Rouvalle viihdettä kakkoskanavalla...

KoivuniemenRouva

Makailen hotellihuoneen sängyllä silkkisessä kylpytakissa, jonka alla ei ole mitään. Olen suihkunraikas ja ajellut itseni alapäästä täysin posliininsileäksi, koska odotan että pian tulee seuraani henkilö, joka mielellään tuntee sormillaan sileän häpykummun ja jatkaa siitä hivellen kohti pillua ja siitäkin eteenpäin… Mutta vielä ei ole sen aika. Lopulta odotukseni palkitaan ja hotellihuoneen ovelle koputetaan. Oven takana on mies, jota en ole ennen tavannut muuten kuin netin kautta. Tervehdimme ja hän katsoo minua hyväksyvästi, naimisissa oleva 35-vuotias nainen näköjään kelpaa hänelle hyvin. Ja miksei kelpaisi, minussa on kauneutta, pehmeyttä, kosteutta useammankin miehen tarpeiksi.
Juteltuamme hetken niitä näitä hän ei pysty enää hillitsemään itseään, vaan alkaa avata kylpytakkini vyötä ja ottaa rintani esiin nuollakseen niitä. Siitä kieli kulkeutuu alaspäin kunnes tavoittaa silkinsileät pillunhuulet. Siitä hän villiintyy täysin ja alkaa lipoa himosta turpoavaa pilluani, kunnes se valuu nesteitä hänen leukaansa pitkin ja minä voihkin nautinnosta sängyllä jalat levällään. Sormet tunnustelevat pehmeää ja märkää pillua joka suunnalta, sisältä ja ulkoa, ja hän alkaa avata housujaan tullakseen sisääni. Hän tulee päälleni ja työntyy sisääni koko mitalta uudestaan ja uudestaan. Hän alkaa jo olla laukeamisen partaalla, mutta tämäpä ei ollutkaan vielä tässä.
Olen hyvin tiukasti varjellut peppuani ja säästänyt sitä vain aviomiehelleni, vaikka olenkin maannut muiden miesten kanssa. Nyt kuitenkin haluan heittäytyä kunnolla syntiseksi, ei sen takia että tapaamani mies olisi erityisesti sen arvoinen, hän sattuu vaan olemaan se onnekas, joka saa maistaa minua vielä vähän toisestakin paikasta. Hän vetäytyy ennen kuin laukeaminen tulee väistämättömäksi ja minä puolestani vaihdan asentoa. asetun tarjolle kontilleni ja selkä naisellisesti pienellä notkolla työnnän pehmeän peppuni niin ylös tarjolle kuin suinkin ja levitän hiukan pakaroitani, jotta hän ymmärtää olevansa tervetullut. Hän ymmärtää ja tarttuu tarjoukseen, levittää hiukan pillun kosteutta reiän ympärille ja alkaa varovaisesti työntyä perseeni sisään. Kostea kyrpä liukuu hitaasti mutta varmasti pyllyyni, sekin on jo himosta pehmennyt vastaanottavaiseksi. Kun hän on minussa juuriaan myöten, käsken panemaan niin että tuntuu. Mies ei toista käskyä tarvitse, hän alkaa panna parastaan ja nai persettäni sellaisella elämänilolla että siitä jää jälkipolvillekin kerrottavaa. Laukean ihanaan nautintoon, mutta hän jatkaa vielä. Perseeni on pehmeä, mutta sisältä tiukka vastustaja eikä sellaista kukaan mies kauan kestä. Kun laukeamista ei enää voi välttää, hän vetäytyy ja runkkaan muutamalla vedolla spermat rinnoilleni. Molemminpuolisen tyytyväisyyden vallassa käymme suihkussa ja hän pukeutuu. Hänen lähdettyään avaan koneen ja alan etsiä uutta kandidaattia…

7

1257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Upea tarina! Harva nainen uskaltaa myöntää nauttivansa persepanoista. Itse nautin suunnattomasti pannessani juuri siihen osoitteeseen. Oli pakko helpottaa oloa omalla kädellä kun vaimo ei ole saatavilla ja ehkä parempi niin... Olisin todennäköisesti nainut häntä semmoisella kiimalla ettei olis pystynyt istuun huomenna... LISÄÄ PYYDÄN!!! =)

      • Kyllä meitä peppuseksiä haluavia ja siitä nauttivia on. Vaikka pillu kaipaa huomiota enemmän, niin kyllä peppu parin viikon välein vaatii osansa.


      • KoivuniemenRouva

        Kyllä minä nautin suuresti persepanoista, persesormettamisesta jne., tämä tarina tuli ihan sydämestä. Mites Metsuri, nauttiiko vaimosi kakkoseen panemisesta? Minä välillä himoitsen nimenomaan persepanoa pillun sijaan, kuten edellinenkin kommentoija. Se tunne kun kyrpä on kunnolla sisällä ja mies alkaa "takoa", se on ihan parasta... Miltä mahtaisikaan vieras mies siellä tuntua... ;)


      • Nauttii ja välillä suorastaan vaatii sitä. Välillä vaimo laukee sitä kautta ihan älyttömällä voimalla ja olen huomannut ettei sitä tasoa saavuta muuta kautta. Olen oppinut jo "lukemaan" vaimon eleitä, ja heti kun huomaan että NYT niin on parempi vetäytyä ulos perseestä, koska orgasmi on välillä niin voimakas ettei hän pysty hallitsemaan liikkeitään. =)


      • Niin ja en voi kieltää etteikö sitä nautintoa ole ilo seurata! Ja se, että miltä vieras mies tuntuisi niin sehän selviää vain kokeilemalla... 😉


    • tj74vm

      peppuseksi on ihanaa....

      • seurattu

        paska haisee ja banjot soi yäk


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe