Viha naapuria kohtaan

PinjaMaria-

Mun naapurissa asuu Mohmad ja tässä kerrostalossa seinät on kuin pahvia eli hirveen huono äänieristys. Melkein jatkuvasti naapurista kuuluu äänekästä naurua, läpsimistä, kiljumista, intiaani tyylistä kirkumista ... jos tiedätte mitä meinaan, pornoa katotaan volyymit täysillä ja kyseessä on nuori mies! En panis vaikka maksettais 5 tai 10 miljoonaa euroa. Elää kuin apina, siitä syystä viha häntä kohtaan. Eikä osaa näköjään suomen kieltä, vaan kaverit myös Mohmaddeja ja sössöttää heidän kanssa sitä paska kieltään. Puhua täytyy tyyliin huutamalla ja nopeaan tahtiin, ihmettelen ettei mene kieli solmuun kun tuo niiden kieli kuulostaa niin vaikealta. Sitten kuunnellaan vaan sitä oman maan itämaista pimputus musiikkia ja mä kun kuuntelen kunnon musiikkia tyyliin Rammstein yms, niin osoitetaan mieltä ja huudatetaan sitä omaa paska musiikkia päälle! Tupakkaa polttaa myös asunnossa ja savun haju tulee ilmastointia pitkin mun kämppään, en tykkää.

Välillä yläkerrasta hakataan kattoa ja on useamman kerran naapurit käyny valittamassakin tuolle apinalle ja sen kavereille.

Joku kirjoittaja jo osuvasti täällä sanoikin, että kerrostalossa eläminen on kuin hullujen huoneella asuisi, no sitä se todellakin on, täällä helposti sekoaa nuppi etenkin jos on huono äänieristys, koska näissä pienissä loukuissa asuu vaikka minkälaista eläjää!

Haluan myös sanoa vielä sellaisen jutun, että kerrostalossa eläessä ei kannata sairastua esimerkiksi henkisesti, koska jos sairastut vaikka masennukseen ja et jaksa siivota asuntoasi niin asunto voidaan haltuunottaa! Hallituksen puheenjohtaja ja muut hänen kaverinsa eivät yleensä tunne armoa ja inhimillisyyttä näissä asioissa vaikka on kyse toisen ihmisen kodista, yhdestä elämän tärkeimmästä ja rakkaimmasta asiasta, niin kerrostalossa mikään ei ole omaa, se on vaan harha luulo, kaikki sulta voidaan ottaa pois. Näin uhkasi käydä minulle.

Kyllä ihmiselle ainut ja oikea paikka elää on omakotitalo maaseudulla, siellä ei ole kukaan korva seinässä kiinni kyttäämässä, sitä ei voi kukaan sulta ottaa pois jos et vuokralla asu tai ei tarvitse lainaa maksaa siitä ja voit halutessasi pihalla kävellä vaikka alasti jos ei oo naapurin koti lähettyvillä tai käydä vaikka nakuna järvessä uimassa saunan jälkeen AH <3 . Tuo on mulla tulevaisuuden tavoitteena, hommata äijä, tehdä pari lasta, muuttaa pois täältä kerrostalo helvetistä omakotitaloon maaseudun rauhaan. Nyt yksin eläessä mulla ei oo tarpeeks rahaa vielä siihen.

5

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Väsynyt__

      Vähän samanlaisia ajatuksia ja fiiliksiä kuin aloittajalla. Vihaan kerrostaloasumista. Olen joutunut kärsimään erilaista naapurihäiriköintiä jo 14 vuoden ajan. Milloin se on tavaroiden kolistelua, milloin veden laskemista öisin, milloin poraamista, milloin vasarointia, milloin mitäkin. Nykyisin haittana on öisin meteliä pitävä naapuri. Metelöinti jatkuu usein klo 02.00 asti. Kovaäänistä puhetta, veden laskemista, toistuvaa vessan vetämistä ovi auki tietenkin, jotta ääni on kovempi, kantapäälävelyä. Häiriöäänet ajoitetaan niin, että kun olen unessa, minut herätetään. Ihan sairasta touhua. Isännöitsijä ei puutu asiaan, täysin asiatonta häiriköintiä minua kohtaan. Miten tuon saa loppumaan? Kertokaa te?

      • normaalikäytäntö

        "Miten tuon saa loppumaan? Kertokaa te? " "Isännöitsijä ei puutu asiaan"
        Asiasta ilmoitus taloyhtiön hallitukselle tai viimeistään asia käsittelyyn taloyhtiön yhtiökokouksessa. Jos isännöitsijä ei hoida hommiaan, valitsee taloyhtiön hallitus tilalle uuden.


    • PuhuOikeaaKieltä

      Käy lyömässä sitä päin taulua. Ei ne häiriköt muuta ymmärrä.

    • hullujenhuone_joo

      Ainoa keino olisi itse muuttaa pois. Mohammedeja et saa ulos, he ovat maamme kaikkien viranomaisten suojeluksessa, myös poliisin. Jos menet sanomaan, voit naisena joutua -noh en sano ettei syytetä rasismista- kohteeksi. Tai sinua lyödään. Kaikki arabit ja afrikkalaiset ovat huutamalla puhuvia, jotka valvovat yömyöhään ja viis veisaavat valtaväestön asumisrauhasta. Kukkahatut ovat saaneet tilanteen aikaan, kun heille jaetaan heti maahantultua kouraan mamun oikeudet-kirja, velvollisuuksia ei ole. Itse olen koko ikäni asunut kerrostaloissa, ja kaikissa sama homma eli ääntä ja melua riittää naapureista, itse koettanut aina asua säällisesti ja välttää isoja volyymeita. Nyt asun 2011 rakennetussa kerrostalossa ja vaikka kehutaan uusia hiljaisiksi, ei ole vaan mm. koira räksyttää yläkerrassa ja pompottelee esineitä tms, alakerrassa juoppo ukko vetää jollakin pasuunalla musaa ja akkakaverinsa humalassa viikonloppuiltaisin aloittaa mäkätyksen 21.30, aina, tasan silloin, ilmeisesti tulevat kännissä kotiin pubista. Plussaa että kusemisääni ei kuulu.

    • Laki_ammattina

      Meillä oli reilun vuoden, mutta saivat "hiljaisemman" asunnon kun soitin päivisin poissaoloni ja työaikoina kirkollista radiokanavaa kajarit heidän seinäänsä päin. Puoli vuotta kestivät ja kun päiväsaikaan tein ei voinut kukaan valittaa. Isännöitsijä ei todellakaan noteerannut heistä tehtyjä valituksia, mutta yritti sitten minulle kiukutella muttei voinut mitään kun talon hiljaisuussääntöjä kuitenkin noudatin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe