Hotellissa

Olin pitkästä aikaa pienellä työreissulla, Viikonloppu-matka oli tarjoutunut työnantajan tarjoamana ja kun vaimo oli töissä viikonlopun niin päätin itsekkin käydä tekemässä ylimääräistä tienestiä.
Istuin alkuiltaa aulan baarissa ja olin jo lähdössä takaisin huoneeseen kun yhtäkkiä viereeni istahti lievästi viinalle tuoksahtava vanhempi mies joka iloisesti tervehti minua. "Hei älä nyt vielä lähde" hän virkkoi, "hain juuri uuden paukun enkä haluaisi juoda yksin", mies jatkoi.
"jaa mä olin kyllä lähdössä jo, kun itselle ei viina maistu" olin jo nousemassa kun tunsin miehen käden kädelläni "hei hei istu nyt vaan, jooko" hän sanoi hiljempaa ja katsoi mua suoraan silmiin. "No okei voin jäädä vähäksi aikaa" vastasin ja istuin hänen viereen.
Jostakin syystä mies piti kättää aivan reiteni vieressä koskettaen, mutta syykin selvisi pian "Mä kattelin sua tos tiskiltä ja halusin tulla tutustumaan suhun" mies sanoi hörpäten hermostuneesti.
"ai jaa mites sä nyt silleen" kysyin ihmetellen ja äkisti hän nosti käteni reidelleen, jossa tunsin hänen elimensä lahkeessa.
"Tämän takia" hän sanoi ja katsoi mua uudestaan silmiin. Hätkähdin. Ja niin hätkähti myös miehen elin. Tunsin sen liikahtavan kankaan sisällä. Nielaisin. Hermostuneesti liikautin kättä ja tunsin terskan ja kyrvän varren selkeämmäin kättäni vasten. Avasin kouraani, laskin käteni nieleskellen elimen kohdalle ja hieraisin...Mies katsoi tyytyväisenä drinkkiään hitaasti nieleskellen ja vilkuilin hermostuneena näkeekö kukaan. Jatkoin puristelua, elin nytkähteli lahkeessa ja mies kumartui puoleeni "tule perässä"...
Nousimme pöydästä, seurasin miestä vessojen puolelle. Mies astui suoraan avoinna olevaan koppiin ja piti ovea mulle auki. Hän painoi mut seinää vasten ja antoi viinan huuruisen suudelman suoraan suulleni. Kouraisin hänen etumustaan, kyrpä tuntui seisovan aivan kovana, eikä mies halunnut odottaa vaan hän painoi minut istumaan kannen päälle. Mies lukitsi oven ja avasi housunsa ja painoi suoraan kalunsa suulleni. Hän otti päästä kiinni ja alkoi ynisten lykkiä. Maistoin hänen kiimatippansa terskasta ja puristin huuleni tiukemmin kyrvälle. "ooh kun on namia" mies huohotti hiljaa, lykkien suuhuni uudestaan ja uudestaan. Puristin käteni hänen kyrpänsä juureen ja hieroin sitä, tuntien suonikkaan elimen paisuvan kättäni vasten. Miehen ote tiukkeni, hän otti takaraivosta kiinni ja työnsi jo nopeammin. Turpea terska souti suussani painuen aivan kurkkuuni saakka ja pian mies alkoi jännittyä kauttaaltaan. Katsoin häntä puuskutuksen voimistuessa, kunnes hän vilkaisi minuun kasvot punaisena ja huulien välistä huohottaen hän laukesi suussani. Nielin nopeaan tahtiin hänen suolaisen lastinsa ja viime tippojen puristuessa terskasta hän vetäytyi suustani raskaasti hengittäen.
Odotimme kopissa hetken kuullostellen ettei muita ollut ja hän sujautti huoneensa numeron minulle ja sanoi että nähdään siellä myöhemmin....

6

5053

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Miten se jatkuu....

   • Hinaajienyö

    Istuin alkuiltaa aulan baarissa kun vaimo lutkuttaa työnantajan mulkkua viikonlopun työreissulla. Jatkoin runkkaamista kädelläni baarissa, pyllistin ja laskin valtavan paukun. Se oli raskaasti tuoksahtava. Pian tunsin työnantajan pallit kädelläni. Tämän kankea vaimo karjahti alasti tiskiltä ja alkoi lutkuttaa terskasta namia.


  • ...pyyhin suupieleni vessassa ja maistelin miehen kiiman jälkimaininkeja. Häneltä tuli sangen täyttävä lasti ja kävin huuhtelemassa suuni vielä yhdellä drinkillä ennenkuin suunnistin takaisin kerroksiin. Päätin käydä huoneessani virkistäytymässä ennenkuin suunnistin miehen huoneelle.
   Koputin oveen ja mies avasi. Hänellä oli päällään kylpytakki, vatsaan saakka auki. Hän viittoili minut sisään ja suljin oven perässäni. Mies painautui minua vasten ja suuteli pitkään. Vastasin suudelmana ja tunsin kovettuman välillämme. Hieraisin puoliavointa kylpytakkia ja kankea elin heilahti kosketuksestani. Mies painoi minut tottuneesti polvilleni ja otin kylpytakin kätköistä puolikovan kyrvän jota aloin imeä kovaksi.
   Kauaa ei tarvinnut lutkuttaa mulkkua, kun se seisoi jo juhlakunnossa. Mies nosti minut ylös ja suuteli minua uudestaan. Hän alkoi riisua minua samalla ja pian olin alasti hänen edessään. Jatkoin kalun runkkaamista, se nytkähteli kovana ja odottavana ja astuimme sängylle...
   Mies käänsi minut sänkyä vasten ja komensi minut kontalleni. Asettauduin mahdollisimman leveälle haara-asennolle ja painoin pääni vuoteelle. Tunsin kuinka mies levitteli pakaroitani ja ihasteli näkymiä. Olin juuri sheivannut itseni ja se näköjään kannatti. Huokaillen mies otti purkin liukastetta yöpöydältä ja levitti sitä hitaasi aukolleni. Taitavin sormin hän availi reikääni ja tunsin rentoutuvani enemmän.
   Pian tunsin terskan aukollani. Se etsi kuumeisesti sisäänpääsyä ja paine reiälläni kasvoi. Turpea nuppi painui hitaasti aukkoani vasten ja alkoi levittää sitä tuskallisen hitaasti. Ähisten mies tunki kyrpäänsä reikääni ja pyllistin enemmän. Paksu terska painui sisääni ja ähkäisin, sillä äkkiseltään se tuntui valtavan paksulta. Miehen kädet puristautuivat pakaroihini hänen työntyessään sisääni. Liukuvoide teki tehtävänsä ja paksu kalu luiskahti seisääni miehen survaistessa loput suoleeni. Tunne oli mieletön, paksu mulkku juurta myöten aukossani ja vihdoin mies aloitti hitaat lykkimiset voihkaisten jokaisella survaisulla.
   Miehen pallit heilahtivat painavina omiani vasten ja irstas lässähdys kuului jokaisella työnnöllä. Työnsin persettäni vastaan ja puristelin rytmikkäästi aukollani. Mies kiitti huomiosta ja nopeutti tahtiaan. Hän otti kovempaa vyötäröstäni kiinni ja aloitti loppukiihdytyksen. Mies lykki vielä muutaman kerran, karjahti niskaani painautuen selkääni vasten ja tunsin reiässäni, kuinka hänen elimensä nytkähteli tyhjäksi sisässäni. Olin taivaassa.....

   • Anonyymi

    Jatka vielä


  • Kiimainen kertomus...

  • Ihana tarina, olisi kiva tavata tuollainen mies

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1666
  2. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   89
   1218
  3. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1155
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   159
   950
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   11
   730
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   18
   680
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   50
   641
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   46
   618
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   551
  Aihe