Ylläs ykkönen

Haksa

12 hengen caravan porukka lähdössä Ylläkselle pääsiäisen aikoihin. Aikomuksemme on päivisin lasketella ja illat sekä yöt bilettää. Ylläs ykköseen pitäisi majoittua ja olis kiva tietää että onko siellä pääsiäisen aikoihin kovemmat hinnat?

19

680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hintaheikki

      Ylläs ykkösessä nousevat hinnat huimasti pääsiäisen aikoihin eli viikosta 12 viikkoon 14 hinnat ovat kauden korkeimmat. Suosittelenkin menemään sinne joko ennen viikkoa 12 tai viikon 14 jälkeen.

    • Ykkösluokassa

      Ylläs ykkönen on ykkönen myös hinnoissa ja kuten jo mainittu niin viikot 12.13 ja 14 ovat tulevana keväänä parasta sesonkia ja silloin myös alue on täyteen ahdettu.

    • Hintasyöppö

      Hinta laatusuhde ei todellakaan ole kohdallaan. Maksat itsesi kipeäksi ja saat siitä hyvästä ahtaan vaunupaikan, surkean ja aina täpötäyden saunan.

    • Ylläs-ei-ykkönen

      Lain mukaan pitäisi olla 4 metrin turvavälit, mutta kyllä siellä jotkut autot olivat niin lähekkäin että ei varmasti ollut.

      • Kausipaikkalainen

        Täällä Ykkös caravaanissa on tällä hetkellä sekasorto päällä sillä täällä on viranomaiset puuttuneet liian pieniin turvaväleihin. Joudutaan tod.näköisesti alueen kapasiteettiä pienentämään ja Hilkka on todella huolissaan tästä asiasta eli tulevalle sesongille saattaa olla tarjolla vähemmin paikkoja vierailijoille kuin ennen.


      • Vierailija_75

        Taitaa nyt kausipaikkalainen haluta vierailijat kokonaan alueelta pois kun tuollaista kirjoittelee. Ei täällä mitään sekasortoa päällä ole. On kyllä totta että sitä 4 metrin turvaväliä ei jokaisella vaunulla ole, mutta ei nyt sentään toistaiseksi viranomaiset vielä ole asiaan puuttuneet.


      • veteraanivaunu

        Viikot 12,13 ja 14 ovat täynnä.


    • Ylläksenystävä

      Osaako joku sanoa että onko siinä caravan alueen lähellä jotain hyvää yökerhoa?

      • Ghettola

        Mailan putikin vieressä on se uusi yökerho. Caravan alueelta 200 metrin päässä.


    • Luistaako_suksi-enää

      Pystyykö Ylläksellä vielä maaliskuussa hiihtelemään kun siinä on se järvi joka voi olla jo sula ja kaikki ladut lähtee juurikin järvelle.

      • Riippuu_ilmoista

        Jos ei kevät aurinko sulata lunta ja jäätä niin silloin pystyy vielä maaliskuussa hiihtelemään. Muistan yhden kevään kun maaliskuussa ei ollut enää mitään asia järvelle, koska vesi oli pinnassa.


      • tulossaollaan

        Mikäs tilanne siellä nyt on. Vieläkö on "sekasorto" päällä?


      • Lapin-vitsaus

        Ensinnäkin on sanottava että on oltava täys idiootti jos meinaa majoittua Ylläsykkös caravan alueelle. Alue on kuin löyhä muunnos matkaparkista jossa vaunut ovat vierivieressä ilman lain määräämiä turvavälejä. Paloturvallisuutta ei ole lainkaan huomioitu. Saunat ja huusit ovat jumalattoman ahtaat eikä muutenkaan huoltotilat ole nykyajan tasolla. Hinnat ovat aivan liian korkeita ja tuntuukin että hinta tulee siitä että ladut lähtevät pihasta ja bilemestat ovat lähellä.

        Olisi oikeasti kiva kuulla mitä paikallinen palopäällikkö sanoisi turvaväleistä ja ihmetyttää miksi asiaan ei olla puututtu vaikka varmasti se on kyllä tiedossa.


      • makkaraperunat

        Löytyykö Äkäslompolosta enää lainkaan grilliä?
        Muistaakseni joskus ainakin sellainen siellä oli.


      • Äkäslömpölö

        Yöeväs on mielestäni Äkäslompompolon ainut grilli ja se on avoinna muistaakseni puolestayöstä aamu kuuteen.


    • Vieläkö_sielä

      Mahtaakohan Henkka ja Jaana olla vielä alueella? Ainakin toissa vuonna savustivat kalaa siellä alueella ja heiltä sai ostaakkain sitä.

    • Latupohjaa_ei

      Tiistaina 6.3 hiihdimme Velhonkodalle Ylläksentien oikealta puolelta ns. sähkölinjaa pitkin kulkevaa latua ja se oli todellakin paha virhe. Surkeassa kunnossa koko matka Äkäslompolosta Velhonkodalle ja suosittelenkin hiihtämään kodalle metsälatua pitkin. Ei taida se "linjalatu" olla mikään hiihtäjien suosikki sillä reittikin muutettu Äköslompolon päästä ihan helvetin sekavalle alustalle. En suosittele ja sillä reitti osuudella meitä tuli vastaan tasan yksi hiihtäjä.

      • Kuningas_hiihto

        Ykkös carawan alueella ollaan ja komppaan edellisen kirjoittajan viestiin että tänään kun tulin Velhonkadalta sitä linjalatua pitkin niin edelleenkin latu surkeassa kunnossa. Tuntuu että kyseistä osuutta ei hoideta tai sitten joku huligaani tuhooa latuverkkoa siellä. Lisäksi se uusi reitti noin 2km osuus on tehty todellakin kuntohiihtäjiä ajatellen sillä Kuer tunturin rinteelle nouseva latuosuus on liian raaka tavalliselle sunnuntai hiihtäjälle.


    • Saunassa_jutellaan

      Vieläköhän siellä Ykkös caravan alueella käy niitä "saunahuijareita". Jättävät autonsa alueen ulkopuolelle ja käyvät saunassa. Alueellahan on käytössä ovikortit, mutta nämä saunahuijarit odottavat saunan oven edessä että joku tulee saunaan ja pujahtavat samalla itsekkin sisälle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6679
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4320
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2740
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2070
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1613
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1427
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1104
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1061
    Aihe