Christopher Walken sopisi näyttelemään.........

mystery-86

Transylvanialaista mielipuolista säveltäjää...joka yhdistelee eri genrejä klaustofobisesti ja kuitenkin saa hommaan jotain älyä.Sellaista jolla on sellainen kunnon ränsistynyt kartano ja soittaa urkuja kynttilän valossa.Ehkäpä sellainenkin rooli sopisi missä hänet olisi sijoitettu keskiajalle....siitä kyllä sitten tulisi varmaan ehkä liian samantapainen kuin rooli mikä hänellä Sleepy Hollowssa.Ilmestyskirjan ratsastaja sopisi hänelle mutta? kun perkeles....tuo Sleepy Hollow vähentää niin vaihtoehtoja tuon pimeän ajan rooleista.Pitäisi katsella taas vähän ilmestyskirjan tarinointia...sieltä löytyisi joku sellainen joka sopisi miehelle.Mitä mieltä muuten olette kyseisestä näyttelijästä?.

12

847

  Vastaukset

  • ...Kauriinmetsästäjien venäläisen ruletin taitajana. Olihan se nimi Nikanor? Siitä lähtien olen tykännyt siitä kuin hullu puurosta. Jossain näin äskettäin, siitä on tullut jo vanha mies.

   • Rakastan Christopher Walkenin tyyliä ja olemusta, hän on loistava näyttelijä!!! Hänellä on upeita pääosarooleja, kuten mainittu Deer Hunter, mutta myös aivan mahtavia sivuosia, kuten esim. True Romancessa ja Pulp Fictionissa.

    Christopher on omaperäinen ja uskomattoman karismaattinen näyttelijä!!!

    Onko kukaan muuten nähnyt Conan O´Brienia jossa Christopher vierailee? Se oli aivan mahtavaa katseltavaa. Nauroin koko ajan Christopherin omalaatuisille jutuille. Mahtavaa!! Hänen itsensä mielestä hänen nimensä pitäisi olla Chris, koska se olisi lyhyempi ja ytimekkäämpi nimi. Chris Walken, Flash Gordon!!!! Walkenin mielestä nimi Christopher nopeasti lausuttuna kuulostaa lähinnä yskäisyltä.

    Heh, mutta hieno mies on kyseessä!!!!!


   • Mr. Orange kirjoitti:

    Rakastan Christopher Walkenin tyyliä ja olemusta, hän on loistava näyttelijä!!! Hänellä on upeita pääosarooleja, kuten mainittu Deer Hunter, mutta myös aivan mahtavia sivuosia, kuten esim. True Romancessa ja Pulp Fictionissa.

    Christopher on omaperäinen ja uskomattoman karismaattinen näyttelijä!!!

    Onko kukaan muuten nähnyt Conan O´Brienia jossa Christopher vierailee? Se oli aivan mahtavaa katseltavaa. Nauroin koko ajan Christopherin omalaatuisille jutuille. Mahtavaa!! Hänen itsensä mielestä hänen nimensä pitäisi olla Chris, koska se olisi lyhyempi ja ytimekkäämpi nimi. Chris Walken, Flash Gordon!!!! Walkenin mielestä nimi Christopher nopeasti lausuttuna kuulostaa lähinnä yskäisyltä.

    Heh, mutta hieno mies on kyseessä!!!!!

    Taisi olla ainoa Conan-ohjelma jonka kattelin ja ihastuin siinä sitten Christopher Walkenin persoonaan! Aivan mieletön persoona ja todellakin jäi mieleen ne jutut mitä C.W ihan pokkana ja viattomasti laukoi. Tuntui siltä että kukaan siellä yleisössäkään ei voinut olla pitämättä Chrisin persoonasta!

    Vuosia sitten kun katselin Kauriinmetsästäjät, niin mieleeni jäi Christopher Walken.. eikä esim. Robert De Niro, jonka hymähtelevään tyyliin oon jo lopullisesti kyllästynyt.

    Hänessä on sitä karismaa:)


  • Hän kuuluu suosikkinäyttelijöihini. Oletko muuten nähnyt kun hän esiintyi musiikkivideolla muutama vuosi sitten? Tässä linkki sivulle josta löytyy video:

   http://www.astralwerks.com/fbs/woc/

   • NÄKIKÖ JOKU JOSKUS JOKUNEN VUOSI TAKAPERIN HESARIN NYT-LIITTEESSÄ IDENNTIISET KAKSOSET SIINÄ OLI C WALKEN JA PAVE MAIJANEN. C WALKEN ON AINAKIN SUOSIKKINI.


   • man-legally kirjoitti:

    NÄKIKÖ JOKU JOSKUS JOKUNEN VUOSI TAKAPERIN HESARIN NYT-LIITTEESSÄ IDENNTIISET KAKSOSET SIINÄ OLI C WALKEN JA PAVE MAIJANEN. C WALKEN ON AINAKIN SUOSIKKINI.

    Molemmilla on vielä veden väriset silmät.


   • MUTTA SOPISI MIELESTÄNI JOHONKIN LEFFAAN JOSSA ON MAFIAA JA POLIISEJA.


   • man-legally kirjoitti:

    MUTTA SOPISI MIELESTÄNI JOHONKIN LEFFAAN JOSSA ON MAFIAA JA POLIISEJA.

    tulikin tuosta mieleen että harmi vaan kun Walkenilla ei ole tärkeämpi osa Pulp fictionissa,muita sellaisia leffoja myös löytyy kuten vaikkapa true romancessa pitäisi miehellä olla pidempi rooli.Sitten se hahmo jota Walken näyttelee niin sen roolin ympärille kannattaisi väsätä ihan erillinen leffa.Mainettakin lordilla on sen verran että ei haittaa jos hän tekisi huonoja roolisuorituksia.Ura ei voi mennä enää pieleen....jotain muinaista siitä walkenista löytyy....synkkää aatelisuutta ym....


  • Alla listani ns. ulkomaisista suosikkinäyttelijöistä!

   1. Chris Walken
   2. Brad Pitt
   3. Robert De Niro
   4. Al Pacino
   5. James Woods

   Listan jälkeen tulee monia hyviä näyttelijöitä, joita arvostan paljon: Johnny Depp, Sean Penn, Gary Oldman, Val Kilmer, Harvey Keitel, Gary Sinister, Ralph Fiennes, Ian McKellen, Anthony Hopkins, Joe Pesci, Jon Voight.

   Lista on siis eläviä suosikkinäyttelijöitä koskeva - ei siis välttämättä paremmuus järjestyksessä!

   Vahinko vaan, ettei Walken ole ollut enää samoissa filmeissä kuin De Niro Pacino jne. kuten Deerhunterissa, jossa siis oli De Niro Cazale Savage Dzundza.

   Mielestäni hänen roolisuoritukset ovat, joskus aivan uskomattomia!!

   Niille, joille Walkenin laaja tuotanto ei ole aivan tuttu suosittelen filmiä: The Comfort of Strangers 1990 vähän suomessa tunnettu, mutta aivan "outstanding" roolisuoritus!

   • hmm.....onko ehdotuksia?....sinäpä se nyt listan laitoit,jotkut noista sellaisa että on olleet sellaisissa rooleissa,mitkä ovat enemmän kuin elokuva taidetta,taidekriitikoiden pitäisi kommentoida.Ovat miehet kyllä edukseen ja kenkään ei pitäisi valittaa.etenkin Brat Pitt häneen samaistuu kuin johonkin omaan kaveriinsa tai läheiseen,aiavn kuin elokuvamaailma olisi odottanut häntä alusta alkaen...samaa voin sanoa eräästä henkilöstä jota ei ole listallasi Jean Reno....sinä luultavasti arvostat myös häntä?...siinä on näyttelijää enemmän kuin muutamassa virtuoosissa yhteensä.Sitten tuo Gary Oldman hänelle sopisi arkielämään joku leffa rooli...taitaapa olla että monelle noista on joskus jäänyt rooli päälle...Nicholsonille ainakin on.Tuollaisia näyttelijöitä voi ja kannattaakin vähän nuoleskella mutta? minä en tee sitä.Vaikka joskus ehkä kuulostaakin siltä.


   • mystery-86 kirjoitti:

    hmm.....onko ehdotuksia?....sinäpä se nyt listan laitoit,jotkut noista sellaisa että on olleet sellaisissa rooleissa,mitkä ovat enemmän kuin elokuva taidetta,taidekriitikoiden pitäisi kommentoida.Ovat miehet kyllä edukseen ja kenkään ei pitäisi valittaa.etenkin Brat Pitt häneen samaistuu kuin johonkin omaan kaveriinsa tai läheiseen,aiavn kuin elokuvamaailma olisi odottanut häntä alusta alkaen...samaa voin sanoa eräästä henkilöstä jota ei ole listallasi Jean Reno....sinä luultavasti arvostat myös häntä?...siinä on näyttelijää enemmän kuin muutamassa virtuoosissa yhteensä.Sitten tuo Gary Oldman hänelle sopisi arkielämään joku leffa rooli...taitaapa olla että monelle noista on joskus jäänyt rooli päälle...Nicholsonille ainakin on.Tuollaisia näyttelijöitä voi ja kannattaakin vähän nuoleskella mutta? minä en tee sitä.Vaikka joskus ehkä kuulostaakin siltä.

    Joo olen samaa mieltä Jean Reno ja Gary oldman ovat todella hyviä näyttelijöitä - molemmat!


  • omat favot top10
   1. robert de niro
   2. alain delon
   3. christopher walken
   4. stellan skarsgard
   5, charles bronson 1921-2003
   6. sean connery
   7. gene hackman
   8. robert duvall
   9. matt damon
   10. jack nicholson. michael keaton

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   140
   4033
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   3976
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2375
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   196
   2179
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   175
   1081