USKOMUSHOIDOISTA!

Injektion

Influenssarokotteiden uskomuspohjaisuudesta upea kirjoitus tämän päivän hesarissa. Jos yhteiskunnan verorahoja kerran tahdotaan käyttää tällaiseen ”intuitioon”, mikäpä estäisi hurvittelemasta jatkossakin. Varsinaiseen ongelmaan rokotteen ei tarvitse vaikuttaa mitenkään, pääasia että kertoillaan uskomattomia tarinoita, kuinka entiset, nykyiset tai tulevat rokotteet pelastavat jälleen kerran ihmiskunnan.

Rokotehaitoista kukaan ei kysele ja vaikka kyselisikin, yksikään ns asiantuntija ei vastaa. Ei vastaa, koska ei ole aavistustakaan. Virukset muuntuvat niin nopeasti, että asiantuntijoidenkin mukaan tuote valmistuessaan on jo vanhentunut. Joka kerran kuten nytkin loppukaneettina vielä mantra ”rokote kannattaa ottaa aina”. Miksi? Siksi, että uskotaan noin olevan. Usko vilisee lauseessa jos toisessakin.

Miksi kansalaiset antavat huijata itseään. Hyväksyttävämpääkö tulla huijatuksi tieteen nimiin? Mielenkiintoinen väitöskirja-aihe, jos olisi sallittu.

Mikä saa ihmisen ottamaan kerta toisensa jälkeen influenssarokotteen ja sairastumaan siitä. Luulisi mainonnankin menettävän jo tehonsa. Mitä enemmän immuniteetti laskee, sitä enemmän turvaudutaan rokotteisiin, mihin tahansa rokotteisiin. Great!

24

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TylsäRealisti

      Siinä on meillä taas oikein "asiantuntija" äänessä :)

      Mistähän se voisi johtua, että aina kun lukee teikäläisten kirjoituksia, niissä vilisee niin paljon asiavirheitä, vanhentunutta tietoa ja suuria luuloja? Aivan samaan törmää jos lukee esimerkiksi kreationistien kirjoituksia evoluutioteoriasta tai vaikka uskovaisten käsityksiä ateisteista.

      • UuteenVuoteen

        Kukaan ei kiellä sinua uskomasta influenssarokotteisiin tai loukkaantumasta niihin, jotka ovat menettäneet uskonsa. Miksi tieteellinen tieto vanhenee nopeammin kuin ehtii silmiään räpäyttää on silti mielenkiintoinen aihe.

        Toisinhuomaavan sättiminen ei poista rokotteiden perusongelmaa. Virukset ottavat joka tapauksessa oman tilansa muodossa tai toisessa. Perusongelmahan ei ole kemiallinen vaan sen takainen.

        Virusten muuntuminen hiertää tutkijoita. Toinen ikävä seikka on se, että kun virustasapaino rokotteiden vuoksi muuttuu, uusi tilanne on todellakin uusi, sillä lukematon määrä mikrobeja odottaa jo vuoroaan testata kykyjään. Rokotteilla on saatu aikaan joukko mielenkiintoisiksi luonnehdittuja autoimmuunisairauksia, joita vastaan on halu taistella jälleen rokottein, ja joiden myötä sairauksien ilmiasu muuntuu yhä mielenkiintoisemmaksi. Ihminen ei vähästä hätkähdä, vaan toistamiseen palaa uusimaan erehdyksensä.

        Lisääntyviin mielen ongelmiinkin vastausta etsitään rokotteista. Koko kansan lääkitseminen jo vauvaikäisestä on materiaan uskovalle kiehtova haaste. Mistä tahansa etsinet syytä nykyisiin terveydellisiin ongelmiin, rokotteet ne eivät saa olla, eivätkä myöskään ehkäisylääkkeet, joiden molempien pelastamiseksi on tehtävä kaikki voitava.

        Miten tällaiseen on voitu päätyä. Voisiko tämä pelkästään olla lääketeollisuuden ja tälle myötämielisten tutkijoiden aikaansaamaa, vai voisiko tämän ongelman syitä etsiä laajemminkin ihmisen luontaisesta välinpitämättömyydestä. Jos ongelma ei suoranaisesti kosketa juuri itseä, onko se ongelma lainkaan.

        Loputtomiin rokotteita ei voida lisätä. Joko ne loppuvat kertarysäyksellä tai asteittain hiljaa hyväksyen. Valtiot suuntaavat verorahansa muihin kohteisiin, ja uudet yrittäjät astuvat tilalle.


      • TuronPossu

        Oot oikees! Skeposet kirjoittelee palstoille täyttä roskaa jatkuvasti.


    • HyvääUuttaVuotta

      Hesari se jaksaa yllättää taas. Etusivulla kokosivun mainos Vogelin Echinaforcesta ja lupaus flunssan torjumisesta. Mainos kertoo, että nuhakuumeet ja influenssat vain tulevat, eikä niille mahda mitään, ja että turhat flunssat on mahdollista välttää Echinaforcella. Vänkäilijöille tiedoksi, että toimittajat kyllä erottavat flunssan influenssasta, mutta silti tämän uuden suuntauksen täytyy olla jonkintasoinen merkki uskon kääntymisestä.

      Kerran se rokotteellinen ei tepsinyt influenssaan, tätä voisi hyvinkin koettaa tilalle, vai mitä. Lehden mukaan uuden vuoden lupaus pitää varmemmin, kun käyttää tutkitusti tehokasta Echinaforcea.

      • Echninaforce

        Echinaforce paras ehkäisy flunssaan!
        Luonnollinen lääke luonnolliseen flunssaan!


      • dfbhehtgh
        Echninaforce kirjoitti:

        Echinaforce paras ehkäisy flunssaan!
        Luonnollinen lääke luonnolliseen flunssaan!

        Ja flunssa paranee, ottaa noita troppeja tai ei!

        Tyhmä ja tietämätön kuvittelee, että niillä on joku hoidollinen vaste, ja kun paranee, kuvittelee, että juuri tropit ovat paranemisen syy.

        Huvittavaa!


      • abcdefghijklmnopqrst
        dfbhehtgh kirjoitti:

        Ja flunssa paranee, ottaa noita troppeja tai ei!

        Tyhmä ja tietämätön kuvittelee, että niillä on joku hoidollinen vaste, ja kun paranee, kuvittelee, että juuri tropit ovat paranemisen syy.

        Huvittavaa!

        Sinun mielestäsi lääkärin määräämillä tropeilla on joku hoidollinen vastine ja kun paranee , niin kuvittelee, että lääkärin määräämät pillerit auttoi ja paransi!
        Tosi huvittavaa!
        Sillä BMJ:n tieteellisen tutkimuksen mukaan lääkärin määräämillä tropeilla on vain 13% teho!
        Sinä olet todella viisas, kun tunnustat, että lääkärin määräämillä tropeilla on vain 13% teho!


    • aku.koputtaa.puuta

      Nyt rokotteen saamisesta on jo yli kuukausi. Ei vielä ole flunssa meillepäin kunnolla iskenyt.

      • Einäkynyt

        Meilläpäin ei ole otettu rokotuksia vuosikausiin, eikä flunssaa ole näkynyt eikä kuulunut!


      • Enkelienergiakanava
        Einäkynyt kirjoitti:

        Meilläpäin ei ole otettu rokotuksia vuosikausiin, eikä flunssaa ole näkynyt eikä kuulunut!

        Meillä taas otetaan flunssan parantavaa kaukohoitoa vastaan suoraan puhelimen kautta intuitiivisesti eikä ole flunssaa ollut sitten 60 luvun.


      • Mitämaksaa
        Enkelienergiakanava kirjoitti:

        Meillä taas otetaan flunssan parantavaa kaukohoitoa vastaan suoraan puhelimen kautta intuitiivisesti eikä ole flunssaa ollut sitten 60 luvun.

        Paljonko tuo hoito maksaa? Eihän kukaan ilmaiseksi tuollaisia hoitoja anna!


    • luonnonmukaiset

      Turun yliopiston professori Juhani Knuutti kehuu 4.1.2018 Hesarissa, että hän kirjoittelee paljon vaihtoehto sivuille, ja että hänellä on siitä oma palstakin. Ilmeisesti hän on se häirikkö, joka täyttää palstat kirjoituksillaan. Suostummeko me siihen?

      • eixsyeh

        Vaihtoehtoinen totuus sivuille on hyväksi jos sinne välillä lisätään oikean totuuden siemen. Vaikka vain kiusalla.


      • hmljljl

        Suostummmeko?

        Mitä sananvaltaa sinulla on estää muita kirjoittamasta?


      • Lää
        eixsyeh kirjoitti:

        Vaihtoehtoinen totuus sivuille on hyväksi jos sinne välillä lisätään oikean totuuden siemen. Vaikka vain kiusalla.

        Sulla ei oo oikean totuuden siemeniä, koska olet skitso skeponen.


      • Skepojenpseudotiede
        hmljljl kirjoitti:

        Suostummmeko?

        Mitä sananvaltaa sinulla on estää muita kirjoittamasta?

        Skeposet yrittää aina estää totuuden julkaisemista ja tyrkyttävät tilalle skeposten omia pseudotieteellisiä tutkimuksia, joita tekevät kaksois-sokeat skeptikot.


    • komediasta_tragediaan

      Kuopiossa ovat rokotetut kardiologit ja hoitajat tiedeuskon vastaisesti sairastuneet influenssaan. Kovasti pahoitellaan kun rokotteista huolimatta sairastuneet. Muissa maissa jo rohjetaan kertoa, että rokotteiden vuoksi nimenomaan sairastutaan, ja että rokotetut myös levittävät ko tautia. Meillä THL:ssa mietitään, olisiko virus sittenkin voinut muuntua. Tätä itsestään selvää asiaa tuskin tarvinnee enää tutkia enempää kuin sitäkään, että virusten lisäksi myös sairaudet näiden myötä muuntuvat, kuten esim polio. Kuinka rokotteilla muuntumisia vauhditetaan on tänä vuonna ollut erityisen maallikkoseurannan kohteena. Virallinen puoli seuraa jahka ehtii.

      Nyt kun rokottamatonta hoitohenkilökuntaa on sijoitettu muihin tehtäviin tai uhattu irtisanomisella, niin sijoitetaanko jatkossa myös sairastuneet rokotetut muihin tehtäviin vai erotetaanko heidät muitta mutkitta viroistaan, myös kirurgit. Saattaapi käydä hiljaiseksi sairaalayhteisö.

      Terveydenhoitoalaa suunnittelevalle pitäisi ehdottomasti kertoa millaiseen työyhteisöön tämä on hakeutumassa. Rokotepakotteineen ja uskomuksineen ala on sietämättömän stressaava. Alalla mietitään yhtä mittaa rokotteita ja yhä vankemmin uskotaan, että juuri rokottaminen takaa ihmiskunnan henkiinjäämisen. Toiset ovat täynnä pyhää uskoa rokotetulevaisuuteen, ja toiset kokemastaan oppineena pelkäävät näitä uususkontoja, osa jopa kuollakseen. Rokotettujen katsotaan pysyvän hengissä rokotteiden vuoksi, ja ne toiset, jotka ovat onnistuneet pakoilemaan rokotepistoksia, ihan piruuttaan ovat säilyttäneet henkensä, tai kuten on vieläkin tavallisempi uskomus, näidenkin henkiinjäämisten katsotaan olevan toisten rokotettujen aikaansaannosta.

      Terveydenhoitoalan ulkopuoliselle koko hoitoyhteisö näyttäytyy koomiselta, mitä se itse asiassa onkin. THL:n komiikan mukaan influenssarokote on työnantajalle pakollinen, ei suinkaan työntekijälle. Rokotteet johtavat näin muuhunkin kuin pakkorokottamiseen, nimittäin ihmisen älyllisen toiminnan kieltämiseen.

    • THLnuskomushoitoa

      British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
      BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

      Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

      Kirjallisuusviitteet
      http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"

    • Kolikärrynskseli

      Skepojen uskomusrynö!!!!!
      "Kyltyyri! Kyltyyri! Kyltyyri!"
      Tuo huuto on Suomessa syyri,
      Mut mikä se on se kyltyyri?
      Kas, siinäpä pulma on jyyri.

      Se on yhdelle ooppera-kyyri,
      taas toiselle Tukholma-tyyri,
      Duncan, Forssellin figyyri
      tai Parisin polityyri.

      Tuhatkarvainen on kyltyyri -
      se on Kiinassa Kiinaan myyri -
      mut Suomessa Suomen kyltyyri
      tuon kaiken on karrikatyyri.

      http://kaino.kotus.fi/korpus/klassikot/teksti/leino/leino_1912_tahtitarha.xml

      • Skepokyltyyri

        > Tuhatkarvainen on kyltyyri -
        se on Kiinassa Kiinaan myyri -
        mut Suomessa Skepon kyltyyri
        tuon kaiken on karrikatyyri.


      • TosiSkeptikko
        Skepokyltyyri kirjoitti:

        > Tuhatkarvainen on kyltyyri -
        se on Kiinassa Kiinaan myyri -
        mut Suomessa Skepon kyltyyri
        tuon kaiken on karrikatyyri.

        Minä, skeptikko, uskon aivan 100% THL:n 13% tehohoitoihin ja käytän sina niitä.


    • Niintätä

      Rokotteissa on juuri ja nimen omaan kysymys uskomushoidosta, tuohon ei mitään lisättävää. Tämä uskomushoito voi tosiaan aiheuttaa myös elinikäisen sairastumisen, jopa kuoleman, kuten voi käydä immuniteetiltaan heikkokuntoiselle, kuten pienelle lapselle (kätkytkuolemat johtuvat rokotteista), vanhukselle (mummoni sairastui aina influenssapiikin jälkeen keuhkokuumeeseen) ja valmiiksi sairaalle ihmiselle. Tuhoamme itsemme (ja luomakunnan toki siinä samalla, niin mahtavia me olemme) ja suurin osa meistä kuvittelee, että kyseessä on vain hyvä asia. Niinhän sen tulee mennäkin, sen ymmärrän. Valheen kaikella voimalla rokotteetkin on saatu ohjelmoitua ihmisten mieliin maailman pelastajana. Koska tieteelliset tutkimukset! jne. Mustasta saadaan valkoista ja valkoisesta mustaa, kun sanoja väännellään ja käännellään ja pistetään hienoon virallistieteelliseen naamioon. Ja pim, sinä uskot kaiken.

    • Uskomushoitoako
      • vaiettäköyhyys

        Kunpa köyhyys olisikin syynä nuorten mielenterveyden romahtamiseen. Mutta kun se ei ole. Köyhyys nähdään syynä siksi, että varsinaiseen syyhyn ei ole mahdollista puuttua. Lääkeaineiden syyllistäminen syyllistäisi myös niitä markkinoivat, ja kun meillä ei tunneta sellaista käsitettä kuin onnellinen syyllisyys, felix culpa ( Augustinus), tuo onni jää kokematta.

        Suomalaiset eivät ole köyhiä eivätkä kipeitä kun rokotehankinnoista tehdään päätöksiä. Vaikka nälästä kärsittäisiin, niin rokotehankinnoista ei luovuta. Rokoteasiantuntijoiden ja lääkejättien pitäisi jo ymmärtää, että vielä tulee sekin päivä, jolloin tabut murtuvat ja päästään itse asiaan. Lasten ja nuorten tähden on pakko päästä.

        Terveydenhoidossa pelätään liikaa ja pelko jähmettää myös toimittajat. Nämä tahot varovat sanojaan, eivätkä rohkene puuttua lääkkeiden käytön aikaansaamiin epäkohtiin, vaikka joka puolelta maailmaa kantautuvat samansuuntaiset lasten ja nuorten hätää koskevat viestit.

        Professori Sirkka-Liisa Kivelä otti hiljattain kantaa vanhusten lääkkeiden holtittomaan käyttöön mm psykoosilääkkeiden osalta. Jo liian pitkään olemme saaneet nähdä tämänkin ihmeen, etteivät terveydenhoitoalan ammattilaisenkaan, jopa huomattavassa asemassa olevan, kannanototkaan johda yhtään mihinkään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe