Apua homeopatiasta?

Arvidy

Sain kupan (syfilis) Thaimaan matkalla. Oisko jotain homeopaattista tuotetta jolla paranisin? En kehtaa mennä lääkäriin. Pikaista apua toivova.

12

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jossika

      Ei kannata ottaa mitään antibioottia. Kaikki nämä mukamas terveeksi tekevät on vain huijausta. Ota hopeavettä säännöillisin väliajoin, esim 3 krt/pvä. Kyllä kuppa lähtee. Nimim. Kokenut

    • Arvidy

      Minä olen odottanut homeopaattisten parantajien selvittämistä, miten kuppa hoidetaan homeopatialla. Odotan yhä. Jos homeopatialla parannetaan ensimmäininkin kuppa, niin uskon siihen. tällä hetkellä uskon vain antibiootteihin. Odotan edelleen miten homeopatia parantaisi. Vastatkaa.

    • IntegratiivinenHoito

      Nykyajan kuppa on kyllä hoidettava antibiooteilla.
      Sitten kun alkaa selvitä niin jälkikäteen voi olla lisäapua vaihtoehdoista.

      Olettaisin kysyjän tekevän kontrollikysymyksen asian tiimoilta?
      Hyvä asia. Mielestäni asiat tulisi tutkia integratiivisesti. Kannatan Keski-Euroopan mallia jossa sekä perinteinen että vaihtoehtoinen hoito valitaan asiallisesti oppineen lääkärin avustuksella. Meillä tässä vielä on oppimista.

      • Terve.vaanmenoa

        Hih hei! Kuppa kullin nupin vei!


    • skepponen

      TE HÖRHÖT HOMEOPAATIT! Uskotteko todella että WelnessLabin omistaja Camilla Holmström pystyy litkuillaan parantamaan kupan, tippurin, HIV:n ja Lymetaudin? Senkö varaan panette loppuelämänne kivuliaisuuden?

    • kotiäitejä

      Kuinka voin naisena uskoa Camilla Holmströmin rohtojen tehoon, koska hän ei ole saanut edes omaa harottavaa tukkaansa kuntoon?

      • kaljunainen

        Uskotko minun hoitoihini?
        Olen kalju nainen!


    • eihomeopatialle666

      Homeopatia on huuhaata eikä sillä parane mitkään sairaudet. Suomessa homeopaatin käsiin on kuollut diabeetikko.

      Älkää uskoko kaikkeen höpinään.

      Juurihan on MOT-ohjelma tuonut esille ravintolisistä, jotka ovat vastaavia homeopaattiste niin sanottujen hoitojen kanssa.

      Homeopatia tulisi lailla kieltää.

      HUIJAAVAT IHMISTEN RAHAT!!!!

      • Kuollutdiabeetikko

        > Suomessa homeopaatin käsiin on kuollut diabeetikko.....

        Kuinka on?
        Löytyykö kuolleita diabeetikoita niiden joukosta joita on hoidettu vain niiden "oikeiden" hoitojen mukaan?


      • Kieltolaillako

        Olisiko sittenkin ollut Kuhnekylpytapaus tai sen yritys tuo kuolemaan johtanut?

        Kuolema homeopaattisen lääkityksen seurauksena? Kyllä tämäkin on mahdollista. Mutta tuskin oikeuslääkärikään tällaiseen johtopäätökseen tulisi. Todistamisen suhteen voisi tulla suuria ongelmia.

        Homeopatiaa ei käytettäisi, ellei se olisi toimivaa. Ongelmana on enemmänkin toimivuus kuin toimimattomuus, ainakin silloin, jos lääkeaineen valinta ja/tai potenssi eivät ole osuneet oikeaan, tai jos lääkettä ei ole tullut ajoissa lopetetuksi.

        Varoitukset ovat aina paikallaan. Rohkenen silti epäillä, että homeopatiassa harvemmin osataan varoittaa. Skeptikotkin naureskelevat sokeripillereistä, joista hieman makeutta voisi imeskellessä irrota, mutta jotka muutoin kumisevat tyhjyyttään. He ainakaan eivät osaisi varautua, ja muidenkin osalta tuntuu tuottavan ilmeisiä vaikeuksia.

        Sanonta jos ei hyötyä, ei haittaakaan, on toiveajattelua. Energiassa sitoutuneena toimivat sen laadulliset ominaisuudet samoin kuin liike-energia. Millaiseen ihmiseen tätä kombinaatiota sovitetaan ratkaisee lopun. Jos lääkeaineiden tuhatlukuinen kirjo mietityttää, ei hoidettavankaan monisyisyys mietintää vähennä.

        Kuinka samankaltainen parantaa? Suoraan vaiko kiertoteitse? Voisiko vihaa parantaa vihalla vai pitäisikö koettaa vastakkaisella. Jos toisen viha on suurempi, eikö vastapuoli jo sillä vaikene, jos ei muuten, niin ainakin pelosta. Eli toimiiko?

        Sitoutuneessa energiassa on kylliksi voimaa muuttaa vaikka mitä. Mutta kuinka vastaa kohde eli se, jota pitäisi muunnella. Hänpä voikin olla tosi haasteellinen. Hoitaja voi luulla tuntevansa hänet, mutta parhaimmillaankin jäädä kauas halutusta. Homeopatia on taidetta aivan kuten hoitotyö ja parantaminen aina on ollut ja tulee olemaan.


      • HyvinKysyit
        Kuollutdiabeetikko kirjoitti:

        > Suomessa homeopaatin käsiin on kuollut diabeetikko.....

        Kuinka on?
        Löytyykö kuolleita diabeetikoita niiden joukosta joita on hoidettu vain niiden "oikeiden" hoitojen mukaan?

        Lasten ykköstyypin diabetes lisääntyy vuosi vuodelta, eivätkä muutkaan autoimmuunisairaudet ole vähenemään päin. Länsimaisen lääketieteen osuutta näiden sairauksien syntyyn ja kasvuun ei saisi tuoda julki, ja kun homeopatian parissa tähän on päädytty, alaa vedetään toistuvasti lokaan.

        Sanonta se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa, pitää diabeteksen osalta paikkansa. Homeopatiassa lääketieteen epäkohtiin on otettu kantaa enemmän kuin muissa hoidoissa, ja nimenomaan tästä syystä kovaa hintaa ovat terapeutit saaneet maksaa. Toisaalta tämä on ollut erinomainen muistutus siitä, pitäisikö myös oman alan suhteen olla tarkkana epäkohdista, jotta niihin voitaisiin avoimesti ottaa kantaa, eikä terveydenhoidossamme noudatetuin tavoin linnottautua puolustusasemiin suojelemaan jo muutosta kaipaavia vanhoja pinttymiä.

        Onko ihmisellä oikeutta vaikuttaa siihen, millä häntä lääkitään. Nyt ollaan vahvasti menossa suuntaan, jotta ei olisi. Tällaisen näkemyksen puolustajat pelkäävät etukäteen lääkitsemättömien saastuttavan heidät, ja elämänsä olevan tiettyjen asiantuntijoiden ennaltatietämisen varassa. Mitä sitten tapahtuu, kun varotoimien falskius ja muuttuvien tekijöiden runsaus paljastuvat, vielä se paljon parjattu yksilöllinen reagointikin. Rokotteiden poistuessa mikä lienee seuraava takertumisen kohde, jolla ihmiset paremman luokan kansalaisina saadaan taas ilmiantamaan toisiaan. Terveydenhoidosta ei varmaankaan ollut tarkoitus muodostua tällaista, mutta ihmisellä on ihmisen viat ja halu pysyä vallassa, kunnes se väistämättä sortuu ja sortuuhan se.


    • Syfilis.voi.tappaa

      Kuppa tarvitsee tukevan penisiliinilääkityksen. On vaikea tauti. Hakeudu hoitoon, joka on ilmainen. Tartuntavaarallinen. Voivat hakea poliisivoimin, jos saavat tietää, että sellaista kannat. Homeopaatit hiiteen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe