star rider...

nemunen

onko star riderpakko ladata jos haluaa hypätä,taluttaa tai muuta vastaavaa ja jos on niin miksi sillä star stable on muuten minun lempi peli mutta jos joutuu maksamaan hyppäämisestä tai taluttamisesta niin eikö se olisi hieman tysää ja tyhmää

2

<50

  Vastaukset

  • Star rider on pakko ostaa jos haluaa taluttaa tai hypätä, ja se on siksi että se peli ei ole ilmainen pelata. Se ei ole tylsää eikä tyhmää, vaan elämää koska pelien ylläpito ja kustannukset eivät ole ilmaista.
   Serverien ylläpito maksaa, henkilökunnan palkat maksaa, gmien palkat maksaa, pelin suunnittelijoiden palkat maksaa yms yms yms. Star stable joutuisi sulkemaan jos se olisi ilmainen.

   Se ilmainen pelattavuus on niinsanotusti demo koko pelistä, maksamalla kuukausittain jäsenmaksun(tai ostamalla lifetimen) saa käyttöönsä koko pelin.

  • Hyppääminen on ilmaista ja käy ilman Star Rideriä. Voit myös taluttaa ilman sitä, jos ostat ilmaisella kokeilujaksolla hevoskouluttajalta talutushihnan. Sen saa kouluttamalla hevostaan ensin hintaan 100 Star Coins.

   Star Riderillä avaat myös moninkertaisesti suuremman alueen kuin aloitusalue, paljon mielenkiintoisia kohteita ja uusia ja jännittäviä tehtäviä. Suosittelen!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Oih, miten herkkää! Emmi Granlund julkaisi söpistelykuvan Mikael-rakkaastaan ja Milo-vauvasta!
  • No jopas! Michael Monroe lähti soutelemaan - rokkikukko pitää tyylistä kiinni landellakin! Kuva!
  • Myytinmurtajien sähkö- ja robotiikkanero Grant Imahara, 49, on kuollut

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4397
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   123
   3662
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   1058