Äänioppi - Sound Theory

äänioppisuomeen

Kirjastoissa on numerologia, mutta missä on äänifilosofia?
Ääni on helppoa, mutta ihminen tarvitsee sytykkeen.
Ääni on tunnetta.
Tunteella on symboli.
Symboli on kirjain.
Uskon että ihmisen kurkun fysiologia ääntää rajoitetun määrän äänteitä.
Yksikössä perus ääni aakkonen sisältää niitä.

--------------------
[email protected]
Luennoin äänistä

--------------------

S = keho
U = elämänvoima
O = tahto
M = näkeminen-havainto-tietäminen
i = tekeminen

-------

Ääniä luetaan loogisesti
SU - Suomi on fyysinen, voimakas urheilu maa. Tieto, tunteet ovat syvällä ihmisessä. U tuo luovuutta, että uutta kokeillaan, uutta tuodaan, vaikka joskus se voi maksaa liikaa. Vaikka maa on kylmä, niin yllättävää, että Suomella on intohimoa. Se on kundaliini elämän voimaa, joka kumpuaa lähteenä. Se on hyväksi yleisesti, mutta kun on liikaa, niin voi syöstää kaiken toisaalle. Elämää ei voi hallita. SU:n ratkaisu liialliseen älyyn kontrolliin on Kehon liike. S - keho ei ajattelee, mutta toimii. Kehoon pakkautuu energiaa, jota käsitellään kehoa liikuttamalla. M, P-B ovat älyllisiä, niin S kehollinen. Molemmat täydentävät toisiaan. Suomen suhdeluku ovat S ykkösessä (ykkönen on äly numerologiassa missä järjestyksessä kirjaimet ilmenevät, koska ääni on läsnä hetken) ja M nelosessa. Nelonen on intuitiivinen järki tai intuitio. Suhdeluku on 1-4. Se luku käsittelee ihmisen essentiallisen puolen, mitä on olemassa.

SU:n kundaliini vaikeasti pysäytettävää virtaa, mikä tarkoittaa umpiniskaisuutta, koska ihmisten on vain pakko tehdä, mitä he tekevät, fokusoituu O:n tahtoon. O ohjaa puhdasta fysiikan energiaa henkilön omaan karmaan, tahtoon. "Minä tahdon omenaa. Ihminen menee ja ottaa omenan". Siten ihminen on vastuussa itselleen, koska tahto on hänen. Tietenkin on olemassa massojen tahdon voimaa. Kun Suomi taistelee maahanmuuttoa vastaan, niin vastassa on koko maapallo. Vastamassavoima on kovaa.

i tarkoittaa puhdasta tekemistä, ei se, mitä tehdään, vaikka kirjaimella on myös olemus, kohdetekeminen, mitä tehdään, mutta i on tekemistä itsensä vuoksi yhtä lailla, verbina. i ihminen liikkuu, toimii ja se on hänen itsensä. i on viides kirjain. Se tarkoittaa kahden kauppaa, mielestäni, joten Suomi liikkuu mies ja vaimo, äiti ja lapsi, ystävä, työpartneri skaalalla kun suhteet tulevat ja menevät. 5-i on liikkeessä. Onko vaikeuksia sitoutua!? Suomi 5:ssä voi olla jokapaikkahöyläkaltainen toimija.

Vielä O kolmosessa tarkoittaa , että Suomessa tahtoa toteutetaan. On siis pakko tehdä miltä tuntuu. Se saattaa näkyä kylmänä maana, jossa ihmisiä jätetään oman onnensa nojaan. Näin vain siksi, että ihmiset ovat itsepäisiä, eivätkä opi ennen kuin kokevat itse.


Eli Suomessa: tehdään keholla volyymillä ja tahdotaan tehdä ja mietitään ja liikutaan.

--------------

Äänet seuraavat ihmisiä.
Niitä löytää sieltä missä on kulttuurin oivallusta, ihmisen oivallusta.
Ior Bockin YouTube videoista, Bockin Saagasta löytää alkuja äänien muotoutumiselle.
Suomen kulttuuri viestittää, että muinoin tunnettiin äänen voimaa, koska sanojen merkitykset ja äänteet menevät usein, mielestäni yhteen. Se miksi ääniä ja merkityksiä erotetaan
toisistaan on se, ettei tykätä päällekkäisyyksistä, jotka tuntuvat raskaana obligaationa. Tykätään keveydestä.
"Sana on laki" – oli myös Suomessa pitkään käytäntö.

Ihmisillä on erilaisia tietoisuuksia, että toisille ääni on riittävä itsestäänselvyys ja toiset hahmottavat asioita vasta luettuaan kokonaisen kirjan, että mikä oli idea.

Lapsilla, humalaisilla, mielisairailla voi tietoisuus pienen aivojen toiminnan takia keskittyä äänien tasolle. Äänillä silloin on merkityksiä. Äänioppi on ikivanhaa. Se kulki mukana isoissa vanhoissa sivilisaatioissa Egyptistä Kiinaan, uskon. Myös horoskoopissa on älyn tasolla matalammalla sijaitsevat zodiakit siis intuitiivisemmat merkit.

Mielestäni 5, 6, 10 ja jossakin suhteessa 1 ovat numeerisia lukuja.
Ajattelen, etteivät kaikki numerot 0:sta 9:ään tarkoittavat lukua.
Voiko olla, että ennen vanhaan numerot ja kirjaimet olivat samaa symbolia.
Siten
1 – yksilö, yksi, järki
2 - keho
3 – toiminta
4 - intuitio tai intuitiojärki
---
7 - praktinen järki
8 - tieto
--
9 – tahto/Jokeri/toteutus
----------------
Siten 1-4 ovat essentiallisia lukuja, olemassaolon lukuja
7-8 ovat mentaalisia.
9 - on "jokeri", vapaa matkustaja

--------------

Naiset ymmärtävät miehiä nopeammin ääniä - intuitio.

Ääni on fysiikkaa. Sillä on olemus. Olemuksen voi nähdä suoraan silmällä; kuulla korvalla; tuntea keholla ja aistilla; kolmannella silmällä; haistaa ja maistaa.

Opit, uskon, on tutkittu antiikin ajan kirjoissa.

Vokaalit ovat feminiinistä voimaa, väriä, ne kulkevat kevyemmin. A, E, O, U, i. Vokaalit ovat tunnetta. Ne esiintyvät konsonanttien pareina.
Konsonantit ovat raskaita, älyä tarkoittavia, miehisyyttä. Niissä on pientä aste eroa kuten B-P; Z-S-(C); V-F-W; D-T; G-K-(C).

Toiset Suomen vokaalit ovat kanssa siirtyneitä askeleen pois: A-Ä; O-Ö; U-Y.
Ne ovat saman merkityksisiä,

9

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äänioppi

      mutta aste-erolla.

      Äänistä muodostetaan täydellistä matematiikkaa tai sen alan tiedettä, mikä laskee ääniä ja numeroita tai pelkkiä ääniä.
      Tämä pelkistää tietoa, antaa tunteille symbolin, auttaa ymmärtämisessä.

      Netistä löytää äänien numerovastikkeita.

      Miksi henkisen opin totuudet saattavat olla ristiriidassa keskenään?
      Vastaus: henkisyys on tulkinnasta kiinni.
      Se on tiedettä, mitä oppimalla saa suuremman ymmärryksen.
      Ei voi tietää oppimatta.

      Tekstianalyysissa lasketaan äänien esiintyvyys. Siinä on logiikkaa. Ääni kulkee henkilön nimen äänien loogisella esiintyvyydellä. Kun kierros on tehty, se alkaa uudelleen. Pitkässä nimessä on pitkä kierros. Se tarkoittaa, että ihminen on "pitkäkestoinen". Nopeassa yhteiskunnassa pitkäkestoisuus voi tuntua sietämättömältä esimerkkinä Kiina, jossa Li nimessä vain 2 kirjainta konsonantti ja vokaali. Henkilöstä tulee lyhytpintainen, nopea. Kun on paljon ihmisiä, niin nopeus on valttia.

      Sanovat, että lapselle nimen kuiskaa äidin korvaan lapsi itse. Nainen on herkkä kuulemaan. Nainen usein antaa nimen. Mitä herkempi nainen, itseoivaltunut inkarnoituva sielu, sitä osuvampi nimi.
      Australian aboriginaaleilla on tapana vaihtaa nimensä elämänsä aikana. Nimen vaihdos nollaa karmaa ja antaa uuden. Muutos on pitkäkestoinen eikä näy heti.

      ---------

      Jotta osaisi analysoida yhden kirjaimen essentiaa, niin tarkastellaan kirjainyhdistelmäpareja. Kahden suhde on luonnollisin alkutila. Siksi äänianalyysissä on helpompi ottaa kaksi kirjainta kerrallaan. Voi ottaa 3 kirjainta tai 4.

      Esim:

      Tero Pitkämäki
      ---------------------
      1-T-P
      2-E-i
      3-R-T
      4-O-K
      5-Ä
      6-M
      7-Ä
      8-K
      9-i
      -----------
      tai

      Jani Eerik Kutonen

      1-J-E-K
      2-A-E-U
      ja niin edelleen

      -------------------

      Löytämäni äänipareja ovat:
      A-E
      O-U
      jolloin i kirjain sopii kaikille

      A - E
      i
      O - U

      ----------------

      Konsonanteissa on M-S - mieli ja keho

      K-L on RISTI. Se on itsenäinen toimija. Henkilö on minimaalisella tavalla itsenäinen. KL on kuin luuranko, jonka päälle ripustaa. Se on vailla raskaita olemuksia, mutta vain ristin kaltainen kaikkisuuntainen menopeli. KL on helikopterin pyörin. KL (Kali Yuga) voi olla aikakautemme esine, joka vie perille. Onko myös avaruuden kulkuväline ristin kaltainen vehje, joka perustuu liikkeen energiaan. Se ei perustu ilmaan ja gravitaatioon, mutta liikkeeseen yleisemmin.

      Nykyinen kulttuuri pysähtyy sanan merkitykseen, mutta myös äänellä on merkitys. Ihmiset tuntevat ääniä, mutta eivät ajattelee. Mitä tapahtuu kun ajattelee tunteita? Laskee kirjaimia?

      Siinä voi pysäyttää aikaa, hioa ymmärrystä, "voidella kommunikaatiota ja elämää". Sortuvatko monet pelkoon tuntemattomasta? Kun tietää varmasti niin ei pelota, mutta voi ottaa oikeita päätöksiä.

      Merkityksiä on olemassa seuraavilla:

      ÄÄNI --------- SANA --------LAUSE ---------KAPPALE--------KOKO TEKSTI/PUHE SIIS IDEA

      Ihmiset ovat erilaisia ja jokaiselle riittää se tapa ymmärrystä, mitä luonto on antanut ja kun ei ole antanut, niin ei kannata sortaa ihmistä vain koska yhteiskunnassa ei ole perinnettä sille, mitä ÄÄNI tarkoittaa. Kun ihminen ääntelee vammaisesti, niin sekin on kommunikaatiota, jolloin äänistä voi tunnistaa sen, mitä henkilö tavoittelee. Lasten tekokieli on olemassa. Se
      perustuu äänteisiin. Lapset saattavat ääntää pelkkiä äänteitä ja niiden yhdistelmiä.

      Monissa vanhoissa kielissä on ääniyhdistelmiä. Sanskritissa on yli 60 kirjainta ja tuhansia äänipareja. Arabeilla on yli 30 kirjanta. Juutalaisilla on alle 30 kirjainta aakkosessa.

      Jokainen voi tutkia itse kotona rauhassa, kuten itse tein, että kun ääntää jonkun ääneen, niin miltä tapahtuu?
      Mitä ajatuksia ääni tuo, tuntemuksia?
      Sitten tulkitsemaan ja kirjaamaan vihkoon, jonka jälkeen luomaan systeemin äänien suhteista.
      Ääniä suhteutetaan muihin teksteihin, tutkitaan puheissa ym.

      Ääntä on tutkittu paljonkin.
      TONOSKOOPPI
      Äänellä voi piirtää mandaloita.
      Ovatko peltokuviot tehty äänellä.
      Ääntä on luonnossa. Maapallolla on oma äänensä. OM on metaääni.
      OM - AUM -AMEN - AMIN kaikissa kielissä samaa alkuperä.
      On olemassa teoria yhtenäisestä esikielestä.

      Mistä ihminen sai kirjaimet?
      Päädyin DOMINOON.
      Wikipedian mukaan domino syntyi noin 1400-1500 luvulla Kiinassa, jolloin perinteinen Kiinalainen domino omasi erilaisen version nykyisestä.
      Päädyin dominoon koska kun ottaa 1, 2, 3..10 kiveä ja yrittää asettaa jokaisen numeron kohdalla kyseisen luvun kivien lukumäärän mahdollisimman helppoon, loogiseen muotoon, asentoon, ainakin numeroon 5 asti, joka Wikipedian mukaan omaa maapallon logon:n - risti ympyrässä, niin niistä saa ALKU AAKKOSEN tai ainakin sellaisia geometrisiä muotoja, jotka ovat tyypillisiä toisille antiikin ajan aakkosille kuten Saharan Tuarengien kirjaimille.
      Siis miten muuten asettaisi kiviä, kuin niihin muotoihin, joita nyt näkee DOMINO pelissä!!! Ja kun yhdistää viivoilla kivien muotoja, saa esiin alkeellisia geometrisia muotoja, joista voi sanoa, muodostuu kirjaimia - aakkosia ja joita on - toisia niistä, pidetty suoraan kirjaimina antiikin ajan

      • ÄÄNIKORJAUS

        KORJAUS:

        "Monissa vanhoissa kielissä on ääniyhdistelmiä. Sanskritissa on yli 60 kirjainta ja tuhansia äänipareja. Arabeilla on yli 30 kirjanta. Juutalaisilla on alle 30 kirjainta aakkosessa. "

        OIKEIN:

        - LATIN CLASSIC ALPHABET 23 LETTERS
        - ARABIC ALPHABET 28 LETTERS
        - GREEK ALPHABET 24 LETTERS
        - HEBREW 22 LETTERS

        -------------------------------------------------------

        TAHTOOKO LUKIA KIRJOITTA ÄÄNITEOKSEN YHDESSÄ?
        TEOSTA TARKISTETAAN LISÄÄ.
        LUKUJA VOI TARKISTAA JA TÄYDENTÄÄ.
        KORJAUS JATKUU.
        TOIVON, ETTEI SUOMI-VALVOMO POISTA VIESTIÄ


    • äänioppi

      kulttuureissa.

      Yksi piste on lähtökohta - 1.
      Kaksi pistettä on viiva.
      Kolmella pisteellä alkaa olla enemmän esiintymismahdollisuuksia.
      Niin viiteen pisteeseen, jonka jälkeen vaihtoehtojen määrä yhtäkkiä kasvaa isoksi.

      Numero 9 luo alkeellisen verkoston kun piirtää neliöön 9 pistettä
      Kun jatkaa loogisesti verkon kasvua, niin pääsee jo pian "pixeleihin".
      Siis kuinka monesta pisteestä kuva on rakentunut,
      koska suuri määrä pisteitä tarkoittaa tarkempaa kuvaa.
      Tarkoitus on yhdistää pisteet viivoilla ja nähdä mikä kuvio syntyy ja kuinka paljon kuvavariaatioita syntyy.

      DOMINO = TÄHDET

      Kun yksi tähti on suhteessa toisiin, niin niitä yhdistetään viivoilla, jolloin syntyy kuvioita.
      Kirjaimia voi nähdä suoraan taivaalla.
      Taivaalla on valmis teksti tulkittavakseen

      Vastaus on, että kirjaimet antoi jumala tai ihminen sai ne taivaalta.

      ---------

      EN ole tutkinut vielä PÄÄTTEITÄ.
      Kirjaimissa tärkeitä ovat päätteet kun "tie päättyy".
      Pääte tarkoittaa yhtä pistettä ja päätteiden välistä piirtyy tie.
      Myös avaruudessa lennettäessä on alku ja pääte piste, jolloin matka on suhteessa pisteisiin.

      Miksi toiset numerot ja kirjaimet eivät ole verrannollisia pisteiden määrille?
      Veikkaan syyn olevan kulttuurissa, koska kulttuuri kehittyy jostakin aikaisemmasta kulttuurista.
      Kulttuuri syntyi Afrikassa ja kehittyi Latinalaiseen Amerikkaan.
      Kulttuuri supistaa, edistää, kasvattaa, muuttaa aikaisempien kulttuurien tietoja.
      Se on kulttuurin evoluutiota.

      Pitää löytää oikean muodon sille, miten esitys rakentuu – essentiaa.
      Siitä päätämme, että kivet/pisteet ovat kuvia.
      Kirjaimet ovat kuvia, joita havaitsemme.
      Kaikki alkoi yhdestä pisteestä.

      Ovatko sitten värit, joita on avaruudessa kuin kukkapellossa, pisteiden määrien suhteita?
      Esimerkiksi kun on 2 pistettä, niiden vuorovaikutus värittyy tiettyyn väriin.
      Numero 5 on toisen värinen.
      Niin kuva saa värin kun ajattelee, että kuva on pisteiden määrä - kulmien, laskujen, muotojen, 3D:n, tiheyden.
      Siten väri on niiden suhde kuin lammessa seisova vesi, joka muuttaa väriä.

      Se, miten muulla tavoin voi ymmärtää kirjaimia, ovat chakrat, sillä antiikissa löydetyt chakrat valaiset läpeensä elämää. Chakra on Elämä. Ne alkavat punaisesta Muladharasta ja päättyvät violettiin Kruunuchakraan.

      Kirjaimet asettuvat paitsi chakroihin, värien ja ominaisuuksien perusteella, niin myös maapallon geologiaan ja universumiin. Siten oikean paikan tunteminen on tärkeä, koska tietää silloin, mikä geologinen maapallon paikka omaa mitä ominaisuuksia. Esimerkiksi on sanottu, että kiinalainen ruoka on maukkain. Tuntevatko kiinalaiset ruoan sulatuksen salat miksi kiinalainen ruoka toimii, on paras? Kiina sijaitsee mahan seudulla, keltaisen i:n seudulla ja on samassa lohikäärmemaa, mikä on Jousimies horoskoopissa. Luemme, että jousimiehellä on ruokahalua kyllä.
      Kun rakentaa Globaalista ekonomiaa, niin paikkojen erikoisuudet korostuvat, sillä niissä valmistetaan ja harrastetaan sen alan toimintaa, mikä sinne kuuluu.

      SYNNY AFRIKASSA------------KEHITY EURAASIASSA----------------VANHENE AMERIKASSA

      Kun siirtää Amerikan mantereet Aasian jälkeen, niin kartta näyttää LISKOLTA, jolloin Pohjois-Amerikka on lantio, Grönlantti ja Latinalainen Amerikka ovat jalat, Afrikka pää ja Etelä-Napa, joka on yhteydessä Latinalaiseen-Amerikkaan, on jonkinlainen MUNA vasemman jalan vieressä.

      MS tulkinta on päinvastainen. Se on NYMFA - pieni, viaton olento vailla suuria jalkoja tai käsiä, mutta jolla on sarvet, joita esiintyy suurella määrällä Maan olennoista ja Etelänapa on sarvien päällä oleva kantamus, kun Afrikka on lantio.

      Reflektioteoria on heijastuminen, että Kaikkeuden totuus heijastuu kaikissa elämän muodoissa. Mitä on nyt, on tulevaisuudessa, mitä on täällä, niin on jossakin muualla. Tähän nojaten voi sanoa, että se, mitä maapallolla tapahtuu on tosi avaruudessa.

      1-4 on luonnollinen siedettävä luku, jossa ollaan siedettävyyden maastossa. Se on maapallon sijainti. 1,4 luvut ovat yleisiä lukuja pallossa, neliössä, kolmiossa. Lottaa lukua 14. Tai 41, 1, 4.

      Netin aakkosia, ajattelen, voi jakaa siis noin 4 päätyyppiin.
      - kuvalliset (Egyptin hieroglyfit), esittäviin kuviin perustuvat
      - kaunolliset (Arabia, Etelä-Aasian maat) soljuvat, taiteelliset, tulkinnalliset
      - geometriset (monet maat) neliöt, ympyrät, kolmiot ja kompleksiset muodot
      - alkugeometriset? antiikin ajan kirjaimetko? viivat, pisteet
      (tieto pitää tarkistaa)

      Yksi vastaus lisää, miksi PÄÄTTEET eivät osuu loogisesti yhteen on se, että Maapallo on pyöreä, mutta ei ole tasainen geologialtaan - vesistöt, vuoret, metsät, aavikot, kylmät, kuumat. Päätteet muuttavat olomuotoa, jopa katkeavat! Mutta tämä vastaus voi olla melkein samaa tarkoittavaa kuin ihmisen kulttuurievoluutio. Ei aavikkoa, niin ei kamelia.

      ----------------------

      A
      sosiaalinen, punainen, vapaa, yleinen monessa chakrassa, joissa punaista mukana (1,2,(3),7) yleisin maapallolla, vaikuttaja, kehollinen, suosittu, helppo, nautinnollinen, sopii moneen.

      U
      kundaliini, elämän voima,

    • äänioppi

      kulttuureissa.

      Yksi piste on lähtökohta - 1.
      Kaksi pistettä on viiva.
      Kolmella pisteellä alkaa olla enemmän esiintymismahdollisuuksia.
      Niin viiteen pisteeseen, jonka jälkeen vaihtoehtojen määrä yhtäkkiä kasvaa isoksi.

      Numero 9 luo alkeellisen verkoston kun piirtää neliöön 9 pistettä
      Kun jatkaa loogisesti verkon kasvua, niin pääsee jo pian "pixeleihin".
      Siis kuinka monesta pisteestä kuva on rakentunut,
      koska suuri määrä pisteitä tarkoittaa tarkempaa kuvaa.
      Tarkoitus on yhdistää pisteet viivoilla ja nähdä mikä kuvio syntyy ja kuinka paljon kuvavariaatioita syntyy.

      DOMINO = TÄHDET

      Kun yksi tähti on suhteessa toisiin, niin niitä yhdistetään viivoilla, jolloin syntyy kuvioita.
      Kirjaimia voi nähdä suoraan taivaalla.
      Taivaalla on valmis teksti tulkittavakseen

      Vastaus on, että kirjaimet antoi jumala tai ihminen sai ne taivaalta.

      ---------

      EN ole tutkinut vielä PÄÄTTEITÄ.
      Kirjaimissa tärkeitä ovat päätteet kun "tie päättyy".
      Pääte tarkoittaa yhtä pistettä ja päätteiden välistä piirtyy tie.
      Myös avaruudessa lennettäessä on alku ja pääte piste, jolloin matka on suhteessa pisteisiin.

      Miksi toiset numerot ja kirjaimet eivät ole verrannollisia pisteiden määrille?
      Veikkaan syyn olevan kulttuurissa, koska kulttuuri kehittyy jostakin aikaisemmasta kulttuurista.
      Kulttuuri syntyi Afrikassa ja kehittyi Latinalaiseen Amerikkaan.
      Kulttuuri supistaa, edistää, kasvattaa, muuttaa aikaisempien kulttuurien tietoja.
      Se on kulttuurin evoluutiota.

      Pitää löytää oikean muodon sille, miten esitys rakentuu – essentiaa.
      Siitä päätämme, että kivet/pisteet ovat kuvia.
      Kirjaimet ovat kuvia, joita havaitsemme.
      Kaikki alkoi yhdestä pisteestä.

      Ovatko sitten värit, joita on avaruudessa kuin kukkapellossa, pisteiden määrien suhteita?
      Esimerkiksi kun on 2 pistettä, niiden vuorovaikutus värittyy tiettyyn väriin.
      Numero 5 on toisen värinen.
      Niin kuva saa värin kun ajattelee, että kuva on pisteiden määrä - kulmien, laskujen, muotojen, 3D:n, tiheyden.
      Siten väri on niiden suhde kuin lammessa seisova vesi, joka muuttaa väriä.

      Se, miten muulla tavoin voi ymmärtää kirjaimia, ovat chakrat, sillä antiikissa löydetyt chakrat valaiset läpeensä elämää. Chakra on Elämä. Ne alkavat punaisesta Muladharasta ja päättyvät violettiin Kruunuchakraan.

      Kirjaimet asettuvat paitsi chakroihin, värien ja ominaisuuksien perusteella, niin myös maapallon geologiaan ja universumiin. Siten oikean paikan tunteminen on tärkeä, koska tietää silloin, mikä geologinen maapallon paikka omaa mitä ominaisuuksia. Esimerkiksi on sanottu, että kiinalainen ruoka on maukkain. Tuntevatko kiinalaiset ruoan sulatuksen salat miksi kiinalainen ruoka toimii, on paras? Kiina sijaitsee mahan seudulla, keltaisen i:n seudulla ja on samassa lohikäärmemaa, mikä on Jousimies horoskoopissa. Luemme, että jousimiehellä on ruokahalua kyllä.
      Kun rakentaa Globaalista ekonomiaa, niin paikkojen erikoisuudet korostuvat, sillä niissä valmistetaan ja harrastetaan sen alan toimintaa, mikä sinne kuuluu.

      SYNNY AFRIKASSA------------KEHITY EURAASIASSA----------------VANHENE AMERIKASSA

      Kun siirtää Amerikan mantereet Aasian jälkeen, niin kartta näyttää LISKOLTA, jolloin Pohjois-Amerikka on lantio, Grönlantti ja Latinalainen Amerikka ovat jalat, Afrikka pää ja Etelä-Napa, joka on yhteydessä Latinalaiseen-Amerikkaan, on jonkinlainen MUNA vasemman jalan vieressä.

      MS tulkinta on päinvastainen. Se on NYMFA - pieni, viaton olento vailla suuria jalkoja tai käsiä, mutta jolla on sarvet, joita esiintyy suurella määrällä Maan olennoista ja Etelänapa on sarvien päällä oleva kantamus, kun Afrikka on lantio.

      Reflektioteoria on heijastuminen, että Kaikkeuden totuus heijastuu kaikissa elämän muodoissa. Mitä on nyt, on tulevaisuudessa, mitä on täällä, niin on jossakin muualla. Tähän nojaten voi sanoa, että se, mitä maapallolla tapahtuu on tosi avaruudessa.

      1-4 on luonnollinen siedettävä luku, jossa ollaan siedettävyyden maastossa. Se on maapallon sijainti. 1,4 luvut ovat yleisiä lukuja pallossa, neliössä, kolmiossa. Lottaa lukua 14. Tai 41, 1, 4.

      Netin aakkosia, ajattelen, voi jakaa siis noin 4 päätyyppiin.
      - kuvalliset (Egyptin hieroglyfit), esittäviin kuviin perustuvat
      - kaunolliset (Arabia, Etelä-Aasian maat) soljuvat, taiteelliset, tulkinnalliset
      - geometriset (monet maat) neliöt, ympyrät, kolmiot ja kompleksiset muodot
      - alkugeometriset? antiikin ajan kirjaimetko? viivat, pisteet
      (tieto pitää tarkistaa)

      Yksi vastaus lisää, miksi PÄÄTTEET eivät osuu loogisesti yhteen on se, että Maapallo on pyöreä, mutta ei ole tasainen geologialtaan - vesistöt, vuoret, metsät, aavikot, kylmät, kuumat. Päätteet muuttavat olomuotoa, jopa katkeavat! Mutta tämä vastaus voi olla melkein samaa tarkoittavaa kuin ihmisen kulttuurievoluutio. Ei aavikkoa, niin ei kamelia.

      ----------------------

      A
      sosiaalinen, punainen, vapaa, yleinen monessa chakrassa, joissa punaista mukana (1,2,(3),7) yleisin maapallolla, vaikuttaja, kehollinen, suosittu, helppo, nautinnollinen, sopii moneen.

    • äänioppi

      U
      kundaliini, elämän voima, vihreä, toistoa sikäli, että elämä toistuu samalla tavalla loputtomasti, vaikka kuvallisessa ilmaisussa vihreä U on vahvasti kahden tai kolmen kappaleen toistoa tai enemmän, mutta usein simppelisti kahden-kolmen. U:n erikoisuus on kopio. Toisto tuo kauhua, niin kuin kloonauksessa, että on identtinen. U on voimaa, jota ei hallita, vaan se kumpuaa, aktivoituu kun on aikaa, luo uutta, se on biologista energiaa, elämän raakutta. U on maailmalla suosittu, koska se on hedelmällisyyden, seksin merkki. U:ta hallitaan järjellä M, P-B "liha tottelee kuria". Siksi moni matemaatikko, loogikko yllätys, yllätys on U:ta. Mutta myös siksi, että U on volyymiä, jolla päästään pitkälle, niin kuin bensiini autossa, mutta joka voi myös polttaa, räjähtää. Raamatun Lukas on U:n kätyri, koska U ei pysähdy, vaan virtaa. Se virtaa jopa pyhäköissä omille teilleen. U ihmiset ovat tyylien vankeja, mutta myös näkyvyyden, että tuntuu, maistuu, näkyy. Siis intohimokaltaisia.

      O
      tahtoa, toinen chakra. Ihmettelin miksi toinen chakra on oranssi. Oranssi on vanhuuden väri - valkoinen, keltainen ja oranssi. Nämä kolme ovat vanhoja maapallo aura päävärejä. Selitin itselleni, että kun tahtoo, niin syntyy liikettä. O kertoo jostakin jossakin, niin kun tahtoo, niin O-ympyrä vie ja vauhti näyttäytyy mustavalkoisena. Tämä ajatus kertoo, että Universumi olisi liikkeessä ja se olisi alkuperäisesti värikäs ehkä kun se pysähtyisi. Kun ajaa autoa, katsoo sivuikkunasta, niin muodot ja värit sekoittuvat ja harmaantuvat. O väri on kontrasti väri visuaalisessa ääniopissa, kuvassa: mustan ja valkoisen eroja. O:lla on myös MUOTO. Eri kirjaimilla voi olla erilaisia yllättäviä ominaisuuksia niin kuin fysiikassa fenomeenit vain ovat ja niitä joskus on vaikeata selittää, vaikka selittäminen on mahdollista kun tuntee yksityiskohtien suhteita - siis kokonaisuuden. O:n muoto on YMPYRÄ. Se on avaruuden pyöreä planeetta, universaalisin muoto. O voi olla pyhää kirjain. Se on vatsa, koska tahto on vatsan seudulla. Naisella tahto kulminoituu rajoitettuun aikaan, tapahtumaan, paikkaan, jolloin se on todella vahvana - raskaus. Mitä nainen oppii raskauden ajasta? Kaiken. Sen jälkeen nainen nukahtaa?
      O ihminen on poliittinen. Se nukkuu ja kun herää, hän taistelee vallansa takaisin. O on väkivaltakaltainen sielu, joka käskee, pakottaa, mutta myös nukkuu, ei huomaa. O ihminen on "tosimies" - prätkät, jengiläiset.

      E
      on vettä, muistia, koska muisti on vedessä, se taittuu, on epäsuora, poukkoileva, E:n ominaisuus on verrannollinen E:n muotoon kuten myös muiden kirjainten - kirjain antropologia!
      Eva - esiäiti. E on sininen väri, paluu menneisyyteen. Häntä? E henkilöt ovat tietopuoleisia, luonnontieteellisia, raskaita. E:n kahdet puolet ovat sydämen pinkki ja salaatin vihreä, kosia E:n paikka on Jin ja Jang tyylisesti sydämen jaossa hyvään ja huonoon, naiseelliseen ja maskuliiniseen. E:lla ei ole rajattua muotoa, vaikka on muotokaltaista hahmotusta ja ominaisuutta, mikä on vaikeus, epästandardisuus, taittuvuus, vaihtelevuus, älykäskin.

      i
      on keltainen kolmas pallean chakra, puhdasta toimintaa, tekemistä, josta saa ilon ja hyödyn irti. Kuvassa se sijoittuu reunaan. i:lla ei ole rajattua muotoa, mutta on paikkasijaintia - reunassa. i tekeminen sopii monelle ihmiselle. Kiina on i:n mestarimaa. "Kiinalainen jalkavaimo" tarkoittaa ottaa itselleen toisen vaimon Kiinasta tai akuuttihätään.

      Y

      Sen jälkeen kun on harrastanut seksiä (sai orkun), niin kuunnelkaa puhetta, koska puheessa on Y kirjain kasvanut
      Y on U:n seuralainen.
      Kuuntelee miltä ääni kuulostaa. U virtaa vapaasti kun Y on supistunut.
      Y voi olla outo, viheliäinen, erikoinen, ottaa yllättävällä tavalla asioita, ylitsevä, siis jotenkin ylittää käsityskyvyn. Olen miettinyt, että onko Y henkilö vähemmän seksuaalinen? Y on ikään kuin analyyttinen U. Sotien jälkeen on annettu paljon Y kirjaimisia nimiä. Maailman kulttuureissa: Englanti, Arabiat, Aasiat (muut maat?) omaavat paljon Y:ta.
      Kasvaako Y:sta homo? Jos ei itse penis niin Homo Sapiens kun kerran Matias Päätalo kertoi, että miljoonien vuosien kuluttua mies palaa alkutilaan - naiseksi, mistä on tullut kauan sitten. Mies loppuu.
      Voi sanoa, että kun tahdotaan tehdä jotakin vallattomalle U:lle niin asetutaan johonkin muottiin Y:hyn, että tuntuu erilaiselta. Y:ssä on toistoa kuten U:ssa visuaalisesti, mutta toisto on hämärämpi kuin U:ssa.
      Mietin, että miten Y henkilö lähestyy kumppania, koska Y on seksin jälkeinen, eikä sitä edeltävä tilaa. Nainen ei esimerkiksi tahtoisi niin paljon seksiä, kun mies olisi täyttä U:ta. Y on merkki voimien hiipumisesta. Tai Y nainen. Mutta ihminen toki osaa suhteuttaa. Y voi siis ylittää käsityskyvyn. Joku nauttii siitä, että ihminen on ylittävä ja antaa Y kirjaimia nimiin.

      Kun tahdot tehdä vaikutusta kumppaniin (pettää?) niin keskity kieleen ja usuta sanoihin U kirjaimia, siis valitsee sanoja, joissa on paljon U kirjaimia. Se viestittää, että olet viriili tai sinussa tapahtuu biologisia asioita,

    • SeferYetzirah

      Juutalaisesta mystiikasta löytyy omanlaisiaan näkökulmia kirjainten ja äänteiden esoteerisiin merkityksiin.

      "Juutalaisen mystiikan avainteos on Sefer Yetzirah ("Luomisen kirja"), jossa kerrotaan kuinka Jumala loi universumin yhdistämällä heprean aakkosten kaksikymmentäkaksi kirjantainta sefirotia (Jumalan eminaatiota) edustaviin kymmeneen numeroon. Näin sanoista tuli taikavoimaisia.
      Kirjaimet jaetaan erilaisiin ryhmiin, ja esimerkiksi kirjaimet, jotka voidaan ääntää kahdella tavalla, edustavat seitsemää klassista planeettaa ja seitsemää viikonpäivää, kun taas kaksitoista tavallista kirjainta edustavat eläinradan merkkejä."

      Edellinen lainaus löytyy teoksesta:
      Christopher Dell (2017) Noituus, magia ja okkultismi. Kuvitettu historia. sivu 93.

      Wikipedia-artikkelista löytyy tarkempia kuvauksia heprealaisten kirjainten merkityksistä:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Sefer_Yetzirah

      Esim.
      "The Twenty-Two Letters of the Hebrew alphabet—
      Three "Mother" Letters (Aleph, Mem, Shin)
      Seven "Doubles" (Bet, Gimel, Dalet, Kaph, Pe, Resh, Taw)
      Twelve "Simples" or "Elementals" (He, Waw, Zayin, Heth, Teth, Yodh, Lamedh, Nun, Samekh, Ayin, Tsade, Qoph)"

    • Pidän tästä. Olet hyvällä tiellä.

      • äänioppi

        kiitos, agwe

        jokaisella on sisään rakennettu omaa koodinsa, jota voi tietää vain tietämällä.
        se on äänipari, joka on kielen päässä roikkuu, jota pitää sanoa pois
        se on tunnetietona syvällä, jota voi ammentaa tietoisuuteen
        kun arvostaa koodia, niin oppii itsestään...
        se on henkilön nimi, päämäärä, tarkoitus, toimintatapa


      • Ääniäkuuluu

        Mielenterveystoimistosta saatte apua.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2089
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      201
      1773
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1685
    5. 80
      1155
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      272
      1034
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      126
      984
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      885
    Aihe