Hemmetin aivottomat tumpelot

sairaala_ahvenistolle

Iisakki Kiemungin ja Tapion Vekan suurta älynväläystä uutta sairaalaa suunniteltiin ja yritettiin ajaa kuin käärmettä pulloon parin vuoden ajan Harvialantien ja Viipurintien risteykseen. Aikaa ja rahaa paloi koko tähän idioottimaiseen hankeeseen taas kerran . SCC toistaa itseään Hämeenlinnassa niin kauan kuin nämä samat idiootiti saavat täällä puuhastella suuruudenhulluja innovaatioitaan.

Tämä järjenvastainen hanke kaatua rämähti omaan mahdottomuuteensa, eikä varoituksia kuuneltu, joita muunmuassa tälläkin palstalla riitti enemmän kuin lääkäri määrää. Minäkin näin tilanteen heti, ja tiesin ettei sairaalaa voida koskaan rakentaa radan varteen. Hankkeen tiimoilta pidettiin oikein tiedotustilaisuus, jossa Kiemunki valehteli selvällä suomen kielellä että liikenneviraston siirtyminen Janakkalan puolelle on varmistunut, eikä muista vaihtoehdoista tiedotustilaisuudessa edes puhuttu mitään.

Tapio Vekka puolestaan julkaisi Hämeen Sanomien mielipidesivulla kirjoituksen, jossa määräsi että sairaalan paikka lukitaan radan varteen, ja kuinkas sitten kävikään. Nyt sairaalan paikka onkin lukittu Ahveniston mäelle vanhan sairaalan viereen.

Ja kyllä olen todella vahingon iloinen teille pölkkypäille, Iisakki Kiemunki ja Tapio vekka, teitte itsestänne jälleen kerran täydellisiä hölmöjä, hahhah haa.

17

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KaverilleKans2

      Kiemura, pussikuski ovat apureita silloin kun järjenjättiläinen Raunio päättää antaa lausunnon, sehän antaa ilon kautta. Sartsahan on Sitran erityisasiantuntija ja paljon muutakin. Tietää parhaiten piparkakkutalojen ja viinien hienoudet.
      Isotuho sanoo viimeistään huomenna ettei kustannuksia suunnittelussa ja tarvittavissa neuvotteluissa ole syntynyt kustannuksia. Tietty Sartsa ja kumppanit ovat tehneet hommat talkoopalkalla.

    • ehhehhehheee

      Pers Pilkkalalla on SCC tuomion jälkeen aikaa hoidella sairaala asiaa. Lukitaan Pers hoitamaan hommeliini kotiin.

      • ehhehhehheee

        Pers Poski Kiirunalla on SCC tuomion jälkeen aikaa hoidella sairaala asiaa. Lukitaan KokDem-Perstrolli hoitamaan hommeliini kotiin.


    • 60vhämeenlinnalainen

      Onneksi Hämeenlinnalla on tuonkin tasoiseen puuhasteluun ja rahan menoon oikein hyvin mahdollisuuksia, velkaa velan päälle mentaliteetilla mennään eteenpäin. Ei mene pitkää aikaa kun ollaan jo siinä vaiheessa talouden suhteen, että Hämeenlinnalle käy Kittilät ja asioita aletaan tutkimaan ylemmiltä tahoilta hiukan tarkemmin ja valtion talutusnuoraan joutuminen on hyvinkin todennäköistä

    • ehhehhehheee

      Pers Poski Pilkkalalla on SCC tuomion jälkeen aikaa hoidella sairaala asiaa. Lukitaan Perziikki-Perstrolli hoitamaan hommeliini kotiin.

    • wefwe4554

      kiemunki on nyt aiheuttanut hämeenlinnalle niin paljon pahaa että ainut oikeudenmukainen osoite hänelle olisi vankila ja 10 vuoden tuomio siellä

    • wefwe4554

      Pers Pilkkala on nyt aiheuttanut hämeenlinnalle niin paljon pahaa että ainut oikeudenmukainen osoite hänelle olisi vankila ja 10 vuoden tuomio siellä

    • KaikkiJunatAsemallaEiOo

      Joo, kyllä jukulauta sairaala tarvitsee ihan reilusti tilaa. Näytti ehkä hieman naurettavalta kun nämä herrat kävi varmaan rullamitalla mittaileen että Hei jää vielä kolme metriä tilaakin ennen raidetta. Ja joo parkkitilaahan riittää Hauholle asti.

      • Sihtari

        Ahtaaksi käy Ahvenistonmäkikin. Autot pitäisi jo nyt laittaa siellä vähintään kahteen kerrokseen. Lumentulo toi kaaoksen parkkipaikoille, kun ei osata katsoa, missä paikat ovat.


    • 23.12

      Voi ihmettä. Parkkipaikatko ne nyt on tärkeimmät. Ei Ahvenistonmäellä ole autokorjaamoa, siellä on sairaala ja siellä hoidetaan sairaita ihmisiä. Sinne pääsee bussilla, parkkipaikkoja kyllä on ja kiireellistä hoitoa tarvitsevat viedään ambulanssilla. Siis tärkein ensin. Sairaiden hoito.

      • TuottoisaSivuBisnes

        Parkkitalo edellä puuhun mentiin Goodmanninkin kanssa.


      • hoitajatars

        Kyllä täällä mäellä parkkipaikat on tärkeimmät. Ylintä johtoa myöten jatkuvasti kirjoitellaan henkilöstölle uhkailutekstejä, kuinka pysäköidä ja kuinka ei. Mutta Kulmala varmasti rakentaa monikerroksisen parkkitalon tuohon alas pellolle, uuden sairaalan viereen. Ihmetellään sitten kuinka hyvin siellä on tyhjää tilaa.


    • Voi.näitä.aikoja

      Tumpeloihin kuuluu myös Isosuo ja pikkunilkki, joku Rautio!

      • Kylmäjoulu

        K.Ari SCC posess joulun


    • JyrkkäEIPitkilleKäytävil

      Aurinkoinen rokkisairaala olis tuottanut itsensä takaisin jo yhdellä haimatulehduksella.

      • Liikaajoglögiä

        Suosittelen veli sinulle juomisen lopettamista jos mahdollista joulu rauhan turvaamiseksi.


    • litviikit

      Ei tule onnistumaan Tampeeelle ei ole paljon matkaa eikä Helsinkiin siellä on Hämeenlinnalaisillekkin sairaaloita. Ei niitä joka 100 km välein tarvitse rakentaa. Turhaa haaskata veronmaksajien rajoja moisiin laitoksiin joka maakuntaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe