Me Suomessa olemme pahimmassa asemassa, pussinpe-

xxyyzz--

rällä!

Vartioikoot rajojaan tarkemmin nuo Etelä-Euroopan maat !
Kyllä sinne on avustuksia lapioitu miljardeja ja miljardeja ja sieltä voivat ohjata nyyttiensä
( lue älykäännyköiden ja muotivaatteissa) kanssa vaeltavat (lue salakuljettajien kyydissä, rahaa siis on )

tänne parhaimpiin ja tyhmimpiin sossuturvan maihin.
Matkalippujakin heille ostaa valtiot kohti pohjolaa.

Suomi ei voi ohjata eteenpäin kuten vielä Ruotsi, me ollaan se viimeinen pussinperä.

Suomi ylpeilee miten hyvin kaikki rekisteröitiin.

Se tarkoittaa sitä, että ne on myös Suomessa käsiteltävä , vaikka olis tullut kymmenen maan halki.

Ja tänne ne lopullisesti jää. Just laajennettiin laittomille paperittomille kaikki oikeudet.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turhaan.valitat

      Tuon tietävät kansalaiset ja viranomaiset vielä paremmin.

      • haha-

        Siinä tyypillinen alistukseen jo geneettisesti tottumut

        typerine välinpitämättömuuksineen.


    • Laittomille

      kaikki avustukset!!!!

      Tämä tuhoaa oikeusvaltion.

    • dpulp

      "Just laajennettiin laittomille paperittomille kaikki oikeudet."
      Missä, milloin ??

      • Vast.ikään

        Suomessa


    • Omat.loiset

      Laillisesti olevat kantasuomalaiset jotka nauttivat yhteiskunnan sosiaalituista tahallaan viitsimättä tekemästä mitään.

    • Sylvia_häkkilintu

      "Entisaikojen säveltäjien sanoitukset ovat ns vertauskuvallisia, ei siis eläinrääkkäys aiheisia. Topelius tutkija on osoittanut että Topelius tarkoitti tuohon aikaan polittista kuvausta ja häkkilintu tarkoittaa venäjän alla kärsivää Suomea. Eli ks laulu onkin hyvin isänmaallinen jopa isänmaallisempi kuin Finlandia."

      "Vertauskuvallisia sanoituksia tehtiin siis säveltäjien toimesta tuohon aikaan koska suoraan sanomisesta menetti päänsä. Asia vastaa samaa nykyaikana myös jos sanot erimielisyytesi esim maahanmuuttopolitiikasta."



      "Juuri tuon vuoksi laulua on hyvä laulaa. Laulun sanoma muistuttaa meitä sorrettujen kohtalosta. Jospa voisimme osaltamme toimia ja edesauttaa ettei nyt häkissään sirkuttajia tulisi enempää ja taistelisimme heidän oikeuksien puolesta. Minä ajattelen näin."

    • Voi.vain.todeta

      Pahimmassa asemassa ovat välimeren maat,

    • Yhdentoista

      On muualta tuotu nuo mausteet niin somat, eivät asukkaat tiedä keitä he ovat :)

      • Ent.-OIKEUSVALTIO

        Laittomille ...kaikki avustukset!!!!

        Tämä tuhoaa oikeusvaltion.


      • Nurinkurista

        Laittomien pienellä määrällä ei mitään vaikutusta talouteen, mutta kantasuomalaisten isomäärä tukien varassa elävät on hirveä taakka suorastaan tuhoisa.


    • Jotain.pielessä

      Kansalaisaloitteen aktiimallin tehdyt ei halua ottaa työtä vastaan jonka kuukausipalkka on alle 2600 euroa, tämä kaveri saa erillaisina tukina vuodessa 16 000 euroa, olisi pätevä työhön, hyvin kouluttaunut 4 kieltä taitava eikä häpeä yhtään, samanlaisia suomalaisia näitä on hirveän paljon.
      Pienestä määrästä pakolaisia heistä nostetaan jatkuvasti meteli, en kyllä minäkäään tykkää pakolais tilanteesta vielä enemmän raivostuttaa omat lusmut.

      • Vanhemmissavikaa

        Nyt on vasta pieni pakolaismäärä mutta tulevaisuudessa kun alkaa tulla ilmastopakoilaisia (toivottavasti en ole enään elossa silloin) niin ei laiskaa nuorisosakkia enään naurata kun ei ole elättäjiä niille enään.

        Te jotka kasvatatte nuorisoa niin teissä on jotain pielessä eikä nuorisossa. Sossu ei saisi tukea varattomien lisääntymistä niin että sieltä kaikki rahahanat kiinni. Kaikille ilmaiset ehkäisyvälineet ja lapsettomille isoimmat tuet niin että lapsilla keinottelu loppuisi ja lapsilla itsensä elättäminen kannattamattomaksi. Köyhien lapsiperheiden lisääntyminen tarkoittaa juuri sitä kun vanhempia ei kiinnosta työnteko eikä perheensä elättäminen mutta silti niitä tehdään kuin liukuhihnalta.

        Laiskoista työtä vieroksuvista joutuu kärsimään nekin joilla on pitkät työurat eikä ikärasismin takia saa töitä enään. Aktiivimallissa pitäisi katsoa ihmisen työura ja ikä. Jos cv on täynnä vaan koulutusta eikä työuraa ollenkaan niin jotain vikaa on siinä tyypissä niin ettei työ kiinnosta pätkääkään ja näitä olen nähnyt niin että korkeasti koulutettu kun tulee alemman tason ammatilliseen koulutukseen, osaa ihan kaiken ja istuu siellä vaan hiljaa, suoriutuu tehtävistä kiitettävästi ilman mitään opetusta niin vittu ihmettelen että mitä se siellä tekee oikeestaan. Vie paikan siltä joka oikeasti olisi sitä tarvinnut ja halunnut töihinkin.

        Tätä ihmettelen kuinka aikuisten alemman tason ammatilliseen koulutukseen otetaan yli koulutettuja niin mitä virkaa opettajilla on jos kaikki ovat poissa kun osaa jo kaiken? Meitä vittu käy ihan muutama tunneilla jo toisena vuonna. Suurin osa lopettanut tai turhautunut niin menee vitun pieleen toi oppilasvalinta ammatilliseen koulutukseen. Koulutukseen valitsijoilla pitäisi olla joku psygologinen koulutus sillä tavallinen ihminen ei erota huijareita. Ja jos on alaan jo koulutus niin miksi otetaan sellaisia kun ne eivät tarvitse mitään opetusta kunhan aikaansa kuluttavat siellä. Mitä vittua ne tekevät siellä, sitä ihmettelen? Tapatyöttömiä joita ei työnteko kiinnosta päivääkään. Ne huomaa heti eivätkä he edes häpeä ettei työ kiinnosta kun ne ovat kasvatettu siihen ettei töitä tarvitse tehdä.

        Ylikoulutettu kun koulutusta on koko ikä ja työ ei kiinnosta niin tullaan ammattikouluun vielä lorvimaan niin eikö ne valitsijat jotka valitsee opiskelijoita sinne niin huomaa mitään ettei cv:ssä ole työkokemusta mitään vaan pelkkää koulutusta? Jotain menee pieleen kun kakkosvuodessa ei ole alle puolet opiskelijoista paikalla ja yli viiskymppisiä nekin.

        Suomalaisilla kakaroilla pitää olla hauskaa koko ajan ja kiljua tramboliineilla mutta miksi niistä sitten tulee niin mielenterveysongelmaisia ja masentuneita työtä vieroksuvia kansalaisia niin ihmetyttää? Se että niin on liian hauskaa ei ole hyväksi kun työelämä ei olekkaan ihan hauskanpitoa ja paskanpuhumista. Kaikki kakarat huutaa yhtä aikaa niin ettei kukaan edes kuule mitä sanottavaa yhdellä olisi esim. bussissa jossa olen kakaralaumoja nähnyt. Kukaan ei kuuntele ohjaajaa jos se on heikko auktoriteettinen ohjaaja. Opettajilta ja hoitajilta heikentyy kuulo heti kättelyssä nyky kakaroiden kanssa. Vanhemmat voisivat mennä joskus kuuntelemaan sitä meteliä, jos kiinnostaa ja suurimpaa osaa ei kiinnosta muuta kuin heittää ne vitun riesat toisten harteille.

        Kun kakarat kasvatetaan lusmuiksi niin siitä joutuu sitten ihan kaikki kärsimään. Kiljumalla ja iloiten ei tässä yhteiskunnassa pärjää.


    • kamerakuvaeivalehtele

      Tässä esimerkkinä sellaista mitä Ruotsalaiset eivät halua kertoa maailmalle.

      https://www.youtube.com/watch?v=oCsEqKjP9p0

      Ruotsissa olevat maahanmuuttajat ovat niin kilttejä että.

    • Sipilä-Berner-linja

      KOTIMAA Julkaistu 13.01.2018 07:01 (Päivitetty 13.01.2018 14:04)
      Päivi Nerg: Laittomasti maahan jäävät iso turvallisuusriski, jota Suomessa ei ennen ole ollut
      Päivi Nerg.
      Sisäministeriön kansliapäällikkönä vuodenvaihteeseen asti olleen Nergin mukaan arvio on, että 5000 turvapaikanhakijaa saa lopullisen kielteisen päätöksen.

      Syyskuussa 2015 Tornioon alkoi tulla bussilasteittain turvapaikanhakijoita. Etenkin Oulun ja Helsingin poliisiasemilta oli jo tullut viestejä kasvavasta virrasta. Kesäkuusta alkaen sisäministeriössä oli seurattu tarkasti myös Ruotsia.

      –Hienoista aavistusta alkoi olla, mutta emme uskoneet, että koko eurooppalainen järjestelmä pettää, niin että ihmiset eivät jääkään ensimmäiseen maahan vaan vaeltavat koko Euroopan halki Suomeen saakka, sisäministeriön kansliapäällikkönä historiallisessa tilanteessa ollut Päivi Nerg kertoo.

      Nergistä tuli poikkeustilanteessa maan tunnetuin virkamies. Se rauhallisen oloinen nainen, joka vastasi toimittajien puheluihin ja kertoi iltauutisissa mitä tapahtuu.

      Nergin työ sisäministeriössä päättyi vuoden lopussa. Nyt hän on jo aloittanut valtiovarainministeriön alivaltiosihteerinä.

      Noin 15 000 turvapaikanhakijaa on syksyn 2015 jälkeen saanut Suomesta oleskeluluvan. Vastaanottokeskuksissa on tällä hetkellä vajaat 10 000 kielteisestä päätöksestä valittanutta. Kaikki lopulliset päätökset saadaan lokakuuhun mennessä.

      –Olemme arvioineet, että noin 5 000 saa lopullisen kielteisen päätöksen, Nerg kertoo.

      Suomi on korottanut vapaaehtoisen paluun avustusta, ja matkat ja kuljetukset maksetaan kotikylään saakka. Jos ei lähde, joutuu poliisin pakkopalautusjonoon.

      –Jos ihmistä ei löydetä, paperittomasta voi tulla turvallisuusuhka.

      Helsingin valtuusto päätti joulukuussa tiukan äänestyksen jälkeen myöntää paperittomille terveydenhuollon. Nerg korostaa, että viranomaiskanta on se, että Suomeen ei saa luoda "välimaastoporukkaa".

      –Näemme sen isona turvallisuusriskinä, jota Suomessa ei ennen ole ollut.

      Hätämajoitus ja lääkkeet pitää Nergin mukaan antaa. Heti kun akuutti hätä on ohi, laittomasti maassa olevat pitää ohjata kotimaahansa. Oikeusministeriössä on valmisteilla lakiesitys, jonka mukaan maahan laittomasti jääneet voidaan jopa viedä vankilaan.

      Suomi on tämän hallituskauden aikana kiristänyt turvapaikkapolitiikkaa. Onko se Nergin mielestä oikein?

      –Hallitus edellytti meiltä viranomaisilta, että Suomen EU-direktiivien soveltaminen tarkastetaan suhteessa Ruotsiin, Saksaan ja Euroopan isoihin maihin.

      Suomi oli ainoa EU-maa, jossa oli enää mahdollista saada oleskelulupa humanitaarisen syyn perusteella. Se oli Nergin mielestä isoin asia, joka poistettiin lainsäädännöstä. Silloin kun maahan tuli vuosittain keskimäärin vain 3 000 turvapaikanhakijaa, 200 heistä sai oleskeluluvan humanitaarisin perustein.

      –On arvioitu, että jos humanitaarinen syy olisi jätetty lainsäädäntöön, olisi levinnyt huhu, että menkää kaikki Suomeen.

      Hannamari Ahonen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      816
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe