Viitasaarelaiset. Vaihtakaa teuvo toiseen !

Laskee.puoluetta

Niin, vaihtakaa teuvo toiseen. Tuon miehen pöljäilyt on jo nähty. Pilaa PS puolueen hullulla riehumisella, ja örvellyksellä. Siis äänestäkää joku Fiksu Perussuomalainen eduskuntaan tämä alkoholistin tilalle. Kyllä sieltä löytyy Fiksu ja asiallinenkin mies tuon teuvon tilalle.

38

2401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kolkuntie

      Ei löydy persuista.Voisivat nimen vaihtaa vaikka Epäsosiaalisten luonnehäiriöisten puolueeksi.

      • PS.on.paras

        Jaa tämän yhden takia ??!! Juuri tätä tarkoitan, Että teuvo pois puoluetta pilaamasta. PS on hyvä puolue. Mutta teuvo on porukan maineen pilaaja. vitsi.


      • mitääh

        jaa yhden!!! Jäihän niitä vaikka millä mitalla,kun fiksut lähti Soinin matkaan...


      • Cggghy

        Persut on perseestä oli teukkaa tai ei


    • käpykaartihhh

      Menisi se puupää hippi Hall-ahokin käymään armeijan.Mies on olevinaan joku maailmanpelastaja, kovaa kuria ja rationaalisia päätöksiä, yrittää jotain Pentti Linkolaa apinoida, vaikka pitää sanoa että pitäisi Hall-ahonkin pitäisi elää niinkuin saarnaa.

      • Phillip.k.Dick

        Halla-ahon ja erään saksalaisen kuuluisuuden 1940-luvulta yhdennäköisyys on hämmentävää, eikä kyseessä ole Hitler tai Marlene Dietrich. Halla-ahon habituksesta tulee mieleen se SA-miesten käyttämä termi heikoista korkeaotsaisista miehistä, munapää, koska heiltä tahtoi kallo murtua samalla tavalla kuin munankuori katutappelussa.


      • Oksatonkoivutukki

        Halla-aho jalostaa herrarotua.Kahden vuosisadan päästä kaikki ovat neuroottisia, korkeaotsaisia,punaposkisia astmaatikkoja.


      • heil_h_meil_halla
        Oksatonkoivutukki kirjoitti:

        Halla-aho jalostaa herrarotua.Kahden vuosisadan päästä kaikki ovat neuroottisia, korkeaotsaisia,punaposkisia astmaatikkoja.

        sinisilmäisiä arjalaisia nääs


    • eiääniä

      Ei V:saarelaiset ole Teuvoo äänestäneet. Menee jyväskyläläisten piikkiin.

    • metoometoo

      Heipähei, olen Äänekoskelta ja äänestin Teuvoa ja äänestän edelleen jos ehdolle asettuu. Äänestin häntä myös Keskimaan vaaleissa, en seurannut pääsikö pitopöytien ääreen suunnittelemaan kauppojen tarjontaa. On kuitenkin suorempi jätkä kuin mielipiteitään vaihtavat ja gallupeita seuraavat lipevät kabinetti politikot. Todella ällöttäviä politikkoja on ihan Äänekosken kunnallispolitiikassakin. Niissä vaaleissä piirrän m***un.

      • Tuuraamaan

        Olet siis yhtä alas vajonnut tyhjäpää ääliö kuin teukka.. Pyydä jotta se kusi mulukku ottaa sinut sahalle hivelemään duuni kavereitten hajurakoja.


    • pilaa.puolueen

      Koska teuvo taas tyrii ja häpäisee ?

    • eitaidavaihtua

      Kyllä se Teuvo on nyt kunnolla kun sen äitikin sano näistä kännimörhellyksistä ihan iltiksessä. Ja tuskin Teuvoa hylätään, on se kunnalle sen verran rahaa hommannut ja lisää pitää saada.

      • Hyiyök

        Se viskisieppo juntti voi pysyä jatkossakin sahalla. Inhottava ukko


      • sivistyneistö
        Hyiyök kirjoitti:

        Se viskisieppo juntti voi pysyä jatkossakin sahalla. Inhottava ukko

        Siinnäpä tuli kommentti Viitasaaren sivistyneistöltä. Eikö teineille ole ihan omat keskustelukanavat? Sillä aikuinen ihminen tuskin noin lapsellisesti kommentoi,edes täällä.
        Toisekseen kaikki kyseisellä seudulla ovat juntteja,enempi tai vähempi. Toisista sen huomaa herkemmin ja osa ei välitä,vaikka onkin. Ja sit on ne jotka haluaakin olla


    • suomi.Terroristeille

      Näistä kommenteista( teini uhoa) voi päätellä, Että viitasaarella asuu vain terroristifaneja, ja muita suvakkeja.

      • kaljaajamakkaraa

        Terroristi on Viitasaarella jos ei äänestä persuja. Kannattaa ulkopaikkakuntalaisten painaa kaasu pohjaan Viitasaaren kohdalla.Ei ole vielä Viitasaarella odinit uskaltautuneet koloistaan kaduille.Paljon mukavampahaan se on omassa pierun hajussa kaljaa rystää kuin pakkasessa lenkkeillä ruma huppari päällä, eihän Viitasaarella ole edes mutakuonoja.Toisinajattelijat on toinen juttu.


    • einiinkäänhyväohje

      Kyllä siellä sitten terroristeja piisaa.Sillä ymmärtääkseni siellä on keskusta valtapuolueena ja persut vielä melkolailla marginaalina.Ja kohta tuskin sitäkään. Näin ulkopaikkakuntalaisena olen täysin toista mieltä. Minä ainakin hiljentelen niillä seuduin. Esim Hännilänsalmi on parasta mitä keski-suomen tiet tarjoavat. Samoin keskustan seutuvilla ihailen kaunista maisemaa ja keskimaan valtaa. Sillä tuskin keneltäkään muulta olisi onnistunut se Keiteleen rannan siirto siinä mittakaavassa,mutta raha on valtaa,sillä saa poliittista tahtoa. Olen aikoinaan hetken seurustellut Viitasaarelaisen neidon kanssa,muuta se että siitä ei tullut elämänmittaista yhteiseloa,ei johdu Viitasaarelaisuudesta. Nykyäänkin olen ohikulkiessa väliin poikennut kahvilla. Siinä on väliin keskusteltu myös paikallisesta kansanedustajasta. Tämä sikäläinen lady ei taatusti äänestä persuja,eikä fanita Hakkaraista,mutta myöntää,että enempi on paikkakunnalle tuonut,kuin vienyt.
      Ei ole Teuvo aina tehnyt matkastaan helppoa,mutta täytyy toivoa,että selviää kauden loppuun. Sillä mies on kuulemma huomattavasti pätevämpi,kuin mitä ulkoinen olemus ja edesottamukset antavat ymmärtää.

      • aito.oma.itsensä

        Meidän Teukka on kuule paras, todella hyvä tyyppi, joka uskaltaa olla aito oma itsensä. Harvat pystyvät samaan kuin Teukka. Viitasaarelaisilla ei ole asettaa parempaa kansanedustajaehdokasta seuraaviinkaan vaaleihin, nimenomaan kansaa edustamaan kuin mitä Teikka on.


      • kauhuskenaario

        Teukka on ykkönen, tulee seuraavassa Väyrysen hallituksessa olemaan maa-ja metsätalousministeri.Huhtasaaresta tulee opetusministeri(silloin menee Jyväskylän yliopistolta tuet kun ovat kehdanneet alkaa tutkimaan plagiointia) ja Halla-ahosta tulee puolustuministeri, käy sitä ennen armeijan kirjekurssilla kuin Uuno Turhapuro ikään, oppii samalla vähän miehekkäämpää käytöstä.Ei tarvitse punastella sen jälkeen kuin pikkutyttö.Oikeusministeri tulee siitä persuedustajasta kenellä on pisin tuomio rikosrekisterissä.


      • vasemmanjalansaapas

        Opettele kirjoittamaan.Toiseksi sellainen juttu että kirosana tai alatyyli ei tee oikeastaan mistään asiasta kovin hauskaa.Paljastaa vain kiusallisella tavalla älyllisen rajoitteesi.Älä mene vain julkisella paikalla tuollaista puhetta viljelemään.


      • ParasPuheenpitäjä
        vasemmanjalansaapas kirjoitti:

        Opettele kirjoittamaan.Toiseksi sellainen juttu että kirosana tai alatyyli ei tee oikeastaan mistään asiasta kovin hauskaa.Paljastaa vain kiusallisella tavalla älyllisen rajoitteesi.Älä mene vain julkisella paikalla tuollaista puhetta viljelemään.

        Kato, Teuvokin heräsi sulosanoja viljelemään


    • voi.hyvä.tavaton.sentään

      Eikö teillä oikeesti ole muuta tekemistä kuin joutavan paskan jauhamista ja lässyttämistä täällä s24:llä. Vaikka se kateus menee Viitasaarella kiimankin edelle, niin luulisi sentään joku tolkku ja rajansa kaikella olevan. Olisitte ylpeitä siitä että olemme saaneet Hakkaraisen eduskuntaan tällaisesta takapajulasta. Vassarit ja sellaiset jotka eivät kykene itsenäisesti tikkua ristiin laittaamaa tuppaavat olemaan niitä viisaimpia tälläkylällä. Sekin olis jo jotain kun osaisivat edes hävetä.

    • hoitajaatarvitaan

      Pysyisi Teuvo vaan piilossa, vai onko hän hoidossa ?? Kyllä on mennyt luottamus siihen ukkoon jo ajat sitten !

    • ennustajan.lahjoja.suotu

      Teukka on "hyvä jätkä" se on kansan mielipide. Suraavissa vaaleissa Teukka tulee olemaan Keski-Suomen ääniharava. Voisin lyödä tästä väittämästä aikas ison veikan. Viime eduskuntavaaleissa ennustukseni meni täysin nappiin ja uskon että näin käy tulevissakin eduskuntavaaleissa.

      • niin_se_vaan_on

        tuskin sellaista tolloa äänestää muut kuin syyntakeettomat toiset tollot, joilla valitettavasti on vielä jäljellä äänioikeus


      • kirjoituksesta.päätellen

        Sä otet poju liika iso tissille, mutta liian pieni lemmiskelemään. Nukutko häkkisängyssä?


      • väkivaltainenjuntti

        Hauska juttu, kirjoituksesta päätellen et ole hirveästi naisseuraa saanut.Koulukin taisi jäädä kesken kun vaikean oloista tuo kirjoitus.


    • hihhihhihaa

      Siinnä oikein sivistyneet maailmanmiehet keskustelevat ;))

    • sictransitgloriamundi

      Teuvo on ja pysyy kuin olisi rautaan valettu.Mies joka saa vaan lisää voimaa jokaisesta käräjillä vietetystä päivästä.En yhtään ihmettelisi jos uhrin syyttämisestä tulisi vielä lisäseuraumuksia.

      Teuvon lähtölaskenta taitaa olla käynnissä.Ei auta edes enää Halla-aho.

      • Älä.kadehdi.toisia

        Taidat olla KADE??? Tiedätkös et se vie kalatkin vedestä.


    • Pekka_O

      Menen humalassa työpaikalle.Alan ahdistella naistyötoveria.
      Aivan varmaa että saan lopputilin välittömästi.

      • muttaedustajat

        niin rahvaalle käy silleen. Mutta nytkin olisi pitänyt lempata puoli eduskuntaa. Joillain on olluy etuoikeus ottaa kännit työmaalla työaikana. Käytäntö on ollut tämä,tähänasti. Saapi nähdä saiko Hakkarainen muutoksen aikaan....hyvä Teukka


    • T-Kakkarainen

      Teukka on oikea äijä.

    • 14500.ääntä

      Teukka on HYVÄ jätkä. Oikea mies edustamaan Suomalaista kansaa. Hän on oma ittensä eikä esitä mitään muuta. Viitasaarella ei ole suoraselkäisempää kansan miestä kuin Teuvo. Veikkaan et seuraavissa vaaleissa Teuvo on äänikunkku Keski-Suomesta.

    • Herätkääpahvit

      Teukka hyvä jätkä ? Huh huh .... ei tosiaan tuollaisilla "eduilla" edusteta kansaa ! Kyllä jätkämäisillä huudoilla ja kommenteilla ei rakenneta Suomea ! Olis vaan hoidossa jatkossakin ja kukas senkin maksaa ? Pöllöt kansalaiset ;)

    • kepunbisnes

      Minulla olisi pari rehtiä Kepulaista Ilkka Kemppainen tai Jussi Kananen. Bisnesmiehiä molemmat.

      • ehdotus.khall-kvalt

        Ehdotan että hallitus ja valtuusto myöntää Viitasaaren kaupungin täydet tilinkäyttöoikeudet näille herroille, niin jospa he laittais talouden täyteen kukoistukseen. Näillä herroilla on meinaan näkemystä ja kokemusta esimerkillisestä talouden hoidosta.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe