Goldi sands hotelli

Onko ketään oleskellut goldi sands hotellissa Sri Lankassa? Mitä aamupalalla tarjolla ?
Ilmoita


Minäkin olen lähdössä tuohon hotelliin helmikuussa ja vasta tänään huomasin, että all incl:iin ei kuulukaan viinit. Olen ollut monta kertaa all incl-matkoilla esim Karibialla ja aina on viinit ja kaikki muutkin juomat kuuluneet hintaan, joten tämä tuli vähän yllätyksenä. Paljonkohan maksaa viinipullo, jos sellaisen joskus illallisella haluaa nauttia?
Muutkin Goldi Sandsia koskevat tiedot ja vinkit ylipäätään ovat tervetulleita. Trip advisorin sivuja olen seurannut ja sieltä bongasin tuon viinijutun. Muuten arvioinnit ovat olleet kyllä hyviä.
Ilmoita
palasin juuri 2 vko:n lomalta golden sandista. hotelliin olin erittäin tyytyväinen. parvekkeet meren puolelle jokseenkin ei ihan merinäköala vaikka meri näkyykin. uima allas ihan reilun kokoinen ja puhdas vesi. aurinkotuolia oli riittävästi.
huoneessa oli tallelokero ja pieni jääkaappi. sängy oli mielestäni tosi hyvä. aamupala olihan ok oli juustoa ja paikallista leikkelettä sekä munakkaan paistaja joka paistaa myös pekonia pyydettäessä.
aamupallalla heledmiä, puuroa, makeita herkkuja, ja aasialaisia aamupala patoja.
vesi tulee pienellä paineella kuten monissa aasia maissa. lämmintä vettä tuli riittävästi. hotellin siivoja teki usein pyyhkeistä kivoja joutsenia jne... annoin tippiä heille niin tekivät lisää kivoja ylläreitä.
viinit ravintoloissa näytti olevan noin suomen hintaa.
huoneeseen kannattaa tilata viini lentokoneesta mahtuu jääkaappiin.
Ilmoita
Kahden viikon reissu takana. Hotelli ihan ok. Tosin ravintolassa tarjoilijat ei oikein asiakasta huomioi, monta kertaa pitää pyytää esim ruokajuomia ja kahvia. Siistiä siellä on ja siivous toimii hyvin. Ympäristössä ei ole paljon katsottavaa, kauppojakin vain muutama, mutta tuktuk kuljettaa Negombon keskustaan edullisesti. Merenkäynti oli koko ajan kovaa, ei houkutellut uimaan. Auringonlaskut upeita, kannattaa mennä rannalle niitä katsomaan. Vaikka meillä oli all incl-matka, niin huoneeseen toimitettiin vain yksi pullo vettä/pv eikä mitään muita juomia tullut jääkaappiin. Viini ei kuulut all incl-palveluun. Hotellin spa-osasto on kallis, mistä tahansa saa hieronnat ym puolta halvemmalla
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Goldi sands hotelli

Onko ketään oleskellut goldi sands hotellissa Sri Lankassa? Mitä aamupalalla tarjolla ?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta