Meillä kummittelee.

loimi

Lyhyesti. Olemme asuneet nykyisessä asunnossamme kolme vuotta. Koko tämän ajan minä olen epäsäännöllisin väliajoin saanut yliluonnollisia kokemuksia (herään keskellä yöllä tunteeseen, kun energia virtaa päälaesta sisään ja purkautuu ulos käsistäni ja tunne, että meillä on joku). Lapsista esikoinen on alusta saakka puhunut "näkymättömästä" joka laskeutuu katosta ja hän on ollut peloissaan. Ei halua nukkua omassa huoneessaan. Kerran näin unen, että heräsin siihen, kun meidän eteisessä oli joku ihminen ja menin väliin ja sanoin, ettei hän voi olla täällä. Olin vihainen ja käskin menemään pois, koska "lapset pelkää, et saa tulla". Pitkään aikaan ei ollut mitään. Nyt uudestaan alkanut sama. Viime yönä näin unen, missä vanha mies tuli ulos lasten huoneesta ja ja otin hänet kiinni ennen eteistä ja tartuin hänen käsistään. Tunsin energian virtaavan niistä. Kysyin "oletko vihainen, koska olet kuollut?" Hän vastasi minulle "olen". Halasin miestä ja hän käveli sen jälkeen ulos asuntomme ovesta. Onko tämä nyt ohi?

7

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkka111

      Millainenhan tuo asuintalo on, onko omakotitalo ja miten vanha yleensä. Monet jutut selvinneet myös talon historiaa selvittämällä. Entä onko asunnon yläpuolella vintti tai välikatto?!?
      Tietystikin jos tuntuu, että "hengen" kanssa voit hyvin kommunikoida, niin kysyä että mikä hänen suhde taloon on ... (Tunne kyllä on, että hän jotenkin selvästi tähän taloon liittyisi. Lasten aistithan on myös monesti näistä hyvinkin tarkat, ja hän tukee nyt tässä omiasikin havaintoja ... )

    • Issuj.Allah.Oha

      Meilläkin kummittelee. Vuodesta 2015 asti, jolloin naapuritontitellemme perustettiin hyvinvointikeskus on tummia moniosaajia vilissyt säännöllisesti ikkunoiden takana. Myös esineet liikkuuvat esimerkiksi polkupyörillä on nykyään tapana kadota pihastamme ja siirtyä napurin täyshoitolan telineeseen.

    • poispahatvoimat

      Kaikki kummitukset ovat pahoja henkiä tai demoneja. Niitä ei tarvis lähteä halailemaan ja niiden kanssa juttelemaan. Ainut lääke on häätää ne vois Jeesuksen Kristuksen nimessä.

    • thewatcher

      Ei ole ohi. Ehkä jatkuu vielä noin kolmekymmentä vuotta tai loputtomasti eri paikkoihin ilmestyen. Tiedän kummituksen joka on vaeltanut jo 3000 tuhatta vuotta maan päällä eri dimensioissa ja hahmoissa. Tämä kummitus on vaeltanut maan päällä jo niin kauan, niin miten hän oppisi olemaan vaeltamatta? Hänelle se on spontaania luonnonlahjakkuutta ja vaivatonta.

    • thewatcher

      Tämä kertomani eri dimensioissa tietoisesti kiertänyt sielu sai 3000 vuotta sitten Saturnusvihkimyksen Melchizedekin mielessä. Hänestä tuli vaeltaja kaikilla psyyken tasoilla.

      Se on ohi, kun hän ruumiillistaa tuon vihkimyksen kehossaan pysyvästi ja nousee pois maan piiristä. Silloin hänen ei enää tarvitse enää maata kiertää psyyken tasoineen vaeltajan tavoin. Lopullisessa valossa maan kiertäminen näet ei enää kiinnosta. ”Tulin minä maata kiertämästä” - näin sanotaan raamatussakin tietystä henkisen kehityksen vaiheesta.

    • vaeltavajuutalainen

      Oletteko täällä vaiko oletteko muualla?!

      • thewatcher

        Logos on läsnä koko aurinkokunnassa. Se selittää näennäiset bi-lokaatiot ym.
        Fyysinen keho on täsmälleen samanarvoisessa asemassa kuin sarjakuvahahmo. Siksi on helppo vaihtaa hahmo vaikka kolmioksi. Tietyllä asteella samaistuminen tiettyyn hahmoon katoaa sataprosenttisesti, jolloin se on vaihdettavissa käden käänteessä. Logos on hahmoton, mutta voi käyttää hahmoja mikäli näin tahtoo. Älä erehdy luulemaan että näkemäsi hahmo olisi mikään totuus, se on pelkkä projektio. Myös fyysinen keho on pelkkä projektiohahmo.

        Totuus on enempi laadullinen kuin hahmollinen. Hahmo on kulissia, kuin taulun kehys.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe