Tuntuipas hyvälle

Katsastus1

Oli määräaikaiskatsastuksen aika itsellä. Sen verran on maileja taulussa. Siihen kuului myös eturauhasen kunnon tarkastus. Voi veljet.
Kutsuttiin huoneeseen, ja kehotettiin riisumaan. Nätti yli keski-ikäinen nainen antoi pyjaman jossa etumus oli avonainen. Pukeuduin ja näytin naurettavalta.
Hoitaja sanoi että laverille maaten jalat levälleen. Tein työtä käskettyä. Hän tuli jalkojeni väliin ja veti etumustani peittävän kankaan pois. Olin munat esillä kuin valmiina kuohittavaksi. Tunsin oloni epämukavaksi. Hän huomasi sen ja sanoi iloisesti, älä jännittele, olen noita kyllä nähnyt ennenkin. Uskoin ja relasin. Hän sanoi että läkri myöhästyy nyt vähäsen, mutta voimme aloittaa pikkuhiljaa. Hän kertoi mitä tulee tapahtumaan, miten virtsaputkeni puudutetaan tähystyksen ajaksi. Nielaisin. Hän nauroi. Älä huoli. Ei se satu.
Mutta voimme aloitella sukuelinten pesulla ja desinfioinnilla ennen toimenpidettä. Hän vetäisi plastiikkasormikkaat käsiinsä ja tarttui löysään kulliini. Hmm, hän sanoi. Poika on unisen oloinen, hyvä niin, ja nauroi taas.
Hän otti lämpimän pesuliuoksen ja alusastian, ja alkoi hellästi pesemään pienellä sienellä kulliani. Voi miten se tuntuikin mukavalta. Hän katseli kulliani ammattimainen ilme päällä samalla kun pesi, mutta huomasin aavistuksen punaa poskipäillä ja silmissä eloa, kun hän veti esinahan taakse puhdistaakseen terskan. Hän ei ollut aivan yhtä stabiili kuin aloittaessa.
Sulla on kivannäköinen penis. Oikein kaunis, hän sanoi pestessään, kohta hän jo lopetti ja kuivasi minut hellästi pyyhelinalla. Kysyi sitten että onko kaikki hyvin? Vastasin että liiankin hyvin, harmi kun lopetit näin pian. Hän hymyili taas. Ei tämä vielä ole ohi.
Samassa ovi aukesi ja sisään astui toinen sisar hento valkoinen. Hän katsoi häpeilemättä vähän jo herännyttä mulkkuani ja sanoi, ohhoh, anteeksi häiriö, tulin sanomaan että lääkärion myöhässä, menee ainakin tunti ennen kuin pääsette aloittamaan. Sitten hän iski silmää kollegalleen sanoen, minä voisin kyllä jatkaa tästä mielelläni jos haluat vaikka käydä kahvilla, ja poistui hymyillen.
No, me jatkoimme. Hän sanoi, voimme silti jatkaa, nyt ei ole enää kiire, nyt on aikaa ottaa vähän rennomminkin.
Laitan nyt desifioivaa geeliä, se tuntuu aluksi kylmältä mutta kyllä se pian lämpeää iholla. Ok, sanoin.
Aloin pitää hänen katseestaan, hän taisi nauttia kullini käsittelystä, ainakin näytti siltä. No niin nyt levitän geeliä.
Hän veti esinahan taas taakse, ja laittoi geliä tuubista terskan päähän. Sitten hän aloitti levittämään sitä hitaasti, kuin hyväillen hän hieroi sitä terskaani, joka alkoikin välittömästi jäykistyä. Ohhoh, hän sanoi, koitetaanpa hillitä itsemme nyt, ei kestä kauaa enää. Sanoin että voi harmi, kunpa lääkäri ei tulisi ollenkaan, tämä tuntuu niin hyvältä. Hän sanoi leikillään tuimasti että vai niin, vai sellaista sitä tuumaillaan. Hän otti lisää geeliä ja lisäsi sitä melko runsaasti. Se oli jo lämmennyt iholla ja tuntui hyvälle, ja naisen kädet plastiikkahanskoissa hieromsssa geeliä kulliin, voi pojat. Se oli kuin liukuvoidetta. Sanoin sen hänelle. Hän katsoi suoraan silmiini, puristi kulliani vähän lujempaa ja painoi hiljaa esinahan taakse, sitten takaisin, uudelleen, ja takaisin. Hyvänen aika, hän runkkasi kulliani, ja se tuntui mahtavalta, liukuvoide toimi moitteetta. Hän sanoi, tästä ei sitten puhuta, veti verhon kiinni niin että näkyvyys ovelle katkesi. Hän sanoi, on sulla vaan ihana kulli, voi hyvänen aika. Minun alkaa tehdä sitä mieli, ja kiihdytti runkkaamista. Hän painoi kasvonsa aivan lähelle terskaani kun runkkasi, ja koski kielen kärjellä terskan nuppia. Ihana, hän sanoi, ihana.
Sitten hän otti pyyheliinan ja pyyhki geelit pois. Ennen kuin tajusinkaan hän otti kullini suuhunsa. Kieli leikitteli terskan alapinnalla ja kuumat huulet lypsivät minua syvemmälle nautintoon. Tämän täytyi olla unta. Hän tuli pois jalkojeni välistä, tuli pyllistäen viereeni ja otti kullin taas suuhunsa, samalla runkaten. En voinut muuta kuin tarttua tilaisuuteen, puoliksi työnsin hänet päälleni niin että hän yhä lutkutti kulliani, mutta nyt perseensä oli soraan kasvojeni edessä. Olimme 69 asennossa.
Nostin pitkän sairaalatakin helmat sivuun, ja sain näkyviini ihanan kostean pillun, joka oli ilman pikkuhousuja edessäni. Hänellä oli natural stay upit. Painoin heti kieleni liukkaaseen pilluun. Se tuoksui niin puhtaalle. Hän voihkaisi. Voihki ja lypsi minua huulin ja käsin. Minä nuolin, purin klitorista, painoin kielen sisälle vaginaan, nuolin välilihaa, painoin kielen pyllyyn. Hän äänteli ja imi. Ihanaa, ihana kulli, nuole pilluani nuole pilluani...minähän nuolin. En tiedä miten olisi käynyt ellei joku käytävältä kantautunut hälyääni olisi keskeyttänyt touhuamme. Havahduimme todellisuuteen ja hän nousi nopeasti pois päältäni. Hän korjasi asuaan ja avasi verhon, kukaan ei ollut tulossa mutta mitä jos olisi tullut ? Hänen poskensa punoitti , mutta hän jatkoi vielä. Hän otti terskan suuhunsa ja imi kunnes laukesin paineella suoraan suuhun.

13

7732

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katsastus1

      Hän nieli kaiken , pyyhki suupielet pyyhkeellä ja alkoi asetella hiuksiaan. Hän sanoi, olipa mahtavaa, tavataanko illalla. Sanoin että tuskin jaksan odottaa.
      Kiireellä hän desifioi kullini uudelleen. Kohta lääkäri jo tulikin. Hän esittäytyi ja sanoi , jaha, täällä on valmistelut tehty. Voimme aloittaa, ensin laitan puudutusgeeliä tällaisella puikolla virtsaputkeen. Meinasin sanoa että mitäs turhia, tunto on jo lähes poissa. Sanoi vielä että onkohan teillä yliherkkyyttä desinfiointigeelille kun vaikuttaa kovasti punoittavan tuo peniksenne.
      Sanoin että paljon mahdollista, kun kuumottaa aivan kuin olisi juuri harrastanut seksiä. Nauroimme kaikki kolme. Kahden nauru oli ehkä eri taajuudella. Ehkä.

    • Sokeriajasuolaa5

      Saitko alennusta.

      • Anonyymi

        en saanut


    • Sekataanpallerot

      Ei ole eturauhastsekki ihan noin ruusuinen, mutta saisi olla.

    • Vekotinki

      Hyytäväjuttu

    • eilämmitä

      Näitä on netti täynnä. Ei ole juttua mitä ei olisi moneen kertaan kerrottu.

    • tarvitsenmyös

      Täytyy varmaan tilata aika samalle toimenpiteelle.

      • Tuntosarvessa

        Voisihan tuon varmuuden vuoksi tarkastaa kuukauden väleinkin. Terveys ennen kaikkea.


    • Takarauhallinen

      Näin eturauhanen, miten takarauhanen katsotaan?

    • etuheikintzekki

      Hyvä jos jollakin on eurauhasen kunnon tarkastuksesta jotain positiivista sanottavaa.
      Se on nimittäin veemäinen toimenpide, joka tuntuu ilkeälle vielä viikko jälkeenpäinkin.

      • Anonyymi

        Mutta kyllä se on komiaa.


    • Verrattainselkeää

      Tällaisia saisivat olla lääkärintarkastukset. Mielellään ilman pol.klin.maksua myös.

      • Anonyymi

        Eturauhasen tarkastuksessa on glamourit kaukana.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe