Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hrc:n edut

Hkbgfjkbg

Lapset alkaa olla maailmalla ja aikaa reissata, joskus myös heidän perheidensä kanssa. HC ja RCI systeeminä kiinnostaa. Ajatuksena ostaa ensin 1-2vkoa netistä ja sitten yksi halpa viikko Hc:ltä ja liittää jo ostetut ja käyttää pisteitä lähinnä vaihtoihin. Mutta paljonko suunnilleen maksaa halvimmat viikot Hc:ltä? Kiinnostaa myös ne Hc:n edut. Olenko ymmärtänyt oikein, että omistajana saa pidennettyjä viikonloppuja hyvin edullisesti? Mitä ne äkkilähdöt maksaa? Saako niitä Suomen kohteista?
Paljonko pisteitä kuluttaa 1-2viikkoa esim. Teneriffalla 6hengen porukalta?
Asiallisista vastauksista kiitollinen :)

16

800

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pii23

      Joko olet provo tai tietämätön? Omisgaa montaviikoa ja liittää ne pisteisiin? Nyt ei ole järjen hiventä touhussa.

      • Mamma12355

        Tai järjen hiventä kommentoijalla. Tämä on nimenomaan järki-ihmisten hommaa, että systeemiä osaa hyödyntää.


    • todellakoo

      joo, joku varmasti lahjoittaa nuo viikot sinulle. Varmasti kaikki jotka omistaa lomaosakkeen katuu sen ostoa, niistä kun ei millään pääse eroon... Mutta onnea vaan sinulle, jos todella aijot ostaa lomaosakkeita. :D

    • pis7e

      Näistä hcr eduista senverran jotta kun ihmiset on myymässä viikkojaan esim tori.fi palvelussa monasti myynti-ilmoituksissaan mainostavat viikkonsa pistearvoja ja kaikkia näitä holidayclub lisäviikkoetuja. Kaikki tämä on silkkaa valetta tai vähintääkin väärinymmärrystä; HCR  edut eivät siirry ilmatteeksi yksityiskaupassa uudelle omistajalle, EI myöskään rci pisteet. Jos uusi omistja haluaa nämä hcr edut niin hänen tulee asioida hcr myyntitoimistossa ja maksaa (vaihtokauppa/suora maksu) jotta saa nämä edut käyttöönsä. Viimeksi kuulemani hinta oli minimi 3900 euroa, ehkä ovat tarkistaneet hinnat jo ylöspäin. Tämä väärä myyntiargumentti on jo yksityikaupassa kaupan purkuperuste. Eli ostatte HCR viikon netistä ostatte vain viikko-osakkeen ja sen käyttöoikeus on vain kyseinen viikko per vuosi, ei muuta.

      • Hkbgfjkbg

        Mutta jis siis ostaa yhden Holidayclubilta, saa edut. Olisinkin ollut kiinnostunut siitä, mitä maksavat halvimmat osakkeet Hc:ltä ostettuna?


    • näppi99

      Ei kannata ostaa halpaa minimipisteytettyä osaketta ja saada hcr etuja. Osta vapailtamarkkinoilta muutamansatasen hyvä viikko ja liitä se itse RCI:n viikkosysteemiin. Viikkopuoli on myös pisteytetty ja RCI:llä ja heidän edut on paljon parempia.

      • Hkbgfjkbg

        Mitä tarkoitat viikkopuolen pisteytyksillä?


      • Njyt
        Hkbgfjkbg kirjoitti:

        Mitä tarkoitat viikkopuolen pisteytyksillä?

        Jokaisella viikkopuolen viikolla on myös pistearvo RCI systeemissä. Yleisesti se on välillä 4-17pistettä ja sillä saa esim. 3 klp 5 pisteen viikkoa, siis yhdenviikon omistuksella 3 viikkoa lomaa. Loput 2 pistettä kää säästöön. Jos vastike on 300 eur tästä Airistosta niin silloin jokainen yksittäinen viikon loma kustantaa 100 vaihtomaksu. Lisäksi RCIn jäsenenä saat käyttöösi massiivisen määrän lisäviikkoja.


      • Hkbgfjkbg

        Kiitos vinkistä! Viikkojen arvot löytää netistä?


    • Hkbgfjkbg

      Ja näistä hrc:n eduista olisin edelleen kiinnostunut: jos haluaa pidennetylle viikonlopulle, varataanko se Holidayclubin vai RCI:,n kautta?

    • osakkeellailoiseksi

      Ostettiin Saimaalta osake 3900e ja 32000 pistettä vk.44. Kultakortin tuomat alennukset, eli huoneisto 30e/vrk min. 3vrk. Ajatus on matkustaa parin vuoden välein RCI:n ulkomaan kohteisiin ja kotimaassa käyttää kultakortin etuja.
      Saa nähdä liitytäänkö myöhemmin narisioihin ;)
      Soitin tänään ja kyselin millaisia vaihtoehtoja löytyy Vuokattiin tulevalle viikolla. Hyvin oli vaihtoehtoja, Villas huoneisto max. 4henk. 60e/vrk, 6henkilön asunto 80e/vrk ja alennukset kylpylä lipuista.

      • Hkbgfjkbg

        Kiva. Onko nuo 3vrk:n lomat nimenomaan Hcr:n kautta -vai Rci:n kautta?


    • buenavis

      Hcrn kautta saat alennusta heidän kohteistaan ja myös tämän 3 vrk alennuksen. Se ei ole syy ostaa kallista osaketta koska et tule käytöllä koskaan saamaan säästönä sitä takaisin. Jos haluat vko-osakkeen hanki yksityiseltä ja liitä itse systeemiin...tulee 90%halvemmaksi ja sittenkun haluat myydä osakkeesi pois niin satasen osakkeesta saat satasen ja olet vain voittanut lomailu säästöissä. Tämä on faktaa.Näin minä olen matkaillut tasokkaasti kymmenissä maissa ja varmaan yli 50kpl rci kohteessa.

    • Hkbgfjkbg

      Hurjasti kiitoksia asiallisista vastauksista! Näyttää siltä, että tarkkaan pitää kalkuloida ja valita itselle sopivin vaihtoehto :)

    • swingrer

      Tässä teille vaihtajille: Scandic Laajavuoren kylpylähotellissa Jyväskylässä järjestetään 26. toukokuuta niin sanotut parinvaihtobileet, joihin odotetaan saapuvan kymmeniä ihmisiä!!!

    • buenavis

      Joo puhä vko 44 . olemme koittaneet myydä hintaan 75,00 eur mutta hcf torpedoi sen kun ei vät saaneet myytyä sitä . ois ollu ostaja valmiina . mutta kun pitää heillä hyväksyttää niin eivät hyväksu !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2404
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2151
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1983
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1410
    Aihe