200 vaunua lähti Ukkohallasta.Miten käy Ukkohalla

kysynvoannyt

200 vaunua lähti Ukkohallasta.Miten käy Ukkohallan.
Alue oli paksun lumivaipan alla kuin talviunta nukkumassa.
Mitähän muut vierailijat ajattelee kun katselevat tyhjää vaunu aluetta ja ja Ukkohallaan tullessa kiinni olevaa ravintolaa !

69

4124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuttumiestaas

      Alkaako viestiketjun aloittaja tuttuun tyyliinsä taas syyttämään kuntaa tapahtuneesta?

    • vaunuton

      Veivät vaununsa kotiin toistaiseksi ja asuvat vuokramökeissä kunnes uusi paikka on valmis. ja onhan tuossa rinteen alla ravintola tarjolla ollu jo montakymmentä vuotta joka sitä palvelua haluaa. Näin se menee.

    • näinsiinäkävi

      Hyvä esimerkki siitä. kun joku koettaa yrittää, niin sitä yritetään kaikin keinoin kaataa, kun on pelko että joku voi jopa rikastua toisen kustannuksella. Ei ole ainut kerta Hyrynsalmella. Kerran jo muutama vuosikymmen sitten yritettiin perustaa leirintäalua Hietaniemeen. Kaikki suunnitelmat oli valmiina rahoitusta myöten. Alueella toimiva Rantabaariyrittäjä pani ns, hanttiin estämällä kulkemisen alueelle. Kaikesta päätellen siinä olisi baarin toiminta voinut hyötyä eniten mutta kateus tai mikä lie ollut esti hankkeen toteutumisen. Se oli kaiken huippu se, mihin kateus voi johtaa. On niitä muitaa lukematon määrä Hyryllä. Sehän näkyy katukuvassa kun ajelee kylän läpi. Tyhjä,tyhjä,tyhjä tyhjä ties kuinka monta kertaa

      • kuntakuihtuu

        Kepun dynastia täällä on päättänyt kaiken ja se kunnassamme työllistänyt kaikki kaverinsa ja nyt kun se savusti toisen paikkakunnan mestarit pois niin se palkkasi kaverinsa 2 Romppaista jotka ei saaneet missään muualla mestarin paikkaa ja sitten tämä Hurskainen Ristijärveltä eli nyt on kunnassamme 3 mestaria jos olen kuullut oikein ja he ovat Esa Kemppaisen kavereita.


    • kokenuttietää

      N äin se on ollut iät ajat. Kunta on hyrynsalmelaisten suojatyöpaikka. Ei suvaita muualta tulleita. Kaikki jotka ovat tulleet muualta ovat joko lähteneet tai irtisanottu. Piiri pieni pyörii kunnantalolla. Kaikki ovat jotakin kautta sukulaisia keskenään. Sen näkee Heikkisten sukukirjoista. Peri aate on, että me osataan kaikki, meitä ei tarvitse tulla muualta neuvomaan. Muualta tulleita seurataan kuin hai laivaa ja tarkkaillaan suurennuslasin kanssa sen tekemisiä. Jos ei ole mieliksi, ruvetaan kiusaamaan ja sitä kun järkevät ihmiset eivät halua kokea, vaan lähtevät muualle väljemmille vesille. Politiikassa samat vanhat jeärät , joilla ei muuta sisältöä elämässä kuin istuo jorkottaa päätöksentekoelimissä kuolemaansa asti. Asenne on, että näehän sitä on tahty aena ennii niin tehhään nythi. Mikkää ei muutu ja jos joku yrittää vähän muuttaa ja uudistaa jotahi niin heti vastustetaan ja valitetaan. Eihän sillon kukkaa jaksa tehä mittää ja sehän näkkyy jokapaekassa Hyryllä.

    • näinhänsemenee

      Voepiko sen ennää paremmin sannoa, niin se on ollut ja varmaan tulloo olemaan. On niillä varmaan lysti olla siellä virastolla kun poliitikot suojelee eivätkä uskalla sannoa virkailijoille mittää, jotta ei menettäesi niitä kallisarvosie eänie ja peäsisi jokottammaan seoraavaksi kaueksi johonni muka peättämään asioista, jos niitä vielä sattuu olemaan. Toisiaan tukemalla jengi pysyy kasassa ja soavat naottie valtion rahoista ihan raohassa. On mukavva niillä, jotka sinne on peässy.

    • Rahnoatulloonyt

      Miten tämä liittyy asuntovaunuihin?
      Nyt mökit täynnä maksavia asiakkaita.

    • kylläsesiitälähtöö

      Nythän siellä on ollut eksoottista pujotella niijen vaunutolppin välistä kun on ollut tunnelmavalaistuskin

    • pässinpäät

      Alunperin tässä on tainnut käydä niin jotta jo entuudestaan toisilleen vittuuntuneet ihmiset ovat joutuneet aloittamaan neuvottelut. Elikä kun kaksi taitamatonta vastakkain niin siitähän ei tule lasta eikä paskaa. Tai vaan paskaa.

      • mielipiteitää

        Minun käsityksen mukaan Ukkohallaa odottaa konkurssi 3 vuoden sisällä näin insinöörin silmillä katsoen !


    • puristeltuloppuun

      Siinä vain kiristellään hampaita ja puristellaan toisiltaan vehkeitä, eikä kumpikaan anna periksi, niin niillä vekeillä ei pysty saamaan mitään aikaan enää. Kaikki on myöhästä.

    • hiipuvi

      Niinne on mokitkin alkaneet mennä myyntiin Ukkohallan liepeiltä. Hinnat ova vielä puolet liian korkeita ainaskin. Jos hiihtokeskus ei paranna toimintaansa käy samoinkuin Paljakassa, muutama vuosisitten kaksi rivitaloa oli kaupan 200 000 eurolla. Viimme syksynä ne myytiin 40 000 eurolla, siis kahdeksan asuntoa. Mitään toimintaa niihin ei ole vielä tullut,vaikka kunta perusteli halpaa hintaa sillä ,että tulee toimintaa' Kunta ei saanut niitä vuikratuksi kolmeen kymmeneen vuotteen.

      • TotuuttaEisanota

        Hiipuuhan se homma kun kaikki lähtee muualle ja vievät osaamisen ja rahat (huom. omat rahansa) mennessään tämän yhen päällepäsmärin takia.. kukaan tule toimeen hänen kanssaan. Ukkohallan konkurssi tulee olemaan iso uutinen.


    • pavaimikä

      Näinhän se taitaa olla. On samanlaisia kokemuksia. Vtuiloo puhelimessa, vaikka ei tunne henkilöä. Liekö pinna tiukalla.

    • älyhoijärkiäläjätä

      Onhan kunnalla maita mistä vaihtaa jos ei muu auta. Puolueettomat arvioitsijat töihin ja sen jälkeen neuvotteluihin. Jos vaunualue puretaan ja entisöidään ei sitä kunta enää kaavoita mihinkään hiihtokeskuksen tarkoituksiin vaan se jääpi arvottomaksi metsämaaksi. Ei siinä maanomistaja ainakaan rikastu. Taitaa käyä niin että ahneella on se kuuluisa paskanen loppu.

      • Kimpejamasa

        Huhujen ja hevos miesten tietotoimiston mukaan tässä on ongelmat ja muistot ukkohallan napaukosta niin syvällä että kunnan on turha tulla väliin sovittelijaksi


      • järkipeähän

        Aina kannattaa yrittää, taas väärä asenne. Kyllä se onnistuu kun järki alkaa kotiutua. Toivottavasti se ei ole mennyt myötyri niinkuin ennen sanottin.


      • perttivaan
        järkipeähän kirjoitti:

        Aina kannattaa yrittää, taas väärä asenne. Kyllä se onnistuu kun järki alkaa kotiutua. Toivottavasti se ei ole mennyt myötyri niinkuin ennen sanottin.

        Kai sitä on yrittäneet. Sinne olisi pitänyt tunkea pöytään melkein kymmenen vuoden moisseen koulun toiminnasta tulevat kulut. Tää on sitä tärkeysjärjestysasiaa. Ei sitä kunnan pidä maksaa kaikkea. Olisi sitä ukkohalla ite voinut lompakkoa aukoa. Samalla kuitenkin järven puolelle on kiinnostus rakentaa mutta ei voi sijottaa vaunualueseen.


    • tienpeä

      Siellä oli kaivinkone särkemässä vaunualueen huoltorakennusta.
      Nämä kortit on nyt katseltu.

      • kriisikuntatouhuaa

        Se pitäsi viijä ennätysten kirjaan. Hullut hoitoon, jos kaikki puretaan.


      • vunteeraaja
        kriisikuntatouhuaa kirjoitti:

        Se pitäsi viijä ennätysten kirjaan. Hullut hoitoon, jos kaikki puretaan.

        No niin pitäisi. Hullut hoitoon. Ely keskus hairahtanu ja myöntäny 263 tuhatta puhasta avustusta ja toiset vaan tuhoaa toisesta päästä.


    • Jepjepjei

      Kunta on yrittänyt asiassa toimia sovittelijana mutta maanomistaja tekee maallaan mitä haluaa ja yrittäjä tekee yrittäjyydessään mitä haluaa ja jos yhteistä säveltä ei löydy niin se on sillo soronoo. Turha tästä kuntaa on syyttää. Harmi vaan että hyvä ja matkailijan kannalta toimiva ja kiitelty vaunualue on nyt purettu.

      • aheuvellakinrajansa

        Samankaltaista se on ollut noin periaatetasolla ennenkin. Väärän aseneen ja kateuden takia Hyrynsalmelta katosi lähes kaikki teolliset työpaikat. Vaikeana aikana ei ollut halukkuutta eikä taitoakaan yritysten avittamiseen. Kaik kia keinoja ei käytetty, vaan annettiin mennä omalla painollaan. Kun joku yrittää ja alkaa menestyä, niin katkeruus ja kateus kaataa hyviä asioita silloin kun joku alkaa hyötyä toisen kustannuksella. Loppujen lopuksi näin se on tainnut käydä Ukkohallassakin. Kukaan ei taatust hyödy tallaisista toiminnoista. Taitaa se ahneus saada ns. paskasen lopun. Nämä kirjoittelut eivät hyvveä mittää, se on nähty.


    • vunteeraaja

      Tyhmää, erittäin tyhmää hölmöläisten toimintaa. Tarvitaanko me tänne korpeen tämmösiä öykkäriyrityksiä. Niitä löytyy jo omasta takaa. Tyhmää.

      • lisäselvityksiä

        Mitähän yrityksiä on omasta takaa. Ovatko ne niitä jotka on PerC:stä


    • Muutmaksaaite

      Ostaisipa kunta minunkin yritykselleni vähän taseeseen täytettä ja kantaisi liiketoiminnan riskit. Voi kun te olette onnekkaita siellä Hyrynsalmella, kun kunta noin hyvin yhdestä yrittäjästä huolehtii!

      • kokemustajayrittämisestä

        Pitäis ymmärtää, että vaikka kunta on tukenut yritystä välillisesti monella tavalla, kaavoittamalla, rakentamalla kunnallistekniikan, teitä ym. ym. on siitä ollut muuten niin masentavaan kuntaan paljon iloa. Eniten siitä ovat nauttineen Väisälän kylän asukkaat, Olishan se kylä muuten kuollut kokonaan pois. Ei siellä viihtyisi muut kuin juopot peräkamaripojat. Kyllä ilman kunnan tukea Ukkohalla olisi paljon jäänyt vaille. Ja ko ko kunta olisi melko valju paikka. Eläkeläisten ja työttömien asuttama murju. Näinhän kunnan pitää toimia luomalla edellytyksiä yritystoiminnalle. Suoranaista rahallista tukea ei pidä antaa. Infraan pantu raha on ollut hyvä sijoitus kunnalle. Ne jotka eniten arvostelevat ja valittavat eivät ymmärrä yritystoiminnasta ja elinkeinoelämästä höykäsen pöläystä.


      • Döplömiyrittäjä

        Kun oot niin viisas ja tietoniekka,niin pistäppä laskelmat näkyviin paljonko Hallan Sauna on tuottanut kunnalle ja paljonko on vuokratulot euroina.


      • 30vuottakokemusta

        Kyllähän se on tuottanut. Ei se ole suoranaisesti kantanut rahaa kunnan kassaan vaan välillisesti. Se on todennäköisesti tuonut lisää asiakkaita Ukkohallaan ja ne asiakkaat ovat tavalla tai toisella käyttäneet hyrynsalmelaisia palveluita. -asiakkaat maksavat mökkien vuokria, ostavat bensaa, ruokaa ja käyttävät Ukkohallan kirkonkylän muita palveluja. Mitä enemmän asiakkaita sitä enemmän joko välittömiä tai välillisiä tuloja kuntalaisille ja välillisesti kuntaan. Joskus tappiollinenkin toiminta on kokonaisuutta ajatellen järkevää koska se tuotuoton lisäystä toisessa kohti. Kauppaliikkeet sattava myydä tappiolla jotakin yleishyödykettä, esim.kahvia. jonka ansiosta ne saava asikkaita kauppaan ostamaan korin tä ydeltä tavaraa. Iso korillinen tavaraa kattaa moninkertaisesti muutaman euron tappion kahvinmyynnistä . Näin se liike-elämä toimii, sitä kun tyhmenpi ei heti huomaa eikä ymmärrä. Pitää ajatella kokonaisuuksia eikä nussia pilkkuja.


      • Infrainfrainfra
        30vuottakokemusta kirjoitti:

        Kyllähän se on tuottanut. Ei se ole suoranaisesti kantanut rahaa kunnan kassaan vaan välillisesti. Se on todennäköisesti tuonut lisää asiakkaita Ukkohallaan ja ne asiakkaat ovat tavalla tai toisella käyttäneet hyrynsalmelaisia palveluita. -asiakkaat maksavat mökkien vuokria, ostavat bensaa, ruokaa ja käyttävät Ukkohallan kirkonkylän muita palveluja. Mitä enemmän asiakkaita sitä enemmän joko välittömiä tai välillisiä tuloja kuntalaisille ja välillisesti kuntaan. Joskus tappiollinenkin toiminta on kokonaisuutta ajatellen järkevää koska se tuotuoton lisäystä toisessa kohti. Kauppaliikkeet sattava myydä tappiolla jotakin yleishyödykettä, esim.kahvia. jonka ansiosta ne saava asikkaita kauppaan ostamaan korin tä ydeltä tavaraa. Iso korillinen tavaraa kattaa moninkertaisesti muutaman euron tappion kahvinmyynnistä . Näin se liike-elämä toimii, sitä kun tyhmenpi ei heti huomaa eikä ymmärrä. Pitää ajatella kokonaisuuksia eikä nussia pilkkuja.

        Tuuliko huulilasi heiluttelee.Nyt niitä lukuja Hallan Saunasta pöytään vai etkö pysty katsomaan totuutta ja myöntämään miten paljon tappiota tulee kunnalle moisesta laitoksesta ja se on vain yhden yrityksen loputonta pönkkäämistä.


      • järkieitunnuriittävän

        Ei kannata pöljien kanssa keskustella eikä seurustalla, se onhuomattu ennenkin.


      • niinsevainon

        Näkyy olevan jollain suuri nautinto, jos saa kaiken katoamaan, sitten siellä on varmaan mukava käydä kun kaikki on pimeänä ja kylmänä. Jotkut kommarit ovat sitä mieltä, että kaikki verorotulot pitäisi jakaa köyhille, niille jotka ei tuota mitään. Toki niistäkin on huolta kannettava, jotka ei itse kykene tulemaan toimeen , se on selvä. Mutta kyllä kehittämisestäkin on pidettävä huolta. Kukaan muu ei sitä pienissä kunnissa tee kuin kunta itse. Ensinpitää olla niitä, jotka tuo verotuloja kuntaan, sitten voidaan jakaa tukia niitä tarvitseville. Ei velaksi voi jatkuvasti elää. Tämä pitäsi jo vähitellen tajuta.


      • Liirumlaarumia

        Vanha sanonta pitää paikkansa,että se koira älähtää johon kalikka kolahtaa.Ja näyttää pitävän edelleenkin paikkansa


      • yhäyrittää

        Huvittavaa lukea juttuja, kun joku pökkelö kyselee muka lukuja, vaikka ei ymmärrä yrittäjyydestä yhtään mitään! Kuinka tuollainen pösilö muka ymmärtäisi luvuista mitään?!

        ''30vuottakokemusta'' olet aivan oikeassa kirjoituksessasi, noin se homma toimii. Ei näiden muutaman tolleron kanssa kannata väitellä selvästä yksinkertaisesta asiasta.


      • Kriisikunta
        30vuottakokemusta kirjoitti:

        Kyllähän se on tuottanut. Ei se ole suoranaisesti kantanut rahaa kunnan kassaan vaan välillisesti. Se on todennäköisesti tuonut lisää asiakkaita Ukkohallaan ja ne asiakkaat ovat tavalla tai toisella käyttäneet hyrynsalmelaisia palveluita. -asiakkaat maksavat mökkien vuokria, ostavat bensaa, ruokaa ja käyttävät Ukkohallan kirkonkylän muita palveluja. Mitä enemmän asiakkaita sitä enemmän joko välittömiä tai välillisiä tuloja kuntalaisille ja välillisesti kuntaan. Joskus tappiollinenkin toiminta on kokonaisuutta ajatellen järkevää koska se tuotuoton lisäystä toisessa kohti. Kauppaliikkeet sattava myydä tappiolla jotakin yleishyödykettä, esim.kahvia. jonka ansiosta ne saava asikkaita kauppaan ostamaan korin tä ydeltä tavaraa. Iso korillinen tavaraa kattaa moninkertaisesti muutaman euron tappion kahvinmyynnistä . Näin se liike-elämä toimii, sitä kun tyhmenpi ei heti huomaa eikä ymmärrä. Pitää ajatella kokonaisuuksia eikä nussia pilkkuja.

        Hyrynsalmelaisia palveluja? Bensarahat menevät teboilille eikä kunnalle, S-market -ketjun rahat eivät kunnalle jää eikä alkon. Kökkeliin ei kukaan turisti tiedä mennä ja k-hallia turistit eivät huomaa ennenkuin ovat jo asioineet s-marketissa. Mökeistä suuren osan omistavat venäläiset ja vuokrarahoista menee murto-osa ukkohallan väelle. Kuinka monta euroa siitä riittää kunnalle?


      • ihmeellistäajattelua

        Sinunpitäisi mennä kouluun ja opiskella yritystaloutta ja kansantaloutta. kovin ovat lapsellisia nuo sinun kommentit. On käsittämätöntä että näin naiivisti joku voi ajatella. Pitäisikö kirjoittajan mielestä kaikkien yritysten anttaa kaikki tuotot suoraan kunnalle. Ennen kuulumatonta. Jos yrityksillä ei ole tuloja, liikevaihtoa, ei ne voi palkata työntekijöitä, jotka maksavat veroja eikä ne maksaisi yhteisöveroja valtiolle, joka jakaa ne takaisin kunille valtionosuuksina. Kun yrityksillä menee hyvin menee kunnallakin hyvin, näin se vain on. Ilman kannattavia yrityksiä kaikki häviää kunnasta. Tällaisilla asenteilla Hyrynsalmi kriisiytyy vielä lisää.


      • pailitarpeen
        Liirumlaarumia kirjoitti:

        Vanha sanonta pitää paikkansa,että se koira älähtää johon kalikka kolahtaa.Ja näyttää pitävän edelleenkin paikkansa

        Kukahan se koira mahtaa olla. Katopa peiliin.


      • Muutmaksaaite

        Kylläpäs tästä nousi iso äläkkä! Totta kai kunnan täytyy mahdollistaa ja edesauttaa yrittäjyyttä, mutta Hyrynsalmen tapauksessa se menee vähän liian pitkälle. Kun kunta huolehtii uuden asuntovaunualueen kustannuksista, ei yrittäjän tarvitse miettiä tai valita taloudellisesti kaikkein järkevintä vaihtoehtoa. Täällä hehkutetaan omaa kokemusta ja tietämystä, mutta oletteko kuulleet niukkuuden käsitteestä? Nyt valitaan selvästi huonoin ja kallein vaihtoehto siksi, että yrittäjän ei tarvitse miettiä kustannuksia. Kuka tietää edes vaunumatkailun tulevaisuudesta? Kuntaa viedään kuin pässiä narussa. Siinäpähän maksatte veronne.

        Jos ukkohalla sattuisi menemäään konkurssiin, kunnalle jäisi taakaksi rakennuskustannukset, mahdollinen velka ja korot - ja toki myös uutuuttaan hohtava, tuottamaton ja tyhjä vaunualue!


      • optimistijolla

        Kukaan ei tiedä varmuudella tulevaisuutta, mutta jos ei tehdä mitään se on varmin tapa kaataa yritystoiminta, ellei kehity varmasti taantuu, se on fakta.


      • Muutmaksaaite
        optimistijolla kirjoitti:

        Kukaan ei tiedä varmuudella tulevaisuutta, mutta jos ei tehdä mitään se on varmin tapa kaataa yritystoiminta, ellei kehity varmasti taantuu, se on fakta.

        Ei tietenkään tiedä, mutta tulevaisuuden muutoksiin voi varautua. Vanhan alueen olisi voinut hyödyntää vaunujen vähetessä mökkitonteiksi (niin kuin todennäköisesti olisi alunperin ollut tarkoituskin) tai muuhun rinneyhtiön oheistoimintaan. Vaarojen väliin jäävälle suolle taas on vähän vaikeampaa keksiä (taloudellisesti hyödyttävää) jatkokäyttöä. Pitkänäköisyys ja ennakointi kuuluvat asiaan, jotta toiminta olisi myös jatkossa kannattavaa.


      • Maanm

        Ukkohallassa runsaasti rakentamattomilla tontteja ja lisäksi ennen hankittuja vailla kaavaa olevia maita. Ei ole mitään järkeä hankkia isolla rahalla maata yksityiseltä ja vielä vähemmän kaavoittaa, kun on runsaasti omaakin reserviä.


      • Muutmaksaaite
        Maanm kirjoitti:

        Ukkohallassa runsaasti rakentamattomilla tontteja ja lisäksi ennen hankittuja vailla kaavaa olevia maita. Ei ole mitään järkeä hankkia isolla rahalla maata yksityiseltä ja vielä vähemmän kaavoittaa, kun on runsaasti omaakin reserviä.

        Hienosti kaivoit sieltä nyt sivulauseen mökkipaikat. Totta kai kunnalla on maata jo valmiiksi, joutaisivatkin tuottavaan käyttöön. Kyse oli siitä, kumpi olisi tullut vaunualueen osalta pitkällä tähtäimellä halvemmaksi huomioiden mahdollinen jatkokäyttö. En toki tunne täysin lukuja, mutta kunnan hankintana kuvittelisin kunnan tekevän tästä jonkinlaisen (julkisen) talousarvion sisältäen purut ja uuden rakentamisen, verorahojahan siihen käytetään. Mutta turhapa tästä on jauhaa! Laskut olisi pitänyt laskea aikaa sitten. Kriisikunnalta vain olisi odottanut vähän enemmän luovuutta ja harkintaa.


      • Kaikkipalikatkasassa
        Maanm kirjoitti:

        Ukkohallassa runsaasti rakentamattomilla tontteja ja lisäksi ennen hankittuja vailla kaavaa olevia maita. Ei ole mitään järkeä hankkia isolla rahalla maata yksityiseltä ja vielä vähemmän kaavoittaa, kun on runsaasti omaakin reserviä.

        No sittehän asiat ovat yrittäjän kannalta todella hyvällä mallilla. Kiitollisin ja iloisin mielin saa jatkaa työtään.


      • mökkeilymukavampaa

        Kunta ei tietysti uutta vaunualuetta rakenna. Se ei ole sen tehtävä. Myöskään kukaan yritys ei ole siihen ollut halukas. Nyt peräkammarin pojille olisi yrittäjän paikka avoinna tai Ukkohalla jää ilman vaunualuetta. Sitä sanotaan markkinataloudeksi. Paljakassa on vaunualue- sekin kuuleman mukaan myynnissä.


    • tiedätkö

      Missä taloissa siellä juopot ovat? Muutama talo kylällä.

    • ihmeellistäajattelua

      On se kumma Hyrynsalmella, että kaikki nähdään vain mörköinä ja pahantekijöinä. Kaikki kehitys nähdään vain vahingollisena. Ei tarvi kun ajella hiljalleen Hyryntietä, niin se kertoo kaiken miten siellä suhtaudutaan yriotystoimintaan. Siellä ei ole kohta muuta muutama ruokakauppa, viinakauppa ja apteekki. Luulisi ne silmät auenneen pöljemmilläkin jo, että ei se semmonen asenne luo kehitystä missään. Kukaan ei uskalla yrittää eikä jäädä kuntaan asumaan. Muualla on paremmin.

    • WanhaPieruPörrää

      No eihän siellä ole asiakkaitakaan muille yrityksille! Sitäpaitsi Kajaaniin ajaa reilussa puolessa tunnissa ja siellä riittää valikoimaa.

      • tyhjätlompsat

        Kohta saapi kaikki ajella Kajaaniin tyhjentämään jo melkein tyhjät työttömän ja eläkeläisen lompsat, kun on käyty hakemassa ne tukirahat. Onhan se hommoa. Samapa tuo, elämä jatkuu tai sitten ei.


    • Faktaahuhujensijaan

      Hyvin käy Ukkohallan. Keskus on tehnyt hyvää tulosta ( kts 2015, 2016 tilinpäätökset ) ja uusia huoneistoja / mökkejä tulee jatkuvasti . Olkaa hyrynsalmella iloisia menestyvästä hiihtokeskuksesta ja siihen kannattaisi panostaa lisää. Tuolihissi toisi alueelle paljon uusia asiakkaita ja rahaa !

    • pankinoveakiskonut

      Ja uusi pankki op:n tilalle.

    • ihmetystä

      Kertokaa mullekin, asiallisesti. Käytiin just Ukkohallassa katselemassa komeita maisemia. Asuntovaunualuetta purettiin. Toinen huoltorakennus jo maan tasalla. Miksi? Tuleeko minne se uusi asuntovaunualue? Vai tarvitaanko sellaista enää? Mitä tulee tälle entiselle paikalle.? Rivitaloja, mökkejä? Kuka tekee? Paljonko? Milloin? Kenen omistama oli ja on tuo alue? Onko kunnan hommaa vai Ukkohallan yrittäjän vai jonkun muun?

      • ihmetystä

        Eilen jo joku minulle vastasi ja kertoi, että on erimielisyyttä ollut, kun alueen maanomistaja ja kunta ei ole päässeet yhteisymmärrykseen vuokrauksen jatkumisesta tai alueen myynnistä ja hinnasta. Nyt tuo viesti on poistettu. Miksi? Asialliseksi sitä luulin, kun en todellakaan tiedä mikä se tilanne on. Onko siellä jotain todella salaista tai salattavaa. Tämmöistä entistä hyrynsalmelaista satunnaista kulkijaa kovasti ihmetytti, että huoltorakennusta puretaan maan tasalle. Tuli mieleen,e ttä jotain suurempaa siihen tilalle kiireellä rakennetaan, kun talvipakkkasella entistä puretaan. Mutta mikä lie tilanne?


    • Jytkytulee

      Iso jytky siihen tulee.Malttakaahan vähän odotella.

    • Varmatieto

      Asuntovaunualueen paikalle tulee pohjoismaiden suurin iglukylä kiinalaisten rahoilla.

    • pöljäkö

      Kunnan virallisie sivuja selasin ja jottain löyty. Näöttää sille, että tammikuun loppuum mennesä nuo vaunualueet pittää siistiä kokonaan. Siinä mennöö paljo rahhaa ihan hukkaan. Kaavasuunnitelmien mukkaan näöttää sille, että se vaunualue on vaunualue jatkossaki. Että ei siihen sillon kukkaa rakenna yhtää mittää vuosikausiin, kun saattaapi olla, että joku aena valittaa, jos kaavamuutoksia joku haluaa. Sillo aeka rientää. Ei sattunna silimiin, että kuinka suuria oli näkemyserot vuokra- ja myyntineuvoteluisa. Lieneekö salasia tietoja? Mutta on tuo kyllä ihan hullua, että tuommoset rakenteet puretaan. Oishan niillä ollu jottain käyttöä. Eikä ole ilmaista tuo purkaminenkaa.

      http://hyrynsalmi.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=2017991-19
      http://hyrynsalmi.oncloudos.com/kokous/2017997-14-1.PDF

    • NanteJunior

      Jos se Tuomivaaran laki hakattaisiin siliviliksi niin sinne voisi rakentaa helposti asuntovaunualueen, hotellin ja muuta mukavaa. Näköalatkin olisivat erinomaset.

    • Vanjohanon

      Se maa on yksityisomaisuutta. Käyttekö muittenkin pihoilla tirkistelemässä ja kertomassa mihin hintaan pitää myyä?

    • 9492847728

      En oo kyllä noissa huoltorakennuksissa koskaa käyny. Mutta lienee olleet käyttökunnosa. Kyllä niitten arvo sillon on melkonen. Sitten pari sattaa lämmitystolppaa nurin. Muutama satatuhatta euroo hukkaan. Jos tuommonen uudestaan rakennetaan, niin on varma että ei miljoona euroo piisaa, tuskin kaksikaa riittää. Lieköhän asia aivan loppuun asti mietitty? Myöhästä se nyt on.

      • Miljoonahintoja

        Siitä oon sen verran tietonen että on siitä kaikki kivet käännelty. Maanomistaja päättää mitä tekee maalleen. Jos haluaa et se puhistetaan niin sen pitää vuokralaisen tehdä. Kunnassa jos ei ole miljoonia takataskussa antaa niin sitte ei ole. Kuulema sitä on yrittänyt moni muukin päästä kaupolle ja jutulle mutta ei ole ollut haluja jollain myydä tai vuokrata. Tässä sitä ollaan.


      • hohhoijjaaa

        Siitä vain kysymään investointilaskelmia kunnalta!


    • kkskksksks

      Tällaisessa tilanteessa pakkolunastus voisi olla ratkaisu, koska yhteisön etu menee yksityisen edun edelle. Vaan myöhäistäpä tuo nyt on...

    • jääköluukäteen

      Tosiasiassa asuntovaunualueen vuokranantajalle voi käydä kalpaten, kun se vaarantaa tempullaan koko Ukkohallan olemassaolon. Hän varmaan yrittää rikastua maa-alueellaan, mutta voi jäädä luu käteen, Kyllä löytyy vastustajia hänenkin touhuihin. Todennäköistä olisi ollut että laiha sopu olisi ollut parempi kuin lihava riita, jonka lopputulos ei tule olemaan kenenkään etu. Hyvä asuntovaunualue on monen hiihtokeskuksen merkittävimpiä imgaon parantajia. Se tuo välittömien tuottojen lisäksi paljon enemmän välillisiä tuottoja, joten se saattaa olla jopa ratkaisevassa asemassa koko kannattavuutta ajatellen.

      • SEOnjuorukerhokokertoi

        Eiköhän Ukkohallan imagon ole pilannut jo joku muu henkilö, voi katsoa peiliin.

        Sinäkin varmasti voit lahjoittaa €uroja, jos olet huolissasi hiihtokeskuksen tulevaisuudesta.


      • kannattaakatsoapeiliin

        On se hyvä keksintö se peili kun sieltä näkyy kaikki väärintekijät ja pahantekijät. Aina kun menee joku pieleen pyydetään katsomaam peiliin. Onhan se hyvä että edes sieltä näkyy kun sitä eitahdo muuten saaha selville. Minäkin olen nänyt monta kertaa syyllisen kun on mennyt vituiksi ja kahtonu peeliin.


    • Voivoiraukat

      Voi surkeus taas löyty lisää valittajia miksi ihmiset on niin raukkoja ettei voi sopia se rahan ahneus .Kaikki asiat pitää viedä oikeuteen ajatelkaa lisää kuluja . Mitään ei matkaan panna.

    • Runoilijanalkuko

      Jos toinen tahtoo ja toinen ei anna, ei sitä rahallalaan kaikkea panna.Olipa hyvä runo.Ite keksin.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe