nenänvalkaisu

armas.puliveivari

Nyt se lähenee, tipaton tammikuu! Ainoastaan viikko aikaa juoda jouluviinat loppuun, sitten se kauheus alkaa! Ja nyt se on vielä vaikeampaa, kuin ennen, sillä ruokakaupan hyllyltä tollottaa A-oluet ja vahvat siiderit. Ei sitä ennen tuollaisia kiusauksia ollut lomonaati hyllun vieressä!
Nyt tässä ryhtiä vasta tarvitaankin, jos tahtoo tammikuun tuulettaa riutuvaa maksaansa!

38

305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdfh32489

      Imelletyt laatikot, kotikalja ja määrätön määrä kinkkua laittaa vatsan mukavasti löysälle ja ripulia valuu ympäriinsä jo aattoillan päätteeksi!

      • armas.puliveivari

        Juu, kyllä lanttulaatikko aina kaljat voittaa. Turvotus on näkyvää ja vessajuoksu korvaa pakollisen kuntoilulenkin. Renttupoikien kunto kohoaa kuukaudessa jo senverran, että helmikuussa voikin ottaa jo carilloa mahavaivoihin.


      • eversti-koff4

        Taitaa olla helpompi ratkaisu, että äijät ostaa liitua, jolla punaisen pottunenän saa valkaistua!


      • lentoemäntä

        Nyt se vaara lähenee, nenänvalkaisu, meinaan! Olettekos jo ryhdistäytyneet, huomenna on vuoden viimeinen kännipäivä.
        Voimia tämä nyt vaatii, sillä ei ennen ruokakaupat pullottaneet A-oluita eikä tuhtia lonkeroa. Helppo se oli pelkän kepuhyllyn ohi kävellä, mutta kuinkas selviät A-hyllystä?
        Mutta kyllä me akat pystymme, meillähän on laihdutuskuurikin samaan aikaan, kuin alkoholiton kuukausi!


    • Viininlitkijä

      Vielä on tuossa yksi konjakki kummallekin (siis hienostelen, brändiä se on) ja samppanjapullo puoliksi. Minulle jäi vielä eiliseltä ruoalta pikku lasi punaviiniä. Niiden jälkeen meinaan kuukauden olla raittiina. Viime vuonna olin ja käyttö väheni pitkäksi aikaa sen jälkeen. Toisethan sanovat että katkon jälkeen vetävät kaksin käsin enemmän kuin ennen, mutta minulle ei ole vielä tähän asti käynyt niin.

    • 1...........hoitsu

      Kohtuukäyttäjä voi nauttia mallasviskejä vaikka päivittäin. Hän ei tarvitse tipattomia kuukausia, krapularyyppyjä, katkaisuklinikoita, mömmöjä, absolutismia tai myllyhoitoja. Sontasepot tarvitsevat kaikki edellä mainitut, vaikka paras hoito olisi litium, neuroleptit ja raskas ruumiillinen ulkotyö....ja yhteismajoituksessa ilman sosiaalitukia.

      • hoitsu...........2

        Päivittäinen alkoholin käyttö ei kylläkään ole mitenkään ongelmatonta sillä huomaamatta määrät kasvaa ja muuttuu ongelmaksi! Testaappa itseäsi kuukausi ilman wiskkä minkälaisia tuntemuksia se saa sinut tuntemaan ja pystytkö ylipäätään olemaan ilman päivityäistä alkoholi annostasi! Viini ja olut harrastus on mitä mainioin tapa kätkeä alkoholi ongelma itseltään, muut sen kyllä huomaa aika nopeastikin!


    • Viininlitkijä

      Hienoa 1...........hoitsu, olet onnenpekka, jos sinulla ei ole mitään riippuvuuksia. Siunausta! Meillä, jotka täällä palstalla seilaavat, vähän tai vähän enemmän, on. Miksi sinä olet täällä?

      • harras.sieppo

        Tämä nyt vähän ahdistaa. En ole ikänä pysynyt raittiina yhtä kuukautta kerrallaan. Kyllä joka kolmas päivä on alkoa tarvinut. No, ehkä nyt sujuis paremmin, kun ruokakaupassa käynti riittää!


    • Viininlitkijä

      harras.sieppo, jospa nyt tulisit mukaan! Kokeile. Kerran minäkin lähdin vaikka en uskonut.

    • Toppikunkku

      Tuore uutinen kertoo kuinka samppanjapullo räjähti aukaisuvaiheessa jalkojen väliin aiheuttaen uhrille syvät haavat, reisivaltimoista tullut niin paljon verta ulos että uhri kriittisessä tilassa. Njoo. Alkoholinkäyttö on vaarallista, kielletään yksityishenkilöiltä käyttö. Siirretään se ammattilaisten valvonnan alle ravintoloihin ym. tilaisuuksiin.

    • Viininlitkijä

      Kolmas päivä on lähtenyt käyntiin. Ainakin syön enemmän kuin ennen. Nyt lähden tallustelemaan ulos ja laitan musiikkia korville. Missä muut ovat?

    • Snowden1

      Onko kellään tietoa, että onko Kylmis vielä elossa?

      • resytryhft

        On, toistaiseksi. Korisee yksiössään jo siinä kunnossa, että ei pysty palstallekaan enää kirjoittamaan.


      • Joka lauantai on ollut iskussa. No melkein joka. Yks la jäi välistä sillä noin 1kk sitten kun oli liikaa retkuillut. Tässä vasta sain mahtavat naurut kun Kylmis oli aivan kaatokännissä ja rymisteli pitkin sen kämppää. Viime lauantaina näytti saunassa olevan ukko mustelmilla sen edellisen rymistelyn jäljiltä. Oli kuulemma herännyt vessasta jne sen jälkeen kun minä ja muut lähdettiin jo kuorsaamaan. Jännä nähdä mitä ylihuomenna tapahtuu. Itse tietysti raittiina ihmettelen Kylmiksen toilailuja vierestä


    • röyhhhh

      Alkkikset pitää tipattoman. Minä en pidä koska en ole alkoholisti vaikka juon joka päivä kiljua.

    • juomarit eivät peri taivasten valtakuntaa

      tehkää parannus ja ottakaa uskossa vastaan Jeesus Kristus Herraksenne ja Vapahtajaksenne niin teistä tulee Jumalan lapsia ja saatte ikuisen elämän. Seuratkaa Jeesusta Pyhässä Hengessä ja totuudessa. Lukekaa Raamattua se on Jumalan Sana

    • Viininlitkijä

      Viidennen päivän ilta. Olin uimahallissa lastenlasten kanssa, ajoin tavaroita autottomalle ja nyt istun odotellen iltakahvia. Ei vielä mitään kiusauksia, ihmeesti pääsee eteenpäin ajatuksen ja asenteen voimalla.

    • Viininlitkijä

      Höpsis, tietenkin kuudennen päivän ilta.

    • Viininlitkijä

      Se on nyt yhdeksännen päivän ilta. Oli vähän tekemistä kun olin juossut puoli päivää asioilla ja menin mieluisan kapakan ohi. Olisi tehnyt mieli katsoa, onko tuttuja, mutta en nähnyt tummennetuista ikkunoista.
      Nimimerkille on.aika.herätä.unesta_, usko on kyllä ja olen vakaasti seurakunnan toiminnassa mukana. En vain tiedä mistä minun pitäisi tehdä parannus. Sanotaanko raamatussa: juomarit eivät peri taivasten valtakuntaa? Missä? En kovin tarkkaan ole raamattua lukenut, ihan vain sieltä täältä kymmenien vuosien ajan.
      Eikö Jeesus veden viiniksi muuttanut, kai sitä sitten juotiin. Ei kai Jeesus tarkoituksella olisi johdattanut viinin juojia kadotukseen.

      • vuosisadanmatkustaja

        1 Kor 6:9. Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset,
        10. eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.


      • Viininlitkijä
        vuosisadanmatkustaja kirjoitti:

        1 Kor 6:9. Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset,
        10. eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.

        Vuosisadanmatkustaja, vastasin jo meiliisi 10.1.2018 15:08. Kiitos että löysit raamatusta kohdan, josta on.aika.herätä.unesta_ kirjoitti.
        Luin nyt tarkemmin Korinttolaiskirjeen jakeet. Tiedon janosta katsoin Wikipediasta, mitä tarkoittaa miehimykset. En olisi tiennyt että tarkoittaa homoseksuaalia.
        Toinen mielenkiintoinen huomioni on, että kun Jeesus muutti viinin vedeksi häissä, niin huomatkaa, että jo silloin oli kohtuukäyttö päivän sana. Ilmeisesti kohtuukäyttäjät voivat hääjuhlassa juoda viiniä ja heille on tarjolla Taivasten valtakunta. Jos joi mukikaupalla tai peräti useita päiviä, niin muuttui juomariksi, joille Jumalan valtakuntassa ei ole sijaa.
        Eli nyt minäkin sinne pääsisin tässä tammikuussa. Muita paheita ei ole, ei varsinkaan mitään noita Korinttolaiskirjeessä lueteltuja.


    • ViininIitkjä

      Tänään raittiina, join ainoastaan suositellut 17 keskiolutta.

    • ViininIitkjä

      Olen pitänyt alkoholista taukoa mutta olen katsellut pajon homopornovideoita muna pystyssä päivin ja öin. Katselen miten syntiset elää,kakkaa suuhun ja mällit lentää.

    • Viininlitkijä

      vuosisadanmatkustaja, en vaan ymmärrä tekeväni mitään syntiä tuosta hurjasta luettelostasi. Sorry! Että näin paatunut. Voi voi, onneksi on edes yksi aito uskovainen, sinä.
      On näköjään toinen Viininlitkijä ruvennut myös kirjoittelemaan. Minä en ole juonut 17 keskiolutta eikä munani edes seiso. Valitettavaa. Mutta kirjoitellaan kaikenlaista me molemmat, käytä sinä vaan nimmariani jos et muuta keksi. Minä olen näillä palstoilla tämän tammikuun ja sitten seuraavaksi ensi vuoden tammikuun.
      Minulla on 10 alkoton päivä menossa ja kohtuullinen olo.

      • Lady_Kananjalka

        Tekstisi taas paljastaa, että olet tietty palstan virallinen uliseva kanankoipi.


    • Viininlitkijä

      Kahdestoista päivä lähtee nyt kahvikupin ja ruisvoileivän lomassa. Vien joulukuusen tänään pois.

    • ViininIitkijä

      Nyt otan joulukuusen pois rektumistani, piikit alkoivat pistelemään liikaa.

    • Viininlitkijä.alkuperäin

      Viininlitkiä 13.1.2018 1:02 on joku muu kuin alkuperäinen minä, mutta ei se mitään, kirjoituksia mahtuu.
      13. päivä lähti käyntiin, kohta lenkille.
      En saa enää alkuperäistä Viininlitkijä-nimmaria toimimaan; tulee herja - on jo käytössä, mutta muuttelen sitä aina tarpeen mukaan. Joka tapauksessa kirjoittelen niin kauan kuin jaksan olla ottamatta, mieluummin koko tammikuun, mutta kerron jos sorrun.

    • Kylmis__

      Huoh...olispa viinaa..

    • Viininlitkijä.alkuperäin

      Kohta kolne pulloa punaviiniä litkitty aamupalaksi, ja pian menen vääntämään kunnon ripaskat. Joulukuusi on edelleen rektumissani.

    • Viininlitkijä.alkuperäin

      Viininlitkijä.alkuperäin 13.1.2018 11:24 on joku muu kuin minä, joka pidän tipatonta.
      Mutta 15.päivä lähtee nyt, hyväntekeväisyystyö odottaa, kuskaan potilasta terveyskeskukseen.

    • Viininlitkijä.alkuperäin

      Potilas olin siis minä itse, en saanut nimittäin joulukuusta enää pois anuksestani... Nuori lääkäri määräsi kuukauden löylykauhaterapiaa, sekä 17 pulloa keskiolutta päivittäin.

      • armas.puliveivari

        Ei tämä nyt onnistu. Menin kantapubiini moikkaamaan kavereita ja aivan automaattisesti sanoin myyjälle "se samanlainen" ja tuoppi kourassa pöytään. No , ei siellä muutkaan kahvia litkineet. Se siitä valkaisusta sitten!
        Aloitan huikattoman helmikuun, siinä on kolme päivää vähemmän, kuin tammikuussa. Ehkä selviän siitä?


    • Viininlitkijä.alkuperäin

      Viininlitkijä.alkuperäin 16.1.2018 2:18 ei ole minä, joka olen tipattomalla ja joka aloitin kirjoituksella Viininlitkijä 31.12.2017 10:06. Aiheena oli viimeisten brändien poisjuonti.
      Mutta minulla 18. alkoton päivä menossa. Kävin juuri etsimässä autoni lumesta ja lähden liikenteeseen.

    • Alkotuhoaaperheen

      Palstan sontasepot ovat ryypänneet perheensä , tyttöystävänsä, rahansa ja asuvat toimeentulotuella sontaluukuissa ryystäen kiljua ja sossun tilipäivänä halpakaljaa.
      Nämä sontasepot ovat niitä isiä, isoveljiä ja mamman poikia, jotka ryypänneet kaiken paitsi henkensä. Pian nämä sontasepot piehtaroivat keltaisin kuolemankielissä sairaalan liinavaatevarastossa ja kellarien käytävillä odottaen vuodepaikkaa omalla osastollaan eli kalmon kylmillä pahnoilla.
      Siellä he muistelevat vanhoja hyviä aikoja, kun oli vielä työpaikka ja sai tilipäivänä tulla kännissä kotiin pieksämään vaimojaan ja lapsiaan.

      • löytyihän.Tämä

        Oletko sä puhunut niiden vaimojen kanssa ja mitä he ovat kertoneet.


    • LOLMitäPellejä

      miksi joku vetää viinaa. onko lehdistössä niin luuseriporukkaa että pitää tissutella:D

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      206
      4974
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      292
      3085
    3. 134
      1797
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      228
      1647
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1451
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1223
    7. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      76
      1173
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1164
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1129
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1128
    Aihe