurarit) etu. Ilman valehtelua, alempien muurarien aivopesua, valoja ja salaisuuksia kyseinen järjestö ei pysyisi pystyssä. Ylemmän asteen muurarit tietävät, että on olemassa henkimaailma ja he hyödyntävät sitä rituaaliensa kautta. He myös tietävät, että suurin osa ihmisistä ei usko henkimaailmaan, joten muut ihmiset on helppo aivopestä. Pahiten aivopestyjä ovat juuri sellaiset tavismuurarit, jotka luulevat kuuluvansa kristittyyn muurariveljeyteen hyväntekeväisyyden lähettiläinä ja uskovat olevansa edelleen kristittyjä. Tosiasia on se, että saatanaa palvova muurari joutuu vastaamaan tämän elämän jälkeen muurariudestaan...ja silloin on jo liian myöhäistä katua. Tietenkin sitä miettii, miten yksilö voikin olla niin tyhmä, että menee vapaamuurareihin edelleen, vaikka tänä päivänä luulisi olevan hyvin selvää, että muurarius on satanismia. Infoa on ihan kaikkialla asiasta ja vain tyhmä uskoo muurarien koottuihin selityksiin kys. organisaation tarkoitusperistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe