Aihe

Porontaljalla Korppoossa

Liquid

(jatkoa ”Seksinovellien” tarinoille ”Birgit porontaljalla” ja ”Porontaljalla Espoossa”

”REINDEER SKIN FROM LAPLAND! 20 €!”

Käsinkirjoitettu kyltti Turun satamaterminaalin ovensuussa istuvan parikymppisen tytön sylissä ei näyttänyt kovin houkuttelevalta, eikä tyttö tyypilliseltä kaupustelijalta, mutta Reino ja Tarja päättivät käydä myyjää jutustamassa. Tarjan sisko Kristiina ei ollut vielä saapunut kohtauspaikalle.

Ilmeni, että amerikkalaistyttö oli lopen uupunut kantamaan mistä lie saamaansa suunnatonta porontaljaa. Kieltämättä kahta matkalaukkua raahatessa talja oli vaivoin kulkenut tytön kainalossa, ja nyt ennen Tukholmaan lähtevään laivaan nousemistaan hän oli kypsä vapauttamaan itsensä taakasta: joko joku maksaisi siitä pari euroa tai sitten se lentäisi roskikseen.

- Aika kiva, Reino sanoi tytölle tankeroenglannillaan. Koska heidän oma tyttärensä oli joskus ollut vaihto-oppilaana USA:ssa, kävi Reinon ja Tarjan rasittunutta turistia sääliksi. Kaksi kymppiä oli ihan pilkkahinta noin komeasta taljasta. Reino kantoi saaliin Volvon takakonttiin ja samassa odotettu Kristiina tulikin.

Reino ja Tarja, nelikymppinen aviopari, olivat olleet naimisissa jo parikymmentä vuotta. Turun satamaan he olivat tulleet Tarjan siskoa, Kristiinaa tapaamaan. Vaimon sisko oli tulossa Tukholman-risteilyltä, ja pariskunta oli tullut häntä noutamaan lähteäkseen sitten heti koko joukolla perheen mökille Korppoossa.

Viikonlopun vietto kolmistaan Korppoossa oli ollut Tarjan idea, sillä Kristiina selvästikin kaipasi piristystä pitkällisen avoliittonsa päädyttyä katkeraan eroon kuukausi sitten. Ruotsin-risteilylle ”hurvittelemaan” lähtö ei ollut Kristiinaa piristänyt. Ehkä vanhemman siskon seura Korppoon saaristomaisemissa, uiminen, saunominen ja jutteleminen nostaisi mielialaa.

Kristiina oli vaalea, aika roteva ja isokokoinen, näyttävä nainen, kolmivitosena viisi vuotta Tarja-siskoaan nuorempi. Reino, pyylevyyteen taipuva, samoin nelikymppinen toimitusjohtaja oli tottunut näkemään Kristiinaa usein, sillä siskokset olivat erottamattomia ystäviä. Pariskunnalla oli kaksi alle parikymppistä lasta, tyttö ja poika, mutta Kristiina oli perheetön.

Paraisten ja Nauvon salmilla pitkissä autojonoissa lossia odotettuaan kolmikko saapui Korppoon mökille. Terassi, takka ja parvisänkykin suurehkosta mökistä löytyi. Kristiinan uskottiin hyvin voivan nukkua tuvan sohvalla.

- Pan siihe tyyny ja täkki, nii eiköhä tosa sohvalla hyvin nuku, Reino neuvoi Kristiinaa Tarjan pakatessa eväitä jääkaappiin.

Kristiina oli vähäpuheinen ja alamaissa. Illan mittaan Reino kävi rannassa hieman virveliä heittämässä, mutta matkasta uupuneena päätti ottaa veneen käyttöön vasta huomenna. Parasta mennä ajoissa nukkumaan.

Valoisana kesäyönä oli Reinon vaikea saada unta mökin natisevalla parvella. Oli niin kuuma, eikä Tarjakaan pystynyt nukkumaan. Yrittäen olla herättämättä Kristiinaa Reino ja Tarja nostivat patjat alas parvelta. Lattian tasolla olisi viileämpää nukkua.

Vanhan pariskunnan seksielämä oli käynyt harvakseltaan tapahtuvaksi, mutta kuinka ollakaan, uusi ympäristö inspiroi ihmistä vaikka mihin. Puolenyön maissa Reino totesi itselleen nousseen sellaisen seisokin, että oli suorastaan pakko herättää Tarja.

Tarja äkkäsi pian asiain tilan koskettaessaan miehensä alushousujen pullottavaa etumusta.

- Hui! Noin kova! Kauheeta!

- Pitikin sattua..., Reino kuiski, - Voitaisiin tehdä jotain, mutta kun Kristiina varmaan herää...

- Ei herää, kun ollaan oikein hiljaa, vakuutti myös yhä uneton, ajatuksesta innostunut Tarja.

Reino riisui Tarjan pitkän yöpaidan, jonka alla tällä ei mitään ollutkaan, eikä Tarja aikaillut kiskoessaan Reinon alushousuja pois. Muutamalla runkkaavalla vedolla Tarja sai Reinon paksun kalun seisomaan kuumana, ja hetken päästä Reino oli valmis kipuamaan vaimonsa päälle upottaen kalunsa aviovaimon tuttuun väljään vittuun. Varovaisuudesta huolimatta Reino joutui hieman ähkimään ja Tarja himonsa keskeltä varoitti miestä: - Hiljempaa...Kristiina herää...

Kohta kuitenkin Tarjan oma oihkina naisen saadessa kauan kaivattua orgasmiaan sai molemmat unohtamaan varovaisuuden. Välillä molemmat vilkaisivat puolipimeän huoneen toisella puolella olevan sohvan suuntaan, mutta Kristiina, selin heihin, näytti nukkuvan sikeästi. Tarja sai kauniin orgasmin kiemurrellen mielihyvästä Reinon sylissä, mutta varovaisuus Kristiinan läsnäolon takia lienee aiheuttanut sen, että Reino vastoin tapojaan oli jäänyt ilman orgasmia vaimonsa jo ollessa täysin tyydytetty.

Reino makasi hiljaa Tarjan päällä kalu yhä vaimon sisällä tämän vitun tutussa hellässä puristuksessa, ja he molemmat antoivat hengityksensä tasaantua. Silloin he molemmat kuulivat sohvan suunnasta ikään kuin tukahdutetun itkuntirskahduksen äänen. Oliko Kristiina sittenkin herännyt – vai oliko hän, olisiko niin, ollut hereillä kaiken aikaa ja kuullut, ehkä nähnytkin kaiken?

- Kristiina...?, Tarja kuiskasi kuin kokeillen ääntään. Toistuva tirskahdus sohvalta paljasti Kristiinan olevan hereillä ja pidätellen itkua. Tarja nousi lattialta ja käveli siskonsa vuoteen luo ja kosketti kädellään siskon vavahtelevaa olkapäätä.

- Sisko hei, Tarja aloitti varovasti, - Nukutko sinä?

Kristiina ei vastannut, joten Tarja jatkoi: - Kuulitko äsken...jotakin?

Kristiina nyökkäsi ja jatkoi hieman itkuisella äänellä:

- Te ootte jotenkin niin onnellisia...on kiva kattoo kun jotkut osaa olla niin hyviä toisilleen, vaikka te ootte olleet niin kauan yhdessä...

Reinokin oli noussut puolittain istumaan lattialta ja unohti yllättävässä tilanteessa peitellä intiimejä paikkojaan, vaikka Kristiina olikin jo kääntynyt sängyllään niin, että saattoi nähdä Reinon kokonaan alastoman vartalon. Ei ollut Tarjakaan päällensä pukenut, vaan lohdutti surevaa pikkusiskoaan ilman rihmankiertämää.

Kristiinan sanat lämmittivät Tarjan mieltä. Hyvä mieshän Reino oli ollut, olisi vain Kristiina-rukkakin saanut joskus samanlaisen. Mutta siinä hän nyt oli, ilman miestä, saaden vain kuunnella, kun toiset peuhaavat patjalla avoimesti ihan siinä hänen vieressään. Tarjan kävi siskoa sääliksi, ja hän tiesi, että rakkaan siskonsa lohduttamiseksi hän tekisi mitä vain. Samassa Tarjalle tuli mieleen villi idea, jonka toteuttaminen kyllä vaatisi rohkeutta.

- Reino hei, luuletsä et sä voisit jelpata Kristiinaa vähäsen?, Tarja aneli. Itse tyydytettynä hän oli nyt avulias ja antelias jakamaan kalleinta omaisuuttaan rakkaalle siskolleen. Vaikka joku raja tuli tietenkin olla...

Reino oli ällikällä lyöty naisten suunnitellessa keskenään miten toimia. Ilmeisesti hänelle oli varattu joku rooli tässä suunnitelmassa, eikä varmaan vastenmielinen, sillä Kristiina oli ylen haluttava, muodokas ja seksikäs nainen, mutta... sentään vaimon silmien alla...

Tarja selvästi pohti, miten siskoansa lohduttaa, ettei tämän tarvitsisi tuntea itseään hyljätyksi ja ulkopuoliseksi. Jotain Kristiinan piti saada, mutta ei ehkä ihan kaikkea! Tarjan huomio kiinnittyi Reinon tuomaan suureen porontaljaan. Yhä alastomana heiluen hän kävi nostamassa suuren taljan lattialta syliinsä ja toi sen Reinon eteen. Tarja nosti taljan näköesteeksi Reinon ja Kristiinan välille.

- Sopiihan tää, Reino?, Tarja kysyi vielä. Reinon nyökätessä Tarja komensi Reinon menemään patjalle selälleen. Reinon toteltua kalu vielä odottavasti pystyssä Tarja laahasi suuren taljan Reinon alastoman vartalon peitoksi jättäen vain Reinon pään näkyviin. Sitten Tarja kääntyi Kristiinan puoleen:

- Miten on, Kristiina: eikö ole väärin, että sinä olet saanut nähdä Reinon ilman vaatteita, mutta Reino ei sinua?

Kristiina oli noussut epävarmana istumaan vuoteen reunalle. Hänellä oli vain ohut, pitkä yöpaita päällään, ja Reino saattoi hyvin nähdä Kristiinan uhkeiden rintojen muodon paidan kevyen kankaan alla. Terhakkaat kovat nännit pingottivat ohutta kangasta.

Epäröiden Kristiina tarttui paitansa helmaan alkaen kiskoa sitä päänsä yli. Yhdellä hujauksella paljastuivat kolmivitosen naisen pehmeät reidet, leveä lantio, kaunis paljas vatsa ja lopulta suuret keilamaiset rinnat, joiden nänninpäät sojottivat kiihottumisesta pystyssä. Reinon vielä laukeamaton kalu kovettui ja venyi monta senttiä tuosta ihanasta näystä, jota hänen ikäisensä naimisissa oleva mies enää harvoin jos koskaan pääsi näkemään. Porontalja, vaikka paksu, kohosi selvästi havaittavasti Reinon etumuksen kohdalta jäykistyneen kyrvän työntäessä sitä taljan alla. Kristiinalle tuskin jäi epäselväksi, mikä taljan alla pullotti.

- Tule tähän päälle, Tarja usutti pikkosiskoaan taluttaen tämän kädestä pitäen taljan alla makaavan miehensä päälle. Sanattomana Kristiina totteli asettuen hajareisin Reinon yläpuolelle ja istuen siihen. Kristiina asetti kuuman haarovälinsä Reinon nivusille ja saattoi taljankin läpi aistia Reinon kalun kovuuden.

Kristiina alkoi vaistojensa ohjaamana liikutella itseään edestakaisin Reinon seisovan kyrvän päällä. Kristiina ratsasti taljan karvapuolella, ja talja tuntui ihanan karvaiselta ja lämpimältä naisen paljaita reisiä vasten. Reino taas taljan alla sai tuntea sen pehmeän nahkapuolen, joka tuntui mukavalta, joskin kuuma tässä Lapin eläimestä tehdyn vällyn alla väkisin tuli. Kristiina alkoi hieroa häpyään vasten Reinon kovana pullottavaa kalua. Reinon kädet olivat suuren taljan alla, mutta miten hän olisikaan mielellään nostanut kouransa koskettamaan Kristiinan huiman kauniita suuria rintoja, jotka siinä puoli metriä miehen kasvojen edessä pomppivat terhakkaasti ylös ja alas naisen rytmikkään ratsastuksen hytkytteleminä.

Kristiina tunsi häpynsä kostuvan ja valuttavan nesteitä karvaiselle porontaljalle, joka oli käymässä hänen allaan suorastaan liukkaaksi pillunnesteistä. Kristiina voihki ja ähki nautinnosta toivoen salaa, ettei Tarja-sisko olisikaan paikalla seuraamassa, tai että taljassa olisi löytynyt sopiva reikä juuri jossain hänen allaan, jotta Reinon selvästi kovana mutta turhaan puskeva, Kristiinan valmiina odottavaa kosteaa pillua tavoitteleva kalu olisi voinut pujahtaa hänen kaipaavan vittunsa sisään edes hetkeksi ja Tarjan silmiltä salaa. Tarja kuitenkin istui Kristiinan vuodesohvalla tarkkaillen, ettei tilanne ylittäisi hänen asettamiaan rajoja: nauttikoot nyt myös Reino ja pitkään puutteessa elänyt Kristiinakin saisi ottaa miehestä lohtua ja tyydytystä, mutta lopullista yhdyntää Tarja ei suostunut siskolleen ja miehelleen sallimaan. Sen verran hurjaa meno kuitenkin oli, ettei Tarja voinut taljan kanssa turvaseksiä harrastavaa paria katsoessaan välttää kiusausta hivellä myös omaa kiihottunutta klitoristaan...

Reinolla alkoi olla tukalat paikat, ja hänkin toivoi taljan äkkiä repeävän ylöspäin puskevan kalunsa tieltä. Kalu makasi kyllä nyt litistyneenä Reinon vatsaa vasten Kristiinan hieroessa sykkivää vakoaan sitä vasten taljan lävitse. Vaikka Reino miten yritti estää tulemistaan, oli Tarjan kypsyttely ja nyt kahden naisen esittämän itsetyydytysnäytös saaneet aikaan sen, että hän tiesi pian tulevansa. Mies hikoilikin kuin porsas paksun peitteen alla. Tästä tulisi sotkua, mutta tulkoon...

Kristiina oli itsekin herkässä tilassa ja ilmeisesti päättänyt saavuttaa huippunsa, ennen kuin kumpikaan pariskunnasta olisi ehtinyt muuttaa mieltään ja katkaista tapahtuvaa tilannetta. Yhä nopeampaan tahtiin Kristiina hinkkasi nesteitä valuvaa naisenvittuaan porontaljan hyvin tuntuvaan kohoumaan Reinon kalun kohdalla, ja kohta hän voihkien tunsi tulevansa unohtaen kaiken ympärillään.

Kristiina tarttui kaksin käsin uhkeisiin ryntäisiinsä, joita Reinon ahnas katse ei kyllästynyt nuolemaan. Villi Reinolla-ratsastaja nipisteli kovia nänninpäitään ja puristeli pehmeitä rintojaan nostellen ja pyörittäen niitä tavalla, joka oli tehdä kiimaisen naisen näytöstä katsovan Reinon hulluksi. Samassa Kristiina tuli. Kuumat aallot kävivät Kristiinan lävitse ja holtittomana nytkähdellen hän sai kauniin ja kokonaisvaltaisen orgasminsa. Silmissä sumeni ja Kristiina vaipui hetken nytkähdeltyään vatsalleen makuulle Reinon päälle. Kristiinan pitkät hiukset valahtivat Reinon kasvojen päälle, ja nyt jos koskaan Reino olisi halunnut tarrautua päällään makaavaan naiseen ja puristella tätä oikein kunnolla ja joka paikasta, mutta miehen kädet olivat yhä taljan alla nalkissa.

Tarja huomasi miehensä ahdingon ja päätti hieman helpottaa tilannetta vaihtamalla partnerien paikkoja.

- Kristiina, Reino, vaihtakaa paikkoja!, Tarja kähisi käskynsä, - Reino päälle, Kristiina alle!

Kristiina ja Reino tekivät työtä käskettyä. Kristiina kierähti lattialla pois Reinon päältä, ja Tarja tuli avuksi nostamaan taljaa tällä kertaa Kristiinan alastoman vartalon suojaksi. Nyt talja oli ylösalaisin nahkapuoli päällä ja karvapuoli lattialla makaavaa Kristiinaa vasten. Kristiina levitti jalkansa, jolloin Reino pääsi painautumaan makuulle naisen reisien väliin, taljan kuitenkin yhä erottaessa heidän alastomia vartaloitaan.

Reino nyt hiestä märkänä päälle päästyään alkoi puskea lantiotaan kohti Kristiinan kuumaa syliä todella toivoen, että talja olisi kulunut äkkiä puhki ja päästänyt hänen kivikovan jortikkansa tunkeutumaan naisen valmiina odottavaan pilluun. Talja kesti rynkytyksen kuitenkin hyvin, vaikka valkea nahkapuolikin alkoi olla nahkea Reinon hiestä ja kullineritteistä.

Epätoivoinen puskeminen tuotti lopulta tuloksen. Reino tuli karjahtaen ja hänen kullinsa ruiskautti pitkinä kaarina kerta toisensa jälkeen valkoista siemennestettä porontaljan valkealle kääntöpuolelle. Spermatulvalle ei näyttänyt tulevan loppua ja Kristiina tuijotti nyt alastomana päällään siementävää sonnia haltioituneena ja silmiään uskomatta – kuitenkin katsoen kun katsoa kerrankin sai.

Lopulta Reinon valkoarmeija oli lopettanut yllätyshyökkäyksensä jättäen koko taljan nahkapuolen täyteen pitkänomaisia spermalammikoita, jotka olivat kuin jääkauden muovaamat järvien sarjat Suomen kartalla.

Huohottaen, hämillään ja hieman häpeillenkin toisiinsa katsomatta Kristiina kömpi taljan alta kuumissaan ja saaneen näköisenä. Reino oli hänkin täysin tyydytetty, vaikka porontaljan kokoista ehkäisyvälinettä ei hän ennen ollutkaan kokenut. Hetken huuma oli nyt toistaiseksi ohi – olisiko myöhemmin mahdollista jatkaa Kristiinan kanssa yksityissessiolla Tarjan ollessa muualla? Tuskinpa, Reino arveli. Tämä kokemus taisi kyllä jäädä tähän kertaan.

Tarja oli hänkin kiihottunut näkemästään näytelmästä vaikkei sitä halunnut lemmenparille tunnustaa eikä näyttää. Hiljaa he kaikki pukeutuivat ja painuivat uudelle myöhäiselle iltapesulle ja toisilleen hyvää yötä toivottaen kävivät kohta nukkumaan. Seuraava päivä meni kuten suunniteltua, Reino kävi kalassa, Tarja ja Kristiina uivat ja saunoivat, eikä yöllistä kohtausta enää muisteltu.

Viikonloppu Korppoossa sujui oikein hyvin. Lähtöpäivänä Reino paketoi hieman kuivuneen mutta yhä tunkkaiselta tuoksahtavan porontaljan suureen Ikean muovipussiin päättäen käyttää sitä pesulassa, kunhan taas Turkuun ehdittäisiin. Tai voisihan tuon tehtävän antaa pojallekin, Markku kun oli niin kulkevainen sen uuden autonsa kanssa.

(tarina jatkuu ”Miesten kesken” –palstalla nimellä ”Porontalja Hangon Regatassa”)

0

4315

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

    Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    394
    25498
   2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

    Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
    Maailman menoa
    727
    16384
   3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

    ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
    Maailman menoa
    400
    15135
   4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

    No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
    Kotimaiset julkkisjuorut
    112
    12774
   5. Joskus naista ei vaan tajua

    Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
    Parisuhde
    42
    2038