12v rinnat C75

Ärsyttää, oon siis 12v tyttö, ja mun rinnat on C75. Mulla on oikeesti pahoja selkäkipuja, ja lisäks pojat tuijottaa. Oon mun luokan isorintaisin, ja muilla ei oo lähelläkään mun kokoo. Haluisin vähän neuvoja ja vertaistukee:)
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Rintojen kasvulle ei voi mitään. Jollain ne kasvaa nopeammin ja jollain ei. Se myös riippuu että onko kehossasi rasvaa
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Tohon selkäkipuun vois auttaa jos olisit ilman rintaliivejä. Ainaskin kotona voisit olla aina ilman rintaliivejä, ja jos käyt vaikka kaupassa ja pidät jotain toppatakkia niin silloinkin mene luomuna ilman rintaliivejä. Mikäpä estää joskus menemästä kouluunkin luomuna, niin ei liivit purista.

Juu, onhan ne hyvin kehittyneet rinnat aikamoinen huutomerkki pojille ja tytöillekin. Moni voi olla jopa tavallaan ylpeä siitä, että omalla luokalla on joku, jolla on naiselliset muodot. Mutta sitten eivät kuitenkaan osaa tuoda asiaa nätisti esille, vaan esim. pojat kuolaa ja yrittää kopeloida tms.
Ilmoita
Sun kannattaa ostaa rintaliivit erikoisliikkeestä. Sellaisesta missä myyjät osaa neuvoa.
Ilmoita
Just hyvät rintsikat on kaiken a ja o! Ite en voi samaistuu ku oon 15 ja pienet tissit :D ärsyttäähä se vähä mut näiden kaa on helppo elää , 70A tai jtn. Mut toivottavasti vaiva hoituu!
Ilmoita
Nämä kahdeksan yllättävää asiaa voivat tapahtua, kun jätät rintsikat pois.

1. Rinnat säilyttävät muotonsa

Vastoin yleistä uskomusta rintaliivittömyys saattaa itse asiassa parantaa rintojen muotoa eikä suinkaan aiheuta niiden roikkumista. Näin väittää ranskalainen tutkimus, jonka mukaan liivien pitkäaikainen käyttö heikentää rintalihaksia ja näin aiheuttaa rintojen riippumista. Mikäli haluat säilyttää rintojen pyöreän muodon, on ehkäpä parempi antaa niiden elää omaa elämäänsä.

2. Nukut paremmin

Rintaliivit päällä ei kannata nukkua, suosittelevat asiantuntijat sekä terve järki. Rintaliivit, kuten myös muut yöasut, voivat olla epämukavat ja häiritä yöunen määrää ja laatua.

3. Verenkierto paranee

Tiukkojen vaatteiden jatkuva käyttö saattaa häiritä verenkiertoa puristuksellaan. Rintaliivit voivatkin puristaa rintakehän ympärillä olevia suuria verisuonia ja pitkässä juoksussa jopa johtaa sydänsairauksiin. Mikäli et malta luopua suosikkirintaliiveistäsi, varmistathan ainakin, etteivät ne ole liian tiukalla.

4. Iho voi paremmin

Jatkuvassa käytössä olevat rintaliivit voivat olla myös melkoinen bakteeripesäke. Ilmestyykö rintaliivien ja rinnan alueelle usein aknea, ihottumaa tai kutinaa? Liian pienet liivit puolestaan voivat aiheuttaa rintakipua tai hankaumia.

5. Rinnat vahvistuvat

Rintaliivit tukevat rintoja taistelussa painovoimaa vastaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, että rinnat alkavat automaattisesti roikkua lopettaessasi rintaliivien käytön. Kun rintojen täytyy taistella itse painovoimaa vastaan, niiden lihakset työskentelevät kovemmin ja vahvistavat rintoja.

6. Rintarauhaskudoksen määrä kasvaa

Tutkijat ovat huomanneet, että rintaliivien käyttö saattaa hidastaa terveen rintarauhaskudoksen kasvua. Kudos on tärkeää muun muassa siksi, että se voi vähentää esimerkiksi rintasyövän riskiä. Hyvälaatuinen rintarauhaskudos myös tukee rintaa ja vahvistaa rintalihaksia.

7. Helpompi ja mukavampi arki

Mikä onkaan mukavampaa, kuin ottaa rintaliivit pois pitkän työpäivän jälkeen? Isorintaisille liivit voivat tietenkin tuoda huomattavaa lisämukavuutta, mutta mikäli näin ei ole, saattaa olla hyvä pohtia, onko liivien puristus tarpeellista arjessa.

8. Hengitys helpottuu

Jos kiristät rintaliivit rintakehäsi ympärille vuoden jokaisena päivänä, on sillä vaikutusta myös hengitykseen. Rintaliivien käyttö ei tietenkään vahingoita hengityselimiä, mutta liivien pois jättäminen voi helpottaa hapen virtausta keuhkoihin.

Jos arkena ei halua kulkea ilman rintaliivejä, liivittömyyttä kannattaa kokeilla ainakin kotioloissa.

http://www.iltalehti.fi/terveys/201706222200226104_tr.shtml
Ilmoita
voitko laittaa kuvaa ;3
Ilmoita
voitko laittaa kuvaa ;)
Ilmoita
Kokeile balconette liivejä,keskustele terkkarin kaa pienennys leikkauksesta joskus ne tekee poikkeuksen ja ottaa alaikäisiä ja vaikka ei ota pääset jo 5 vuoden kuluttua leikkaukseen.
Ilmoita
75C on niin pienet ettei niitä leikata, joku 90H on jo eri juttu (muoviämpärin kokoiset)
Ilmoita
Mä taas oon 13 vuotias tyttö (7 luokal) ja mun rinnat on vaa 75A... MUTTA hyväksi onnekseni ne kuitenkin kasvaa koko ajan (((: Onneks oon vielä näin nuori
Ilmoita
Aah niitten välii ois kiva nussii ja laueta:))
Ilmoita
Täytin pari viikkoo sit 13 ja mul on ollu jo pitkään C80 kupin tissit, alko kasvaa jo 10-vuotiaana ja sillon ala-asteella se oli kamalaa. Yläasteelle mentäessä aloin arvostaa itteäni semmosena ku oon ja nyt kun miettii, niin hyvä vaan kun ne rinnat alko jo sillon kasvaa, kun täällä nykysessä koulussa haukutaan pienirintaisia tyttöjä laudoiks ja niille nauretaan. Älä oo huolissas, pian muillakin on isommat rinnat :)
Ilmoita
Sopivan kokoiset rintaliivit käyttöön koulussa ja kaupungilla, sitten taas kotona illalla ilman liivejä ja nuku myös ilman liivejä.

Harrastaa kotona kevyitä jumppaliikkeitä, käy hiihtämässä, luistelemassa, pyöräilemässä...
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

12v rinnat C75

Ärsyttää, oon siis 12v tyttö, ja mun rinnat on C75. Mulla on oikeesti pahoja selkäkipuja, ja lisäks pojat tuijottaa. Oon mun luokan isorintaisin, ja muilla ei oo lähelläkään mun kokoo. Haluisin vähän neuvoja ja vertaistukee:)

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta