Taistele syöpää vastaan tieteellisesti.

tiedemiesjatutkija

16

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Petoksellarahaa

      Suomessa on näköjään sallittua kusettaa hyväuskoisia.

      • huomioitsija

        Ahaa! Lääkärit ovat kusettaneet sinua kalliilla ja tehottomilla pillereillään ja nyt olet niin katkera lääkäreille ja THL:lle!
        Taidat olla ykkösluokan hörhö hömelö!


    • olokin.pirteämpi

      Tuhansia ihmisiä jo pelkästään EU-alueella välttyisi syövältä jos noudattaisi terveellistä ruokavaliota ja pyrkisi pitämään painonsa ns. normaalina.
      Tämä pätee ainakin suolistosyöpätapauksissa.

    • EikösTotta

      Ei THL halua halpoja ja hyviä hoitoja!
      Hoidoista ja lääkkeistä pitää olla hyvät edut THL:lle, muutoin ei hoito toimi!

    • VesijaSuolaParantaa

      Vesi ja suola

      Vesi ja suola - nämä todelliset elämän ylläpitäjät planeetallamme - ovat viimeisen sadan vuoden aikana tulleet niin jalostetuiksi ja epäluonnollisiksi, että voimme etsiä niistä jopa suurimman osan terveyden tai sairauden alkusyistä.
      Tiedekään ei enää käytä tärkeimmästä elintarvikkeestamme vedestä pelkästään sen kemiallista kaavaa H2O. Samoin ei suolaakaan kuvata vain NaCl kaavalla. Kuvauksilla ”elävä vesi” ja ”elävä suola” on nykyään myös tieteellinen oikeutuksensa.
      Näistä asioista saksalainen akateemikko Peter Ferreira on puhunut useissa esitelmäsarjoissaan. Hän on kertonut paljon myös tuloksista, joihin hän on päätynyt tutkimusprojektiensa yhteydessä. Kyseisiä tutkimuksia hän on suorittanut amerikkalaiselle tutkimuslaitokselle biofyysikon ominaisuudessa jo vuosia. Tässä yhteydessä hoidetaan Suolakaivos-kylpylässä Berchtesgadenissa Etelä-Saksassa 400 potilasta ainoastaan veden ja suolan avulla.

      Tutkimus suoritetaan täysin tieteellisellä pohjalla yhteistyössä itävaltalaisen Ludwig-Boltzmann segmenttitutkimusinstituutin kanssa. Kyseinen instituutti tutkii potilaat tarkasti, joten myös koululääketieteellinen tapahtumien kulku on valvottu. Projektin vesiasiantuntijoina toimivat tunnettu tiedemies ja biofyysikko Wolfgang Ludwig ja italialainen biologi, tri Cicollo. Tohtori Cicollo on tutkinut viimeisimmän 20 vuoden aikana mm. erilaisten pyhien vesien ja lähteiden värähtelytaajuusmalleja. Tämän naispuolisen tohtorin ansiosta Italiassa on jo 14 valovesikeskusta, joissa käytetään ainoastaan pyhiä vesiä terapioiden yhteydessä - lääketieteellisessä valvonnassa.

      Peter Ferreira kertoo kokemuksistaan projektin yhteydessä: "Tutkimustemme yhteydessä emme keskity mihinkään erityiseen "vesi –tai suolamerkkiin". Kysymyksessä on se paljon syvempi merkitys, joka meidän on tunnistettava uudelleen veden ja suolan yhteydessä. Minulle merkittäviä tässä yhteydessä ovat veden ja suolat kyvyt, jossa yhteydessä taustalla on paljon muutakin, kuin mitä olemme pystyneet tieteellisesti edes tajuamaan. Vesiteemasta on viimeisimpien vuosien aikana julkaistu paljon kirjallisuutta. Vaikka suolateema on aivan yhtä tärkeätä, siitä ei löydy kirjoja juuri lainkaan. Siksi käsittelen esitelmissäni vesiaiheen lisäksi suola-aihetta perusteellisimmin.

      Biofysiikka

      Ennen kuin syvennyn tarkemmin aiheeseen vesi ja suola, haluan kertoa lyhyesti mitä ymmärrämme käsitteellä biofysiikka, jotta voimme ymmärtää jatkon, ei ainoastaan tieteellisesti, vaan myös yleistiedollisesti.
      Biofyysikkojen toimintakenttä on elävä organismi, olivatpa kyseessä sitten kasvit, eläimet tai ihmiset. He tutkivat asian elollista puolta. Kun tutkimme esim. vain materiaa, voimme järkevästi ajatellen ymmärtää vain materiaa. Tutkimus materian ja energian raja-alueella on siis biofysiikkaa. Se mitä kutsumme nimellä elämä, kuvaamme fysiikassa energiana. Tunnemme kuitenkin fysiikasta, että emme voi hävittää energiaa, ainoastaan muuntaa sen laatua. Ja koska emme voi hävittää energiaa, emme voi oikeastaan hävittää elämääkään. Tässä yhteydessä minulle on tärkeää tapa, jolla tarkkailen materian ja energian luonnollisten yhteyksien tärkeysjärjestystä. Näen että elintarvikkeiden (sananmukaisesti saksan sana Lebensmittel = elämänvälittäjä) tarkoitus on välittää elämää. Ja kun elintarvike ei enää ole elävä tarvike, vaan valmistustapansa perusteella "kuolintarvike", voi se ainoastaan välittää kuolemaa.

      Asiasta on olemassa mahtavia tieteellisiä tutkimuksia. Otan esimerkiksi vaikkapa emolehmän, joka juuri on vasikoinut. Emo luonnollisesti valmistautuu imettämään vasikkaansa, jotta se kasvaisi. Kuitenkin otamme tämän emolehmän maidon, sekoittamatta sitä yhdenkään muun lehmän maitoon, ja viemme maidon meijeriin pastöroitavaksi. Toisin sanoen niin, että se käy vain läpi sen prosessin, jonka lainsäätäjät ovat vahvistaneet tehtäväksi maidolle sen myyntiä varten. Pastöroinnin jälkeen annamme emolehmän maidon sitten vasikalle juotavaksi. Viimeistään kolmen viikon päästä tämä vasikka on kuollut.
      Miettikäämme tapahtunutta! Tarvitsiko vasikka maidossa olevaa kalkkia ja valkuaista, vai alkuperäisessä maidossa ollutta elämää? Samalla kun hajotamme maidon rakenteen, tuhoutuu myös tämän nesteen geometrinen rakenne. Ja sieltä missä geometrinen rakenne puuttuu, puuttuu myös energia.

      Näin meidän on kriittisesti valaistava lisäravintoaineiden biofysikaaliset yhteydet. Jopa luonnollisten vitamiinien yhteydessä on huomioitava niitä ylläpitävä rakenne, ts. onko niissä ylipäänsä enää elämää. Lisäravinteiden koko kenttää tarkastellaan valitettavasti liian usein pelkästään biokemiallisesti. Mutta nyt mukaan tulee myös biofysiikka.
      Mistä tässä nyt oikeastaan onkaan kysymys? Tarvitsenko tämän vitamiinin vai tarvitsenko vitamiinin sisältämän informaation? Loppujen lopuksihan biofysiikassa on kysymyksessä energia, ja niinpä vastaus edelliseen kysymykseen onkin "informaatio", ts. sähkömagneettinen värähtelytaajuusmalli.

      Tässä yhteydessä kysymyksessä on ainoastaan samojen, tosin erilaista alkuperää ole

      • superfuture2000

        Pseudotiedettä vailla vertaa.


    • perinkummallista

      Miksi halpoja hyviä hoitoja ei saisi markkinoida?

    • Terve.vaanmenoa

      Joo. Minäkin join vettä ja söin suolaa. Nyt olen koomassa...mutta vältin syövän!

      • Olettäyshörhö

        Kirjoituksestasi huomaa ihan selvästi, että olet vielä koomassa.
        Mutta hienoa, että suola paransi syöpäsi!
        Levitä tätä tietoa tehokkaasti kaikille kansoille.


      • täällä.pehmustettu.auto

        Terve vaan menoa
        Sinulla on hyvin pahoja aukkoja tiedoissa; koomassa oleva ei konttaa koneelle kirjoittamaan. Tietosi ovat halvaantumisuhassa olevan.
        Se ei tässä tapauksessa liene huolestuttavaa.


    • skeptikkokammoparansi

      Paransin syöpäni kammoamalla skeptikkoja!

    • skepponen

      HÖRHÖT, KATSOKAA MITEN JANI KOKIN KÄVI! EI PARANTYNUT USKOMUSHOIDOILLA, VAAN TAUTI VAATI LAAJAN LEIKKAUKSEN JA KAKSI VATSAN AVANNETTA! Olisi kannattanut hoitaa ajoissa.

      • OletkoMamu

        Määrittele sanan "HÖRHÖ" tarkoitus ja kattavuus!

        "EI PARANTYNUT"


      • OletkoMamu

        Määrittele sanan "HÖRHÖ" tarkoitus ja kattavuus!

        "EI PARANTYNUT"


      • OletkoMamu

        Määrittele sanan "HÖRHÖ" tarkoitus ja kattavuus!

        "EI PARANTYNUT"


      • Ykskokkivaan

        Meidän kokkien palkkaus on tosi huono ja työolosuhteet kuumat ja stressaavat joten ei oo ihme, jos joku sairastuu syöpään!
        Kiva, että tää Jani pääsi eläkkeelle tästä alipalkatusta paskaduunista!
        Onnee vaan hyville eläkevuosille, Jani!

        P.s. Meitä kokkeja on koulutettu liikaa ja siks palkka on niin huono.
        Ilmeisesti meidän työolosuhteet on syöpää aiheuttavia!
        Asiaa pitäisi tutkia lääketieteellisesti.
        Onkohan meidän kokkien syöpäkuolleisuus suurempi kuin muiden sammattien?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2926
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2490
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2250
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1817
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe