Juhana Vartiainen

Ykkösaamu
Juhana Vartiainen aktiivimallista: Jos paikkakunnalla ei ole töitä, pitää muuttaa pois

Onkohan tämä mies ihan sekasin ja valmiina vietäväksi parantolaan ? nykiihän sillä pääkin ihan ku pösilillä , on se hullu ihan seko jakomielitautinen ADHD ihminen.
Ilmoita


jos hän tarkoittikin letkautuksellaan, että pitää muuttaa muualta Suomesta kohtuuhintaisesta 350 e/kk vuokra-asunnosta Etu-töölöön tai vantaalle 1200 e/kk vuokralle, josta Hallitus haluaa mielellään maksaa jatkossa vuosikausia bussikortteja, soviteltua työttömyyspäivärahaa, asumistukia ja sosiaalitukia, sen jälkeen kun se pakotettu 3 kk ilmaistyöharjoittelu helsingin keskustan siivoojan tai kaupan hyllyttäjän toimessa päättyy.

Vähän omituista matematiikkaa, mutta omituinen on hallitus ja sen esityksetkin.
Ilmoita
Kaikkien oma kimjongun.
Ilmoita
Vartiaiselle, jos Suomessaei ole turvalista pian olla, voi lähteä Ruotsiin ranta homoksi.
Ilmoita
Muutetaan kehoituksessta me kaikki 450 000 työtöntä helsinkiin ilmaisiksi työkokeilija-siivoajiksi. Laitetaan Helsingin sosiaalitoimisto, asumistukijärjestelmä ja palvelualan palkattujen työllisyystilanne ihan uuteen kuosiin :)
Ilmoita
Koko aktiivimalli perustuu Juhana Vartiaisen käsittämättömään uusliberaaliin ajatusmalliin. Ajatukseen siitä, että työn tarjonta (= työttömien "tarjoaman", siis vapaana olevan työpanoksen määrä) luo itsestään työpaikat.

Keppiä ja ruoskaa köyhille. He luovat lopulta omat työpaikkansa, kun heidät laitetaan tarpeeksi koville.

Mitään työpaikkoja ei edes ole tarkoitus luoda valtion tai yritysten puolelta.
1 VASTAUS:
Juuri noin. Ja tuo vinksahtanut aate ei ota huomioon sitä, että tämä ei ole mikään keskiaika vaan raskaasti byrokratisoitu, verotettu asuntojen ja toimitilojen hintakuplamaa jossa ei 3/4 osaa vuodessa elä nukkumaala pakettiautossa. Maa, jossa jokaiseen vähäpätöiseenkin paikkaan edellytetään monivuotista koulutusta ja lupakorttipioa, ja koska työttömiä on aina avointa paikkaa kohti hakemassa 50 - 150, johtaa se automaattisesti siihen että meillä on kaksvitosia maistereita painelemassa sivan kassan numerotaulua, roskakuskina toimii yhdistelmäkuljettajan opinnot ja käynyt 10 vuoden kokemuksen omaava, siivoojana toimii siivoustyönjohdon koulutuksen saaneita, baarissa kaljahanaa vääntää lukion ja restonomin käynyt jne. jne.
Yrittäjyys on tehty käytännössä mahdottomaksi ja kaikki alat on kilpailtuja ja reviirijaettuja jo vuosia sitten. Jokaiseen helsinkiläisen palvelutarpeeseen vastaa puolikansainvälinen ketju jonka kanssa peruskoulun käynyt esimerkki-iisalmelainen yrittäjäksi pakotettu ei kilpaile puolta päivääkään oli kyse sitten hampurilaiskojusta, siivousfirmasta tai vaatekaupasta. Ei pääomaa, ei toimitiloja, ei ensimmäisten kuukausien ennakkoveromaksuja, vastuuvakuutuksia tai työvälineistöä millä tehdä jotain. Kukaan ei lainaa kenellekään mitään, jolla ei ole jo jotain. On pelkkää fantasiaa kuvitella voida siirrellä Helsinkiin uhkailemalla ihmisiä, joilla ei ole maisterin koulutusta ja nelinumeroista summaa tilillä.
+Lisää kommentti
Anteeksi, että emme ajattele kansan parasta. Olemme teitä parempia ja meillä on kaikki hyvin, joten meitä ei kiinnosta pskan vertaa mitä teille tapahtuu.
Ilmoita
Suomen Keskusta hallituspuolueena kehottaa muuttamaan työn perässä muualle. On aikoihin eletty. Puolue joka haluaa pitää Suomen asuttuna. Käytännössähän ihmisten pitäisi muuttaa Etelä-Suomeen ja pääkaupunkiseudulle työllistyäkseen, joten tällaista aluepolitiikkaa ...
Ilmoita
Vartiaiselle paksumpi ja isompi peitto notta pysyy fällyjen alla poissa puhaltelemasta aivopierujaan.
Ilmoita
Helsingissä on suhteessa ihan yhtä paljon työttömiä kuin muuallakin Suomessa. Minne sitä pitää muuttaa? Minä voisin tulla kyllä Hesaan aina kolmen päivän työkeikalle, yöt voisin punkata Arkadianmäellä Juhanan torkkupeiton alla.

Olispa jännä tietää, mitä tuumaavat nyt henkilöt, jotka äänestivät Juhanan eduskuntaan!
Ilmoita
Jos Suomessa ei ole töitä pitää muuttaa. Mihin ihmeessä? Mitä tämä varis oikein tarkoittaakaan? Onko jossakin sossu mikä elättää --muuttaa vain--taivasalleko
Ilmoita
Yksin reppana puheli itselleen ratikassa tässä kerran sattumalta seuratessani onnettoman vaellusta vahingossa vaan. Tuo kansallisen kokoomuksen nykyaivo.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Juhana Vartiainen

Ykkösaamu
Juhana Vartiainen aktiivimallista: Jos paikkakunnalla ei ole töitä, pitää muuttaa pois

Onkohan tämä mies ihan sekasin ja valmiina vietäväksi parantolaan ? nykiihän sillä pääkin ihan ku pösilillä , on se hullu ihan seko jakomielitautinen ADHD ihminen.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta