Vuokrat perässä

Vuokralainen luvannut-ja-luvannut maksaa. Pari viikkoa sitten meni hermo ja laitoin perintään. Tänään vuokralainen oli yrittänyt soittaa. Jos nyt vielä soittaa, niin kannattaako vaan sanoa, että perintätoimisto hoitaa, soita sinne?
Ilmoita


Mitä paatuneempi tapus,sitä herkemmin lupaa ilman aitoa tarkoitusta!
Onko vuokralaisen luottotiedot kunnossa,jos eivät ole perintälasku vain menee muiden jatkoksi eikä vuokralaista hetkauta.Silloin ainoa toimiva konsti on perinnän yhteydessä hakea häätö,kun häätö on ovella alkaa vuokranantajan puhelin soida,tässä vaiheessa ei enää kannata antaa periksi vaan rästivuokrat ja oikeudenkäyntiku!ut maksettava ennen neuvotteluja tai häätö heilahtaa.
Ilmoita
Ellei turhaan halua perintötoimistoa käyttää, niin asuinhuoneiston vuokralain mukaan sinulla on vuokrasopimuksen purkuoikeus. Ensin on laitettava kirjallinen maksukehotus ja varoitus vuokrasopimuksen purkuoikeuden käytöstä, ellei saatavaa ole maksettu eräpäivään mennessä. Ellei ole maksettu, seuraavaksi lähetetään ilmoitus vuokrasopimuksen purusta. Lain mukaan täytyy antaa kohtuullinen aika poismuuttamiseen, itse olen käyttänyt kahta viikkoa. Yleensä laitan samaan aikaan haastehakemuksen vuokrasaatavista häätöpäätöksin käräjäoikeuteen. Syitä on kaksi, ellei vuokralainen lähde asunnosta purkuilmoituksella, käräjäoikeuden häätötuomion jälkeen sinulla on oikeus saada virka-apua, eli voit soittaa poliisipartion paikalle, jolloin vuokralainen lähtee joko puheella tai ilman. Vuokralaisen tavarat voi asunnosta tyhjätä, mutta niistä on pidettävä huolta kunnes ulosottomieheltä saa hävitysluvan tavaroille. Tavaroiden varastoinnin voi laskuttaa vuokralaiselta. Toinen syy on se, että kun sinulla on se käräjäoikeuden yksipuolinen tuomio, voit sen itse kiikutta ulosottotoimistoon ulosottoa varten. Suosittelen lukemaan asuinhuoneiston vuokralain läpi.
Ilmoita
Taatusti oli vuokralaislla 046-alkuinen numero.
Ja lisäksi "unohtui" tarkistaa luottotiedot ja työpaikka/rahoitus.
Ilmoita
Kun kahden kuukauden vuokrat on maksamatta, silloin on jo kiire. Vuokralainen ei niistä enää selviä. Olihan asuntoon vaadittu takuuvuokra? Mieluiten kahden kuukauden vuokraa vastaava summa. Siitä saat vielä maksamattomat vuokrat.

Mutta vuokrasuhteen irtisanominen toimeksi ihan heti, kun kahden kk vuokra maksamatta. Ei mitään lupauksia saa enää kuunnella.
1 VASTAUS:
> Olihan asuntoon vaadittu takuuvuokra? Mieluiten kahden kuukauden vuokraa vastaava summa. Siitä saat vielä maksamattomat vuokrat.

Takuuvuokraa ei ole tarkoitetut kattamaan sitä, että vuokranmaksu "unohtuu" kerran tai pari. Mitäs sitten tehdään, jos lurkki on kannettu pihalle, parin kk vuokrat rästissä ja asunnosta paljastuu vielä jotain korjattavaakin, kun lurkki on läksiäislahjaksi potkinut pari reikää väliseinään tms.

Kuten tuossa edellä on ansiokkaasti selitetty, häätö vetämään heti kun on 2 kk vuokrat rästissä. Takuuvuokraa ei näihin käytetä, vaan se palautetaan lurkille, jos nyt sattuu niin ihmeesti, ettei asuntoa ole rikottu tai jätetty sottaiseksi.

Tällä metodilla otat takkiin sen vuokrarästin verran, mutta se ei liene sínulle maailmaloppu. Vuokraloiselle ongelma on hitusen vakavampi sen jälkeen, kun laitat ao. summan perintään. Luottotiedoista löytyvä merkintä vuokrarästeistä tulee piinaamaan lurkkia monta vuotta, kunhan et päästä velkaa vanhenemaan.
+Lisää kommentti
Velat ulosottoon, ei perintätoimistolle, ovat liian hampaattomia.
Kun saatavat ovat laitettu ulosottoon ja jos ei maksa, käy elämä Suomessa todella vaikeaksi.
https://pikavippivertailuni.fi/tiedatko-mika-ero-on-perinnalla-ja-ulosotolla/

Jos ulosottomies ei saa rahoja, velallinen todetaan maksukyvyttömäksi ja varattomaksi, sellaisilla merkinnöillä luottotiedoissa on turha hakea asuntoa, lainaa, kukaan ei anna luottoa, vakuutukset ym. on maksettava etukäteen, monet asiat käy hankalaksi, ihminen on silloin käytännössä elävä ruumis.

Ulosoton voi laittaa aina uudestaan ja uudestaan vireille, kulut maksaa velallinen korkoineen, velka vanhenee vasta 15 vuodessa. Jos ei mustalaisille, tai ulkomaistaustaisille ole vuokrannut, ei normaali työikäinen suomalainen voi elää 15 vuotta, etteikö joutuisi töihin ja silloin ulosoton kohteeksi.
Ilmoita
vuokraa asunto mulle, luottotiedoissa löytyy 22 merkintää yksi niistä on vuokrarästit 1200€ vuokrat maksan silloin kuin huvittaa, jos jaksaa edes maksaa ollenkaan, aion ryypätä ja pitää bileitä
1 VASTAUS:
Turpaan sulle se 22 kertaa, eikä mitään muuta.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Vuokrat perässä

Vuokralainen luvannut-ja-luvannut maksaa. Pari viikkoa sitten meni hermo ja laitoin perintään. Tänään vuokralainen oli yrittänyt soittaa. Jos nyt vielä soittaa, niin kannattaako vaan sanoa, että perintätoimisto hoitaa, soita sinne?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta