Aihe

Hammasraudat

hammaspeikkonen

Olen 17v ja minulla on ollut nyt ylhäällä noin 6kk kiinteät raudat ja vielä pitäisi laittaa alas raudat että saataisiin alaleukaa eteenpäin. Minulla ei ole mitään purentaongelmia. Raudat laitettiin kauneus syistä ja haluaisin ne jo pois. Ylärivi on jo täysin suora ja se oli se mitä sinne lähdettiinkin korjaamaan! Kysymys kuuluu siis näin, että jos minä vaadin ne nyt pois niin pysyykö rivi enää suorassa vai palautuuko vinous taas ajan kanssa???

4

134

  Vastaukset

  • Sitä mäkin. Mulla ollut raudat nyt vasta 3kk ja ylähampaat ihan suorassa, ja oon nyt ajatellut et miks niitä ei oteta pois.

  • tuodta pysymisestä se johtuu. toinen vaihtoehto on erilaiset yöraudat mutta ne tuskin mukavia ovat. ehkä sulta on voinut mennä ohi jos on danottukin ettå ois joku purentavirhe

  • Mulla on ollu raudat ylhäällä pian vuoden ja sen verran minä ehkä tiiän että hampaiden ei pitäs vääntyy enää sen jälkeen ku ne raudat on otettu pois. Jos on kauneushoitola miten usko että ne siitä vääntyy taimuutenkaa . Jos ne vääntyis niin ei ne hammaslääkärit ottas niitä rautoja ollenkaan pois.

   • sama:)


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   29
   1504