Ensimmäinen traktori mönkijä

RUAATTORImönkijä

Tarkoituksena olisi ostaa traktori mönkijä, mielellään se T3B että saa ajaa laillisesti 60kmh kauhiat viritykset ei kiinnosta! Mönkijällä ajo olisi suurimmaksi osaksi vaapa-ajan ajoa kuten kaupassa käyntiä ja koulussa käyntiä. Myös pieniä lumi auraus ja jotain sellaisia pikku työhommia saattaa olla tiedossa. Silti suurimmaksi osaksi vapaa-ajan ajoa sillä mönkijä on turvallisempi kuin mopo. Maksimi hinta jossain 4000-5000€ paikkeilla, tässä juuri miettinyt eniten Linhaita 300 ja 400 T3B. onko muita hyviä vaihtoehtoja? Kiitos!

12

2419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiinanromut

      Linhait täysiä paskoja. Jos välttämättä haluat ostaa halvan, niin CF moto tai TGB. On jo paljon laadukkaampia kuin linhain paskat. Tosin ei nuokaan merkkivehkeille pärjää.

    • Ostakee

      Nyt on ostajana markkinat. Tinkimiehenä voit saada Polariksen 570 mönkkärin tuohon hintaluokkaan. Soittele kaikki myyjät läpi ja tarjoa reilusti alle pyynnin. Aina siellä on joku rahanpuutteessa oleva, joka omasta halvemmalla luopuu. Ihan eri peli Polaris kuin kiinalaiset. Toki tuo Tgb on taiwanista..

      • LASKUSSA

        Juurikin näin. Jos vaan 40km/h rajoitettu kelpaa, niin niitä saa melkein kuin vain hakee pois. Tarjoat uudehkosta max puolet pyynnistä ja jos ei kauppoja synny niin ihmettelen! Sitten vaan tarjoamaan sama seuraavalle.

        T3A luokan mönkijöiden hinnat on jo nyt painumassa hurjaa vauhtia alas tulevan lakimuutoksen takia. Ihmiset myy paniikissa mönkijöitä pois, toivoen että saiaivat niistä vielä edes osan omistaan takaisin. Totuus vain on se että, se mönkijä olisi pitänyt myydä jo 2-3kk sitten. Silloin paljastettiin uuden ajokorttilain sisältö, joka tulee voimaan puolenvuoden päästä. Tuon voimaan tulevan lain takia juurikin hitaampien mönkijöiden hinnat on hurjassa laskussa. Lasku ei lopu, ennen kuin niiden hinnat ovat samalla tasolla maastomallien kanssa.


      • Hinnatputtoo

        Asian ytimessa edellinen kirjoittaja. Väistämättä t3a mallien hinnat tippuu maastomallien kans samalle tasolle. Ja miksei tippuisi. Kuka ostaisi auton, jolla saa ajaa vain 40 km/h, kun tarjolla samaan hintaan sellainen, millä saa ajella rajoitusten mukaan. En minä ainakaan. Ja ei tule mahdollisuutta, että jollain tempulla tuollaisen t3a mallin saisi rekisteröityä t3b malliksi. Mielenkiinnolla seuraan hintojen kehitystä.


      • Hintojenseuraaja

        Juurikin näin. Itse seuraan kanssa mielenkiinnolla hintojen kehitystä. Näyttää liikkeillä olevan paljon mönkijöitä myynissä, jopa vähän ajettuja ja alle vuoden-pari vanhoja. Eivät vaan näytä menevän kaupaksi, olleet jo useamman kuukauden myynnissä. Ovat ottaneet niitä muutoksesta tietämättömänä vaihdossa T3B luokan mönkijöihin, tietämättä tulevasta muutoksesta.


    • T3a

      Tingatkaa hyvät ihmiset nyt. Eilen ostin Can-Amin 570 pro 2016 vuoden t3a mallin, jolla ajettu 1100 km. Hintapyyntö oli 7900 lumilevyn kanssa. Kaupat syntyi 5100 euroa. Mielestäni oli oikea hinta tuollaiselle. Neljästä tein yhteensä tarjouksen.

    • 987789

      Meillä jammu 550 ollut uudesta asti. nyt mittarissa 12892km vielä sama hihna paikalaan. renkaat vaihdettu isomaksi, kesäksi kesäkumit. Menee metsät, suot, puskee lumet. On luotettava, ja hyvä.

      • Jutustelija1

        Yamaha on yleisesti todettu rankan maaston kingiksi. Avarammalle alustalle on sitten vaikka Can-am huippumalli kova peli. Mutta tiheinpään ryteikköön Yamahan kalusto sopii kuin kilokyykky mutkatielle.


    • mut-se-kulkee-90kmh

      Minä sain uuden T3A Polaris traktorin 1400 eurolla, myyjä sano että ei näistä enempää saa. Siinä on vain 600 kuution kone.

    • 5702018

      Polaris taitaa olla paras ns mökkiläisen yleiskäyttöön. Honda on enempi työkäyttöön, kestävä mutta kankea ja vähän tehoton.

      • Jutustelija1

        Polaris on joo yleiskone, variaattori vain ehkä hieman negaa. Honda on paljon työ käyttöön. Yamaha on kova maastossa. Can-Am huviajossa.


    • Mönkkärijonne

      Ite ostaisin ainaki ite Linhai 300 t3b koska se on käytännöllinen ja siinä on hyvä hinta laatu suhde oon ite 13v täytän koht 14

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      415
      1730
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1358
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      175
      1355
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1285
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1036
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      900
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      110
      845
    Aihe