asfaltia ja soraa

karjalakunnailla

Mitähän maksetaan nykyään etelässä massan ja soran ajosta?onko autolta mitä vaatimusia?

11

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaatimusia

      Vaatimusia on varmasti kunhan kerrot ensin mitä vaatimusia tarkoittaa.

    • Euro5

      Euro5

    • OlenKokeillutTuotakin

      Unohda koko juttu, ajele vain sontaa sieltä navettasi takaa pellolle niin ei tarvitse rasittaa aivosoluja näin vaikeilla asioilla. Etelässä on herrojen metkut ja juonet. Pitää olla pelimies jos siellä aikoo pärjätä. Kai se tosirahtarin pitäisi jossain asua. Sekin perkele maksaa etelässä maltaita alle 1000 eur ei rahtimiehelle löydy vuokrayksiötä / kk jossa mahtuisi reilusti piereskelemään. Parkkipaikalla joku Latvian tai Liettuan liero imee pumpulla joka viikonloppu kuormurisi tankin tyhjäksi Transittiin ja kuskaa lautalla yli kotimaahansa. Saattaa vielä hyvä kuntoinen ajovaloumpiokin lähteä matkaan. Sitten ne naapurit siellä kerrostalossa. Saatanat vain mulkoilevat eivätkä tervehdi. Ihan ihme kulttuuria. Afrikan mies voi hymyillä leveästi,mutta kun kun sitä yhteistä kieltä ei löydy niin pelkäksi nyökkäilyksi menee. Aaa vot kainuun korvessa ihana hiljaisuus. ei ole töitä,mutta sielu lepää joten kannattaa pysyä siellä. Jos nyt sitten asiaakin puhutaan niin ainoastaan paikallisen KTK neuvottelema sopimus etelään voi olla mahdollisuus. Silti ei sillä rahaa tehdä koska kaikki kustannukset on monikertaiset siihen nähden mitä ne on muualla Suomessa.Tietysti se voi olla se viimeinen pelastus varmalta konkurssilta.

      • TosirahtariMikäSeOn

        Mikä on se TOSIRAHTARI???? Siitä usein kirjoitellaan muttei kukaan ole koskaan kertonut mikä se on tai mitkä on tosirahtarin määritteet. Rahtari-sana tuo varmaan 95%:lle ihmisistä mieleen lihavan, epäsiistin, tupakkaa polttavan, puukengillä, jopa talvikeleillä, grillille rasvaisia makkaraperunoita syömään löntystelevän miehen. Mitä se tosi-sana vielä tuo rahtariin lisää olisi mielenkiintoista tietää?


      • wefggrg

        Se on kimmo puntti.


    • OlenKokeillutTuotakin

      Tosirahtari on yleensä mies harvemmin nainen. Hänelle kaikessa etusijalle menee aina työntekeminen. Vaikka olisi pojan rippijuhlat niin ei käy ,koska pitää olla työssä ,koska tilanne on päällä ja pomo sanoi ettei muuta vaihtoehtoa ole kuin lähteä keikalle. Synnytyslaitokselle ei ehdi mukaan koska keikka painaa päälle ja ei viitsi pomon luottamusta pettää. Ehtiihän sitä vauvaa hyysätä sitten myöhemminkin. Isyyslomia ei ehdi pitää koska keikka pukkaa päälle. Lihava,tupakkaa polttava,puukenkiä käyttävä makkaraperunoita syövä rahtari oli ennen se tosirahtari. Ne perkeleet menivät ennenaikaisesti jo hautaan tai ovat jo eläkkeellä. Nyt on uusi sukupolvi tosirahtareissa. Heillä on kyllä terveet elämäntavat. Rehua syödään ja rasvatonta maitoa juodaan ja tupakka ei todellakaan maistu. Heillä on perhe, tyttöystävä ja tai vaimo joka lukee jokaisen naisten lehden ja sieltä saavat hyviä vinkkejä elämänlaadun parantamiseen. Joten Uuden sukupolven tosirahtari pyrkii tekemään kaikkensa jotta perheellä menisi tosi hyvin ja vaimo/tyttöystävä olisi tyytyväinen ja näin tämä tosirahtareiden tarina jatkaa omaa kulkuaan täällä 100 v. Suomessa. Sen pituinen se. Mitä päättelemme: mikään ei ole muuttunut tällä planeetalla.

      • JaMaRe

        Tosi rahtari on justiin muuhun,kuin puuttellisiin työvarusteisiin pukeutuva huonosti elävä.Asiakaspalvelustakin puhutaan nykyään paljon.Mitäs mieltä kommentoijat olette siitä,että tuo digipiirturi on tehnyt hommien hoitamisesta joskus aika hankalaa,suorastaan hölmöä?Ei tule mieleen muuta ammattikuntaa,jonka liikkumisen vapautta näin säädellään.Kun viikkotunnit tulee kotimaassa täyteen vaikka sata kilsaa ennen kotia,niin siihen jää.Samalla,jos vaikka rouva tai tyttöystävä tulee hakeen levikkeeltä,niin voi omalla autolla ajaa vaikka Espanjaan ja takaisin.Samalla kun minuutilleen työaikaa kytätään,niin missä ne asianmukaiset taukopaikat?


      • SitäSaitteMitäHalusitte
        JaMaRe kirjoitti:

        Tosi rahtari on justiin muuhun,kuin puuttellisiin työvarusteisiin pukeutuva huonosti elävä.Asiakaspalvelustakin puhutaan nykyään paljon.Mitäs mieltä kommentoijat olette siitä,että tuo digipiirturi on tehnyt hommien hoitamisesta joskus aika hankalaa,suorastaan hölmöä?Ei tule mieleen muuta ammattikuntaa,jonka liikkumisen vapautta näin säädellään.Kun viikkotunnit tulee kotimaassa täyteen vaikka sata kilsaa ennen kotia,niin siihen jää.Samalla,jos vaikka rouva tai tyttöystävä tulee hakeen levikkeeltä,niin voi omalla autolla ajaa vaikka Espanjaan ja takaisin.Samalla kun minuutilleen työaikaa kytätään,niin missä ne asianmukaiset taukopaikat?

        Olisiko kuljetusporukan vaan kannattanut menneinä aikoina pitää järki päässä työaikojen suhteen? Ennen kun ei ollut todellisuusessa juuri mitään valvontaa tuöaikojen suhteen kaverit veti ailmät ristissä niin kauan kunnes väsytti niin että meinasi kalusto riistäytyä hallinnasta. Kun ala ja kuljettajat ei itse ymmärrä einä halua laittaa asioita kuntoon ja järjelliselle tasolle on sen jonkun muun tehtävä jossain vaiheessa. Nyt ne työajat on sitten piirturilla rajoitettava kun oma pää ei mitään kerro. Eli sitä saa mitä tilaa-sanonta pätee myös kuljetusalalla.


    • TukevastiEläkkeellä

      Totta turiset , nykyisin on erilaiset tosirahtarit kuin vielä 15 vuotta sitten. Nykyinen tosirahtari on totta tosiaan pahassa kiipelissä kun kotona ollaan tyytymättömiä kun ei ole sitä yhteistä laatuaikaa. Kuka perkele tuollaisenkin järkyttävän laatuaika sanahirviön on keksinyt. Motkottava vaimo tai tyttöystävä on on pakko saada rauhoittumaan toteuttamalla kaikkia naisten lehtien kotkotuksia.Kyllä siihen sitten sitä rahaa uppoaa. Onneksi on keksitty tämä digipiirturi niin meidän kaikkien on välillä käytävä siellä kotiosoitteessa vaikka olisi kuinka mukava ajella loputtomasti.
      Olisiko hyvä mainos slougani?. "Digipiirturi on jokaisen kuskin tyttöystävän paras kaveri" ja paras keksintö mitä insinööri on pienessä päässään keksinyt"

      • Nyrkki-Niilo

        Rekkakuskin paras ystävä on läppäri tai tabletti. Enää ei tarvitse ostaa pornolehtiä yöparkkiin kun em. medialaitteilla voi ilmaiseksi " viihdyttää " itseään peltikopissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      191
      32402
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      253
      20852
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      431
      10665
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6565
    5. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      67
      4856
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      38
      4650
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      4008
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1587
    9. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      96
      1490
    10. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      52
      1419
    Aihe