HINTANA ELÄMÄ !

hintanaelämä

Rokotteisiin avoimesti yllyttäviin ja lakiin perustuvaa rokotteiden vapaaehtoisuutta vastustaviin ryhmittymiin, joihin kuuluu johtavia terveydenhoitoviranomaisia, heihin eivät mitkään todistelut mene perille, koska intohimot ovat saattaneet heidät sellaiseen tilaan, jossa edes lasten tuska ja hätä eivät heitä mitenkään hetkauta. He kieltävät kaiken perusteltiinpa kuinka tahansa. Heillä on aivan ikioma agendansa, jolla he ovat päättäneet muuttaa maailman mieleisekseen. Heitä ei pysäytä mikään. Niinpä tämä rokotepainajainen mitä ilmeisemmin tullaan käymään hamaan katkeraan loppuun asti. Ja huomatkaa tärkein, ei kukaan, eivätkä ketkään tule vastaamaan yhtään mistään. Perusteluiksi käyvät, että me luulimme olevamme oikeassa ja muissakin maissa näin luultiin. Toki varoituksia sateli yltympäriinsä, mutta eihän me uskomushoitoja olisi voitu kuulla. Kuinka valtaapitävä enemmistö voisi olla väärässä. Lääkärit, jotka halveksivat lääketieteen ulkopuolisia hoitoja ja jotka eivät kestä sanaakaan siitä, mikä menee heidän täydellisen oppinsa ohitse, mikä heidät olisi voinut pysäyttää, kun kärsimyskään se ei ole ollut.

Ihmisen menettäessä vastaanottokykynsä, hänen kanssaan on turhaa ja hyödytöntä yrittää mitään rakentavaa. Sitten kun asiat menevät raskaimman kautta, hulluus viimein päättyy tehdäkseen tilaa taas uudelle vieläkin vetovoimaisemmalle himolle ja hulluudelle. Mikäli lobotomia olisi käsitelty juurta jaksain terveydenhoidossa, siitä avoimesti tiedotettu, mitä nöyrimmin pyydetty anteeksi ja otettu opiksi, meillä ei olisi nyt tällaista rokotteisiin liittyvää jatkuvaa painostamista ja katastrofia.

Vaikka maallisen maineen katoavaisuudesta ihminen olisi hyvinkin perillä, tuota hän ei tahdo todeksi uskoa. Maineestaan hän pitää vielä silloinkin kiinni, kun sen on jo todistettu syntyneen virheellisiin johtopäätöksiin liittyen. Näin kävi lobotomiankin suhteen. Rokotteista vaurioituneita nämä maineensa metsästäjät rankaisevat myös moneen kertaan. Jos rokotteista vaurioituneet kärsimiensä tuskallisten vuosien jälkeen päättävät ottaa ohjat käsiinsä ja kieltäytyä lisäkärsimyksistä, kieltäytyä rokotteista, heitä rangaistaan uudelleen. Nämä rankaisijat tuskin muistavat edellisvuottakaan. Heidän dementiansa syntyy tarpeen mukaan ja toiveidensa mukaan he muistavat, mitä nyt sattuvat kulloinkin muistamaan.

Rokotteet eivät ole ainoa lääketieteen megaongelma. Muitakin on . Ehkäisylääkkeet ovat jo siellä jonon alkupäässä odottamassa vuoroaan.

Tiedotusvälineet kertovat huonon vointimme johtuvan siitä, että siihen, siihen ja siihen ongelmaan ei lääketeollisuudessa vielä ole kehitelty rokotetta, mutta ongelmat ratkeavat, jahka tämä teollisuusala ryhtyy toimiin. Jos et usko, olet tiedevastainen ja syypää etenkin toisten ihmisten ongelmiin. Asenteesi on väärä, olet yhteiskuntavastainen ja kieltäytyessäsi rokotteista, syyllistyt tautien levittämiseen. Et kelpaa lääkäriksi, et sairaanhoitajaksi, etkä neuvolan asiakkaaksi ts olet hylkiö, jota tiedotusvälineissä on oikeus halveksia.

Tämä yhteiskunta on totisesti ansainnut kaiken sen, mitä tuleman pitää. Te muut, jotka vielä uskotte oikeudenmukaisuuteen, pysykää erossa väkivallasta, kaikesta väkivallasta. Toisen vahingoittaminen on aivan eri luokan asia kuin se, että näissä sodissa itse vahingoittuu.

17

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoijaike

      > Jos et usko, olet tiedevastainen
      Hohhoijaa.

      • uskoonkehotus

        THL:n rokoteasiantuntija ei ota vieläkään uskoakseen, että kauden influenssarokotteet eivät influenssaa poista. Influenssaan sairastuneista täyttyvät nyt vastaanotot, mutta THL:n asiantuntemuksella ei kommentoida sitä, mikä osuus tässä katastrofissa oli jo annetuilla rokotteilla.

        Hoh-hoijakkaa tosiaan. Realismi on tiedevastaista. Tiedemyönteisyys uskoo edelleen ko rokotteisiin, ja asiantuntijat kehottavat niitä ottamaan, vaikka TV:ssakin tuo on jo todettu hyödyttömäksi. Mitä vahinkoa jokavuotiset influenssarokotteet saavat aikaan on jatkuva puheenaihe ei-uskovaisten parissa, ja vahingot liittyvät muuhunkin kuin influenssaan. Itse asiassa influenssa on vain riesa muiden joukossa, kun koko rokotearsenaalia ja rokotteiden yhteisvaikutuksista johtuvia haittoja kartoitetaan.

        Mitä vahinkoa siitä tulisi, jos ko rokotteet jäisivät varastoon, ja sittemmin ongelmajätelaitokselle kuskattavaksi. Taloudellinen tappio voisi olla huomattavakin, mikäli seuraavan vuoden investointeja ryhdyttäisiin tiede-epäilemään. Niinpä rokotteensaajat voivat pelastaa THL:n ja kärsiä vahingot omassa kehossaan.

        Summa summarum: influesssarokote kannattaa ottaa aina, vaikka tämän myötä influenssa seuraisikin varmemmin kuin ilman sitä. Jos et usko, olet varmuudella tiedevastainen.


    • LääkProffa

      Rokotteet tappaa varmemmin kuin hopeavesi!

      • Tutkituja

        Eihän rokotteet oi tappaa. nehän on niin tutkittujakin!


    • TylsäRealisti

      "heihin eivät mitkään todistelut mene perille, koska intohimot ovat saattaneet heidät sellaiseen tilaan, jossa edes lasten tuska ja hätä eivät heitä mitenkään hetkauta. He kieltävät kaiken perusteltiinpa kuinka tahansa."

      Niin, mokomat pirulaiset uskovat vain tosiasioita ja tutkittuja asioita, eivätkä ollenkaan usko Suomi24:n nettisivuammattilaisten ihan aidoista hevosmiesten tietotoimistosta saatuja todisteluja, joissa ei ole muuta vikaa kuin näytön puute väitteiden tueksi.

      Noin yleisellä tasolla olisi kyllä mielenkiintoista päästä teikäläisten korvien väliin näkemään maailma teidän silmienne kautta. Jonkin verran psykologit ovat tutkineet uskomushoitoihin uskovia, salaliittoteoreetikkoja ja muita vastaavia, kuten itsemurhalahkoihin kuuluneiden mielenmaailmaa ja se psykologiset mekanismit, millä nämä torjuvat mielestään ne vastaantulevat tosiasiat, jotka ovat yksiselitteisesti ristiriidassa heidän elämänkatsomuksensa, ovat ihan mielenkiintoisia noin tutkimuksellisesta näkökulmasta.

      Omasta puolestani näille pitäisi valistuksen ja pakkojen sijaan suorastaan maksaa siitä, että jättävät oikeat hoidot ja lääkkeet ottamatta, ja käyttävät vain vaihtoehtohoitoja, niin ihmiskunnan geneettinen perimä ei rapistuisi niin nopeasti heikoimman materiaalin tuhotessa itse itseään.

      • YhtäTuskaaNäyttö

        Miksi et pysy aiheessa? Olisiko sinulla halua tutkia lobotomialeikkauksia suorittaneen kirurgin korvienväli. Vielä 1970-luvulla aihe oli Suomessakin ajankohtainen.

        Lobotomian kanssa työskenteleviä tuskin vaivasi näytön puute. Rokotteiden kanssa tehtailevia yhtä vähän. Narkolepsialapset edustavat jäävuoren huippua rokotehistoriassa ja voisiko heidänkään kohtalonsa vähempää kiinnostaa. Jos ko rokotetta erittäin turvallisena hehkuttaneiden lääkärien ja heidän varoituksensa vastakkaista käsitystä edustaneiden joutumisesta rikosoikeudelliseen vastuuseen tutkittaisiin tieteellisesti, niin varoittajien korvienväli osoittautuisi tietenkin pehmenneeksi. Näyttö ei suinkaan ole rokotteiden ongelma, vaan se, ettei näyttöä kestetä. Siis aivan sama kuin se oli lobotomiassakin. Totuus on sietämätöntä ja sattuu aivan liikaa. Siksi se on kiellettävä hinnalla millä hyvänsä.


      • korvienväli
        YhtäTuskaaNäyttö kirjoitti:

        Miksi et pysy aiheessa? Olisiko sinulla halua tutkia lobotomialeikkauksia suorittaneen kirurgin korvienväli. Vielä 1970-luvulla aihe oli Suomessakin ajankohtainen.

        Lobotomian kanssa työskenteleviä tuskin vaivasi näytön puute. Rokotteiden kanssa tehtailevia yhtä vähän. Narkolepsialapset edustavat jäävuoren huippua rokotehistoriassa ja voisiko heidänkään kohtalonsa vähempää kiinnostaa. Jos ko rokotetta erittäin turvallisena hehkuttaneiden lääkärien ja heidän varoituksensa vastakkaista käsitystä edustaneiden joutumisesta rikosoikeudelliseen vastuuseen tutkittaisiin tieteellisesti, niin varoittajien korvienväli osoittautuisi tietenkin pehmenneeksi. Näyttö ei suinkaan ole rokotteiden ongelma, vaan se, ettei näyttöä kestetä. Siis aivan sama kuin se oli lobotomiassakin. Totuus on sietämätöntä ja sattuu aivan liikaa. Siksi se on kiellettävä hinnalla millä hyvänsä.

        Olen koulutettu lobotomi.
        Teen kaikille halukkaille lobotomin.


    • Turvaton-Kassu

      Rokotteiden sivuvaikutukset tappavat vuosittain miljoonia ihmisiä!

    • Vielähengissä

      Elämästä ei selviä hengissä ainakaan rokotteiden avulla!

      Olen rokottamaton ja .....

      • ugkjggujgfdhgjh

        Toivottavasti olet tehnyt myös hoitotestamentin jossa kiellät hoitotoimenpiteet ja elvytyksen jos tilasi johtuu sairaudesta joka syntyy rokottamattomuuden vuoksi.


      • skepponen

        ETTÄ OSAAT OLLA IDIOOTTI. Tottahan kaikki kuolevat, mutta rokokotetut elävät pidempään ja paremmin.


      • Sokkokokeet

        Sää oot ihan dorka!
        ROKOTTAMATTOMAT ELÄVÄT VUOSIKAUSIA PIDEMPÄÄN KUIN ROKOTETUT!
        Siitä on tehty tieteellinen tutkimus!


    • TiedemiesDos

      Alkeellinen luulottelu ja kouluttamattomuus paistavat vastauksestasi. Et sinä ymmärrä tiedettä, koska et koskaan ole sitä tehnyt.

    • THLnHybäksyntä

      Tapa lapsesi rokotteilla!

      • Kolikärrynakseli

        THL tekee sen sinun puolestasi.


    • ElämäHintana
    • ElämäHintana

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2926
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2490
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2250
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1817
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe