Teidän oma poika Hakkarainen

Helsingineläjä

Onko tämä Teuvo nyt täällä Viitasaarella teidän väärin ymmärretty sankari, joka saa seuraavissa vaaleissa ison äänisaaliin ?
Muualla tuollaista ei olisi ikinä eduskuntaan äänestetty, ei tuollaisesta alkoholi ongelmaisesta ole siellä kenellekään mitään hyötyä. Eikö paikkakunnalla ole muita ehdokkaita, vai oletteko kaikki tuollaisia juntteja ?
Alkoholisti on sitä raittiinakin , ja tuollainen mörökölli ei ikinä pysty elämänsä hallintaan. Ei tuollainen tyyppi kuulu eduskuntaan, parempi olisi siellä sahalla.

Muutaman kerran vuodessa tulee Ouluun mennessä Viitasaaren läpi ajettua, ja aina ihmettelen, kuinka voitte äänestää tuollaista edustajaksenne.
En ymmärrä, mutta ehkä valaisette tällaista etelän ihmistä siitä.

58

952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mahlameisseli

      Nyt on jorma kovana

      • MetsiemMies

        teuvo rikastutti perus suo-maalaisella gylttyyrillä


    • Kaksoispalokattila

      Elä ennee ikkää pysähy viitasoarella. Tänne ei tarvihe etelänmiesten tulla elostelemmaa, saati neuvommaa ketä pitäs eänestee. Juo kuule perkele kahvis jatkossa niemenharjulla!

    • Teukalle_äänet

      Teukka on HYVÄ jätkä joka ei esitä mitään vaan on aito ihminen! Kateelliset panettelee ilkeillä ja vailla järkeä olevilla kirjoituksillaan Teukka Perusjätkää. Veikkaan että seuraavissa vaaleissa Teukka tulee saamaan pitkästi yli 10 tuhatta ääntä ja hän on Keski-Suomen ääniharava.

      Onhan niitä ollut Viitasaareltakin sellaisia hymypoika ehdokkaita, joilla on suu korvia myöten levällään, mutta eivät kykene edes omia raha-asioitaan hoitelemaan. Sellaisiako sitä pitäs äänestää, niinkö?

    • Viitasaarelainen

      Kuinka tuollainen sivistymätön, humalainen voi hoitaa kansan asioita, kansan asioita ei voi hoitaa humalassa, asiat ovat tärkeitä ja kysymyksessa on meidän veromarkoilla maksettava palkka hänelle, hän ei ole sen palkan arvoinen, näyttää siltä, ettei hän osaa tehdä mitään, ei edes autoa ajaa, osaako hän siellä sahallakaan mitään? Heti pihalle ja joku järkevä tilalle, eikö tuohon nyt saada kuria. Onko kansanedustajan työ niin aliarvostettua, että sitä voi hoitaa tuollainen tyyppi?
      Valtion pitää lopettaa palkanmaksu, koska työtä ei hoideta oikein?

    • Pusipusit

      Kuka siellä eduskunnassa muka hoitaa työnsä oikein? Kaikki samanlaisia lusmuja. Ainut saavutus on työttömien kyykytys ja alkoholilain muutos. Ottakoon nyt oppia hakkaraisesta viinan käytössä,siinä on malli heille. Viinapullot vaan eduskuntataloon ja pussailemaan oikein urakalla,niin ei tarvitse kanervan ja kankaanniemenkään salaa tekstailla seksiviestejä naisille. Kyllä näitä törppöjä sieltä löytyy muitakin kuin herra hakkarainen.

    • HiskiKutiainen

      En ole Teuvoa tähänkään asti äänestänyt, mutta hurskaat uskonveljet ja -sisaret varmaan jatkossakin äänestävät hra Hakkaraisen edistämään pyhiä arvoja.

    • Ohivaanmeen

      Kun ajan Viitasaaren (huomaa) ohi tulee aina herra Hakkarainen mieleen. se lyö leimansa koko pitäjään. Ihmettelen syvästi kuka häntä äänestää!

      • Hehehehee

        Kyllä nyt teukka petti pahemman kerran vidusaaren asukkaat typerällä tempauksellaan..mahtaa myötähäpeä olla sanoin kuvaamaton.


      • haluan-nautinnon

        Tuleekohan mieleen vaan kuinka kova äijä olisi kun olisit patjana.
        Minä nimittäin olen ruvennut miettimään sitä ja jos kohtaan hänet jossain teen suoran ehdotuksen......


      • ZZZZZSahaSurisee
        haluan-nautinnon kirjoitti:

        Tuleekohan mieleen vaan kuinka kova äijä olisi kun olisit patjana.
        Minä nimittäin olen ruvennut miettimään sitä ja jos kohtaan hänet jossain teen suoran ehdotuksen......

        Ei muuta kun sitten vaan sahurin kyrsää yönsilmääsi


    • Helsingineläjä

      En tosiaan tullut tänne teitä neuvomaan, vaan kysymään asiasta, joka askarrutti mieltäni. Minkälainen on paikkakunta, josta Hakkarainen on äänestetty kahteen kertaan eduskuntaan.
      Minua askarrutti se, että oliko vahinko, jos ihmiset ei tienneet tosiasioita, vai onko kyseessä jonkinlainen protesti yhteiskuntaa vastaan.
      Vastauksista asia selviää, ja viimeistään seuraavissa eduskuntavaaleissa.

      Hyvää joulua vaan sinne Viitasaarelle, älkää tapelko siellä Henrikin haavissa, vai mikä se kuppila nyt olikaan.

      • Heka22

        Olettamus on että alkoholistit äänesti kaveria, jotenka tosi takana.


      • työmies-yrittäjä

        Minä äänestin eka kerralla rehdisti puhuvaa yrittäjään. En ole Viitasaarelta enkä tuntenut kaveria. Toisen kerran äänestin protestina koska hallitus alkoi tehdä niin kuvottavia päätöksiä ja edustajat olivat olevinaan niin koulutettuja. Teukka sekoili mutta salaisesti pidin hänen jähmeydestään ja tavallisista vastauksistaan.
        Veitolan ohjelma Yökylässä vetosi minuun. Siinä Teukka oli kohtelias, kohteliaampi kuin moni Helsingin tyrkkyjulkkis. Ohjelmassa esiteltiin tehdas ja Teukka kertoi työrupeamistaan maailmalla. Joten siinä suhteessa hän ei ole mikään turhajätkä johonkin ammattipolitikkoon kynänpyörittäjään verrattuna.


      • hesanpellelle

        Kaiveleppa jostain arkistojen kätköistä faktaa siitä paljonko Hakkarainen sai ääniä Viitasaarelta! Eipä taida kotikunnassa äänioikeutetut riittää...


    • laajempiongelma

      Kertoo se kyllä koko PeruSuomalaisesta puolueesta paljon, että Teuvo Hakkarainen valittiin puoluekokouksessa toiseksi varapuheenjohtajaksi, porukka oli kuulemma jonkin asteisessa humalatilassa valintaa tehdessään.
      Eli ei ole vain Viitasaarelaisten asia, kyllä persuissa noita eri asteisia örvelöitä riittää. Puolue on vetänyt puoleensa porukkaa, joka ei ole tullut tunnetuksi korkeasta koulutustasostaan.

      • Dingdingdingg

        Eikä tarvitse edes kännissä näiden hönöjen olla kun ovat jo syntymästään asti täysiä tumpeloita.


      • eevätviinootarvinne
        Dingdingdingg kirjoitti:

        Eikä tarvitse edes kännissä näiden hönöjen olla kun ovat jo syntymästään asti täysiä tumpeloita.

        syntymähumalassaan aena suu aaki hohottavat naoroo jotta kitarisat paestaavat


    • patsassille

      Teuvo Hakkarainen on Viitasaarelle sitä, mitä Matti Nykänen on Jyväskylälle.

      • Mitäidioottejaa

        Nykänen ei asu jyppilässä enää eikä ole kansanedustaja ääliöt!!


      • joomuttaettä
        Mitäidioottejaa kirjoitti:

        Nykänen ei asu jyppilässä enää eikä ole kansanedustaja ääliöt!!

        ...mutta aina muistetaan jyppiläisenä.... ei olis ollu liian tyhmä eduskuntaan,kun vertaa nykyiseen urheiluedustajaan....


    • Hellu.Untainen

      Olemme olleet hyvässä uskossa.

      • forta

        Teuvo on tukkimiehen täin siirtämä yksilö järki ja käytös samaa luokkaa.


    • Mattiakin

      Matti Nykänen on kultamitalimies ja olympiavoittaja, typerästä juoposta viitasaarealisesta en puhuisi edes saman päivänäkään. Matti on sentään jotakin, älykäs ja hieno mies! Mattia äänestäisin eduskuntaankin, mutta Matti se ei lähde tuollaiseen perussuomalaisten typerään sakkiin?

      • MuistelisinEttä

        "Mattia äänestäisin eduskuntaankin, mutta Matti se ei lähde tuollaiseen perussuomalaisten typerään sakkiin? "

        Eikös Mattikin joskus ollut Uuraisten kunnanvaltuustossa perussuomalaisten edustajana.
        Ehkei nyt sitten enää lähtisi :)


    • Kikkeliskuu

      Yhtä taukkeja on muitakin eduskunnassa. Kankaanniemi ja kanerva tekstailivat kikkulikuvia hutsuille ja juhantalo rötösteli muuta ja aina vaa heitä äänestetään. Suomalaiset ovat törppöä sakkia.

      • örkkierkki

        Aika harva on kyllä käynyt keneenkään käsiksi eduskunnassa, ja kahdesti.Teuvo on kyllä noita kuvia kaikenmaailman yh-äideille lähetellyt ja muutenkin rötöstellyt.Turha sitä on muita vetää esiin.


    • tuunariton666

      Teuvo on Teuvo aito jätkä mutta pitää osata käyttäytyä paikkaan kuuluvalla tavalla Ei eduskunta ole mikään tukkikämppä ja ei sahallakaan ole turvallista humalassa työskennellä eikä myös aivan luvallistakaan Ukko hoitoon

    • Sahalle

      Eduskunnassa on juuri sellaiset edustajat joita olemme sinne halunneet. Turhaa täällä vikisette. Sitä saa mitä tilaa.

    • susipdas

      Matti ja Teuvo SUOMIMIEHIÄ.

    • huolestunu_kansalainen

      Kyllä Teuvo on keskiverto Viitasaarelaista fiksumpi mies. Jos kattoo esim. millaisia valtuutettuja on valittu Viitasaaren kaupungin valtuustoon asioista päättämään, niin eipä voi muuta sanoa kuin että voi hyvä tavaton sentään. Lieneekö niistä kaikki edes lukutaitoisia? Jonkin sortin tasokoe älykkyysosamäärän suhteen olisi minun ja varmaan monen muunkin kansalaisen mielestä paikallaan yhteisten asioiden päättäjille. Tyhmien äänestäjien tärkein kriteeri kuntavaalien ehdokasvalinnassa lienee se, että joku on mukava mies tai nainen ja puolue täytyy olla oikea.

      Olisin sitä mieltä, että lainsäätäjän ensimäinen tehtävä olisi säätää kuntalakiin sellainen pykälä, että rikollisen taustan omaavat eivät kelpaisi ehdokkaiksi ja eivätkä näinollen saisi olla päättämässä yhteisistä asioista. Toinen tärkeä pykälä kunnallislakiin kirjattavaksi olisi se, että yli 70 vuotiaat eivät saisi hakeutua mihinkään luottamustehtäviin. Ihminen tulee jossain vaiheessa toisen kerran lapseksi ja siksi kyseinen ikä tulisi olla ehdoton. Vanhuksille kuuluu kaikki kunnia, mutta heillä kun ei ole enää minkään sortin valmiuksia hoidella vaativia luottamustoimia.

      Viitasaaren valtuuston jäsenten asioiden ymmärtämyksen taso näkyy päätösten tasossa. Velkataakka ahdistaa, ihmisillä ei ole töitä, muuttovirta senkun kiihtyy asutuskeskuksiin, vaikka puitteet ovat mitä mahtavimmat. Kohta kannattaa miettiä kuka on se viimeinen joka sammuttaa valot.

      • oohhooh

        No hupsista,sieltähän tulee ihan asiatekstiä. Et voi olla ainakaan syntyperäinen Viitasaarelainen. Ainahan voi haaveilla,mutta mikään ei tule muuttumaan. Vanhat keskustalaiset ja varsinkin kokoomuslaiset pitävät kiinni lautakuntapaikoistaan yms, kynsin hampain. Eikä tämä ongelma ole ainoastaan Viitasaarella,kyllä tätä esiintyy kaikissa maaseutupitäjissä


      • valitettavia.tosiasioita
        oohhooh kirjoitti:

        No hupsista,sieltähän tulee ihan asiatekstiä. Et voi olla ainakaan syntyperäinen Viitasaarelainen. Ainahan voi haaveilla,mutta mikään ei tule muuttumaan. Vanhat keskustalaiset ja varsinkin kokoomuslaiset pitävät kiinni lautakuntapaikoistaan yms, kynsin hampain. Eikä tämä ongelma ole ainoastaan Viitasaarella,kyllä tätä esiintyy kaikissa maaseutupitäjissä

        Juu näin on... Siinähän se suurin virhe tehdään kun ei hoksata iän mukanaan tuoman höperyyden myötä väistyä sivuu politiikasta, vaan istutaan lautakunnissa niin kauan kuin henki pihiseen, vaikka ei ole enää mitään järkevää annettavaa Viitasaarelle/Viitasaarelaisille. Eikö enää muuten eletä ja tulla toimeen, kuin roikkumalla kaupungin "vellikupin laidalla" viimeiseen hengenvetoon saakka? Itsekin yhdyn edellisen kirjoittajan "huolestunu_kansalainen" nimimekillä kirjoittaneen mielipiteisiin. Ko. nimimerkki vaikuttaa suorasanaiselta, järkevältä ja Viitasaaren asiat tuntevalta henkilöltä. Olisin sitä mieltä että hän on alkuperäinen Viitasaarelainen ja asioita seuraava henkilö joka tietää mistä puhuu. Itsekkin ihmettelen, että miksi valtuusto ei edes yritä tehdä mitään radikaaleja korjausliikkeitä muuttotappion pysäyttämiseksi? Jokainen edes vähän älyssään oleva tajuaa, että ei tätä menoa pystytä kauan aikaa pitämään lämpimänä tuollaista valtavaa kiinteistömassaa joka Viitasaarella on saatikka sitten että pystyttäisiin maksamaan palkkoja yli 500 :lle kaupungin työntekijälle. Lisäksi minua huolestutta, ihmetyttää ja sylettä se, että meillä mm. kaupunginjohtajas poika asuu Saarijärvellä, maksaen veronsa sinne. Eikö kaupungin päättäjien pitäisi näyttää esimerkkiä asuen- ja käyttäen sen kunnan palveluja, jonka leipää syö? Ruhtinaallinen 8,5 tonnin kuukausipalkka pitäisi mielestäni velvoittaa edes ajattelemaan asioita järkevämmin. Tämä on vähintä mitä veronmaksajakin voisi vaatia. Voi, voi...paljon olisi minullakin sanottavaa, mutta nyt rauhoitun Joulun viettoon.

        Hyvää Joulua kaikille Viitasaarelaisille ja täällä joulunsa viettävälle!


      • inisijätviitasaarella

        Miten se kaupunginjohtajan pojan asuinpaikka ja veronmaksu kuuluu kenellekkään? Tyypillistä ininää Viitasaarella.Jostain Kumpumäen korvesta kommunisti joka taas kirjoittelee.Sitten tuo julkistenpalvelujen mollaaminen on kohtuutonta kun huomaa että ei yksityisellä puolellakaan tuo työn tuottavuus ole mikään mahtava, vyötä vaan kiristetään.


      • demarifani

        Eipä taida kuulua kyseisen herran asuinpaikka kenellekkään pätkän vertaa, mutta sille ei mahda mitään että se näkyy. Kyllä kaupunginjohtajaa esittävän miehen pitäisi olla esimerkkinä muille maksamalla verot siihen kaupunkiin jonka leipää syö.


      • örinääkorvesta

        Kaupunginjohtajan pojan? No ei varmasti tarvitse maksaa viitasaarelle mitään veroja, Suomessa saa ihminen valita oman asuinpaikkansa, ei tämä mikään Neuvostoliitto ole.Erittäin tyhmä pitää ihmisen olla jos tuota väittää.Kohta varmaan pitäisi kaupunginjohtajan pikkuserkkujenkin maksaa verot viitasaarelle.


      • saarijärvi.tykkää

        Eipä munkaan mielest kenenkään tartte maksaa viitasaarelle yhtäkäs mittäänveroja. Siihen ei löysy pakottavaa lakia. Mut kaupunginjohtajan palkasta pidätettävät muutaman kymmnen tonnin verotulot Viitasaaren kaupungin kassaan tekisi hyvää viitasaaren taloutta ajatellen. kaupunginjohtajan luulisi tajuavan et pitää olla esimerkkinä muille. Jos kaikki maksavat veronsa muualle joka toki olisi täysin mahdollista siirtämällä kirjat esim. Saarijärvelle niin milläs viitasaari kykenisi talouttaan hoitelemaan? Ei millään!


      • Viitasaarenabcnkytät

        Kaupunginjohtajan POJAN asuinpaikka. Miten se liittyy mihinkään? Taitaa Viitasaarella olla joku aivoja sumentava virus liikenteessä.


      • tekstin.ymmärtäminen

        Kylläkait näissä kirjoituksissa tarkoitetaa kahdeksan tuhannen viidensadan kuukausipalkkaa nauttivaa kaupunginjohtajaa itseään, joka makselee veronsa muualle kuin vts:n kassaan. Vanhempien ihmisten mielestä 4-5 kymppiset ovat poikia, joka on ymmärrettävää ja ihan ok tulkina.


      • Mullioinonen
        oohhooh kirjoitti:

        No hupsista,sieltähän tulee ihan asiatekstiä. Et voi olla ainakaan syntyperäinen Viitasaarelainen. Ainahan voi haaveilla,mutta mikään ei tule muuttumaan. Vanhat keskustalaiset ja varsinkin kokoomuslaiset pitävät kiinni lautakuntapaikoistaan yms, kynsin hampain. Eikä tämä ongelma ole ainoastaan Viitasaarella,kyllä tätä esiintyy kaikissa maaseutupitäjissä

        Se iäkäs eturivin ukko siellä valtuuston eturivissä ei oo kyllä tähän päivää männessä tainnu sannoa yhtää mittää järkevää. Asioista äänestettäessä kyseinen ukko huutaa isolla äänellä ja pitkään: JAAAAAAAA. Kokkouspalakkiot männöö turhaa ku kankkulan kaivoon. Joku tais männä vuosina kirjotella seutuu vellihousuista ni kyllä se on osuva kuvaus siitä ukosta.


    • kansanedustajateuvo

      Teuvo edustaa oivallisesti suomalaista kansaa. Tällaisia me olemme. Ihminen on erehtyväinen. Hyvä teuvot.

      • kaikillesamalaki

        Normaali viitasaarelainen joka sattuisi kourimaan ja suutelemaan puolituntematonta naista tuolla paikallisen k-kaupan kahviossa olisi ilman muuta käräjillä.Ja maine olisi menetetty. Joten tässä mielessä on oikeutettua odottaa samaa kohtelua Teuvo Hakkaraiselle,vai onko populistipuolueen kansanedustajilla joku erikoislupa ahdisteluun?


      • pysytäänkö.asiassa
        kaikillesamalaki kirjoitti:

        Normaali viitasaarelainen joka sattuisi kourimaan ja suutelemaan puolituntematonta naista tuolla paikallisen k-kaupan kahviossa olisi ilman muuta käräjillä.Ja maine olisi menetetty. Joten tässä mielessä on oikeutettua odottaa samaa kohtelua Teuvo Hakkaraiselle,vai onko populistipuolueen kansanedustajilla joku erikoislupa ahdisteluun?

        Käykö sinun kateeksi, kun et itse pääse suutelemaan naisia niinkuin Teuvo? Jos sinulla ei ole tuon kummoisempaa kirjoitettavaa ole tälle palstalle, niin mene vaikka navettaan paskaa luomaan mokomankin vouhake.


      • viitasaarelainesivistys

        Tepin pitäisi pysyä siellä sahalla paskaa mättämässä kun ei osaa ihmisten ilmoilla käyttäytyä.Mutta mitäpä muutakaan voi odottaa tuommoiselta sakilta.Asia on sitä että naristaan toisten asioista ja muiden ulkonäöstä ABC:llä.


    • Teuvo.jatkoon

      Teuvo on hyvä Jätkä. Hän saa tulevissa vaaleissa varsinaisen äänivyöryn ( veikkaus 15 tuhatta ääntä). Tiedän monia kepuja ja demareita jotka antoivat viime vaaleissa äänensä Teuvo Hakkaraiselle.

      • Nähty.on.jo.tuo.edustaja

        Hoh-hoijaa...zzzzzzz


    • Galluppia.tehnyt

      Joka kesä kun kiertelen autolla lomaillen Suomea ristiin rastiin, nii vaikuttaisi siltä et Viitasaari Tunnetaan Hakkaraisesta. En ole kenenkään kuullut maailmalla liikkuessani sanovan Hakkaraisesta pahaa sanaa, vaan päinvastoin. Hakkarainen tuntuu kansan mielestä kuuluvan eduskuntaan hauskana kansanmiehenä. Siellä on kuulemma liikaa nukkuvia ja värittömiä edustajia valtion ylläpidettävänä. Näin se vaan menee kun ihmisten ajatuksia kuuntelee jokaisessa Suomen kolkassa.

    • parempoo.soap.ehtiä

      Jo vain mie Teukkaa äänestän seuraavissai eduskuntavaaleissa. Teukka on aito ihminen, iliman että hää esittäis jottain roolia niinku monet muut kansanetustaja ehokkaat teköö. Teukalle ei ole noussu k..i piähä vaikka hää on ollu eduskunnassa kohta kaks kautta.

    • Horopäät

      Eduskunta on täynnä tekopyhiä pellejä,jotka puhuu toista ja tekevät toista. Hurskas mies kankaanniemi tekstaili tissiviestejä naisille ja nyt on niin viatonta poikaa. Samoin juppimies kanerva ehdotteli hutsu tukiaiselle petipuuhia ja suosio on vaan jatkunut. Ei tämä hakkaraisen temppu ole yhtään poikkeava juttu eduskunnassa. Kaksinaamaisia tekopyhiä tyyppejä siitä talosta löytyy joka puolueesta. Jokohan juhantalo ja kaikkonen ovat kärsineet tuomionsa kun kukkoilevat lehtereillä niin tomerana?

      • Maanteiden.Ruhtinas

        Monenlaista eläjää arkadianmäellä on nähty, mutta miksi valita mies jonka ainoat eduskunta-aloitteet ovat olleet satiiria?

        Sinisten kansanedustajat järjestivät kotiseuduilleen rahaa infrahankkeisiin, mutta persujen osalta tulos oli nolla. Paitsi Hakkaraisella joka aiheutti imagotappiota.


      • kaiken.jarruja

        tyypillinen Rinteen änkyttäjän kannattaja olet kirjoituksestasi pääteltynä.


      • Oksatonkoivutukki

        Tepi tulee ja rankaisee kaikkia Viitasaarelaisia sellaisesta tyhmyydestä että joku on äänestänyt häntä.Sahayrittäjä Hakkarainen sitä ja tätä. Kunnon populisti, puhuun mitä sylki suuhun tuo.


    • maksaa.maksaa.maksaa

      Onhan noita kansanedustajaksi pyrkineitä valtuutettuja ja niiden aikaansaannoksia nähty Viitasaaren kaupunginvaltuustossa muitakin kuin Hakkarainen. Turha on puhua yhtäkäs mithn...kalliita miehiä kaupungille:(

      • hienoa.ottaa.velkaa

        Muunmuassa tuo valokuitu asia oli aivan säälittävällä tavalla valtuustossa ikäänkuin Marjametsän lasten hotteissa. Holtittomat päättäjät olisivat sitoneet kaupungin pitkälti toistakymmenen miljoonan takausvastuisiin. Konkurssi kypsä firma toteuttajana, niin lopputuleman voikin arvata...voi hyvänen aika sentään mitä touhua! Olis siinä oltu liemessä koko loppuelämän ajan...huh.huh...


    • huvittavaa

      huvittavaa näin ulkopaikkakuntalaisena seurata tätäkin katkeruuden purkautumaa. Osa tietenkin katkeria peräkammarinpoikia jotka hakevat vaihtelua arkeen ja tumputuksen välissä haukkuvat kaikki mahdolliset. Mutta on havaittavissa,että myös ehtymättömin luonnonvaramme,kateus esiintyy useissa kannanotoissa. Mutta totuus nyt sattuu olemaan sellainen kuin on, teuvo on kansan eduskuntaan valitsema täysivaltainen edustajamme...ja sellaisena pysyy. Ainakin tämän kauden ja todennäköisesti niin halutessaan myös seuraavan. Näillä runkuilla jotka täällä huutavat tuomiota Hakkaraiselle ei ole mitään realistista kuvaa edustajan todellisesta työstä. Tosin harvassa työmaassa järjestetään pikkujouluja alkoholitarjoiluineen työn lomassa. Tuskimpa ne muuallakaan tuonkokoisessa työpaikassa ihan onnekseen menisivät. No tästäkin tapahtumasta voi vain todeta,että jos kunnia meni,niin mainetta tuli. Mitä taas tulee Viitasaaren kunnallispolitiikkaan,niin käsittääkseni siellä se ongelmapersu on ollut joku aivan toinen,kuin Hakkarainen.

      • ulkopaikkakunta

        Sulla varmaan ei ole noista työpaikoista muutenkaan kokemusta, niin ei voi olla työpaikan pikkujouluistakaan.Huvittavaa kun annat täällä valistuneita neuvoja ja junttia puolustat.


    • HakkaraisiinVäsynyt

      Missä persu siellä ongelma, Hakkaraisten ongelmista puhumattakaan.

      • minäkinväsynyt

        Minäkin väsynyt Hämäläisiin Savolaisiin Karjalaisiin Pohjalaisiin.....


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      182
      1398
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1090
    3. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      28
      1077
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1044
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      97
      918
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      227
      891
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      855
    8. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      126
      851
    9. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      838
    10. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      92
      810
    Aihe